blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Οι «Ολυμπιακοί Αγώνες» των ζωδίων: Οι δυνατότητες και τα ταλέντα τους για επικράτηση στο στίβο της ζωής! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

 
Οι «Ολυμπιακοί Αγώνες» των ζωδίων: Οι δυνατότητες και τα ταλέντα τους για επικράτηση στο στίβο της ζωής! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ανακαλύψτε τις δυνάμεις και τα ταλέντα που διαθέτει το ζώδιό σας και κατακτήστε τη νίκη στη μεγάλο αγώνα για την επιτυχία στη ζωή!

Η Ολυμπιακή φλόγα φώτισε την πρωτεύουσα της γηραιάς Αλβιόνας, σηματοδοτώντας την έναρξη της τριακοστής σύγχρονης Ολυμπιάδας. Οι Ολυμπιακοί αγώνες αποτελούν αναμφισβήτητα το σπουδαιότερο αθλητικό -και όχι μόνο- γεγονός ανά την υφήλιο και καθώς είναι Ελληνική υπόθεση, μας κάνουν υπερήφανους τουλάχιστον κάθε τετραετία.
 
Ωστόσο η φετινή Ολυμπιάδα δεν είναι τόσο φωτεινή όσο οι προηγούμενες. Η βαθιά οικονομική ύφεση που μαστίζει τόσο τη χώρα μας όσο και ένα μεγάλο κομμάτι της Ευρώπης, γίνεται αιτία να μην μπορούμε να χαρούμε με «την καρδιά μας» αυτό το μεγάλο γεγονός.
 
Το βαθύτερο νόημα των αγώνων, «Αρχαίο Πνεύμα Αθάνατο, Αγνέ Πατέρα, του Ωραίου, του Μεγάλου, του Αληθινού» έρχεται να μας αφυπνίσει, όπως κάνει χιλιάδες χρόνια τώρα, να μας θυμίσει ότι δίχως αγώνα δεν κατακτώνται η επιτυχία και η ευτυχία!
Sponsored Links

Είναι η επιτυχία στη ζωή θέμα αγώνα;

Η επιτυχία συχνά συνδέεται με τα πλούτη, την υγεία, την ομορφιά, τον έρωτα, την περιουσία, την περιπέτεια και όλες τις «χρυσές ευκαιρίες» που μας προσφέρει η ζωή. Συνδέεται όμως έμμεσα ή άμεσα και με την Αστρολογία. Η βασιλική τέχνη των άστρων βασίζεται στο «γνώθι σ’ εαυτόν», το ρητό που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση των κλειδιών της επιτυχίας στο στίβο της ζωής .
 
Με οδηγό την Αστρολογία, μπορούμε να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες και τα ταλέντα μας, όλα αυτά που για πολλούς θεωρούνται καλή τύχη, παράγοντες για την επιτυχία στη ζωή. Και γίνεται αυτή η σύνδεση, γιατί η Αστρολογία δεν θα ήταν τόσο δημοφιλής, αν δεν αποκάλυπτε τόσο σημαντικά δεδομένα, σχετικά με την επιτυχία, από τη μελέτη των ωροσκοπίων.
 
Ωστόσο υπάρχει και μία άλλη σημαντική πλευρά του θέματος, που οι περισσότεροι άνθρωποι παραβλέπουν: η φύση όσων –ανθρώπων και καταστάσεων-μας παρουσιάζονται στη ζωή πρέπει αναπόφευκτα να εναρμονιστεί με τη φύση της προσωπικότητας μας.
 
Είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε πόσο πολλοί αξιόλογοι αστρολόγοι παιδεύονται επαναλαμβάνοντας και συχνά δεν μπορούν να πείσουν, ότι από το χαρακτήρα του καθενός (καλός, ισχυρός, αυτάρκης, αισιόδοξος, εργατικός,) εξαρτάται η τύχη. Οι αδύναμοι, οι παραπονιάρηδες, οι αμελείς και οι τεμπέληδες δεν προοδεύουν στη ζωή.
 
Καθώς δυσφορούμε για την κακή μας τύχη, άλλοι ερευνούν (κάτι που εμείς δεν κάνουμε) τις διακυμάνσεις του χαρακτήρα και της προσωπικότητας, τις απογοητεύσεις, τις «στραβές» αντιλήψεις που μας κρατούν μακριά από μια ζωή ευτυχισμένη, με άλλα λόγια αναζητούν τις αιτίες που δεν είμαστε τυχερά, επιτυχημένα άτομα.
 
