blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Είσαι άντρας; Πως θα αντιμετωπίσει η αγαπημένη σου την απιστία;

 
Είσαι άντρας; Πως θα αντιμετωπίσει η αγαπημένη σου την απιστία;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ζώδια και απιστία: Ποιο ζώδιο είναι η αγαπημένη σας; Πώς θα αντιδράσει αν μάθει ότι την απατήσατε; Εντάξει, σαν άντρας κι εσείς βρεθήκατε σε κάποια στιγμή αδυναμίας… Ή και σε αρκετές στιγμές. Αλλά εκείνη το έμαθε. Κι εσείς το έχετε μετανιώσει –τουλάχιστον για μέχρι την επόμενη φορά. Πώς θα την πείσετε να σας συγχωρήσει; Η αστρολογία μπορεί να σας δώσει κάποιες ενδείξεις για το πώς να ενεργήσετε και για το πόσες ελπίδες έχετε να σας ξαναδεχτεί.

ΚΡΙΟΣ

Όταν θα είναι να πείτε στη γυναίκα Κριό ότι «παρασπονδήσατε», φροντίστε τουλάχιστον να φοράτε κράνος ή να βρίσκεστε κοντά σε έναν καναπέ για να κρυφτείτε από πίσω… Για να προστατευτείτε από τα αντικείμενα που θα εκσφενδονίζονται προς το μέρος σας, το λέμε. Θα ακούσετε τόσες απειλές για εκδίκηση που έστω και τις μισές να πραγματοποιήσει, αλίμονό σας. Όμως υπάρχουν και καλά νέα: Όταν θα της περάσει ο θυμός, θα είναι αρκετά πρόθυμη να δεχτεί τις γεμάτες συντριβή συγνώμες σας και τις υποσχέσεις (κάντε το όρκους, καλού κακού) ότι δεν θα επαναλάβετε αυτό το ολέθριο σφάλμα, που κι εσείς δεν ξέρετε πώς σας ήρθε να το κάνετε. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Sponsored Links

