blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Απλά βήματα, για να τον φέρεις πιο κοντά στα… σκαλιά της Εκκλησίας!

Απλά βήματα, για να τον φέρεις πιο κοντά στα… σκαλιά της Εκκλησίας!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 
Ζώδια και γάμος: Νοιώθεις ότι έφτασε η ώρα να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Κι ενώ εσύ αρχίζεις να ονειρεύεσαι νυφικά και να ακούς τις καμπάνες της Εκκλησίας, εκείνος ακούει χειροβομβίδες να σκάνε. Εδώ λοιπόν, υπάρχουν μερικές μικρές συμβουλές, για να βοηθήσεις τον καλό σου να γονατίσει και να σου προσφέρει το πολυπόθητο δαχτυλίδι!
 
Κριός
Τίποτα δεν γίνεται με το ζόρι κι αυτό ισχύει σίγουρα για τον Κριό. Γι’ αυτό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να “ παίξεις ” λίγο με το πνεύμα αντιλογίας που τον χαρακτηρίζει! Άλλαξε τακτική και πείσε τον ότι δεν είσαι τώρα για παντρειές! Προσποιήσου πως δίνεις προτεραιότητα στην καριέρα σου και κάνε τον να πιστέψει πως ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά σου. Όταν του πεις άσπρο, εκείνος θα πει μαύρο, εγγυημένη κι αλάνθαστη μέθοδος. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ταύρος
Δεν θα σε δυσκολέψει ιδιαίτερα ο Ταύρος, αυτό που ζητάει είναι η ασφάλεια και η σιγουριά. Είναι ως χαρακτήρας υπέρ του γάμου και της οικογένειας, μπορεί όμως να το αναβάλει, επειδή έχει βολευτεί την τωρινή κατάσταση. Ίσως χρειαστεί να του υπενθυμίσεις ότι αν θέλει να σε κρατήσει, υπάρχει μόνο ένας τρόπος, να ανεβείτε μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Και βέβαια, καλό θα είναι να του θυμίσεις τις φοροαπαλλαγές που θα έχετε ως οικογένεια! Έτσι, αγγίζεις άλλη μία ευαίσθητη χορδή του! Με ένα σπάρο δυο τρυγόνια!!Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Δίδυμοι
Είναι ίσως η πιο δύσκολη περίπτωση, ένας Δίδυμος είναι μεγάλη πρόκληση. Εκείνο που μπορείς να κάνεις, είναι να μιλάς για το γάμο σου αόριστα, σαν να είναι κάτι μακρινό αλλά σίγουρο και φυσικά, στα μελλοντικά σου σχέδια, να μην συμπεριλαμβάνεις εκείνον στη θέση του γαμπρού! Φρόντισε ακόμη, αυτές οι μικρές κουβεντούλες να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Δύσκολα θα μπει σε έναν γάμο και ο μόνος λόγος για να το τολμήσει, είναι να φοβηθεί ότι θα σε χάσει! Είναι κτητικό άτομο και ζηλεύει αρκετά, αν καταλάβει ότι σκέφτεσαι το γάμο, αλλά χωρίς να του ζητάς να σε παντρευτεί, τότε σίγουρα θα αναγκαστεί να το προτείνει εκείνος! Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ρομαντικός κι έχει γεννηθεί με έμφυτη την ιδέα πως προορισμός του ανθρώπου είναι να κάνει οικογένεια! Το πιο πιθανό είναι πως έχει ήδη αγοράσει το δαχτυλίδι και περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται από εσένα είναι να τον κάνεις να νοιώσει συναισθηματική ασφάλεια κοντά σου. Γίνε όσο πιο ρομαντική μπορείς και κάνε τον να πιστέψει με σιγουριά ότι νοιώθεις περήφανη πλάι του και ότι μόνο αυτό έχει σημασία για σένα. Αυτό που χρειάζεται από εσένα είναι να τον ενθαρρύνεις. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Θα το εξαντλήσει το θέμα γάμος, πριν πάρει την απόφαση να προχωρήσει! Φοβάται, δεν ξέρει αν είναι σωστή η επιλογή του κι εδώ ακριβώς εσύ μπορείς να τον βοηθήσεις να το συντομεύει όλο αυτό. Μπορείς μάλιστα να το κάνεις με δυο τρόπους. Η μια περίπτωση είναι να δείξεις ότι εσύ φοβάσαι ακόμη πιο πολύ τη σοβαρή δέσμευση κι ότι αμφιβάλεις, οπότε θα θελήσει να σε καθησυχάσει και να σε βεβαιώσει ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για σένα, κάνοντάς σου την πολυπόθητη πρόταση. Η δεύτερη περίπτωση, είναι να πείσεις κάποιον κοινό σας φίλο να του βάλει ιδέες για μία πρόταση σε δημόσιο χώρο, όπου όλοι θα θαυμάσουν την πρωτότυπη κίνησή του! Και οι δυο περιπτώσεις πάντως, θα οδηγήσουν σίγουρα σε ένα πανάκριβο μονόπετρο! Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Παρθένος
Έχει τις πιο τρελές απαιτήσεις από κάθε άλλο ζώδιο, προκειμένου να φτάσει στο γάμο. Ακολουθεί ευλαβικά ένα πρόγραμμα στη ζωή του. Όμως αυτό το πρόγραμμα είναι κουραστικό και χρονοβόρο, θέλει να τα έχει τακτοποιήσει όλα και μετά να τολμήσει να κάνει την πρότασή του. Ο μόνος τρόπος να επισπεύσεις αυτή τη διαδικασία είναι το να έχεις εξασφαλίσει μια γερή προίκα! Αν είσαι τακτοποιημένη οικονομικά, σε παντρεύεται αύριο κιόλας, αφού με το γάμο αυτό δε θα βγει εκτός προϋπολογισμού!  Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ζυγός