Έτσι, είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς να δούμε καθαρά ότι οι ίδιοι έλκουμε την καλή τύχη με τις αρετές της καθαρής καρδιάς και του ερευνητικού νου. Και γινόμαστε σαν ένας μεγάλος μαγνήτης που προσελκύει την καλή ή την κακή τύχη στη ζωή μας.
 
Η Αστρολογία μας συμβουλεύει να ψάξουμε μέσα μας και να εξετάσουμε πώς χρησιμοποιούμε τις ενέργειες που διαθέτουμε και οι οποίες «περνούν» μέσα από την οδό των άστρων. Χρησιμοποιούμε σωστά το "υλικό" που μας δόθηκε για να αποδίδει στο μέγιστο ή καθόμαστε άπρακτοι και κλαίμε τη μοίρα μας, που καθημερινά μας προκαλεί, ως άλλοι «Μοιραίοι» του Βάρναλη;
 
Ο άνθρωπος που σκέπτεται (στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας) τη φτώχεια, την αρρώστια και την κακοτυχία, επικεντρώνει την προσοχή του σε καταστάσεις που δεν επιθυμεί. Αλλά με την επικέντρωση της προσοχής του σε αυτά δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να τα έλκει προς το μέρος του. Η ζωή είναι περισυλλογή. Πείτε μου τι σκέπτεστε σχεδόν όλη την ημέρα και μπορώ να σας πω αν είστε "τυχεροί" ή "άτυχοι" άνθρωποι.
 
Οι ψυχολόγοι έχουν αποδείξει ότι τα άτυχα άτομα είναι αμετάβλητα, νιώθουν μεγάλη ανασφάλεια η οποία αντανακλάται σε οτιδήποτε λένε ή κάνουν. Αλλά πώς μπορούμε να νιώσουμε ασφαλείς; Για να το πετύχουμε πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης, να οδηγήσουμε το νου μας να αναζητήσει την ουσία των πραγμάτων, να σκέπτεται θετικά και να θεωρήσουμε τη ζωή ως προνόμιο και όχι σαν πρόβλημα.
 
Υπάρχουν τρία πράγματα που είναι ουσιαστικής σημασίας, από τα πολλά που μπορούν να βοηθήσουν στο να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης του ίδιου μας του εαυτού και για να ανοίξουμε πόρτες στις ευκαιρίες και στην καλή μας τύχη:
 
1. Παραμείνετε στη σκηνή της ζωής: Πουθενά αλλού δεν θα βρείτε την ευκαιρία να συναντήσετε άτομα με συναρπαστικές εμπειρίες, που απέδωσαν. Η νίκη είναι κληρονομιά των ευκαιριών που χρησιμοποιήσαμε σωστά, δεν πέφτει από τον ουρανό. Όσο περισσότερους ανθρώπους γνωρίζετε, τόσο περισσότερες εμπειρίες θα ακούσετε και μπορεί μέσα από αυτές να βρείτε ό,τι αναζητάτε από τη ζωή.
 
2. Θάρρος στη δράση, τόλμη και ρίσκο στη ζωή: Ακόμη κι αν η ευκαιρία έρθει στα πόδια σας, πρέπει να έχετε το κουράγιο να δραστηριοποιηθείτε, να την αδράξετε και να κάνετε ό,τι είναι σωστό να γίνει. Το θάρρος στην αντιμετώπιση της ζωής σάς κρατάει μέσα σ' αυτήν και σας δίνει διάθεση και δύναμη να εκπληρώσετε ό, τι επιθυμείτε.
 
3. Χαρά: Όλος ο κόσμος αγαπάει (ή ζηλεύει) τα χαρούμενα άτομα. Το κατσούφιασμα δεν ταιριάζει με την καλή τύχη, όπως δεν ανακατεύεται το λάδι με το νερό. Η καλή διάθεση είναι ένας σύμμαχος στην επιθυμία σας για καλή τύχη, καθώς λειτουργεί σαν μαγνήτης που τραβάει τα θετικά στοιχεία προς το μέρος σας και αυξάνει την ενεργητικότητα σας με εντυπωσιακό τρόπο.

Τα ζώδια στο στίβο της ζωής.

Το ζώδιό μας, δηλαδή η θέση του Ήλιου στο ζωδιακό στη γέννησή μας, δείχνει τις δυνατότητες που διαθέτουμε και τους τρόπους που μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε για να ανέλθουμε στο ανώτερο βάθρο, νικώντας στο στίβο των Ολυμπιακών Αγώνων της ζωής! Κάνε κλικ στο ζώδιο που σε ενδιαφέρει στον παρακάτω πίνακα.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-07-2012 00:00:00