blank
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Οι ετήσιες προβλέψεις για τα αισθηματικά του Σκορπιού το 2024

Έτος   2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Διάβασε τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2024 για τον Σκορπιό και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Σκορπιοί και ωροσκόποι Σκορπιοί, το 2024 προμηνύεται μια χρονιά κατά την οποία θα πέσουν οι τόνοι με την έννοια των εντάσεων που είχατε αναγκαστεί να αντιμετωπίσετε, ειδικά την προηγούμενη διετία. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να ατενίσετε το προσωπικό σας μέλλον με αισιοδοξία.

Πως οι πλανήτες το 2024 θα επηρεάσουν τα αισθηματικά και τις σχέσεις του Σκορπιού

Οι εκλείψεις έχουν ήδη φύγει από το δικό σας άξονα και έχουν περάσει στον άξονα Κριού – Ζυγού. Εξαίρεση είναι η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στις 18/9 στο φιλικό, όμως. για εσάς άξονα Παρθένου - Ιχθύων. Κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης θα θελήσετε να κάνετε μακροπρόθεσμα μελλοντικά σχέδια και να βάλετε στόχους σε σχέση με το πώς θα θέλατε να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση ή να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Ειδικά, όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι θα μπορέσετε μέσα από φιλικές παρέες, κοινωνικές ομάδες, ίντερνετ ή γενικά τα μέσα δικτύωσης να κάνετε μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία.

Οι Ηλιακές εκλείψεις στις 8/4 και στις 2/10 καθώς και η Σεληνιακή στις 25/3 θα γίνουν στον άξονα Κριού - Ζυγού και θα σας βοηθήσουν κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα μπορέσετε να εντοπίσετε επαναλαμβανόμενα μοτίβα και να συνειδητοποιήσετε τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε καθώς ο,τιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας που λειτουργεί απορρυθμιστικά στην ψυχοσύνθεσή σας θα πρέπει να τροποποιηθεί ή να απομακρυνθεί. Αρκετοί από εσάς θα έρθετε αντιμέτωποι με σχέσεις που έχουν «ρουτινιάσει» και που θα χρειαστούν «συναισθηματική αγωγή» προκειμένου να συνέλθουν καθώς το απόλυτο για εσάς περιλαμβάνει το τρίπτυχο σώμα/ μυαλό/ πνεύμα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες μέσα σε επαγγελματικά περιβάλλοντα για νέες γνωριμίες ενώ αρκετοί θα σκεφτείτε ξανά μια επανασύνδεση. Γενικά πάντως, ανεξάρτητα από το αν είστε σε σχέση ή όχι, το σημαντικότερο πράγμα που οι εκλείψεις θα τονίσουν είναι η αυτοφροντίδα και η συναισθηματική και, γιατί όχι, σωματική ικανοποίησή σας.

Θετικά, σας βλέπει και ο Κρόνος καθώς θα σας ωθήσει, μέσα από γεγονότα που θα προκαλέσει, να στρέψετε την προσοχή σας, όχι μόνο σε ό,τι σας ικανοποιεί πραγματικά, αλλά κυρίως σε σχέσεις ουσιαστικές πάνω στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε. Ο Κρόνος, ήδη από την προηγούμενη χρονιά που μπήκε στον οίκο των ερώτων σας, σας έσπρωξε στο να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι στην αισθηματική σας ζωή. Σας ζήτησε να δείτε με την πρέπουσα σοβαρότητα την ερωτική σας ζωή και να μην αφεθείτε ελαφρά τη καρδία σε σχέσεις που διέπονται από την ελαφρότητα ή, ακόμα χειρότερα, την επιπολαιότητα και την απερισκεψία. Για το λόγο αυτό, και φέτος θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν είναι σωστά δομημένο γιατί αν εκτεθείτε, αυτό θα είναι ανεπανόρθωτα. Κατά τα λοιπά, με τον Κρόνο σε αυτήν τη θέση, δεν αποκλείεται, όσοι φυσικά επιθυμείτε κάτι καινούργιο, να κάνετε γνωριμία με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, πνευματικά πιο σοβαρό και ώριμο ή ακόμα και ανώτερου οικονομικού στάτους.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Ο Δίας, μέχρι και τις 25/5 θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεών σας, βοηθώντας σας να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Το σίγουρο είναι ότι θα είστε γοητευτικά μαγνητικοί και θα προσελκύσετε ανθρώπους που θα μπορούν και θα θέλουν να σας προσφέρουν σε πολλαπλά επίπεδα ικανοποίηση. Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να ζήσετε μια αρμονική και ισορροπημένη περίοδο στη σχέση σας που θα ζωγραφίσει μεγάλα χαμόγελα στο πρόσωπό σας. Όταν ο Δίας συναντήσει τον Ουρανό σε όψη συνόδου στον Ταύρο, κάτι που θα γίνει από τις αρχές Απριλίου μέχρι και τα μέσα Μαΐου, θα βιώσετε γρήγορες και δυνατές αλλαγές. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίσημο βήμα τη σχέση σας, είτε με την έννοια συγκατοίκησης, είτε με την έννοια ενός γάμου. Θα υπάρξουν όμως και κάποιοι από εσάς που θα αποφασίσετε να δείτε κατάματα αλήθειες για καταστάσεις που ενδεχομένως βιώνετε και που πραγματικά δεν σας ικανοποιούν.

