blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ζώδια και σχέσεις: Τι πρέπει να κάνεις για να μην... "ξενερώσει"

 
Ζώδια και σχέσεις: Τι πρέπει να κάνεις για να μην...
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Αν θες να κρατήσεις έναν έρωτα, το θέμα δεν είναι μόνο να ξέρεις τι να κάνεις αλλά και, εξίσου σημαντικό, να ξέρεις τι να ΜΗΝ κάνεις. Διαφορετικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα αρχίσει να αναρωτιέται, όλο και περισσότερο, μήπως τελικά δεν ταιριάζετε. Και η αστρολογία έχει να σου υποδείξει συγκεκριμένα πράγματα που κάνουν το κάθε ζώδιο να «ξενερώνει» και που καλό είναι να τα αποφύγεις, για να μην μπουν ανάμεσά σας η πλήξη, η ασυνεννοησία, η έλλειψη ερωτισμού και τελικά η απομάκρυνση.

Sponsored Links

Τι πρέπει να αποφύγεις με κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ
Εκείνο που δεν αντέχει ο Κριός είναι η αδράνεια και η επανάληψη. Αυτό που λέμε ρουτίνα. Αν καταλήξει να κάνει μαζί σου τα ίδια πράγματα κάθε φορά, αργά ή γρήγορα (και μάλλον γρήγορα) θα φύγει τρέχοντας. Απεχθάνεται τις «ψόφιες» ενασχολήσεις και το χειρότερό του είναι να έχει δίπλα του κάποιον που προτιμά να την περνά με …αραλίκι και να του ζητά να κάνει κι εκείνος το ίδιο. Παρόλο που γενικά θέλει να γίνεται το δικό του, τον ενοχλεί αν δεν εκφράζεις καθαρά τη γνώμη σου και καταφεύγεις σε υπεκφυγές και ψεματάκια. Επίσης θέλει να τον παινεύεις για κάτι σημαντικό που κατάφερε και του τη σπάει να υποβιβάζεις τις επιτυχίες του. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Έχοντας αρχικά προσελκυστεί από την εμφάνισή σου, ο Ταύρος ενοχλείται αν με το πέρασμα του χρόνου παύεις να περιποιείσαι τον εαυτό σου και τον χώρο σου, ιδιαίτερα αν τον μοιράζεται μαζί σου. Όπως και τον δυσαρεστεί το να περιορίζεις τις χειρονομίες της τρυφερότητας απέναντί του. Προκαλώντας τη ζήλεια του δεν του ενισχύεις το ενδιαφέρον, αντίθετα τον εξοργίζεις. Τον ενοχλεί να τον πιέζεις να πάρει αποφάσεις, ως προς τη σχέση σας αλλά και γενικότερα, για τις οποίες δεν είναι έτοιμος. Επίσης ένα ευαίσθητο θέμα για εκείνον είναι να επεμβαίνεις στον τρόπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά του, ιδίως αν του γεννηθεί κάποια υποψία ότι το κάνεις για προσωπικό σου όφελος. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξενέρωμα για έναν Δίδυμο από το μην έχεις κανένα θέμα για συζήτηση, παρά μόνο τις εξελίξεις στο τουρκικό σίριαλ ή την πορεία της «ομαδάρας» στο Champions League. Ή τέλος πάντων να έχεις περιορισμένα ενδιαφέροντα και, όχι μόνο αυτό, αλλά και να μη δείχνεις ανταπόκριση στις προσπάθειές του να σου τα διευρύνει. Ο Δίδυμος θέλει να σε βάλει μέσα στον κόσμο του, όπως και να μπει στον δικό σου, και μια τυχόν άρνησή σου τον αποξενώνει. Του τη σπάει να κάνετε όλο τα ίδια πράγματα και να απορρίπτεις τις προτάσεις για κάτι διαφορετικό. Τέλος, τον ενοχλεί αν προσπαθήσεις να περιορίσεις την κοινωνικότητά του. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος έχει ανάγκη από γλυκόλογα και κομπλιμέντα και, αν του τα στερήσεις, γίνεται πολύ δυστυχισμένος. Αν μάλιστα παράλληλα του τονίζεις με άγαρμπο τρόπο τα ελαττώματά του, θα τον απομακρύνεις συναισθηματικά. Δεν θέλει να αισθάνεται ανασφάλεια ως προς τις προοπτικές της σχέσης σας. Ακόμα κι αν δεν μιλάτε για σοβαρή δέσμευση, έχει ανάγκη να ξέρει ότι είστε απόλυτα μαζί. Μην του στερείς την αίσθηση ότι η κοινή σας ζωή έχει μια «οικογενειακή» χροιά, στο στιλ μαγειρεύετε ή κοιμάστε ή απλώς βλέπετε τηλεόραση μαζί. Τέλος τον ενοχλεί όταν δεν αφιερώνεις χρόνο αποκλειστικά σε εκείνον, με το να κάνετε πράγματα μόνο οι δυο σας, αλλά αντίθετα επιδιώκεις να βρίσκεστε διαρκώς με παρέες. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΛΕΩΝ
Στον Λέοντα αρέσει να αισθάνεται βασιλιάς της καρδιάς σου, να ξέρει ότι δεν σκέφτεσαι άλλο παρά εκείνον. Και να του το δείχνεις, παινεύοντάς τον και κάνοντάς του δωράκια και εκπλήξεις, πράγμα που ανταποδίδει δεόντως. Και αν τα στερηθεί αυτά, θα έχει χαθεί ένα μεγάλο μέρος από τη γοητεία της σχέσης σας. Δεν του αρέσει να νιώθει ριγμένος και απεχθάνεται να τον ελέγχουν. Τον ενοχλεί πολύ το να του φέρνεις διαρκώς αντιρρήσεις, ιδιαίτερα αν το κάνεις απλώς για να τον «κοντράρεις», χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Θεωρεί ασυγχώρητο το να τον ειρωνευτείς ή να τον εκθέσεις μπροστά σε άλλους. Όσο για το να φλερτάρεις με τρίτο πρόσωπο, αυτό πια είναι θανάσιμη προσβολή.  Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος δεν αντέχει με τίποτα τις… χύμα καταστάσεις, του στιλ «είμαστε και δεν είμαστε μαζί». Ακόμα κι αν δεν αποσκοπεί σε μεγαλύτερη δέσμευση, θέλει να ξέρει πού πατάει και καλλιεργώντας του την αβεβαιότητα ως προς το είδος της σχέσης σας, όχι μόνο δεν θα κρατήσεις το ενδιαφέρον του, αλλά θα τον απομακρύνεις μια ώρα αρχύτερα. Θέλει η ζωή του, και ζωή σας κατ’ επέκταση, να είναι οργανωμένη και τακτοποιημένη. Απεχθάνεται τις αλλαγές σχεδίων της τελευταίας στιγμής και τις εκπλήξεις. Τον ενοχλούν οι αδικαιολόγητες κατά την άποψή του σπατάλες χρόνου, ενέργειας και χρημάτων. Επίσης μισεί τους καβγάδες που γίνονται χωρίς κάποια εύλογη αιτία, έτσι απλώς για εκτόνωση. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΖΥΓΟΣ
Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν Ζυγό είναι να του δημιουργείς μια ατμόσφαιρα εντάσεων και τσακωμών, ιδίως αν γίνονται με ασήμαντη αφορμή. Το «όποιος αγαπάει παιδεύει» δεν ισχύει καθόλου για αυτό το ζώδιο που αγαπά την ηρεμία και την πολιτισμένη συνεννόηση. Κάτι άλλο που δεν αγαπά είναι οι πιέσεις. Πολλές φορές χρειάζεται τον χρόνο του για να αποφασίσει ή να βάλει σε πράξη κάτι. Αν δεν μπορείς να τον βοηθήσεις να βγει από κάποιο δίλημμα, καλύτερα άσε τον στην ησυχία του. Τελευταίο, αλλά και πολύ σημαντικό, το να παραμελείς την εμφάνισή σου ή την καλαισθησία στο περιβάλλον σου είναι κάτι που καταποντίζει ακαριαία το ενδιαφέρον ενός Ζυγού.  Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για τον Σκορπιό η ποιότητα του σεξ μέσα στη σχέση έχει μεγάλη σημασία. Αν δεν βρίσκει ανταπόκριση στο πάθος, τη συχνότητα και την επιδίωξη της πρωτοτυπίας στον έρωτα, θα αρχίσει να αισθάνεται μεγάλη δυσαρέσκεια. Καθώς είναι ιδιαίτερα ζηλότυπος, τον ενοχλεί να τον προκαλείς σε αυτό το θέμα, φλερτάροντας με άλλους ή ξυπνώντας την καχυποψία του —δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα δεν έχει σημασία. Επίσης τον ενοχλεί να «εξαφανίζεσαι» απροειδοποίητα και χωρίς επαρκείς εξηγήσεις. Καθώς είναι κάπως μυστικοπαθής, δεν θέλει να χώνεις τη μύτη σου στις υποθέσεις του ή να ψαχουλεύεις τα πράγματά του, το κινητό του κλπ. Με το δεύτερο μάλιστα γίνεται έξω φρενών, παρόλο που μπορεί να σου το κάνει και ο ίδιος.  Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μη διανοηθείς να περάσεις στον Τοξότη την άποψή σου για μια ήρεμη, χαλαρή και ξεκούραστη καθημερινότητα, που με λίγα λόγια μεταφράζεται σε ήσυχα βράδια μπροστά στην τηλεόραση. Το πολύ να σου κάνει το χατίρι μια-δυο φορές και μετά να την κοπανήσει, και έλπιζε να είναι προσωρινό. Από την άλλη, η απροθυμία ή η άρνησή σου να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα, σε εμπειρίες, δραστηριότητες, φαγητά και φυσικά στον έρωτα, είναι ο εγγυημένος τρόπος να πάψει να βλέπει κάποια προοπτική συνέχειας στη σχέση σας. Για την οποία σχέση μην αποπειραθείς καν να του κάνεις κουβέντα σχετικά με επισημοποίηση ή κάποια άλλη δέσμευση, που δεν είναι καθόλου μα καθόλου έτοιμος να δεχτεί. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για τον Αιγόκερω η επαγγελματική εξέλιξη είναι ένα σημαντικό ζήτημα στη ζωή του και κανένα κήρυγμά σου δεν θα τον πείσει ότι υπάρχουν άλλα πράγματα με μεγαλύτερη σημασία. Μην το κάνεις λοιπόν, όπως και να μην δείχνεις αδιαφορία για ό,τι έχει σχέση με τη δουλειά του, ιδίως αν θα ήθελε να εκθειάσεις κάποια επιτυχία του. Απόφυγε να τον πιέζεις να ανοιχτεί συναισθηματικά. Μην φέρνεις απροσδόκητες αλλαγές στα καθημερινά του προγράμματα και μην επιμένεις να βγαίνετε διαρκώς, καθώς αγαπά πολύ τον καναπέ και… τις παντόφλες του. Τέλος, μην κάνεις σκηνικά που τον εκθέτουν σε δημόσιο χώρο, από τσακωμό μέχρι ερωτικές τρυφερότητες, τα οποία σαφώς προτιμά να γίνονται κατ’ ιδίαν. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μη γίνεσαι αδιάφορος ή ακόμα χειρότερα περιπαικτικός για τις κοινωνικές ανησυχίες ενός Υδροχόου. Ακόμα κι αν οι απόψεις σου είναι αρκετά πιο συντηρητικές από τις δικές του (πράγμα που, μεταξύ μας, δεν εγγυάται τη μακροημέρευση της σχέσης σας), προσπάθησε τουλάχιστον να μη δείχνεις αμετακίνητος στις γνώμες σου. Η αδιαλλαξία τού φαίνεται πιο ανυπόφορη και από την οπισθοδρομικότητα. Αν επιμένεις να ακολουθείς την πεπατημένη, μην τον πιέζεις να κάνει κι εκείνος το ίδιο. Επίσης κάτι ακόμα που δεν αντέχει, είναι να του κάνεις ανάκριση για το τι σκέφτεται τη συγκεκριμένη στιγμή ή το πώς νιώθει. Προσπάθησε να σέβεσαι την ανάγκη του να κλείνεται περιστασιακά στον εαυτό του. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Το χειρότερο για έναν Ιχθύ είναι να τον προσγειώνεις απότομα στη σκληρή πραγματικότητα, ενώ βρίσκεται κλασικά… στον κόσμο του. Τουλάχιστον, κάνε το με ήπιο τρόπο. Μην του στερείς τα γλυκόλογα και τις ρομαντικές τρυφερότητες που έχει τόσο ανάγκη, αλλά ούτε και το «ευήκοον ους», το δικό σου φυσικά, στο οποίο μπορεί να εκμυστηρευτεί όλους τους φόβους και τους καημούς του. Μη διαμαρτύρεσαι για τους… αναξιοπαθούντες που παίρνει υπό την προστασία του και προπαντός μην τον κάνεις να αισθάνεται θύμα, επειδή είναι συμπονετικός και ευαίσθητος. Τέλος, μην του γεννάς ανασφάλειες για τη βιωσιμότητα της σχέσης σας, γιατί δεν το’ χει και σε πολύ να φύγει πρώτος εκείνος , προκειμένου να μην εγκαταλειφθεί. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-08-2012 00:00:00