blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Πόσο δεκτικά είναι τα ζώδια στις νέες εμπειρίες.

 
Πόσο δεκτικά είναι τα ζώδια στις νέες εμπειρίες.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Θα έτρωγες ποτέ σουβλάκι θαλασσινού αστερία; Θα δοκίμαζες να κάνεις σκι με αλεξίπτωτο ή μπανάνα θαλάσσης; Κι αν το ταίρι σου, σου πρότεινε μια απίστευτα προχωρημένη ερωτική στάση, θα συμφωνούσες τουλάχιστον για να δεις πώς είναι;

Sponsored Links

Σε ποια ζώδια αρέσουν οι νέες εμπειρίες

Σε μερικούς ανθρώπους αρέσει να δοκιμάζουν διαρκώς καινούργια πράγματα: εξωτικά φαγητά, χόμπι, μέρη για διακοπές, ερωτικές πρακτικές… Άλλοι πάλι προτιμούν να πορεύονται εκ του ασφαλούς, στα γνωστά μονοπάτια. Και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν σε ένα ζευγάρι ή σε μια παρέα είναι όλοι άτομα της μιας ή της άλλης κατηγορίας. Τι γίνεται όμως αν ο ένας θέλει να δοκιμάζει και ο άλλος έχει τη λέξη «αποκλείεται»… ψωμοτύρι;
 
Ας καταφύγουμε για άλλη μια φορά στα φώτα της αστρολογίας, για να μας πει τι ρόλο παίζει σε αυτή την αντιμετώπιση το ζώδιο του καθενός.
 
