blank
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Οι ετήσιες προβλέψεις για τα αισθηματικά του Ιχθύ το 2024

Έτος   2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Διάβασε τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2024 για τον Ιχθύ και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Ιχθύες και ωροσκόποι Ιχθύες, διανύετε μια χρονιά η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί και ως γέφυρα καθώς, προκειμένου να περάσετε σε ακόμα καλύτερες σχέσεις και καταστάσεις, θα πρέπει να αποφασίσετε τι θα αφήσετε και τι θα κρατήσετε στη ζωή σας.

Πως οι πλανήτες το 2024 θα επηρεάσουν τα αισθηματικά και τις σχέσεις του Ιχθύ

Η αλήθεια είναι ότι ο Κρόνος στο ζώδιό σας, ήδη από το Μάρτιο του 2023, δημιουργεί πιέσεις και αναταράξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας αλλά, κυρίως, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο Κρόνος, φυσικά, δεν έχει έρθει να σας παιδέψει αλλά να σας νουθετήσει και να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι πολλές φορές για να πάτε μπροστά θα πρέπει να αφήσετε ότι σας κρατάει ενεργειακά πίσω. Ο Κρόνος, από το περιβάλλον των Ιχθύων που κυβερνά ο Ποσειδώνας, μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε την πιο πρακτική πλευρά των καταστάσεων και να μην εστιάζετε μόνο στο ρομαντισμό και τη φαντασία. Μέσα από γεγονότα που θα προκαλέσει, θα σας ωθήσει να γειωθείτε, να μην ονειροβατείτε και φυσικά να δείτε τις σχέσεις σας όπως πραγματικά είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι. Αν κάτι πρέπει να παραδεχθείτε στον ίδιο σας τον εαυτό, αυτό είναι ότι συνηθίζετε να βλέπετε πρώτα τα καλά στοιχεία που υπάρχουν μέσα στους όποιους άλλους της ζωής σας και να τα προβάλετε σαν ταινία, επιλέγοντας να αγνοήσετε ό,τι δεν σας “κάθεται καλά”.

Επίσης, βλέπετε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια του/της συντρόφου σας με αποτέλεσμα να χάνετε εύκολα την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αυτά είναι που ο Κρόνος έρχεται να σας βοηθήσει να διορθώσετε, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με καταστάσεις που θα ξυπνήσουν μέσα σας την ανάγκη να βάλετε όρια και να χτυπήσετε το χέρι σας στο τραπέζι απαιτώντας από τους άλλους αυτά που σας αξίζουν.

Ο Κρόνος, λοιπόν, θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τον αληθινό σας εαυτό και να διεκδικήσετε όλα όσα θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Για όλους τους παραπάνω λόγους, αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε να χαράξετε μια νέα πορεία σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας και, όπως κάποτε είπε και ο μέγας Αλέξανδρος αναφερόμενος στον γόρδιο δεσμό: “Ό,τι δεν λύεται κόπτεται”. Είτε λοιπόν θα πάει ο καθείς από εσάς τη σχέση του στην “επόμενη πίστα”, όποια και αν είναι αυτή, είτε θα αποφασίσει να αποχωρήσει, αφήνοντας χώρο για το καλύτερο που θα έρθει για να μείνει. Φυσικά, ό,τι και να γίνει, όσους κλυδωνισμούς και αν περάσει μια σχέση, αν υπάρχουν πραγματικά δυνατά συναισθήματα και γερά θεμέλια, το οικοδόμημα δεν θα πέσει. Ίσα - ίσα θα αποδείξει την ανθεκτικότητά του.

Σε ό,τι αφορά τις εκλείψεις του έτους, οι Ηλιακές που θα πραγματοποιηθούν στις 8/4 και στις 2/10 καθώς και η Σεληνιακή της 25/3, όλες στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα σας αναγκάσουν να πάρετε την ευθύνη του εαυτού σας και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας. Η αγάπη, που έτσι και αλλιώς παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, θα λειτουργήσει σαν μια μεγάλη εσωτερική δύναμη και, φυσικά, σαν κίνητρο για να επιτύχετε την αυτοπραγμάτωση. Να θυμάστε ότι, κατά τη διάρκεια των εκλείψεων, θα νιώσετε ότι χτυπάει ένα ξυπνητήρι το οποίο σας καλεί, είτε να αφήσετε πίσω σας τα όνειρα θερινής νυκτός και να αντιμετωπίσετε δυναμικά την πραγματικότητα, είτε να περιχαράξετε και προφυλάξετε τα κεκτημένα σας.

Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί να δείξετε στην έκλειψη που θα γίνει στις 18/9 στο δικό σας άξονα, δηλαδή Παρθένου – Ιχθύων, καθώς τότε θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι στην καρδιά και, με πάσα ειλικρίνεια και επαφή με την εσωτερική αλήθειά σας, να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι. Αν κάτι πρέπει να θυμάστε κατά τη διάρκεια της έκλειψης αυτής, είναι μια παλιά ρήση που λέει ότι “ με παλιά κλειδιά δεν ανοίγουν νέες πόρτες”. Θα πρέπει λοιπόν να αρχίσετε να συμπεριφέρεστε διαφορετικά αν θέλετε να κερδίσετε κάτι που δεν έχετε ήδη πάρει στη σχέση σας.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Ο Πλούτωνας, που ήρθε για να μείνει στον Υδροχόο, θα παίξει για λίγο με την ψυχοσύνθεσή σας, προκαλώντας σας να βγείτε από τη ζώνη άνεσης και με δική σας ευθύνη να βιώσετε έντονα μεταμορφωτικές εμπειρίες. Η αλήθεια είναι ότι θα μπείτε σε μια κατάσταση απολογισμών των σχέσεών σας και, αν εργαστείτε με σύνεση πάνω σε αυτόν το σκοπό, όχι μόνο θα ανακαλύψετε τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα, αλλά και θα μπορέσετε να καταλάβετε πάνω σε ποιες δικές σας συναισθηματικά αγιάτρευτες πληγές εφαρμόζουν και να πράξετε τα δέοντα.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος, μέσα από πολλαπλά μονοπάτια, σας δίνεται η ευκαιρία να διώξετε τοξικούς ανθρώπους και σχέσεις από τη ζωή σας και, ταυτόχρονα, να θεραπεύσετε τα δικά σας τοξικά κομμάτια που τους καλούν κοντά σας.

Βοηθητικός για εσάς θα είναι ο Δίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να μάθετε να επικοινωνείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες και τα θέλω σας αλλά και να καταλάβετε τις ανάγκες του/της συντρόφου σας. Επίσης, ένα ταξίδι θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας και θα ανανεώσει τον έρωτά σας. Μια ερωτική εξομολόγηση ή μια πρόταση γάμου θα φωτίσει ευχάριστα τις ζωές κάποιων από εσάς. Γενικά, στα όποια θέματα έχετε ανοιχτά θα βρείτε λύσεις και θα μπορέσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για γνωριμίες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ή σε χώρους σχετικούς με τη μόρφωση, τα ταξίδια ή κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης.

Όταν ο Δίας περάσει στο ζώδιο των Διδύμων θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές σε ό,τι αφορά το γάμο ή τις μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής όλων σας. Αρκετούς θα σας απασχολήσει μια μετακόμιση, μια συγκατοίκηση ή ένας γάμος, ενώ κάποιοι άλλοι θα σκεφτείτε σοβαρά την πιθανότητα απόκτησης παιδιού. Γενικά, η θέση αυτή του Διός θα σας χαρίσει ασφάλεια και συναισθηματική σιγουριά στη σχέση που ήδη έχετε ενώ θα αυξήσει τις πιθανότητες να βρείτε εσείς οι αδέσμευτοι μια σχέση με άτομο κατάλληλο που θα μπορεί και θα θέλει να σας προσφέρει μια σχέση αφοσίωσης.

Πολύ καλές ημερομηνίες για την αισθηματική σας ζωή είναι οι παρακάτω:

Από 12/3 έως 4/4, όταν η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας,

Από 18/6 έως 11/7, όταν η Αφροδίτη θα είναι στον Καρκίνο και

Από 5/8 έως 29/8, όταν η Αφροδίτη θα είναι στην Παρθένο.

Αν σας ενδιαφέρει μια επανασύνδεση, θετικές ημερομηνίες θα είναι αυτές που:

O Ερμής θα είναι σε ανάδρομη πορεία, δηλαδή από 1/4 έως 25/4, από 5/8 έως 28/8 και από 26/11 έως 15/12 καθώς και όταν

Ο Άρης θα είναι σε ανάδρομη πορεία, δηλαδή από τις 7/12 και μετά.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00