blank
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Οι ετήσιες προβλέψεις για τα αισθηματικά του Δίδυμου το 2024

Έτος   2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Διάβασε τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2024 για τον Δίδυμο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Δίδυμοι και ωροσκόποι Δίδυμοι, το 2024 θα είναι μια χρονιά που θα πάρετε ανάσες καθώς ο Πλούτωνας αποχωρεί από το αρκετά πιεστικό για εσάς περιβάλλον του Αιγόκερω και περνάει στο σαφώς πιο συμβατό με τη δική σας ενέργεια περιβάλλον του Υδροχόου.

Πως οι πλανήτες το 2024 θα επηρεάσουν τα αισθηματικά και τις σχέσεις του Δίδυμου

Σας απασχόλησαν τα προηγούμενα χρόνια καταπιεσμένες επιθυμίες και μπλοκαρισμένες καταστάσεις από παράγοντες εξωγενείς ενώ αρκετοί από εσάς γυρίσατε το κεφάλι, κυρίως από φόβο, σε έντονα συναισθήματα που είχατε και που έμοιαζαν όχι και τόσο εύκολα διαχειρίσιμα. Αρκετοί από εσάς αφεθήκατε σε μια πατέντα σχέσεων που είχαν έντονο το στοιχείο του συναισθηματικού χειρισμού και της ανάγκης για εξουσία και ερωτική ένταση. Τώρα, με εξαίρεση το Φθινόπωρο του 2024 που θα σας φέρει για μια τελευταία φορά αντιμέτωπους με τέτοιου είδους θέματα, με σκοπό αυτή τη φορά να καταφέρετε να μετασχηματίσετε τον συναισθηματικό πόλεμο σε κάτι ανώτερο και πιο συμβατό με την εξέλιξή σας, περνάτε σε μια εποχή γεμάτη με διαφορετικές ενέργειες και ζητούμενα.

Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα νιώσετε έτοιμοι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή, είτε με την έννοια της επιλογής μεταξύ δυο διαφορετικών καταστάσεων, είτε με την έννοια διαφορετικής θέασης των πραγμάτων και, γιατί όχι, αλλαγής της κοσμοθεωρίας σας. Ο,τιδήποτε σας κρατάει πίσω και δεν σας επιτρέπει να έρθετε σε επαφή με το εσωτερικό σας παιδί, θα πρέπει να αναγνωριστεί και να απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση συντρόφου θα έχετε ευκαιρίες να βρείτε το “άλλο σας μισό” κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης ή μέσα από χώρους σχετικούς με μάθηση καθώς και εσωτερική αναβάθμιση.

Ο Δίας, όμως, είναι αυτός που θα σας προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες, ειδικά από τις 26/5 και μετά, καθώς τότε θα μπει στο δικό σας ζώδιο. Μέχρι και τις 25/5 από το ζώδιο του Ταύρου, όπου ήδη βρίσκεται, θα σας βοηθάει στο να αναγνωρίσετε δικά σας προβληματικά μοτίβα τα οποία «κουμπώνουν» πάνω σε συναισθηματικά ζητήματα ενώ, ταυτόχρονα, σας ζητάει να μπορέσετε να συγχωρήσετε με τον τρόπο σας ανθρώπους και καταστάσεις. Επίσης, η παρουσία του Διός στο 12ο ηλιακό σας σπίτι είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για ερωτικές επιστροφές και αισθηματικές επανασυνδέσεις αλλά και για σχέσεις οι οποίες, για τον ένα ή τον άλλο λόγο, έπρεπε να μείνουν κρυφές. Ο Δίας από τους Διδύμους θα σας γεμίζει αυτοπεποίθηση, λάμψη και γοητεία που θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στο παιχνίδι του φλερτ και των αισθηματικών κατακτήσεων. Θα έχετε ευκαιρίες να πλησιάσετε καινούριους ανθρώπους που θα μπορούν να καλύψουν βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες σας ενώ το ταμπεραμέντο και η θετική αύρα σας θα λειτουργήσουν σα μαγνήτες. Αλλά και οι δεσμευμένοι δεν πάτε πίσω. Αν υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στη σχέση ή στο γάμο σας, θα ξεπεραστούν εύκολα και γρήγορα και θα βιώσετε αρμονία και ισορροπία, ενώ η, σε όλους τους τομείς, γενναιοδωρία που θα δείξετε στο ταίρι σας θα ανταμειφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Οι Εκλείψεις τις χρονιάς, τόσο οι Ηλιακές στις 8/4 και στις 2/10 όσο και η Σεληνιακή της 25/3, γίνονται στον φιλικό προς εσάς άξονα Ζυγού – Κριού, πράγμα που σημαίνει ότι, αν και δεν θα σας ταλαιπωρήσουν ιδιαίτερα, θα σας τονίσουν την χρησιμότητα του να προσπαθήσετε να μπείτε στην θέση του άλλου καθώς οι συναισθηματικές διακυμάνσεις σας και η αμφιθυμία που σας διακρίνει μπορεί να σας εμποδίσουν από το να είστε πραγματικά ευτυχισμένοι. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε γνωριμίες μέσα σε αμιγώς φιλικά ή ευρύτερα κοινωνικά περιβάλλοντα με άτομα που θα σας διεγείρουν πνευματικά και θα σας βάλουν σε καινούργιους αισθηματικούς δρόμους, πιο συμβατούς με τις ιδιαίτερες, η αλήθεια είναι, ανάγκες σας.

Η έκλειψη που θα χρειαστεί να προσέξετε, καθώς θα είναι λίγο «ζόρικη» για εσάς, είναι αυτή που θα γίνει στις 18/9 στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου και θα φέρει ξανά στην επιφάνεια άλυτα προβλήματα που είχατε επιλέξει να μην αγγίξετε, για τους δικούς του λόγους ο καθένας. Περισσότερο, μάλιστα, θα απασχολήσει όσους από εσάς βρίσκεστε σε γάμο ή σε σοβαρή σχέση και είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Κατά τη διάρκεια της περιόδου που θα επηρεάσει η έκλειψη, θα πρέπει να φροντίσετε να κατεβάσετε τους τόνους και να κατευνάσετε τις όποιες εγωιστικές διαθέσεις έτσι ώστε να αποφύγετε ρήξεις.

Γενικά, να ξέρετε ότι το δεύτερο μισό του έτους, κυρίως εξαιτίας του Δία, θα είναι σαφώς καλύτερο για εσάς. Ο Κρόνος, που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας πιέζει με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μέσα στη χρονιά με αποτέλεσμα την εκτόνωση της έντασης στο χώρο του σπιτιού ή των προσωπικών σας σχέσεων. Για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε τα όποια προβλήματα και συναισθήματα με το ταίρι σας αλλά και εσείς από την μεριά σας να δείξετε κατανόηση.

Θετικές ημερομηνίες θα είναι οι παρακάτω:

Μεταξύ 24/5 και 14/6 που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας,

Μεταξύ 30/8 και 22/9 που η Αφροδίτη θα είναι στον Ζυγό και

Μεταξύ 18/10 και 11/11 που η Αφροδίτη θα είναι στον πολικό σας Τοξότη.

Τέλος, σε περίπτωση που επιθυμείτε ερωτική επανασύνδεση, καλές ημερομηνίες είναι οι παρακάτω όπου ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται σε, φαινομενικά πάντα, ανάδρομη πορεία, δηλαδή:

Μεταξύ 1/4 και 25/4, μεταξύ 5/8 και 28/8 και μεταξύ 26/11 και 15/12.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00