blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Αποκλειστικά για μαμάδες! Τι θα γίνει όταν μεγαλώσει;

 
Αποκλειστικά για μαμάδες! Τι θα γίνει όταν μεγαλώσει;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Μερικά παιδιά κάνουν τη διαφορά από την κούνια τους! Υπάρχουν αποκλίσεις, ανάλογα με το ζώδιο του μικρού σας μπόμπιρα και το κάθε ένα έχει τη δική του προσωπικότητα.

Sponsored Links

Μάθε να ερμηνεύεις τη συμπεριφορά του και πάνω από όλα, δες τι θα γίνει όταν μεγαλώσει.

Κριός

Αν το μωράκι σας έχει γεννηθεί από 21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου, το μόνο σίγουρο είναι πως από το σπίτι σας θα χαθεί η ηρεμία και η ησυχία. Ανήσυχο πνεύμα, νευρικό και πολύ ζωηρό, ο παρορμητισμός του Κριού και ο δυναμισμός του, θα φανούν από τη στιγμή της γέννησής του. Έχει πρακτικό μυαλό κι είναι ικανό να φτιάξει ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι. Όταν θα μεγαλώσει, θα ασχοληθεί με ένα δημιουργικό επάγγελμα, όπου θα έχει τη δυνατότητα να διοχετεύει την ενέργειά του και θα μπορεί να είναι αφεντικό του εαυτού του. Οι τεχνολογικές επιστήμες θα κερδίσουν το γλυκό Κριαράκι σας και όσο μπορείτε να το επαινείτε και να το επιβραβεύετε για τις πράξεις και τις ικανότητες του. 

 

Ταύρος

Το Ταυράκι δεν θα σας κουράσει ιδιαίτερα σαν μωράκι, ήσυχο, ήρεμο αρκεί να δέχεται, από την αρχή της ζωής του, τα χάδια και τη φροντίδα σας. Είναι χαρακτήρας που θέλει να νιώθει άνεση κι ασφάλεια μέσα στο σπίτι, αναζητά τη ζεστασιά και είναι αρκετά χαδιάρης και παραπονιάρης. Δεν έχει εκκεντρική συμπεριφορά και όταν μεγαλώσει, η έμφυτη αγάπη του για τη φύση και το περιβάλλον, θα το οδηγήσουν σε ένα επάγγελμα που να σχετίζεται μ’ αυτά, όπως αγρότης ή γεωπόνος. Του αρέσει επίσης και ο τομέας της εκπαίδευσης, θα μπορούσε κάλλιστα να διδάσκει.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Δίδυμοι

Είναι το μωρό που, από την κοιλιά σας ήδη, θα σας βεβαιώνει ότι θα γίνει αθλητής! Υπερκινητικό, υπερδραστήριο και πολύ άτακτο. Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή σας και αυτό γιατί ζηλεύει πολύ ως παιδί και έχει ιδιαίτερα ανασφαλή χαρακτήρα. Σ’ όλη την περίοδο της ανάπτυξης του θα πρέπει να δείχνετε υπομονή, διότι είναι αρκετά σκανδαλιάρικο παιδί. Το Διδυμάκι σας δε θα είναι κι ο καλύτερος μαθητής, γιατί βαριέται εύκολα, όμως μη φοβάστε καθόλου, γιατί λόγω της αυξημένης ευφυΐας του, θα μπορούσε άνετα να γίνει διπλωμάτης ή οικονομολόγος.

 

Καρκίνος

Εσείς, μανούλες, που έχετε μωράκια στο ζώδιο του Καρκίνου, κουράγιο! Έχει την τάση να κολλά και να αγκιστρώνεται στη μαμά του. Θέλει συνεχώς πολλά χάδια και δε θέλει να ακούει φωνές κι εντάσεις στο περιβάλλον του, είναι ευαίσθητο και παραπονιάρικο μωρό. Το χαμηλό προφίλ που κρατά σαν προσωπικότητα, δείχνει ότι και στα επαγγελματικά του θα επιλέξει ανάλογη ενασχόληση. Μην περιμένετε να το καμαρώσετε σε διευθυντική θέση, η ιατρική ή κάποιο άλλο επάγγελμα που θα του δώσει την χαρά να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, θα είναι η τελική του επιλογή.

 

Λέων

Το μικρό σας Λιοντάρακι θα σας κάνει να χάστε τον ύπνο σας, γιατί κάνει ο,τι θέλει, χωρίς να υπακούει σε εντολές και καθοδηγήσεις, είναι πεισματάρικο και αρκετά φιλόδοξο. Θέλει να έχει παντού αρχηγικό ρόλο, ακόμη κι απέναντι στους γονείς του! Είναι ιδιαίτερα κοινωνικό, αρκεί να μπορεί να ηγείται στις παρέες του. Παρά το δυναμισμό του, ως παιδί θέλει και έχει ανάγκη από φροντίδα και κανάκεμα. Θα είστε περήφανες μάνες γιατί θα δείτε το παιδί σας να εργάζεται σε μια ανώτερη, διευθυντική θέση.

