blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Αφιέρωμα Αγίου Βαλεντίνου: Ο Έρωτας "στοχεύει" το ζώδιο σου.

 
Αφιέρωμα Αγίου Βαλεντίνου: Ο Έρωτας
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στην Αστρολογία ο Έρωτας έχει τον δικό του «οίκο», αλλά και στην καρδιά μας μια ξεχωριστή θέση δίπλα στην Αγάπη. Αστρολογία και έρωτας λοιπόν! Έρωτας-θεός, έρωτας-κλέφτης, έρωτας-φαινόμενο. Στη μεγάλη γιορτή της Αγάπης και του Έρωτα, του Αγίου Βαλεντίνου, μοιραζόμαστε μαζί σας αγαπησιάρικες και ερωτικές προβλέψεις, και όχι μόνο! Ταξιδεύοντας στο θαυμαστό κόσμο της Αστρολογίας, της βασιλικής τέχνης των άστρων, αποκαλύπτουμε τα μυστικά του έρωτα, όπως αυτά αναδεικνύονται μέσα από τα δώδεκα ζώδια!
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

Sponsored Links

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

Ο Έρωτας σε ανεβάζει στα άστρα και σε ρίχνει στα τάρταρα με την ίδια ευκολία! Εδώ και αιώνες η Αστρολογία ασχολείται με τον έρωτα! Κοινή συνισταμένη και των δύο; Τα άστρα που «βλέπουν» οι ερωτευμένοι, όταν ο έρωτας τους «πετύχει» με τα βέλη του!

- Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Για άλλους, τους σοφούς, είναι προβλήματα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει...
- Τι θέλεις να πεις;
- Αφού εγώ θα 'μαι σ' ένα απ' αυτά, κι αφού θα γελάω σ' ένα απ' αυτά, τότε για σένα θα είναι σαν να γελούν όλα τ' αστέρια!»

Απόσμασμα από το «Ο Μικρός πρίγκιπας» του Antoine de Saint-Exupéry.

ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ….

Σύμφωνα με την ορφική θεωρία, τη στιγμή της κοσμικής αναγέννησης γεννήθηκε ο Έρωτας που με τα βέλη του χαρίζει στους ανθρώπους το πιο δυνατό συναίσθημα: εκείνο της αγάπης που κάνει δυο ανθρώπους να ζουν σε μια καρδιά! Είναι σκανδαλιάρης και πονηρός, αφού συχνά τυραννά τις καρδιές των ερωτευμένων με τα καπρίτσια του. Ο Έρωτας δεν έχει καλή σχέση με τη λογική. Ό, τι είναι παράλογο, για τον Έρωτα θα μπορούσε να είναι εξωφρενικά ….λογικό. Μάλιστα, η φράση «τρελά ερωτευμένος» φαίνεται ότι έχει μια απόλυτα λογική υπόσταση! Όποιος άνθρωπος γνώρισε τον πραγματικό Έρωτα γίνεται πιο σοφός στη ζωή του, ενώ εκείνος που δεν τον άγγιξαν τα βέλη του, μένει «μισός άνθρωπος».

Ο Έρωτας είναι ξαφνικός, απότομος, συχνά «κεραυνοβόλος». Δεν προειδοποιεί και ποτέ κανείς δεν γνωρίζει πότε θα δεχθεί τα βέλη του. Ο πραγματικός έρωτας από τη στιγμή που κάνει κατάληψη στην καρδιά, ποτέ δε φεύγει, αλλά μένει εκεί μέχρι την αιωνιότητα!

ΖΩΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Ο Έρωτας υπήρξε θεός στην ελληνική μυθολογία, έγινε ο δέκατος- τρίτος θεός στο τραγούδι του Πάριου, μέσα σε «ένα ταξίδι στο φως». Με όπλο του την ισχυρή δύναμη της αγάπης , ο Έρωτας διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη μυθοπλασία.: Ενέπνευσε την ερωτική επιθυμία στους ελληνικούς θεούς, τους ημίθεους, τους ήρωες και τις ηρωίδες.