ΚΡΙΟΣ
Για τον Κριό ο λόγος να δοκιμάσει κάτι καινούργιο συνοψίζεται σε μια λέξη: αδρεναλίνη. Πόσο συναρπαστικό είναι; Τι ρίσκο εμπεριέχει; Αν του πεις για μια καινούργια συνταγή για θαλασσινά δεν θα συγκινηθεί, εκτός αν περιλαμβάνει εκείνο το δηλητηριώδες ψάρι, που τρώνε κάτι σαλεμένοι πάμπλουτοι γιαπωνέζοι και όποιον πάρει ο Χάρος. Το ίδιο ισχύει μέσες-άκρες για όλα τα πράγματα. Τι να την κάνει την παραλία με τα σμαραγδένια νερά που προτείνεις να τον πας, αν δεν έχει παραδίπλα έναν κάθετο βράχο για μακροβούτια, που κόβουν την ανάσα; Έτσι λοιπόν η μαγική φρασούλα ώστε να τον πείσεις για οτιδήποτε είναι: «Μπορεί βέβαια να είναι κάπως επικίνδυνα…». Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος δεν είναι για πειραματισμούς. Προτιμά να μη διακινδυνεύσει κάτι που ξέρει ότι τον ευχαριστεί, για μια εναλλακτική που δεν ξέρει πώς θα του προκύψει. Αν κάνει δοκιμές, θα τις κάνει εκ του ασφαλούς, έχοντας δηλαδή τη δυνατότητα να επιστρέψει πάραυτα στα γνωστά και αγαπημένα. Ορισμένες απολαύσεις της ζωής βέβαια, σαφώς και θα ήθελε να τις διευρύνει. Ένα καινούργιο φαγητό θα τον δελεάσει, εφόσον υπάρχει η σιγουριά πως, αν δεν του αρέσει, δεν θα μείνει δα και νηστικός. Και θα δοκίμαζε και κάτι νέο που θα του πρότεινες στο σεξ, φτάνει να μην του ξυπνήσει η ταυρίσια καχυποψία πού στην ευχή έμαθες εσύ γι’ αυτό. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δώσε στον Δίδυμο νέες εμπειρίες και παρ’ του την ψυχή. Έστω κι αν πρόκειται για μια εναλλακτική διαδρομή από το σπίτι του στο σπίτι σου, εκνευριστικά μακρύτερη και με περισσότερο μποτιλιάρισμα, αλλά πάντως διαφορετική. Ο Δίδυμος είναι ο δοκιμαστής των πάντων. Η περιέργειά του δεν στερεύει ποτέ. Πιθανόν θα ζήλευε τους επαγγελματίες δοκιμάζουν τα καινούργια κρασιά, αρώματα, σοκολατάκια, γκατζετάκια, ακόμα κι αν τίποτα από αυτά δεν του αρέσει, απλώς και μόνο για τις ευκαιρίες τους να γνωρίζουν πρώτοι κάτι νέο. Στον βαθμό που του επιτρέπουν οι δυνατότητες του, κάνει κι εκείνος ό,τι μπορεί. Η ατάκα «Α, το ξέρω, το έχω δοκιμάσει/δει/φάει» είναι από τις κλασικές του. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος δεν συνηθίζει απλώς, αλλά και δένεται χειροπόδαρα με πράγματα και καταστάσεις που του είναι οικεία. Του φαίνεται σχεδόν προδοσία να τα εγκαταλείψει για κάτι άλλο. Εκτός αν του δώσεις… γραπτή εγγύηση ότι το ταξίδι για την Ικαρία, όπου δεν έχετε ξαναπάει, θα είναι πιο ακύμαντο κι από τον διάπλου του Αργοσαρωνικού. Δεν μιλάμε βέβαια για τις εγγυήσεις που πρέπει να δώσεις για την ίδια την Ικαρία, έτσι; Εσύ προσωπικά, και το κρίμα στον λαιμό σου, αν του στερήσεις την αγαπημένη του Σαλαμίνα, για να τον κουβαλήσεις κάπου όπου θα δυστυχήσει. Αλλά θα τα υποστεί όλα και πολλά ακόμα, επειδή σε αγαπάει, αν και ξέρει ότι το εκμεταλλεύεσαι. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΛΕΩΝ
Ο Λέων θεωρεί ανάρμοστο για τον εαυτό του να υπάρχουν στη ζωή πράγματα καλύτερα από αυτά που έχει βιώσει και εκείνος να μένει… στην απ’ έξω. Θα δοκιμάσει λοιπόν μετά χαράς οτιδήποτε ταιριάζει με την αντίληψή του περί ποιοτικού, trendy και εντυπωσιακού, από ποικίλες απόψεις. Και απολαυστικού, εννοείται. Αλλά, για να είμαστε εξηγημένοι, δεν θα αφήσει να τον σύρουν και να τον παρασύρουν σε οτιδήποτε, αν δεν του έχουν περιγράψει από πρώτο χέρι περί τίνος πρόκειται, ώστε να αναλάβουν και την ευθύνη. Θυμάσαι τους βασιλιάδες του παλιού καιρού, που είχαν προσωπικούς δοκιμαστές στο φαγητό τους, για να μην τους δηλητηριάσουν; Ε, κάπως έτσι, στο πιο πολιτισμένο του. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος δεν έχει αντίρρηση να δοκιμάζει καινούργια πράγματα. Άλλωστε οι φιλομαθείς άνθρωποι θέλουν πάντα να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Το μόνο που απαιτεί είναι να καλύπτονται μερικές μικρές προϋποθέσεις: Πρώτον, το προς δοκιμήν ό,τι-και-να-είναι-αυτό να ανταποκρίνεται στις υγειονομικές προδιαγραφές του Παρθένου, που ως γνωστόν είναι αυστηρότερες από πολλών ανάλογων επίσημων φορέων. Δεύτερον, το προς δοκιμήν που λέμε, να μην προκαλεί ακαταστασία ή βρομιά στον προσωπικό του χώρο. Τρίτον, να μην εκθέτει τον ίδιο καθ’ οιονδήποτε τρόπο, κάνοντάς τον να φανεί αστείος, άκομψος, αμήχανος, αδέξιος, ανενημέρωτος. Τέταρτον… Εντάξει, δεν μένουν και πολλά, αλλά πάντως μια καινούργια συνταγή για φιδέ θα τη δοκιμάσει με απαράμιλλη τόλμη. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΖΥΓΟΣ
Οι απολαύσεις κάθε είδους είναι για τον Ζυγό εκείνο που κάνει τη ζωή να αξίζει. Δεν θα χάσει καμιά ευκαιρία που του προσφέρεται να επεκτείνει την εμπειρία του, υπό τον όρο βέβαια να κρατιέται ψηλά το αισθητικό επίπεδο. Για εκείνον δεν είναι απλώς θέμα περιέργειας, αλλά ζήτημα τιμής το να έχει γνωρίσει οτιδήποτε όμορφο κυκλοφορεί γύρω. Είτε πρόκειται για έδεσμα, είτε για θέαμα, άκουσμα, επίσκεψη σε έναν τόπο. Κι όσο για το σεξ, (εννοείται!), εκεί κι αν είναι ανοιχτός στα πάντα. Αν λοιπόν έχει σκοπό να αναλάβεις την ευθύνη τέτοιων προτάσεων, φρόντισε να ανταποκρίνονται στις ποιοτικές προδιαγραφές του. Διαφορετικά θα πέσεις πολύ, μα πολύ χαμηλά στην εκτίμησή του.Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν υπάρχει μια κόλαση φτιαγμένη ειδικά για Σκορπιούς, αυτή θα είναι απλώς ένα ήσυχο μέρος όπου δεν θα έχουν τίποτα καινούργιο να δοκιμάσουν. Αυτό το ζώδιο ζει για να εξερευνά. Όσο πιο πολύπλοκο, σκοτεινό, αμαρτωλό και επικίνδυνο είναι το αντικείμενο αυτής της εξερεύνησης, τόσο περισσότερο το απολαμβάνει. Έστω κι αν ελάχιστοι (μη-Σκορπιοί) θα συμμερίζονταν την απόλαυσή του. Οι εμπειρίες που ενδιαφέρουν τον Σκορπιό, σε όλα τα επίπεδα, είναι για γερά νεύρα. Ίσως και να μην αντέχονται από άλλους. Αλλά υπάρχει για τον ερωτικό του σύντροφο ένα bonus από αυτή τη στάση του: η διάθεση να δοκιμάζει τα πάντα στο σεξ. Αν όμως κομπλάρεις, δύσκολα θα τα πάτε καλά. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίζει τη ζωή, παρά τις αναποδιές της, σαν ένα τεράστιο λούνα παρκ. Ένα λούνα παρκ με αμέτρητα παιχνίδια, που όλα τον καλούν να τα δοκιμάσει, όπως οι Σειρήνες τον Οδυσσέα. Εννοείται βέβαια ότι εκείνος ανταποκρίνεται μετά χαράς στο κάλεσμα. Καμιά ευκαιρία να ταξιδέψει στην άκρη του κόσμου, κανένα εξωφρενικό φαγητό, κανένα ερωτικό παιχνίδι δεν θα περιφρονηθεί από τον Τοξότη. Είναι ένας ακούραστος συλλέκτης εμπειριών, ή τουλάχιστον αυτό ονειρεύεται και επιδιώκει. Και γνωριμιών, οπότε αν δεν συμμερίζεσαι αυτή του τη λαχτάρα, μην περιμένεις μακροημέρευση μαζί του, είτε σαν ταίρι είτε σαν φίλος. Θα βρει κάποιον άλλο, που δεν θα θεωρεί «εμπειρία» το week-end στο Λουτράκι. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι καινούργιες εμπειρίες είναι για τον Αιγόκερω ένα αναγκαίο κακό. Τις ανέχεται στον βαθμό που δεν μπορεί να τις αποφύγει, με την ελπίδα ότι θα είναι ανώδυνες. Η μόνη περίπτωση να τις δεχτεί, κατόπιν επιμονής των άλλων, είναι να έχει αναλυτική περιγραφή του περί τίνος πρόκειται. Αν του πεις «δοκίμασε αυτό το φαγητό και θα σου πω μετά τι είναι», δεν υπάρχει περίπτωση να το αγγίξει. Ούτε αν αναγγείλεις «θα πάμε κάπου που θα σ’ αρέσει». Επίσης θέλει να έχει προειδοποιηθεί αρκετά έγκαιρα, ώστε να προετοιμαστεί ψυχολογικά, αλλά και πάλι δεν είναι βέβαιο ότι δεν θα αρνηθεί την τελευταία στιγμή ή και σε κάποια από όλες τις στιγμές που θα προηγηθούν. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χωρίς εμπειρίες, καινούργιες γνώσεις, νέες εικόνες, γεύσεις και βιώματα, η ζωή για τον Υδροχόο απλώς δεν αξίζει. Οπότε θα ανεβάσει την αξία της δικής του, μην αφήνοντας καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Η άρνηση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του, όταν πρόκειται για ένα εξωτικό πιάτο (φτάνει όμως να μην προσβάλει τις οικολογικές/φιλοζωικές ευαισθησίες του), ένα μέρος που δεν έχει ξαναδεί, ένα βίωμα που δεν ξαναείχε. Κι ας μη μιλάμε για τις σεξουαλικές αναζητήσεις, στις οποίες ούτως ή άλλως διαπρέπει. Είναι σπάνιο να βρεθεί ανενημέρωτος για κάτι. Ακόμα κι αν δεν το έχει δοκιμάσει αυτοπροσώπως, θα ξέρει τα πάντα γι’ αυτό. Και θα διορθώσει με περίσσιο ζήλο αυτή την παράλειψη, στην πρώτη ευκαιρία.Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιχθύς δεν αντέχει την πεζότητα της καθημερινότητας και οτιδήποτε μπορεί να τον βγάλει από τη ρουτίνα είναι ευπρόσδεκτο. Μα οτιδήποτε, όμως. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν άγνοια κινδύνου και ρίχνονται μετά χαράς σε κάθε είδους δοκιμή και πειραματισμό. Δεν θα αναρωτηθούν για μπανάλ λεπτομέρειες, του τύπου από τι είναι φτιαγμένο, πόσο μακριά βρίσκεται, αν μπορεί κανείς να… πεθάνει από αυτό. Θα συναινέσουν με ενθουσιασμό, ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι, που πολλοί άλλοι θα προτιμούσαν να αποφύγουν. Από τα ψητά σκαθάρια σε έναν βιετναμέζικο μπουφέ μέχρι τη συμμετοχή σε ένα σύλλογο εξερεύνησης των βιοτόπων, όπου φύονται τα άγρια νεροκάρδαμα. Άγρια πράγματα, δηλαδή! Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πηγή: Myastro.gr

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-06-2012 09:00:00