 

Παρθένος

Το μωράκι σας θέλει οργάνωση και πρόγραμμα, είναι αρκετά ήρεμο και φρόνιμο παιδί, αρκεί να υπάρχει μια προγραμματισμένη ρουτίνα στη ζωή του. Αν το βγάλετε από αυτή τη ρουτίνα θα γκρινιάξει, ιδιαίτερα όταν θα χρειαστεί να βρεθεί ανάμεσα σε άλλα παιδιά. Μην περιμένετε να ενταχθεί στο σύνολο αμέσως. Έχει μια φιλελεύθερη τάση, μπορεί να παίζει με τις ώρες μόνο του, χωρίς να έχει παράλογες απαιτήσεις. Όταν θα μεγαλώσει θα ακολουθήσει σίγουρα μια δουλειά που βασίζεται στην οργάνωση.

 

Sponsored Links

Ζυγός

Γεννήσατε τέλη Σεπτέμβρη με τέλη Οκτώβρη; Συγχαρητήρια, κάνατε ένα χαμογελαστό και κοινωνικό μωράκι. Είναι πρόσχαρο και λατρεύει την αισθητική από κούνια, θέλει ο χώρος του να έχει αρμονία και να είναι όλα τακτοποιημένα. Το αρνητικό του είναι πως, επειδή έχει έμφυτη την αίσθηση της δικαιοσύνης, θεωρεί ότι θα πρέπει να την επιβάλει παντού, ακόμα και στα άλλα παιδάκια, με κάθε τρόπο. Θα ασχοληθεί στο μέλλον με κάτι καλλιτεχνικό, όπως τραγουδιστής, ηθοποιός ή ζωγράφος.

 

Σκορπιός

Έχετε ενδεχομένως το πιο ευαίσθητο από όλα τα άλλα παιδιά, θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην ανατροφή του, γιατί όλα τα εκλαμβάνει στην υπερβολή τους. Αν είστε υπερπροστατευτικές μαζί του, θα κάνετε το μωρό σας να μην μπορεί στιγμή χωρίς εσάς. Είναι από τα μωρά που θέλουν λίγη παραπάνω σημασία βέβαια, γιατί έχουν την τάση να κλείνονται στον εαυτό τους και να γίνονται εσωστρεφή. Επαγγελματικά έχουν κλίση στο γράψιμο κι ο,τι έχει να κάνει με δράση. Θα μπορούσαν να ασχοληθούν επίσης, με τη μουσική και τις τέχνες.

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

Τοξότης

Αν το μωράκι σας είναι Τοξότης, θα έχετε ένα πολύ ευδιάθετο και πρόσχαρο παιδί που θα χαμογελά συνεχώς. Είναι αισιόδοξο πλάσμα και πολύ κοινωνικό, καλόβολο χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις από εσάς, όμως θέλει να νιώθει ελευθερία κι έχει ανήσυχο πνεύμα. Η κλίση του είναι ο αθλητισμός αλλά και η επικοινωνία. Θα το δείτε να γίνεται δημοσιογράφος ή διαφημιστής, ίσως όμως και αθλητής ή προπονητής.

 

Αιγόκερως

Υπεύθυνο και τακτικό παιδί, το μόνο που ζητά, με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο, είναι η προσοχή. Γκρινιάζει εύκολα και έντονα, όχι τόσο γιατί κάτι θέλει, αλλά για να ασχοληθείτε κι άλλο μαζί του. Είναι αρκετά σοβαρό κι έχει τρομερή αντίληψη από τα πρώτα του κιόλας χρόνια, ένα Αιγοκεράκι θα βιαστεί να αρθρώσει τις πρώτες του λεξούλες. Του αρέσει πολύ ο λόγος και σύντομα αποκτά φιλοδοξία και υψηλούς στόχους, θα μπορούσε άνετα να γίνει δικηγόρος ή δημοσιογράφος.

 

Υδροχόος

Έχετε φέρει στον κόσμο ένα μωρό με μυαλό ξυράφι, από τα πιο έξυπνα και κοινωνικά παιδιά. Θα δείτε πως από το πρώτο κιόλας έτος της γέννησης του, θα επιδείξει αναπτυγμένη αντίληψη και ανατρεπτικό χαρακτήρα. Πολύ κοινωνικό ως παιδάκι, θα προσαρμόζεται εύκολα σε όποιο χώρο κι αν βρεθεί. Αν υπάρχει κάτι στη συμπεριφορά του που θα σας προβληματίσει, είναι πως θα έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς και θα διεκδικεί αυτό που θέλει με επίμονο τρόπο. Επαγγελματικά, μην ξαφνιαστείτε αν το δείτε να γίνεται πολιτικός ή διπλωμάτης, αφού από νωρίς θα δείξει το ενδιαφέρον του για τα κοινά.

 

Ιχθείς

Ευαίσθητο παιδί και συχνά λίγο νευρικό, έχει λίγο παραπάνω ανάγκη από φροντίδα και προσοχή. Θέλει την αγάπη και τη στοργή σας έκδηλη. Ονειροπολεί και έχει την τάση να βλέπει την αθώα και ρομαντική πλευρά της ζωής, οι Ιχθείς άλλωστε,έχουν μια καλλιτεχνική φλέβα από την κούνια τους. Διαθέτει καλπάζουσα φαντασία και μπορεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη ζωγραφική, το τραγούδι και τη μουσική.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-04-2011 08:00:00