Υπάρχουν δύο «δοξασίες», δύο διαφορετικοί μύθοι, για τη γέννησή του. Σύμφωνα με τον Ησίοδο, ο Έρωτας ήταν μια από τις πρώτες θεότητες που ήρθαν στον κόσμο χωρίς να γεννηθούν! Ο Ησίοδος, στο έργο του «Θεογονία» αναφέρει ότι ο Έρωτας «ήρθε» από το Χάος μαζί με τη Γαία και τον Τάρταρο. Αυτή η εκδοχή επαληθεύει το ρητό ότι «σε ανεβάζει στον ουρανό και σε ρίχνει στα τάρταρα» με την ίδια ευκολία! Η δύναμη που έχει ο Έρωτας σ’ αυτό το μύθο, καθιστά σαφές ότι κανένας θεός ή θνητός δεν μπορούσε να αντισταθεί στα βέλη του. Ο Σοφοκλής τον αποκαλεί «ακαταμάχητο»: Έρως ανίκατε μαχαν : Στο γνωστό χορικό της Αντιγόνης που «γοητεύει» τις γενιές από τότε μέχρι σήμερα και ….κάνει την αθάνατη ερωτευμένη Αλίκη να ξεσπά σε κλάματα στο «ξύλο που βγήκε από τον …Παράδεισο» του Σακελάριου.

Ο άλλος μύθος της γέννησης του Έρωτα είναι ότι υπήρξε γιος της Αφροδίτης και του Άρη.

Είτε οδηγεί στον Παράδεισο, είτε στα «Τάρταρα», ο Έρωτας υπήρξε ο αγαπημένος των ποιητών, των καλλιτεχνών, των συγγραφέων. Στους πίνακες της ζωγραφικής ο Έρωτας απεικονίζεται συνήθως ως ένα φτερωτό στρουμπουλό πλασματάκι με τη φαρέτρα του, το τόξο και το βέλος, έτοιμο να στοχεύσει τις καρδιές των θεών και των θνητών από τα βάθη της Ιστορίας μέχρι σήμερα!

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η θέση του πέμπτου οίκου στον γενέθλιο χάρτη, μπορεί να μας δώσει πληροφορίες και να καθορίσει το είδος του έρωτα και της αγάπης που θα αναπτυχθεί σε ένα ωροσκόπιο. Το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του πέμπτου οίκου μας δείχνει ουσιαστικά τι ζητάμε από τον έρωτα, αλλά και πόσες «θυσίες» απαιτεί εκείνος από εμάς. Πρόκειται για το πέμπτο ζώδιο μετά από εκείνο της γέννησής μας ή του ωροσκόπου μας. Ο οίκος αυτός είναι υπεύθυνος για τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν στον έρωτα, τον προσανατολισμό μας, αλλά και τις εμπειρίες που θα αποκτήσουμε στον ερωτικό τομέα. Όταν ενεργοποιείται θετικά από διέλευση, σηματοδοτεί την περίοδο του έρωτα, ενώ αν ενεργοποιηθεί αρνητικά, την περίοδο της «αποχής». Σημαντικό ρόλο παίζει στη συναστρία μεταξύ δύο ανθρώπων, ιδιαίτερα αν πρόκειται για εραστές.

«ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΩ ΑΛΗΘΙΝΑ»
 
Όταν θα σε αγαπήσω αληθινά, φυσικά θα εύχομαι να
έχεις πάντα υγεία και ευτυχία.
 Θα ανταποκρίνομαι πάντα στις ανάγκες της ψυχής σου
αλλά όχι στο βόλεμα της προσωπικότητας σου.
 
Θα θυσιάζω χωρίς να νιώθω καθόλου θυσία το χρόνο, τα χρήματα και την ενέργεια μου, για ότι εξυπηρετεί την άνθηση σου, σαν ψυχή στην εξέλιξη.
 Θα χαίρομαι πολύ τις επιτυχίες και την ευτυχία σου, ακόμα και όταν ο θαυμασμός ή η προσοχή των άλλων μου αφαιρούν τη χαρά να είμαι στο πλάι σου.
 
ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ.

Θα είσαι για μένα ένα λουλούδι, μία μοναδική έκφραση της θείας ενέργειας. Και θα βλέπω την εσωτερική σου ομορφιά ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ.
Θα σου εκφράζω πάντα τις ανάγκες μου και τις αληθινές μου σκέψεις για αυτά που κάνεις.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

Όταν θα σε αγαπήσω αληθινά θα σε αφήσω να βρεις την ευτυχία σου, ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.
 
Δεν θα σε δω σαν ιδιοκτησία μου και δεν θα θέλω να αγαπάς μόνο εμένα. Γιατί έτσι θα περιόριζα την ψυχή σου και θα σε εμπόδιζα στον προορισμό σου, να βρεις τον αληθινό θεϊκό εαυτό σου, αφού η αληθινή αγάπη είναι Θεία και βλέπει μόνο το Θείο, το θεϊκό.
 
Κι έτσι δεν θα φοβάμαι για σένα ποτέ, ακόμα και όταν περνάς δυσκολίες, επειδή θα θυμάμαι ότι πάντα έχεις ακριβώς τις δοκιμασίες που εξυπηρετούν την εξωτερίκευση του εσωτερικού σου μεγαλείου.

Όταν θα σε αγαπήσω αληθινά θα σε αφήσω τις κατάλληλες στιγμές να βρεις τις δικές σου λύσεις και απαντήσεις, παρόλο που νιώθω την αξία μου και την ασφάλεια μου να μεγαλώνουν όταν τις βρίσκω εγώ.
 
Από αγάπη, θα σε αφήσω να ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.
 
Όμως για να μπορέσω να σε αγαπήσω αληθινά, θα πρέπει να ΔΥΝΑΜΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ.
 
Θα χρειαστώ να ξεπεράσω τη μοναξιά και να ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.
 
Δεν είναι δυνατόν να αγαπώ αληθινά αυτό που χρειάζομαι ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΩ, ΕΝΩ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΩ.
 
Τελικά μόνο από μία ΘΕΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΑΛΗΘΙΝΑ.
 
Και ακόμα όταν φύγεις από το σώμα σου, η στεναχώρια μου δεν θα είναι από την αγάπη μου, αλλά από την ανάγκη μου για την υλική σου παρουσία.
Είσαι μία αιώνια θεϊκή ύπαρξη που θα έχει ελευθερωθεί από το υλικό όχημα και κλουβί.
Τα δάκρυα μου θα είναι για μένα και για σένα θα χαρώ.
 
Προχώρα αγάπη μου δεν ανήκεις σε μένα αλλά στο
ΣΥΜΠΑΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ! ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!

ΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ 

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ΖΩΔΙΑ και διαβάστε ποιές επιρροές δέχεστε στον Έρωτα, καθώς και τις Ερωτικές προβλέψεις 2012. Επίσης, διαβάστε τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ σας, επειδή επηρεάζει σημαντικά την ερωτική συμπεριφορά του ζωδίου σας.

Κριός έρωτας   Ταύρος έρωτας   Δίδυμοι έρωτας   Καρκίνος έρωτας
Λέων έρωτας   Παρθένος έρωτας   Ζυγός έρωτας   Σκορπιός έρωτας
Τοξότης έρωτας  Αιγόκερως έρωτας  Υδροχόος έρωτας  Ιχθείς έρωτας


ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Κριού είναι στον Λέοντα

Κριός: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε!

Ο «λιονταρίσιος» πέμπτος οίκος του Κριού αρέσκεται στην πολυτέλεια και την καλοπέραση. Σπάνια θα επιβιώσει με ψωμί και αλάτι. Το άτομο που έχει τον τομέα αυτό στο Λέοντα, επιθυμεί να αισθάνεται ξεχωριστό, μοναδικό και να χαρακτηρίζει την ποιότητα της σχέσης. Είναι ένας άνθρωπος χαρούμενος, αισιόδοξος και έμπιστος. Εξαιρετικά ιπποτικός, κάνει πολλές ρομαντικές χειρονομίες, προκειμένου να κατακτήσει τον στόχο του, αλλά δεν σταματά εκεί. Έχει έναν αριστοκρατικό αέρα και σέβεται το σύντροφό του. Είναι γενναιόδωρος, στοργικός και φιλικός και κάνει τον σύντροφό του να νιώθει κι αυτός ξεχωριστός. Του αρέσει να επιδεικνύει το ταίρι του, αφού είναι βέβαιος ότι έκανε την καλύτερη επιλογή. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσει την αγάπη από το σεξ, γι’ αυτό δεν παραμένει σε μια καθαρά σεξουαλική σχέση.

ΚΡΙΟΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός» : Οι απολαύσεις, οι διασκεδάσεις και ο έντονος αυθορμητισμός που κυριαρχούν στη ζωή σας, θα φέρουν νέες σχέσεις. Πολλοί θα βρείτε την «αδελφή» ψυχή και η αισθηματική σας ζωή θα γεμίσει με υπέροχες στιγμές. Όσοι διατηρείτε μια σχέση που δεν σας καλύπτει πια, θα νιώσετε ότι ήρθε η ώρα να απαγκιστρωθείτε και να ανοίξετε τα πανιά σας για κάτι πιο έντονο. Ο ερωτικός τομέας του ωροσκοπίου σας, ευνοεί ακόμα και όσους είναι υπέρ της ποσότητας και λιγότερο της ποιότητας!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ - ΟΝ Α VALENTINE’S DAY


ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Ταύρου είναι στην Παρθένο

Ταύρος: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε!

Η σημασία στις λεπτομέρειες χαρακτηρίζει τον πέμπτο οίκο στην Παρθένο. Αναλύει τα πάντα προτού ενδώσει! Ο Ταύρος, έχοντας τον πέμπτο οίκο στην Παρθένο, χρειάζεται κάποιο χρόνο προτού καταλήξει σε κάποια σχέση. Θα πρέπει να εξετάσει με τη λογική που τον χαρακτηρίζει, αν αυτή η σχέση πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει και πριν κάνει το πρώτο βήμα, θα πρέπει να είναι απολύτως σίγουρο για το αποτέλεσμα. Δεν είναι ότι δεν έχει βαθιά συναισθήματα, μπορεί όμως να τα ελέγχει, αφού η λογική του υπερισχύει. Δεν θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει με δώρα και υποσχέσεις, θα παραμείνει, όμως, βαθιά αφοσιωμένο. Εξαιτίας της πίστης στη μονογαμία, προτιμά να μένει μόνο του, παρά να υποφέρει σε μια περίεργη σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Ο έρωτας θα εμφανιστεί πολλές φορές στην διάρκεια της περιόδου που ακολουθεί, μέσα από διάφορα πρόσωπα. Μηνύματα και επαφές με παλιές σχέσεις, ίσως σας κάνουν να θελήσετε να δοκιμάσετε να επανασυνδεθείτε αφού θέσετε νέους όρους. Συγχρόνως, νέες, πολλά υποσχόμενες σχέσεις «καραδοκούν». Ζήστε την κάθε μέρα και στιγμή, αλλά μην πιστεύετε στις μεγάλες υποσχέσεις και στα υπερβολικά λόγια. Τα γεγονότα που θα συμβούν, θα σας υποδείξουν ποια είναι η σωστότερη επιλογή για την εξέλιξη της αισθηματικής ζωής σας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟΥΣ - ΟΝ Α VALENTINE’S DAY


ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος των Διδύμων είναι στον Ζυγό

Δίδυμοι: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία του έρωτα! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε!

Πρόκειται για τον Δον-Ζουάν του ζωδιακού ή την πριγκηπέσα του παραμυθιού του ζωδιακού. Οι καλοί τρόποι και η άψογη εμφάνιση παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Δίδυμος, έχοντας τον πέμπτο οίκο στο Ζυγό ζητά την ομορφιά και την αρμονία. Εντυπωσιάζει με την ευγένειά του και την προθυμία του να δώσει τα πάντα, προκειμένου να πάει καλά η σχέση του. Διαλέγει τον σύντροφό του πολύ προσεκτικά δίνοντας βάρος στην αρμονία της σχέσης. Έχει έμφυτη ικανότητα να καταλαβαίνει τα συναισθήματα των άλλων. Είναι ρομαντικός στις σκέψεις του και στις ενέργειές του. Ερωτεύεται εύκολα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του άλλου μισού του.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Οι αυξημένες υποχρεώσεις στα επαγγελματικά ενδιαφέροντά σας θα προκαλέσουν αλλεπάλληλες κρίσεις στις σχέσεις σας, οι οποίες θα υποστούν σημαντικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις, έτσι ώστε πολύ σύντομα να φανούν οι δυνατότητες της «επιβίωσής» τους. Όσοι τα καταφέρετε, δεν θα αντιμετωπίσετε άλλα προβλήματα στο μέλλον, ενώ οι υπόλοιποι μπορείτε να εντοπίσετε τα λάθη σας, ώστε να μην τα επαναλάβετε στις επόμενες σχέσεις σας. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν πολύ σημαντικές για την αισθηματική ζωή σας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΟΝ Α VALENTINE’S DAY


ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Καρκίνου είναι στον Σκορπιό

Καρκίνος: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε!

Για τον Καρκίνο, η κρεβατοκάμαρα είναι ο κατ’ εξοχήν χώρος, αφού έχει τον πέμπτο οίκο στο Σκορπιό. Ωστόσο λειτουργεί τέλεια και στα υπόλοιπα δωμάτια! Είναι ένας έντονος εραστής, άμεσος και αποφασιστικός. Μέχρι να σιγουρευτεί μέσα στη σχέση, κρατά τις επιφυλάξεις του. Εάν τον παρατήσουν ή τον απογοητεύσουν, γίνεται ζηλιάρης, αγανακτεί και η αγάπη του μετατρέπεται σε μίσος! Όταν αποκοπεί από μια σημαντική σχέση, ποτέ δεν μπορεί να υπάρξει ξανά με τους ίδιους όρους. Μπορεί να θυσιάσει τα πάντα για έναν άνθρωπο που πιστεύει ότι αξίζει.

Η σεξουαλικότητα είναι γι’ αυτόν πολύ σημαντική και η απιστία αποτελεί σίγουρη αιτία χωρισμού. Παρόλο που αγαπάει με πάθος, μπορεί να βάλει οριστικό τέλος, όταν δει ότι η σχέση του δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Σε αυτήν την περίπτωση αναζητεί άμεσα μια καινούργια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Το διάστημα αυτό φέρνει γεγονότα και καταστάσεις που σας ωθούν να ερευνήσετε τις εσωτερικές αξίες και τα ιδανικά σας. Θα αναρωτηθείτε αν ο σύντροφός σας καλύπτει τις ανάγκες σας και σας χαρίζει την ασφάλεια και την ειρήνη που τόσο πολύ έχετε ανάγκη. Ίσως σας χρειαστεί περισσότερος χρόνος απ’ όσο νομίζετε, μέχρι να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Μέχρι τότε συντηρείτε μια κατάσταση που δεν φαίνεται να αλλάζει. Τα πράγματα μάλλον θα παραμείνουν στάσιμα, κυρίως, γιατί εσείς, ακόμα, δεν έχετε βρει το κουράγιο να προχωρήσετε σε ριζικές λύσεις.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ- ΟΝ Α VALENTINE’S DAY


ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Λέοντα είναι στον Τοξότη

Λέων: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε!

Αιώνιος ταξιδευτής ο πέμπτος οίκος στον Τοξότη, ωθεί τον λέοντα να ανοίγει διάπλατα τα φτερά από τη στιγμή που θα νιώσει ότι εγκλωβίζεται μέσα σε οποιαδήποτε σχέση.

Ο Λέοντας, έχοντας αυτή την οικοθεσία, είναι αυθόρμητος, ενθουσιώδης, τολμηρός και ευμετάβλητος. Εντυπωσιάζει με το χαμόγελό του, φτιάχνει «κλίμα» με τ’ αστεία του, ευαισθητοποιεί με τα όνειρα και τη φιλική του συμπεριφορά. Γι’ αυτόν, ο αμοιβαίος σεβασμός μετρά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη σχέση, ακόμη και από το ερωτικό στοιχείο. Αγαπά την προσωπική του ελευθερία, η οποία πολλές φορές του δημιουργεί προβλήματα.

Νιώθει πιο άνετα, όταν τα πράγματα εξελίσσονται αργά και το ταίρι του δεν προβάλλει, τουλάχιστον από την αρχή, πολλές απαιτήσεις. Είναι ιδανικός σύντροφος αφού είναι ανοιχτόμυαλος και σέβεται το γεγονός ότι ο καθένας πρέπει να έχει τον προσωπικό του χώρο. Ανάλογα, και αυτός θέλει να διευρύνει τους ορίζοντές του μέσα από την ερωτική του σχέση και να ζήσει πρωτόγνωρες εμπειρίες.

ΛΕΩΝ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Πρόκειται για μια «μαγική» περίοδο που θα σας επιτρέψει να κάνετε να συμβούν τα πάντα! Ο προσωπικός μαγνητισμός σας και η ακαταμάχητη γοητεία σας αποτελούν τα καλύτερα όπλα σας. Η αγάπη και ο έρωτας σας ακολουθούν παντού και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην τους αγνοήσετε. Έτσι κι αλλιώς, όσο κι αν προσπαθήσετε, είναι δύσκολο να το αποφύγετε. Η σπίθα θα ανάψει ξαφνικά μια φωτιά που μπορεί εξίσου απρόσμενα να σβήσει, αλλά, τουλάχιστον, για όσο θα διαρκέσει θα είναι συναρπαστική!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ - ΟΝ Α VALENTINE’S DAY


ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Παρθένου είναι στον Αιγόκερω

Παρθένος: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε!

Ο έντονα παθιασμένος πέμπτος οίκος στον Αιγόκερω κάνει τον Παρθένο να αναζητεί την ψυχική και φυσική ολοκλήρωση. Όταν δεν τη βρίσκει γίνεται παγόβουνο. Είναι εξαιρετικά αισθησιακός και σεξουαλικός και ίσως ο πιο πιστός σύντροφος. Μπορεί να χρειάζεται χρόνο προτού πλησιάσει κάποιον, αλλά έχει διάθεση για συναισθηματική σταθερότητα. Φλερτάρει με τον κλασικό, παραδοσιακό τρόπο και συνήθως, προτιμά μεγαλύτερους ή ώριμους συντρόφους που του παρέχουν περισσότερη ασφάλεια. Εντυπωσιάζει με τη σταθερότητά του και μπορεί να μην είναι επιδεικτικός ή ρομαντικός, εννοεί, όμως, αυτά που λέει. Υπάρχει μια διάσταση ανάμεσα στη συναισθηματική και σεξουαλική του ζωή. Μπορεί να κάνει σεξ και συγχρόνως να αδιαφορεί! Εάν τον προσβάλλετε, η αντίδρασή του είναι ολοκληρωτικά ψυχρή.

Ερωτικός «χρησμός»: Ήρθε η ώρα να αγαπήσετε τον εαυτό σας, γεγονός που θα γίνει αντιληπτό από το περιβάλλον σας στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ανάγκη σας για προσωπική ελευθερία θα γίνει πολύ έντονη, και παρόλο που θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για σχέση, θα φεύγετε μακριά από όσες σας φαίνονται πιεστικές. Αυτή η τακτική θα αποτελέσει πρόκληση για τους υποψήφιους εραστές σας. Παράλληλα, η αυξημένη γοητεία σας, θα κάνει πολλούς να προσπαθήσουν, να καταλάβουν το μυστήριο που κρύβετε. Σχέσεις είναι εύκολο να δημιουργηθούν, αλλά η σταθερότητα δεν είναι δεδομένη.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ - ΟΝ Α VALENTINE’S DAY


ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Ζυγού είναι στον Υδροχόο

Ζυγός: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε!

Ερωτεύεται τους πάντες και τα πάντα με τον δικό του τρόπο. Ο πέμπτος οίκος στον Υδροχόο που επηρεάζει τον Ζυγό δεν γνωρίζει νόμους και περιορισμούς. Επιθυμεί το παράξενο, το ασυνήθιστο! Είναι πολύ φιλικός αλλά δεν εκδηλώνει τα συναισθήματά του. Έχει πολλές αισθηματικές περιπέτειες και ερωτεύεται συχνά. Οι σχέσεις του αρχίζουν ξαφνικά και τελειώνουν με ασυνήθιστο τρόπο. Ανήκει στους ανθρώπους που περιφρουρούν με κάθε κόστος την ανεξαρτησία τους. Είναι δύσκολο να τον αναγκάσει κάποιος να απολογηθεί για το που πάει και τι κάνει. Αποφεύγει τις σοβαρές δεσμεύσεις. Ο σύντροφός του θα πρέπει να τον αγαπά γι’ αυτό που είναι και να σέβεται τα οράματά του. Είναι πολύ πιθανό να έχει πλατωνικές φιλίες, καθώς θεωρεί ότι το σεξ είναι περισσότερο δεσμευτικό.

ΖΥΓΟΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Με τον Κρόνο στο Ζυγό μέχρι τον Οκτώβριο, το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τις επιθυμίες και τους μελλοντικούς στόχους σας. Αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που επιθυμείτε και πόσο θα αλλάξει η ζωή σας από τη στιγμή που θα το πετύχετε. Αυτή την περίοδο θα σας προσφερθεί η δυνατότητα να αναπτύξετε τις κοινωνικές σχέσεις σας.

Οι ελεύθεροι,καλό θα ήταν να παραβρίσκεστε σε γιορτές και συγκεντρώσεις, αν δεν θέλετε να χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να δημιουργήσετε μια έντονα αισθησιακή σχέση.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥς ΖΥΓΟΥΣ - ΟΝ Α VALENTINE’S DAY


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Σκορπιού είναι στους Ιχθύς

Σκορπιός: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε!

Ο Σκορπιός, έχοντας τον πέμπτο οίκο στους Ιχθύς, δίνεται απόλυτα και περιμένει ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό του. Ο ρομαντισμός παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις του, όσο και αν δεν το παραδέχεται και του αρέσει να συμμετέχει σε παιγνίδια που οδηγούν στην κατάκτηση. Είναι πολύ τρυφερός και έχει έντονη ανάγκη για αγάπη και κατανόηση. Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο που κάνει θυσίες για χάρη της αγάπης, γι’ αυτό πιθανό να πέσει θύμα εκμετάλλευσης. Όταν ερωτεύεται σκέφτεται εξ ολοκλήρου με το συναίσθημα και δεν χρησιμοποιεί καθόλου τη λογική. Η ανάγκη που έχει για τρυφερότητα, πολλές φορές, τον κάνει να την αναζητεί και σε άλλες αγκαλιές. Μπορεί να μην είναι εξ ορισμού άπιστος, αυτή, όμως η ιδιαιτερότητά του, τον κατατάσσει στους πλέον «άτακτους», ερωτικούς συντρόφους. Έχει όμως και την ατυχία να επιλέγει …λάθος συντρόφους. Πολλοί διατηρούν μια κρυφή ερωτική σχέση, που αν και την ξεκίνησαν χωρίς πολλή σκέψη – έρμαιο πάντα των συναισθημάτων τους – αργά, σχεδόν βασανιστικά, γίνεται πληγή που τους προκαλεί πόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Το πέρασμα του Κρόνου από τον Οκτώβριο στο Σκορπιό , θα σας φέρει αντιμέτωπους με κοινωνικές και επαγγελματικές ευθύνες. Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει αιτία να δημιουργηθεί αναστάτωση στην αισθηματική ζωή σας, καθώς ο σύντροφός σας, δεν θα έχει την διάθεση να κατανοήσει τις προτεραιότητές σας. Προσπαθήστε να μην επαναφέρετε παλιά προβλήματα και διαφωνίες στην επιφάνεια γιατί θα είναι δύσκολο να λυθούν. Η συμβιβαστική διάθεση θα βοηθήσει στην επικράτηση ενός καλύτερου κλίματος στις σχέσεις σας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ - ΟΝ Α VALENTINE’S DAY


ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Τοξότη είναι στον Κριό

Τοξότης: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε!

Ο Τοξότης, έχοντας τον πέμπτο οίκο στον Κριό, χρειάζεται δράση, ανταγωνισμό και νίκη. Ο Τοξότης με αυτή την οικοθεσία μέσα από συνεχείς μάχες αποκομίζει τρόπαια και λάφυρα που ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή του. Όσο πιο ανέφικτη είναι μια σχέση τόσο περισσότερο τον ….εξάπτει. Είναι δυνατός και του αρέσει να προστατεύει τους πιο αδύνατους. Τον εξιτάρει ο αυθορμητισμός αλλά και η αθωότητα. Χρησιμοποιεί την παραδοσιακή ιπποτική συμπεριφορά, για να προσελκύσει το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει.

Ο Τοξότης συνηθίζει όταν όλα πηγαίνουν καλά σε μια σχέση, να ψάχνει να δημιουργήσει πρόβλημα, για να υπάρχει ενδιαφέρον! Έτσι, ο σύντροφός του έρχεται συχνά σε αμηχανία, καθώς δεν ξέρει πώς να τον χειριστεί. Απεχθάνεται οποιαδήποτε μορφή καταπίεσης, αλλά δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν δεν έχει σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Με τον Ουρανό στον Κριό ξεκινά μια μακρά περίοδος όπου θα απολαύσετε εκπλήξεις στον τομέα του έρωτα. Ευνοούνται τα μακρινά ή κοντινά ταξίδια που σας επιφυλάσσουν καινούργιες αισθησιακές εμπειρίες. Το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα ερωτικό. Ακόμα και αν μείνετε στη βάση σας, νέες, ευχάριστες και ερωτικές γνωριμίες παραμονεύουν παντού. Μάλιστα, την ημέρα του Βαλεντίνου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σας πέμπτο οίκο. Μέχρι τις 4 Μαρτίου που θα περατωθεί η διέλευσή της, αναμείνατε στο ακουστικό σας για τα καλύτερα στον έρωτα!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ -ΟΝ Α VALENTINE’S DAY


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Αιγόκερου είναι στον Ταύρο

Αιγόκερως: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε!

Ο Αιγόκερως ανήκει στους ανθρώπους εκείνους που πιστεύουν στον έρωτα, γι’ αυτό και παραμένει φανατικά πιστός. Αν και νοιώθει περίεργα χωρίς σύντροφο, δεν κάνει επιπόλαιες και αυθόρμητες σχέσεις. Δεν πανικοβάλλεται μπροστά στο ενδεχόμενο της μοναξιάς και δεν του αρέσει η ποικιλία. Δεν εκδηλώνεται αμέσως, πιστεύει περισσότερο στην αργή, αλλά σταθερή εξέλιξη της σχέσης, σμε αποτέλεσμα συχνά να παρεξηγείται. Αφού βρει τον σύντροφό του και πειστεί για την ανταπόδοση στον έρωτά του, η αγάπη του είναι μακροχρόνια και σταθερή. Είναι τύπος «οικογενειακός», θέλει να μοιράζονται μαζί του καθημερινές χαρές και λύπες χωρίς ζήλιες και πιέσεις. Είναι πολύ ευαίσθητος, παρόλο που δυσκολεύεται να το εκφράσει. Κατά τη διάρκεια των σχέσεών του εκδηλώνει την αγάπη του με μικρές καθημερινές χειρονομίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να αισθανθείτε, κατά κάποιο τρόπο, ότι κινδυνεύει η αισθηματική σας σχέση και κατ’ επέκταση η ασφάλειά σας. Θα νιώσετε ότι έχετε χάσει τον έλεγχο και τα πράγματα έχουν πάρει μια ανεξέλεγκτη τροπή. Ταυτόχρονα, όμως, θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα σας κάνουν να βιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα. Εάν ένας χωρισμός είναι αναπόφευκτος, ενδώστε χωρίς τύψεις στις νέες γνωριμίες! Θα σας μείνουν αξέχαστες και θα ανοίξουν ένα νέο κύκλο στην ερωτική ζωή σας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ-ΟΝ Α VALENTINE’S DAY


ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Υδροχόου είναι στους Διδύμους

Υδροχόος: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε!