Αν δεν παίζει με δέκα γυναίκες ταυτόχρονα, τότε είσαι σίγουρα η εκλεκτή της καρδιάς του και το μόνο που πιθανόν να τον καθυστερεί είναι η αναποφασιστικότητά του! Αν θέλεις λοιπόν να επισπεύσεις την πρόταση, φρόντισε να μάθει με τρόπο πως υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι μνηστήρες που περιμένουν στην ουρά για να σε κατακτήσουν! Ο Ζυγός φοβάται και απεχθάνεται την απόρριψη, αν νοιώσει λοιπόν πως απειλείται, ακόμη και σε θεωρητικό επίπεδο, θα πανικοβληθεί και σίγουρα θα βιαστεί “να δέσει το γάιδαρό του”! Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Σκορπιός
Παρεξηγημένο ζώδιο ο Σκορπιός, πολλοί πιστεύουν ότι το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι το sex. Λάθος! Του αρέσει και ο γάμος και η οικογενειακή ζωή. Όμως, μπορεί να έχει βολευτεί και να νοιώθει τόσο ικανοποιημένος με τη μορφή που έχει τώρα η σχέση σας, που να μην σχεδιάζει να αλλάξει κάτι! Αυτό που θα πρέπει να κάνεις λοιπόν, όταν μιλάς για το μέλλον με ένα Σκορπιό, είναι να επικεντρώνεσαι στις δικές σου ανάγκες, για να του δώσεις να καταλάβει ότι δεν σου αρκεί αυτό που υπάρχει ανάμεσα σας κι ότι θα πρέπει να το εξελίξετε! Αν έχει πειστεί για τα αισθήματά σου, δεν πρόκειται να σε αφήσει να φύγεις από τη ζωή του κι έτσι, εκ των πραγμάτων, θα οδηγηθεί στην πολυπόθητη πρόταση!Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Τοξότης
Ο Τοξότης φοβάται τόσο πολύ στην ιδέα του γάμου, γιατί απλά αισθάνεται ότι είναι κάτι που θα τον δεσμεύσει, θα τον περιορίσει και θα του στερήσει το απόλυτο αγαθό της ελευθερίας. Γίνε λοιπόν ο συνταξιδιώτης του και μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά! Είναι ικανός να σου κάνει πρόταση γάμου μέσα στο αεροπλάνο, πετώντας πάνω από το Σινικό τοίχος! Βέβαια, πάντα μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι ένα μικρό κόλπο, για να επισπεύσεις τις εξελίξεις! Αν νιώσει πως σε έχει εκθέσει στο οικογενειακό σου περιβάλλον και ότι δέχεσαι πιέσεις, θα θελήσει αμέσως να σε αποκαταστήσει!Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Αιγόκερως
Μπορεί η επαγγελματική σταδιοδρομία να έχει πρώτο λόγο στη ζωή του, αλλά αγαπάει την οικογένεια και ο γάμος είναι στα σχέδιά του. Όμως, μπορεί να περιμένει πολύ, μέχρι να αποφασίσει ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να σου προσφέρει το πολυπόθητο δαχτυλίδι. Θέλει να σιγουρευτεί ότι σκέφτεσαι κι εσύ το ίδιο σοβαρά με εκείνον πάνω σε αυτό το θέμα. Αν λοιπόν βιάζεσαι, βάλε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας να τον ρωτήσει απλά γιατί δεν σου έχει κάνει ακόμα πρόταση! Αυτό θα τον γεμίσει με ενοχές και θα του δώσει την απαραίτητη ώθηση για να προχωρήσει.Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Υδροχόος
Αυτό που ανησυχεί τον Υδροχόο είναι πως ο γάμος μπορεί να αλλάξει την ζωή του! Αν όμως είσαι γυναίκα που δεν κολλά πάνω σε έναν άντρα και έχει την καριέρα της, τότε δεν θα αργήσει να σου κάνει την πρότασή του. Για να τον βοηθήσεις σε αυτό όμως, προσπάθησε πρώτα να του δείξεις πώς η δέσμευση του γάμου, δε θα τον περιορίσει περισσότερο από ότι ήδη είναι! Και φυσικά, σκέψου κάποιες πρωτότυπες ιδέες για έναν όχι και τόσο παραδοσιακό γάμο, που ξέρεις ότι θα ταιριάζει περισσότερο στο χαρακτήρα του. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ιχθείς
Το σχέδιο εδώ απλό. Αρχίστε να κάνετε παρέα με κοινούς φίλους, που είναι αρραβωνιασμένοι ή παντρεμένοι. Αν ο άντρας Ιχθύς πιστέψει ότι ο γάμος είναι κάτι που όλοι κάνουν, τότε ίσως αποφασίσει να περάσει τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Βέβαια, μην ξεχνάς ότι είναι αρκετά ευαίσθητος σαν άνθρωπος και για αυτό θα σας περάσει από 40 κύματα, μέχρι να βεβαιωθεί ότι είσαι η κατάλληλη για εκείνον. Και κατάλληλη, είναι η γυναίκα που θα αποδέχεται την ευαισθησία του και δεν θα θέλει να τον κάνει σκληρό. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-05-2011 07:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι