blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Τα 9 πράγματα που μπορείς να κάνεις, με ανάδρομο Ερμή!

Τα 9 πράγματα που μπορείς να κάνεις, με ανάδρομο Ερμή!
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 2
 

Τι να κάνεις, όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος

Όταν ο Ερμής… παίρνει ανάποδες, συνήθως πέφτει κι ένας πανικός. Προβλήματα στην επικοινωνία, χαμένα μηνύματα, λόγια που παρεξηγούνται, πλάνα που ανατρέπονται και, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχουμε και τα μηχανήματα να τρελαίνονται. Όπου και να πηγαίνεις, πέφτεις σε μποτιλιάρισμα, δρομολόγια καθυστερούν και η πιο απλή διαδρομή μπορεί να εξελιχθεί σε περιπέτεια. Κι από πάνω το μυαλό μας μοιάζει να… χάνει στροφές εκεί ακριβώς που το χρειαζόμαστε περισσότερο.
 
Τι έγινε, παιδιά; Όλο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον μας; Κι όμως, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να είναι αρκετά εποικοδομητικός. Φτάνει να μπορείς να τον αξιοποιήσεις. Να μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις στις φάσεις του αυτές.
 
1. Να σκέφτεσαι πιο πολύ προτού να μιλήσεις
Αυτές τις μέρες που η επικοινωνία δυσκολεύει, δεν βλάπτει να μην αφήνεις τη γλώσσα σου να πηγαίνει πιο γρήγορα από το μυαλό σου. Διότι, ως γνωστόν, η προαναφερθείσα γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Είναι και μια καλή προπόνηση, ώστε να μάθεις να συγκρατείσαι περισσότερο στο μέλλον γενικά και να μην… αμολάς ό,τι σου περνάει από το μυαλό. Και πέρα από το να μιλάς, φρόντισε και να ακούς πιο προσεκτικά. Να κοιτάς τι θέλει να πει ο άλλος κι όχι να μένεις σ’ εκείνο που βιάστηκες να καταλάβεις. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

2. Να είσαι πιο άμεσος σε ό,τι θέλεις να πεις στους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν
Χρησιμοποίησε λόγια απλά και σταράτα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Άσε κατά μέρος τα υπονοούμενα και τα ευκόλως εννοούμενα. Δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να αποκρυπτογραφούν τους… χρησμούς σου. Πες λοιπόν αυτό που έχεις να πεις ξεκάθαρα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για την επικοινωνία σου με πρόσωπα τα οποία μετράνε ιδιαίτερα στη ζωή σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα γραπτά μηνύματα, που παρερμηνεύονται ευκολότερα. Η προφορική επικοινωνία είναι πιο ξεκάθαρη, ιδίως αν υπάρχει και οπτική επαφή. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
3. Να κάνεις πλάνα
Το γεγονός ότι η εποχή δεν προσφέρεται για να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα, δεν συνεπάγεται πως δεν μπορείς να τα σχεδιάζεις κιόλας. Πάρε χαρτί και μολύβι, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και κάνε λίστες και καινούργια προγράμματα. Σχεδίασε το μέλλον σου. Μπορείς να ονειρευτείς, να φανταστείς, να οραματιστείς, να πάρεις αποφάσεις όσο θέλεις. Τσάμπα είναι, και ο ανάδρομος Ερμής δεν θα ενοχληθεί καθόλου. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
4. Να ασχοληθείς με τον εαυτό σου
Αν δεν μπορείς να δράσεις, εκμεταλλεύσου το διάστημα αυτό ώστε να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για δράση. Κάνε πράγματα που θα σου δώσουν δυνάμεις για τα περαιτέρω, όταν με το καλό θα περάσουν αυτές οι μέρες που βρίσκεσαι στο stand-by. Τρώγε πιο υγιεινά, κοιμήσου περισσότερες ώρες, μούλιασε στην μπανιέρα σου. Απόλαυσε το dolce far niente, που μεταφράζεται σαν «η γλύκα της απραξίας»… Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
5. Να κάνεις επαφή με παλιές, χαμένες γνωριμίες
Η φάση του ανάδρομου Ερμή είναι καλή για να επανασυνδεθείς με άτομα με τα οποία έχεις χάσει από καιρό επαφή. Τις παλιές αγάπες δεν τις συνιστούμε βέβαια, αν θέλεις να δημιουργηθεί κάτι που να διαρκέσει, αλλά μπορείς κάλλιστα να ξαναβρεθείς με παλιούς συμμαθητές, συναδέλφους, συγγενείς που έχουν πολύ καιρό να ακούσουν τη φωνούλα σου και να δουν τα ματάκια σου. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
6. Να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν και… ό,τι γίνει ας γίνει
ΟΚ, γύρω σου γίνεται το «έλα να δεις». Μπορείς να κρατήσεις την ηρεμία σου μέσα στο χάος; Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται, που λέγανε και οι παλιοί. Δεν μπορείς; Ευκαιρία να εξασκηθείς σε αυτή την υψηλή τέχνη τού να αφήνεις τα πράγματα να κυλάνε και να παίρνουν τον δρόμο τους, ο οποίος δεν ήταν ακριβώς αυτός που επιθυμούσες, χωρίς να πανικοβάλλεσαι. Ίσως τότε να ανακαλύψεις ότι δεν ήρθε δα και η καταστροφή του κόσμου. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
7. Να διορθώσεις χαλασμένα πράγματα μέσα στο σπίτι
Τίποτα καινούργιο δεν είναι σκόπιμο να κάνεις μέσα στο σπίτι σου αυτές τις μέρες, όπως να αλλάξεις τη διακόσμηση ή να αγοράσεις εκείνη την πολυπόθητη τηλεορασούλα να τη φέρεις στην κρεβατοκάμαρα. Μπορείς όμως κάλλιστα να διορθώσεις τα παλιά. Όχι σπουδαία πράγματα… Αντικατάστησε εκείνη την καμένη λάμπα στο χολ, βάλε λίγο λαδάκι στην πόρτα της τουαλέτας που τρίζει σαν σε ταινία θρίλερ, τέτοια μικρά, απλά πραγματάκια που θα κάνουν τη ζωή σου λιγάκι πιο εύκολη. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
8. Να ολοκληρώσεις αυτά που έχουν μείνει μισά
Ξεκίνησες να ξεκαθαρίζεις την ντουλάπα σου αλλά την παράτησες στη μέση. Εδώ και τόσο καιρό θέλεις να πετάξεις τα άχρηστα χαρτιά και τους παλιούς λογαριασμούς, αλλά ποτέ δεν ασχολείσαι. Τα χώνεις σ’ εκείνο το έρμο συρτάρι που κοντεύει να μην μπορεί να κλείσει από τη σαβούρα. Είπες να σβήσεις τις άχρηστες φωτογραφίες από το κινητό, αλλά κι αυτό στη μέση έμεινε. Ευκαιρία να «επιστρέψεις» σε ό,τι έχεις αφήσει ανολοκλήρωτο και να ξεμπερδέψεις μια και καλή μαζί του. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

9. Να ξεκαθαρίσεις και να σώσεις τα ηλεκτρονικά αρχεία σου εγκαίρως
Ο ανάδρομος Ερμής είναι η αγαπημένη εποχή για να τα… φτύνει η υψηλή τεχνολογία. Σκληροί δίσκοι κρασάρουν, πολύτιμα αρχεία εξαφανίζονται, προγράμματα κολλάνε σαν να τα πασάλειψες με μέλι. Εννοείται πως οι προαναφερθείσες εργασίες τακτοποίησης και διάσωσης των αρχείων σου πρέπει να έχουν γίνει πριν ο Ερμής μπει σε ανάδρομη πορεία. Την επόμενη φορά να το έχεις υπόψη σου. Αλλά και τώρα σώσε ό,τι προλαβαίνεις και μην προκαλείς άλλο την τύχη σου! Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-10-2013 08:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι