blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Πόσο κυνηγάνε τα ζώδια αυτό που δείχνει… αδύνατον;

 
Πόσο κυνηγάνε τα ζώδια αυτό που δείχνει… αδύνατον;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Ένας σοφός άνθρωπος είπε: «Να μη σκέφτεσαι τους 100 λόγους που δεν μπορεί να γίνει κάτι, αλλά τον έναν που μπορεί». Και, μεταξύ μας έχει δίκιο. Γιατί στη ζωή μας, εμείς οι ίδιοι βάζουμε όρια και περιορισμούς. Στα πάντα: στον έρωτα, στις δουλειές, στις κάθε είδους κατακτήσεις. Εσύ λοιπόν σε ποια κατηγορία ανήκεις; Σε εκείνους που το παλεύουν, έστω και πέρα από κάθε λογική και δεν χάνουν ποτέ την ελπίδα τους ή σε όσους σταθμίζουν τις πιθανότητες και συνεχίζουν, μόνο αν είναι υπέρ τους;

Sponsored Links

Ας δούμε πώς απαντά σε αυτό η Αστρολογία.

 
ΚΡΙΟΣ
Για τον Κριό τίποτα δεν είναι αδύνατον και το θεωρεί προσωπική ήττα να υποχωρήσει, πριν καν προσπαθήσει. Και δεν θα προσπαθήσει μία και δύο, αλλά θα επιμείνει με συγκλονιστική ξεροκεφαλιά, μέχρι να εκπορθήσει το… κάστρο που έβαλε στο μάτι. Δεν θα λογαριάσει τις πιθανές προσωπικές του απώλειες, γιατί όσο περισσότερο ρίσκο εμπεριέχει κάτι, τόσο μεγαλύτερη γοητεία ασκεί επάνω του. Η προσδοκία της νίκης είναι το μαγικό όπλο, που του δίνει αυτοπεποίθηση και αξιοθαύμαστη γενναιότητα. Ακόμα κι αν δεν πετύχει τον στόχο του, αποκλείεται να το μετανιώσει που έμπλεξε σε αυτό το εγχείρημα, ό,τι είδους και να είναι: ερωτικό, επαγγελματικό, οικονομικό. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι προσγειωμένος άνθρωπος και αισθάνεται περήφανος γι’ αυτό το χαρακτηριστικό του, που το θεωρεί ένα από τα ισχυρότερα ατού του. Θέλει να αισθάνεται ασφάλεια στον δρόμο που βαδίζει και δεν του αρέσει να διασχίζει ορμητικά ποτάμια, περπατώντας σε σχοινένιες γέφυρες. Αυτά τα αφήνει για όσους παίζουν κορόνα-γράμματα στις σχέσεις, τις δουλειές και τη ζωή τους γενικότερα. Για τον Ταύρο υπάρχουν καθορισμένα πράγματα που μπορούν και άλλα που δεν μπορούν να γίνουν. Ποιος είναι εκείνος που θα αλλάξει τη νομοτέλεια; Θεωρεί ότι ξέρει πού και πότε πρέπει να τα δίνει όλα και πότε να αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος είναι άνθρωπος περισσότερο της νόησης παρά των παρορμήσεων και δεν του αρέσει να κάνει πράγματα που δεν τα έχει σκεφτεί καλά. Το θέμα είναι όμως να υπάρχει ένα αντικειμενικό μέτρο, που να του λέει για πόσους και για ποιους συγκεκριμένα λόγους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κάτι, και κατά συνέπεια δεν θα ήταν σκόπιμο να το προσπαθήσει. Γιατί διαφορετικά, μόνος του μπορεί να αλλάξει γνώμη αρκετές φορές, αναθεωρώντας τα κριτήριά του. Και σε αυτή τη βάση είναι ικανός να κάνει τη μεγαλύτερη τρέλα, το πιο απονενοημένο στα μάτια των άλλων διάβημα, απλώς επειδή για εκείνον είναι απόλυτα εφικτό. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι από τους χαρακτήρες που ενεργούν συνήθως βάσει του συναισθήματος και παρασύρεται από τους ενθουσιασμούς του, αν λαχταρά να πραγματοποιηθεί κάτι. Τότε, το τι λέει η λογική τού είναι αδιάφορο. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με βασικές γι’ αυτόν αξίες, όπως οι ανθρώπινες σχέσεις ή οι ρίζες του, μπορεί να επιδείξει μια αξιοθαύμαστη γενναιότητα και μαχητικότητα. Ακόμα και να το παλέψει σε βαθμό απερισκεψίας, αν το δει κάποιος τρίτος, με πιο αντικειμενικά κριτήρια. Και ταυτόχρονα, έχει τη δυνατότητα να μεταδώσει και στους άλλους αυτό τον ενθουσιασμό του, ακριβώς επειδή τροφοδοτείται από μια αυθεντική ζέση της ψυχής του. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΛΕΩΝ
Για τον Λέοντα είναι θέμα γοήτρου να δεχτεί την οποιαδήποτε πρόκληση. Θέλει να θυμίζει τους βασιλιάδες του παλιού καιρού, που έμπαιναν μπροστά και οδηγούσαν τον στρατό τους, ακόμα κι αν πρόκειται να παίξει τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, ξέροντας πως μάλλον έχει χαμένη την παρτίδα. Ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να τον σταματήσει. Ο εγωισμός του δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Απλώς θα το κάνει με τρόπο που, ακόμα κι αν δεν πετύχει, να μη φανεί κατώτερος των περιστάσεων. Απλώς δεν είχε με το μέρος του την εύνοια της τύχης ή την υλική υπεροχή. Αλλά είχε καρδιά, που άλλωστε δεν συνδέεται τυχαία με το ζώδιό του. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος πορεύεται πάντα βάσει των πιθανοτήτων και δεν του αρέσουν τα ρίσκα. Το θεωρεί παράλογο να ασχοληθεί με ουτοπίες και λειτουργεί περισσότερο διανοητικά παρά συναισθηματικά. Με άλλα λόγια, σπάνια αφήνεται να παρασυρθεί από έναν ενθουσιασμό και να χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα, τουλάχιστον όπως την έχει καθορίσει ο ίδιος. Ο ένας λόγος για να κάνει κάτι σπάνια είναι αρκετός, όταν υπάρχουν πολύ περισσότεροι λόγοι να μην το κάνει. Μπορεί εκ των υστέρων να μετανιώνει για πράγματα που δεν διεκδίκησε έστω και χωρίς πολλές ελπίδες, όμως όταν θα βρεθεί και πάλι μπροστά σε μια παρόμοια απόφαση, θα ακολουθήσει τη λογική του. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός προτιμά να αποφεύγει τις ψυχικές όπως και τις σωματικές ταλαιπωρίες και δεν θα φύγει εύκολα από τον δρόμο του ασφαλούς, για να κυνηγήσει κάτι που του φαίνεται απραγματοποίητο. Αποφεύγει και να καλλιεργεί μέσα του μάταιες ελπίδες. Όσο λοιπόν κι αν θα επιθυμούσε κάτι, προτιμά να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν θα το έχει, παρά να παραστήσει τον… Δον Κιχώτη και να ορμήσει στους ανεμόμυλους. Μερικές φορές βέβαια, σαν διπλό ζώδιο που είναι, μπορεί να αλλάζει διαρκώς την άποψή του για το αν κάτι θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ή όχι. Τελικά όμως τείνει να συμβιβαστεί και να ακολουθήσει την κοινή λογική. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί σε μεγάλο βαθμό οι πράξεις του Σκορπιού να έχουν κίνητρο την επιθυμία (το κλασικό τρίπτυχο σεξ- εξουσία-χρήμα) αλλά η συναισθηματική φόρτιση δεν τον κάνει να υποτιμά τον βαθμό δυσκολίας. Του δίνει όμως δύναμη. Μπορεί να σου απαριθμήσει με πλήρη γνώση και συναίσθηση τις πιθανότητές του να πετύχει. Και μετά, απλώς θα ξεκινήσει να το κάνει, γιατί το έβαλε πείσμα. Στον Σκορπιό δεν αρέσει η αδυναμία. Και το να μην υπαναχωρήσει μπροστά στις πιθανές δυσκολίες, είναι ζήτημα τιμής. Με τον ίδιο τρόπο που το ομώνυμό του έντομο θα προτιμήσει την επίθεση από τη φυγή, κι εκείνος θα επιμείνει μέχρι να πετύχει. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι ζώδιο που καθοδηγείται από τις επιθυμίες του και όταν θελήσει κάτι, δύσκολα θα σταθεί σε πεζά πράγματα, όπως το κατά πόσον αυτές μπορούν λογικά να πραγματοποιηθούν. Το να ζητά το αδύνατον, από τον εαυτό του και από τους άλλους, είναι η συνηθισμένη του στάση ζωής. Αν καθίσει να σταθμίσει τις πιθανότητες, για το αν κάτι μπορεί να πετύχει, τα «ναι» βαραίνουν πάντα περισσότερο από τα «όχι». Και η λέξη «ίσως» για εκείνον σημαίνει επίσης «ναι». Κι όσο μεγαλύτερος είναι ο βαθμός δυσκολίας, τόσο εξιτάρεται και δίνει μπόνους στον εαυτό του, τον οποίο άλλωστε θέλει διαρκώς να ξεπερνά. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάτι που έχει εκατό λόγους να μην μπορεί να γίνει και μόνο έναν για τον αντίθετο, στην πράξη δεν έχει καμιά ελπίδα με τον Αιγόκερω. Δεν συζητιέται καν. Εκείνος θεωρεί τον χρόνο και την ενέργειά του πολύτιμα αγαθά, για να τα σπαταλά σε υποθέσεις που θεωρεί εκ των προτέρων χαμένες. Δεν είναι και πολύ καλός στο να αποδέχεται τις ήττες του και γενικά αποφεύγει να καταπιάνεται με πράγματα που δεν έχουν πιθανότητες να του δώσουν την ικανοποίηση, αλλά και το γόητρο της επιτυχίας. Άλλωστε γι’ αυτό υπάρχουν νικητές και χαμένοι σε αυτή τη ζωή, επειδή οι πρώτοι ενεργούν λογικά , ενώ οι άλλοι ορμάνε στα τυφλά. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος και η ουτοπία πάνε… πακέτο. Κανένα άλλο ζώδιο δεν έχει τόσο έντονη την τάση να ακολουθεί το όνειρό του, ανεξάρτητα του αν οι πιθανότητες είναι υπέρ του. Άλλωστε εκείνος διαμορφώνει τον κόσμο του, και όχι ο κόσμος αυτόν. Τουλάχιστον αυτό θέλει να είναι το σενάριο της ζωής του. Έτσι, θα παλέψει για κάτι όχι μόνο με μία πιθανότητα υπέρ του, αλλά ακόμα και με μηδέν. Και θα υποστηρίξει ότι τα πάντα είναι δυνατά, έστω κι αν δεν έχουν ξαναγίνει πριν. Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά, και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να είναι εκείνος που θα πρωτοπορήσει. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

 
ΙΧΘΕΙΣ
Για τον Ιχθύ το «θέλω» σημαίνει αυτομάτως «μπορώ να το έχω». Είναι ο πιστότερος οπαδός της περίφημης θεωρίας του Κοέλιο, περί του Σύμπαντος που συνωμοτεί ώστε να αποκτήσεις αυτό που πραγματικά λαχταράς. Από εκεί και πέρα, τα μάτια και τα αυτιά του κλείνουν απέναντι σε οποιαδήποτε λογική επιχειρηματολογία για τη δυσκολία ή το αδύνατο του πράγματος. Μπορεί να δείχνει ότι αποκαρδιώνεται ή εξαντλείται. Αυτά όμως είναι τα κλασικά του κόλπα, για να κερδίζει συμπάθεια, υποστήριξη και βοήθεια. Κατά βάθος τίποτα δεν του αλλάζει τον προορισμό του, ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεγλιστρήσει με πολλά ψαρίσια ζιγκ-ζαγκ μέχρι να τον φτάσει. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-09-2012 00:00:00