blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Δίδυμοι και χρήμα: Πως αποκτά ο Δίδυμος χρήμα, Προβλέψεις για οικονομικά.

 
Δίδυμοι και χρήμα: Πως αποκτά ο Δίδυμος χρήμα, Προβλέψεις για οικονομικά.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

ΔΙΔΥΜΟΙ (ΖΩΔΙΟ Η ΩΡΟΣΚΟΠΟ)
Ως Δίδυμος, έχετε μια ζηλευτή ευκολία στην επικοινωνία, στην προσαρμογή και τη διπλωματία. Από τη φύση σας προσαρμόζεστε με άνεση σε κάθε κατάσταση και αυτό είναι κάτι που στην αρνητική του πλευρά μπορεί να σας ωθήσει στην αντιγραφή και τη μίμηση που θα σας κάνει να χάσετε την αυθεντικότητά σας. Είναι αλήθεια ότι δεν «τραβάτε» το χρήμα σαν μαγνήτης, αφού εκείνο που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να πλουτίζετε την ατζέντα σας με τηλέφωνα και διευθύνσεις, παρά να γεμίζετε το πορτοφόλι σας με χαρτονομίσματα. Χρειάζεται μια αρκετά συντονισμένη προσπάθεια για να μπείτε στο κλαμπ των εκατομμυριούχων. Ωστόσο, αν πραγματικά το επιθυμείτε -και δεν εγκαταλείψετε τα σχέδιά σας στη μέση της διαδρομής,- μπορείτε να κάνετε μια μικρή περιουσία. Για να μπείτε στη λέσχη των επιτυχημένων, θα πρέπει να ακολουθήσετε αρχικά κάποιες εύκολες συνταγές. Η πιο απλή από αυτές είναι να μη «σκορπάτε» τις δυνάμεις σας αριστερά και δεξιά. Αυτό που λέμε στην αργκό να μην είστε «χύμα». Σε μια δεύτερη φάση, αποφύγετε τις επενδύσεις που περιέχουν ρίσκο-δεν είστε φτιαγμένοι γι αυτό. Κάντε τις επιλογές σας με κριτήριο τη λογική και πάρτε μερικά μαθήματα ψυχραιμίας-θα σας χρειαστούν.
 
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Το μυαλό σας κατεβάζει καταπληκτικές ιδέες, η δυσκολία όμως είναι να τις βάλετε σε εφαρμογή αφού μάλλον …βαριέστε. Μην αφήνετε στη μέση οτιδήποτε ξεκινάτε με ενθουσιασμό και τόλμη για να δοθείτε σε κάτι καινούργιο.
 
«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»
Είστε ακαταμάχητοι στο «μπλα-μπλά». Επειδή λοιπόν δεν «βάζετε γλώσσα μέσα», σας ταιριάζουν το εμπόριο-πωλήσεις-, οι δημόσιες σχέσεις, το marketing, o Τύπος, η πολιτική. Δεν τα πάτε καθόλου άσχημα όμως και με τον Τουρισμό, τις συγκοινωνίες και τα μεταφορικά μέσα.
 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Λέοντες, Κριούς και Τοξότες.
 
ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, τα κράτη της Βαλτικής, η Άπω Ανατολή.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μιλά για κέρδη που προέρχονται από τη διαχείριση χρημάτων τρίτων. Ασφάλειες, δάνεια, μετοχές, μεγάλες εταιρείες, είναι μερικοί μόνο από τους τομείς που θα σας ανεβάσουν. Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του Πλούτωνα σε αυτή τη θέση (μέχρι το 2023) είστε υποψήφιοι «Κροίσοι» από μια δωρεά ή μια σημαντική κληρονομιά. Από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι τον Ιούνιο του 2013 με τον Δία στο ζώδιό σας «βάλτε τα δυνατά σας». 
 
Επιλέξτε άλλο ζώδιο ή δείτε τον ωροσκόπο σας
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-01-2010 00:00:00