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΤΑΥΡΟΣ

Στο θέμα της ερωτικής απιστίας η Ταυρίνα είναι …ελέφαντας. Όχι μόνο θα αντιδράσει σαν το μεγαλόπρεπο αυτό τετράποδο που αν εξαγριωθεί ισοπεδώνει τα πάντα γύρω του, αλλά και θα έχει την ίδια με αυτό παροιμιώδη μνήμη. Που σημαίνει ότι δεν θα ξεχάσει αυτό που της κάνατε εις τους αιώνας των αιώνων. Παρόλο που η καλή της καρδιά και η κλασική αφοσίωσή της στη σχέση  θα της υπαγορεύσουν να σας δεχτεί πίσω, η απιστία σας θα είναι το αγκάθι που θα ξεπετάγεται κάθε τόσο, ακόμα και στις πιο άσχετες φάσεις. Και όταν σας το υπενθυμίζει, μη διανοηθείτε να ψελλίσετε «Μα τώρα, αγάπη μου, αυτό τι σχέση έχει με το ότι δεν θέλω να πάμε σινεμά σήμερα;».Έχει. Πηγαίνετε γρήγορα να ντυθείτε. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τη Διδυμίνα θα προλάβετε να την απατήσετε – εφόσον το μάθει, φυσικά—μόνο μια φορά. Δεύτερη δεν θα υπάρξει, πολύ απλά γιατί εκείνη θα σας διαγράψει από τη ζωή της. Μονομιάς, σαν να πατάει ένα κουμπί. Μπορεί να έχετε ετοιμάσει ένα ολόκληρο κατεβατό απολογιών, διαβεβαιώσεων, υποσχέσεων. Να έχετε συνεννοηθεί με τους φίλους που θα σας υπερασπιστούν. Χαράμι θα πάνε όλα. Δεν θα καθίσει καν να σας ακούσει. Ούτε η αγάπη της για τις λεκτικές αντιπαραθέσεις δεν θα τη συγκρατήσει. Θα είναι μια σπάνια φορά όπου δεν θα την ενδιαφέρει να σας τη «βγει» από πάνω. Από τη στιγμή που τολμήσατε να της κάνετε τη λαδιά, θα γίνετε απλώς ένας… λεκές στο παρελθόν της. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πληγωμένη από την απιστία η Καρκίνος, ως άλλη Αλίκη στη Χώρα των (δυσάρεστων) Θαυμάτων, θα χύσει ποταμούς δακρύων τέτοιους που θα σας πνίξουν πραγματικά στις τύψεις. Θα σας κάνει να αισθανθείτε ένας αδίστακτος εγκληματίας, ένα κάθαρμα που της κομμάτιασε ανελέητα την καρδιά. Τι κι αν υπογράψατε δήλωση μετανοίας; Έτσι, με μια φορά, νομίζετε ότι ξεμπερδέψατε; Θα το μετανιώνετε σε μέλλοντα διαρκείας, όσο ζείτε – μαζί της τουλάχιστον. Γιατί στο ότι θα μείνετε μαζί της δεν τίθεται θέμα, αφού η Καρκίνος δεν χαλάει τόσο εύκολα το σπίτι της. Αλλά από εδώ και πέρα θα μεγαλουργήσει σε αυτό που κάνει καλύτερα από κάθε τι: να δημιουργεί στους άλλους ενοχές ακόμα κι όταν δεν φταίνε. Πόσο μάλλον σε εσάς τώρα!  Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Τολμήσατε να απατήσετε τη Λιονταρίνα, εσείς που δεν είστε παρά ένας απλός βασιλικός σύζυγος; Περισσότερο θα την ξαφνιάσει παρά θα την πληγώσει μια τέτοια αποκάλυψη. Φτάνει να μείνει μεταξύ σας, έτσι; (Φροντίστε να αποκρύψετε το γεγονός ότι το ξέρουν οι δυο-τρεις κολλητοί σας…) Θα της χαλάσει την αυτοκρατορική της εικόνα το να μαθευτεί ένα τέτοιο γεγονός. Και επίσης δεν πρόκειται να ανεχτεί την παραμικρή υπόνοια ότι περάσατε κάπως καλά. Αντίθετα, ομολογήστε της έστω και ψέματα ότι …ήταν χάλια αφού καμιά δεν συγκρίνεται μαζί της! Αυτό θα την κατευνάσει. Άλλωστε κατά πάσα πιθανότητα ήδη σας το έχει ανταποδώσει προκαταβολικά, εν αγνοία σας. Πατσίσαμε λοιπόν και το ξεχνάμε. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια απιστία για την Παρθένο αποτελεί ανατροπή στην ηθική τάξη του σύμπαντος, του δικού της τουλάχιστον. Και θα πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη, κατά το «οφθαλμόν αντί οφθαλμού». Τουλάχιστον έτσι θα σας πει, απειλώντας σας με άμεση ανταπόδοση. Η σκέψη ότι της δώσατε κάθε δικαίωμα να το κάνει, αν και όποτε θέλει, ίσως και να της είναι αρκετή και να μην την πραγματοποιήσει. Αυτό που θα πραγματοποιήσει πάντως θα είναι μια ατέλειωτη κρεβατομουρμούρα ή ένας καταιγισμός από σπόντες. Αν καταφέρετε να αποκοιμίσετε το τέρας της ανασφάλειας που ξύπνησε μέσα της η απιστία σας, όχι μόνο με λόγια αλλά και έργα, πολλά έργα, θα ηρεμήσει. Αλλά ποτέ δεν θα σας εμπιστευτεί όπως πριν. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Απατήσατε μια Ζυγό; Ετοιμαστείτε να ακούσετε τα εξ αμάξης. Ευτυχώς για εσάς, τουλάχιστον δεν κινδυνεύει η σωματική σας ακεραιότητα, γιατί η Ζυγός θεωρεί τη βία μια κατώτερη και κακόγουστη εκδήλωση θυμού. Έτσι δεν θα ξεφύγει από τα επίπεδα της κοσμιότητας. Αλλά θα σας σφάξει με το μπαμπάκι μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο. Αν έχετε έστω και λίγο φιλότιμο, θα σας κάνει να νιώσετε ένας τιποτένιος. Όμως αφού ξεπεράσει το σοκ, την ντροπή και την προσβολή στην αισθητική της, θα σας συγχωρήσει. Θα τελειώσει η ιστορία τόσο απλά, που πιθανόν θα μπείτε στον πειρασμό να το ξανακάνετε… Αλλά μην προκαλείτε ούτε την τύχη σας ούτε την ανεκτικότητά της.  Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν κάνατε την αποκοτιά να απατήσετε μια Σκορπίνα (και νομίζατε πως δεν θα το μάθει –κούνια που σας κούναγε) ετοιμαστείτε να το πληρώσετε πολύ ακριβά. Όχι μόνο εσείς , που άλλωστε φταίγατε κιόλας, αλλά και όποιος άλλος μπλέχτηκε σε αυτή την ιστορία και σας κάλυψε. Όσο για την αντίζηλό της, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μετακομίσει στην Αυστραλία. Η Σκορπίνα σας θα βγάλει το τεράστιο κεντρί της και θα αρχίσει να τρυπάει τους πάντες. Με πρώτον εσάς, φυσικά, που ελπίζουμε να έχετε αναπτύξει κάποια ανοσία στο δηλητήριό της γιατί θα σας κάνει «κόσκινο»… Και αυτό θα κρατήσει μέχρις ότου να νιώσει ότι σας πόνεσε όσο την πονέσατε, δηλαδή για πάρα πολύ καιρό. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια Τοξότη είναι δύσκολο να την κρατήσετε μένοντάς της πιστός, φανταστείτε λοιπόν τι γίνεται αν την απατήσετε! Γιατί αν καταφέρατε και την πείσατε να δεσμευτεί σοβαρά μαζί σας, την απιστία αποκλείεται να σας τη συγχωρήσει. Κι ενώ εσείς θα προσπαθείτε να την φέρετε στα νερά σας, με καλοπιάσματα και συγνώμες,  εκείνη θα έχει βγάλει τα βέλη από τη φαρέτρα της και θα σημαδεύει όχι εσάς (που είστε πλέον «τελειωμένη» υπόθεση) αλλά τον υποψήφιο διάδοχό σας. Κι ενώ θα της ζητάτε να σας δώσει άλλη μια ευκαιρία, εκείνη θα φτιάχνει αδιάφορα τις βαλίτσες της για να πάει ταξίδι στη Γη του Πυρός –με ποιον ή ποιους δεν σας αφορά. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια απατημένη Αιγόκερω είναι καλύτερα να την αντιμετωπίσετε σε δημόσιο χώρο, τη στιγμή της αποκάλυψης, μια και απεχθάνεται τις σκηνές μπροστά σε κόσμο. Θα αντιμετωπίσει το θέμα με αξιοπρέπεια και ψυχραιμία. Δυστυχώς όμως εδώ τελειώνει η καλή σας τύχη. Μετά θα πάτε σπίτι νομίζοντας ότι τη γλιτώσατε φθηνά. Εκείνη όμως, αφού κλειστεί στο μπάνιο και γλείψει τις πληγές της, θα αρχίσει να σχεδιάζει άμεσα την εκδίκηση. Μια εκδίκηση που θα περιστρέφεται γύρω από την δραματική αποχώρησή της από αυτή τη σχέση. Μια εκδίκηση που θα είναι το πιάτο που τρώγεται κρύο και θα σας το σερβίρει όταν εσείς θα είστε πλέον απόλυτα σίγουρος ότι όλα έχουν συγχωρεθεί και ξεχαστεί. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνατε απιστία στην Υδροχόο; Μπορεί να προσβάλλατε βαθύτατα τις μονογαμικές της αρχές, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα πάρετε άφεση αμαρτιών  με συνοπτικές διαδικασίες. Και όχι μόνο αυτό. Μετά την πρώτη κρυάδα εκείνη θα αρχίσει να αναρωτιέται για το δικό της μερίδιο ευθύνης στο γεγονός. Μήπως σας είχε παραμελήσει; Και γι’ αυτό πέσατε στα δίχτυα εκείνης της ακατονόμαστης (να ξέρετε, η «άλλη» θα φταίει που σας παρέσυρε, οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ελαφρυντικό). Η Υδροχόος σας λοιπόν θα προσπαθήσει να δώσει νέα πνοή στη σχέση σας  με τους κλασικούς τρόπους του τύπου ερωτικές βραδιές-έκπληξη με σέξι εσώρουχα και τα λοιπά. Δεν είναι κι άσχημα… Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Για μια εκπρόσωπο των Ιχθύων η αποκάλυψη της απιστίας σας είναι η πτώση χωρίς αλεξίπτωτο από το ροζ συννεφάκι στο οποίο την είχε ανεβάσει ο έρωτάς σας. Ένας τόσο τέλειος άντρας όπως εσείς θα ήταν αδιανόητο να φερθεί σαν τον πρώτο τυχόντα «λιγούρη», πώς γίνεται να έχει συμβεί κάτι τέτοιο; Αν καταφέρει να το πιστέψει, θα αρχίσει να κλαίει ασταμάτητα γαντζωμένη από το πουκάμισό σας και ψελλίζοντας με αναφιλητά «γιατί; Γιατί;». Και από δω και πέρα μπορεί να συμβούν δυο τινά: Ή να επιλέξει ότι θέλει να συνεχίσει παρόλα αυτά, και να ξανανεβεί έστω και… κουτσαίνοντας στο ροζ συννεφάκι της ή να σας απομυθοποιήσει τελείως, ανακαλύπτοντας ότι, εκτός από άπιστος, είστε και χοντρός, μυταράς και εκνευριστικός. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-08-2011 08:00:00