blank
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Οι ετήσιες προβλέψεις για τα αισθηματικά του Ταύρου το 2024

Έτος   2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Διάβασε τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2024 για τον Ταύρο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Ταύροι και ωροσκόποι Ταύροι, το 2024 θα είναι μια χρονιά, όχι μόνο σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη, αλλά και γεμάτη εκπλήξεις που η αλήθεια είναι ότι θα ανατρέψουν την αισθηματική σας ζωή, άλλες φορές με αμιγώς ευχάριστο, και άλλες φορές με άκρως ενδιαφέροντα τρόπο.

Πως οι πλανήτες το 2024 θα επηρεάσουν τα αισθηματικά και τις σχέσεις του Ταύρου

Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι, με τον Ουρανό να συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιό σας, θα βιώνετε αλλαγές που, ακόμα και αν δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα, στο τέλος θα καταλάβετε ότι ο ρόλος τους ήταν σημαντικός κυρίως σε ό,τι αφορά την προσωπική αφύπνισή σας. Αν και είστε άνθρωποι σταθεροί και εστιασμένοι στο εδώ και τώρα και με δυσκολία κάνετε αλλαγές, ήδη έχετε μπει σε μια διαδικασία ανεξαρτητοποίησης και ανάγκης να βιώσετε εμπειρίες διαφορετικές και, κατά περιπτώσεις, αντισυμβατικές. Ο τομέας της έκφρασης της προσωπικότητάς σας θα συνεχίσει να δέχεται τις ενέργειες του Ουρανού ο οποίος, αν κάτι ζητάει από εσάς, αυτό είναι το να ρισκάρετε. Μπορεί να ρισκάρετε να φύγετε από καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν και δεν σας κάνουν να νιώθετε όμορφα και από σχέσεις που έχουν βαλτώσει και υπάρχουν μόνο και μόνο γιατί φοβάστε να μείνετε μόνοι σας.

Μπορεί όμως και να ρισκάρετε να προχωρήσετε σε ανοίγματα και σχέσεις με ανθρώπους αντικομφορμιστές και εντελώς διαφορετικούς από εσάς που θα σας γεμίσουν ενέργεια και όρεξη να βουτήξετε σε άγνωστα νερά χωρίς φόβο αλλά με μπόλικο πάθος. Εννοείται ότι, όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι και ευχαριστημένοι στη σχέση ή στο γάμο σας, αυτό που κυρίως θα βιώσετε είναι η ανάγκη να κάνετε τις νύχτες με το ταίρι σας πιο πικάντικες και ερωτικά ενδιαφέρουσες. Βέβαια, καλό θα ήταν να θυμάστε ότι, δεδομένου ότι το να είστε παρορμητικοί είναι κόντρα ρόλος για εσάς, καλό θα ήταν να εκφράζεστε ελεύθερα μεν, κατόπιν κάποιας σκέψης δε.

Ο Δίας, επίσης στο ζώδιό σας μέχρι τις 25/5, θα σας βοηθάει σε ό,τι αφορά τον έρωτα καθώς θα φέρνει στο διάβα σας ευκαιρίες για αισθηματικές επιτυχίες. Η προσωπική σας ζωή θα συνεχίσει να είναι ο τομέας που θα δέχεται τη θετική επίδραση του Διός καθώς, κατά την παραμονή του στον πρώτο ηλιακό σας σπίτι, θα σας βοηθήσει, όχι μόνο στο να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας, αλλά και να γίνετε περισσότερο ρομαντικά και ερωτικά γενναιόδωροι με το ταίρι της καρδιάς σας. Επίσης όμως, θα φέρει και αρκετές ευκαιρίες για νέες σχέσεις στους αισθηματικά διαθέσιμους για νέες γνωριμίες.

Βοηθητική σε αυτό το τελευταίο θα σταθεί και η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη που το Μάιο θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, κάτι που θα σας κάνει άκρως γοητευτικούς, μαγνητικούς, αυθόρμητους, κοινωνικούς και ένθερμους αναζητητές της χαράς, του φλερτ και της ικανοποίησης.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Ο Δίας θα αλλάξει ζώδιο στις 26/5 και θα μπει στο ζώδιο των Διδύμων. Από τη θέση του αυτή θα σας δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή, να αναγνωρίσετε τα υπέρ και τα κατά των σχέσεών σας και να δουλέψετε πάνω σε ότι επιδέχεται βελτίωσης. Η ανάγκη συντροφικότητας, δέσμευσης καθώς και ανεύρεσης και φυσικά διατήρησης αρμονίας, θα είναι για εσάς το ζητούμενο. Ορισμένοι, μάλιστα, από εσάς θα θελήσετε να αυξήσετε τα μέλη της οικογένειάς σας.

Προσοχή θα χρειαστεί να δείξετε την περίοδο των εκλείψεων. Οι Ηλιακές εκλείψεις στις 8/4 και στις 2/10, που θα γίνουν στον άξονα Κριού – Ζυγού, καθώς και η Σεληνιακή στον ίδιο άξονα στις 25/3 φέρνουν στο εδώ και τώρα σας αποκαλύψεις μυστικών και κρυφών ενεργειών που θα επηρεάσουν με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο την ψυχολογία σας και θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε το συναισθηματικό σας τοπίο και να πάρετε αποφάσεις. Κύκλοι που δεν μπορούν πλέον να σας προσφέρουν αυτά που εσείς θέλετε, θα κλείσουν με σκοπό να ανοίξουν άλλοι καλύτεροι και σαφώς πιο συμβατοί με τις ανάγκες και τα θέλω σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 18/9 θα σας φέρει γεγονότα και ευκαιρίες που, αν και θα σας αιφνιδιάσουν, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο και ενδιαφέρον.

Ο Πλούτωνας, από τον 10ο οίκο σας, με μια μικρή εξαίρεση το διάστημα του Φθινοπώρου που θα επιστρέψει για τελευταία φορά στον Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σε ό,τι αφορά το προσωπικό σας μέλλον. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε την απόφαση να περάσετε στο επόμενο σοβαρό στάδιο της σχέσης σας ενώ άλλοι θα νιώσετε έτοιμοι να ανοιχτείτε σε νέα ενδεχόμενα και εμπειρίες. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, νέες γνωριμίες να γίνουν μέσα σε επαγγελματικά περιβάλλοντα ή να γεννηθούν ταίρια που μεταξύ τους θα υπάρχει ηλικιακή διαφορά ή που το ένα μέλος θα έχει το ρόλο του μέντορα. Το τέλος του έτους θα σας βρει περισσότερο ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Θετικές ημερομηνίες για εσάς θα είναι οι παρακάτω:

Μεταξύ 30/4 και 23/5 όταν η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας

Μεταξύ 4/8 και 29/8 όταν η Αφροδίτη θα είναι στην Παρθένο και

Μεταξύ 23/9 και 17/10 όταν η Αφροδίτη θα είναι στον Σκορπιό.

Σε περίπτωση που αυτό που επιθυμείτε είναι μια επανασύνδεση, τα πιθανά διαστήματα θα είναι όταν ο Άρης θα μπει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, δηλαδή από τις 7/12 και μετά, και όταν ο Ερμής επίσης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, δηλαδή: Μεταξύ 1/4 και 25/4, μεταξύ 5/8 και 28/8 και μεταξύ 26/11 και 15/12.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00