Να συνειδητοποιήσετε, έτσι, ότι βρίσκεστε σε μια σχέση που δεν σας προσφέρει συναισθηματική σταθερότητα αλλά μια παρωχημένα συμβατική κατάσταση και να χωρίσετε. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι, όσοι ανήκετε στην τελευταία κατηγορία, θα το κάνετε γιατί πραγματικά δεν πάει άλλο με αποτέλεσμα να νιώσετε ότι λυτρώνεστε. Σκεφτείτε, λοιπόν, ότι αφήνοντας να φύγει ό,τι δεν σας γεμίζει πραγματικά, θα αφήσετε χώρο για να έρθει το καινούργιο και πιο συμβατό με εσάς και τις ανάγκες σας. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ουρανός σε σύμπραξη με το Δία μπορεί να φέρει, έτσι στα ξαφνικά, έρωτες νέους, κεραυνοβόλους, ωραίους και μοιραίους. Όταν ο Δίας περάσει στους Διδύμους, δηλαδή από τις 26/5 και μετά. θα σας βοηθήσει να τονώσετε την ερωτική σας ζωή και να εισάγετε πιο πικάντικες πρακτικές στην κρεβατοκάμαρά σας. Οι απολαύσεις και η ευχαρίστηση, τόσο η δική σας, όσο και του/της συντρόφου σας, θα είναι κάτι στο οποίο θα δώσετε μεγάλη σημασία.

Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας, με εξαίρεση το Φθινόπωρο που θα είναι για τελευταία φορά στον Αιγόκερω τονίζοντάς σας την ανάγκη να βρείτε κοινούς κώδικες επικοινωνίας με τους όποιους άλλους της ζωής σας, θα μπει στον Υδροχόο και άρα στο 4ο ηλιακό σας σπίτι. Από τη θέση του αυτή, θα αγγίξει θέματα συναισθηματικής ασφάλειας και σταθερότητας αλλά και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Θα χρειαστεί να προβείτε, αν αυτό είναι κάτι που απαιτείται φυσικά, σε σημαντικές αλλαγές προκειμένου να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας. Θα χρειαστεί λοιπόν να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί.

Σε περίπτωση που αυτό που ποθεί η καρδιά σας είναι μια επανασύνδεση, θα έχετε μέσα στη χρονιά σχετικές ευκαιρίες ενώ, όταν ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης μπει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, κάτι που θα γίνει στις 7/12, τότε θα επαναφέρει στις ζωές αρκετών από εσάς ο,τιδήποτε δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά ή είναι ζωντανό μέσα σας.

Καλές ημερομηνίες για εσάς θα είναι όταν η Αφροδίτη βρεθεί στο ζώδιό σας, μεταξύ 23/9 και 17/10, όταν θα βρεθεί στους Ιχθύες μεταξύ 12/3 και 4/4 και όταν θα βρεθεί στον Ταύρο μεταξύ 30/4 και 23/5.

Για επανασυνδέσεις, θετικά διαστήματα είναι τα παρακάτω:

Από 7/12 και μετά όταν ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης θα είναι σε ανάδρομη πορεία και όταν ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, δηλαδή από 1/4 έως 25/4, από 5/8 έως 28/8 και από 26/11 έως 15/12.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00