Ως Υδροχόος, ο ερωτικός τομέας σας δέχεται τις επιρροές του πέμπτου οίκου στους Διδύμους...και οι Δίδυμοι παραδοσιακά δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Ο πέμπτος οίκος σε αυτό το ζώδιο μοιάζει με πεταλούδα που πετάει από λουλούδι σε λουλούδι. Ο τομέας του έρωτα στους Διδύμους αίρει τις όποιες δυσκολίες στο φλερτ. Αντίθετα, παρέχει ιδιαίτερες ικανότητες στο να μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τον κατάλληλο τρόπο, για να κατακτήσει τον στόχο του.
Επιτρέπει την εκμετάλλευση της ευφράδειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θέλγητρο, με συνέπεια, να υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση. Στους Υδροχόους, επειδή δέχονται την ερωτική επιρροή του πέμπτου οίκου στους Διδύμους, αρέσουν οι έξυπνες συζητήσεις και παίζει σημαντικό ρόλο γι’ αυτούς να μπορούν να συζητάνε με το σύντροφό τους τα μικρά καθημερινά γεγονότα. Οι Υδροχόοι δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Ακόμα και αν διατηρούν μακρόχρονη σχέση, ερωτοτροπούν με τρίτους. Έχουν διάθεση για περιπέτειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Στη διάρκεια της περιόδου που ακολουθεί θα κάνετε τα πάντα για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, είτε αυτές σας καλύπτουν αισθηματικά, είτε περνούν κρίση. Έτσι κι αλλιώς, το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί στον σύντροφό σας. Με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, θα προσφέρετε αλλά και θα λάβετε δώρα αγάπης.

Οι ελεύθεροι έχετε μεγάλες πιθανότητες να χτυπηθείτε από τα βέλη του έρωτα και πολύ σύντομα να δημιουργήσετε μια σχέση σοβαρή ή ακόμα να φτάσετε και στο γάμο.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ - ΟΝ Α VALENTINE’S DAY


ΙΧΘΥΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος των Ιχθύων είναι στον Καρκίνο

Ιχθύες: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε!

Η υλική και συναισθηματική ασφάλεια αποτελεί την προτεραιότητα του Ιχθύ, έχοντας τον πέμπτο οίκο στον Καρκίνο. Είναι ένας ιδιαίτερος τύπος, πολύ συμπαθητικός και άνετος. Δεν διστάζει να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση, με την οποία δένεται τόσο πολύ, σε σημείο να αρνείται να δεχθεί το ενδεχόμενο ενός έστω και στο μακρινό μέλλον, χωρισμού.

Θέλει να μοιράζεται τη χαρά και τον πόνο με το σύντροφό του, λαχταρά να τον επιθυμούν και αναζητά την προσοχή των άλλων. Νοιώθει βαθιά την ανάγκη για εξάρτηση. Ψάχνει μια σχέση που να τον κάνει να νιώθει ασφαλής. Είναι πολύ ρομαντικός και του αρέσει να δίνει τα πάντα στη σχέση του, περιμένοντας, όμως, την ανάλογη εκτίμηση και ανταπόκριση.

ΙΧΘΥΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Στη διάρκεια του 2012 η ερωτική ζωή σας θα εμπλουτιστεί με γεγονότα και σχέσεις που θα σας χαρίσουν αρκετές μοναδικές και ανεπανάληπτες εμπειρίες. Έχει φτάσει ο καιρός που θα απελευθερωθείτε από τα ταμπού σας και θα υποκύψετε σε πειρασμούς που δεν περιμένατε ότι θα προκύψουν.

Ιδιαίτερα όσοι είστε ελεύθεροι, ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία. Αν περιμένετε την επιστροφή του αγαπημένου προσώπου, ο ανάδρομος Ερμής από τις 12 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου πιθανότατα θα ικανοποιήσει την επιθυμία σας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ - ΟΝ Α VALENTINE’S DAY

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-02-2012 00:00:00