Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ινδιάνικο ωροσκόπιο. Τοτέμ και με ποια ζώδια ταιριάζεις.

 
Ινδιάνικο ωροσκόπιο. Τοτέμ και με ποια ζώδια ταιριάζεις.
Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 6
 
Το Ινδιάνικο ωροσκόπιο, βασισμένο στη στενή σχέση των Ινδιάνων με τη Φύση, έχει ζώδια με ονόματα ζώων. Στην ινδιάνικη παράδοση το κάθε ζώο, από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο, εκπροσωπούσε και ένα πνεύμα. Τα αποκαλούσαν «τοτέμ» και γίνονταν οι προσωπικοί πνευματικοί οδηγοί των ανθρώπων για όλη τους τη ζωή. Αλλά και η γέννηση του κάθε ανθρώπου σηματοδοτούνταν από ένα ζώο-τοτέμ, που καθόριζε τον χαρακτήρα και την εξελικτική πορεία του. Σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή αυτής της κοσμοθεωρίας, δώδεκα από τα ισχυρότερα τοτέμ αντιστοιχούν στις ημερομηνίες της γέννησης στη διάρκεια της χρονιάς. Δες ποιο είναι το δικό σου και πώς επηρεάζει την προσωπικότητά σου.
 
22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου: Χήνα
Αν γεννήθηκες στο ζώδιο της Χήνας, είσαι η προσωποποίηση της «ήρεμης δύναμης». Παρόλο που δεν δείχνεις να προσπαθείς ιδιαίτερα, στην πραγματικότητα προχωράς αποφασιστικά και οργανωμένα προς τον στόχο σου, χωρίς να σπαταλάς τον χρόνο και τις δυνάμεις σου. Μερικές φορές όμως είναι σαν να φοράς παρωπίδες και να μη βλέπεις τίποτα άλλο πέρα από τον τελικό σου προορισμό. Αυτό δεν σε αφήνει ούτε να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, αλλά ούτε και να δεις τα προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει στις σχέσεις σου. Πρόσεξε λοιπόν, μην κάνεις τόση δουλειά για να φτιάξεις μια όμορφη φωλιά, και τελικά ανακαλύψεις ότι το πρόσωπο με το οποίο θα τη μοιραζόσουν, δεν είναι πια κοντά σου!
Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις περισσότερο στο ινδιάνικο ωροσκόπιο, είναι ο Κάστορας (Κριοί γεννημένοι στις 20 Απριλίου και όλοι οι Ταύροι), η Αρκούδα (Λέοντες που γεννήθηκαν 22 και 23 Αυγούστου και όλοι οι Παρθένοι) και το Κοράκι (όλοι οι Ζυγοί). Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου: Ενυδρίδα
Αν ανήκεις στο ζώδιο της Ενυδρίδας, όπως το ομώνυμο ζωάκι βουτά στο νερό για να βρει την τροφή του, έτσι κι εσύ καταδύεσαι στους ωκεανούς της γνώσης, για να μαθαίνεις διαρκώς καινούργια πράγματα. Κυριολεκτικά ζεις για να μαθαίνεις. Όμως η ανεξάντλητη επιθυμία σου για γνώση και η περιέργειά σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε ένα επιφανειακό «πασάλειμμα». Καθώς δεν είναι δυνατόν να… ανοίξεις το κεφάλι σου και να ρίξεις τα πάντα μέσα, συχνά εγκαταλείπεις κάτι με το οποίο ασχολιόσουν, επειδή κάτι άλλο σου φάνηκε πιο ενδιαφέρον. Έτσι, καταλήγεις αφενός να μην εμβαθύνεις και αφετέρου να μην αξιοποιείς τις εμπειρίες σου πρακτικά στη ζωή. Αυτή ακριβώς είναι και η πρόκληση για σένα: να μετατρέψεις τη θεωρητική πληροφορία σε πράξη.
Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις περισσότερο στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είναι το Κοράκι (όλοι οι Ζυγοί), το Γεράκι (οι Κριοί που γεννήθηκαν μέχρι 19 Απριλίου) και το Ελάφι (Δίδυμοι γεννημένοι μέχρι 20 Ιουνίου). Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου: Λύκος
Αν ανήκεις στο ζώδιο του Λύκου, μπορεί πολλές φορές να δίνεις την αίσθηση ότι έχεις στραμμένη την προσοχή σου σε κάτι που μόνο εσύ αντιλαμβάνεσαι, όπως το άγριο αυτό πλάσμα με τις τόσο οξυμένες αισθήσεις. Πραγματικά, έχεις τόσο στενή επαφή με το πνευματικό, διαισθητικό κομμάτι της ύπαρξής σου, που είναι σαν να είσαι μοιρασμένος ανάμεσα σε αυτό τον κόσμο και την πεζή υλική πραγματικότητα. Και αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να καταφέρεις: να μην αποφεύγεις τα κοινότοπα, δύσκολα και πολλές φορές απειλητικά θέματα της καθημερινής ζωής. Είσαι άνθρωπος τρυφερός, καλόβολος, ευαίσθητος, με υψηλό βαθμό συμπόνιας και κατανόησης προς τους άλλους. Χρειάζεται όμως να έχεις πιο πρακτικό πνεύμα και να δείχνεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, όταν πρέπει.
Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις περισσότερο στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είναι η Αρκούδα (Λέοντες που γεννήθηκαν 22 και 23 Αυγούστου και όλοι οι Παρθένοι), το Φίδι (όλοι οι Σκορπιοί) και ο Δρυοκολάπτης (Δίδυμοι γεννημένοι 21 Ιουνίου και Καρκίνοι που γεννήθηκαν μέχρι 21 Ιουλίου). Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Sponsored Links

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

21 Μαρτίου- 19 Απριλίου: Γεράκι
Αν ανήκεις στο ζώδιο του Γερακιού, μοιάζεις με αυτό το περήφανο πουλί που κυριαρχεί στον ουρανό, εξερευνά τα έδαφος με την απίστευτη όρασή του χωρίς να του ξεφεύγει τίποτα και μετά ορμά στον στόχο του σαν βέλος, με ασύλληπτη ταχύτητα και ακρίβεια. Έτσι κι εσύ, ξέρεις πάντα τι θες και πώς να το κατακτήσεις. Η φιλοδοξία σου είναι να βρίσκεσαι διαρκώς στην πρωτοπορία. Να οδηγείς τους άλλους και να σου αναγνωρίζονται τα πρωτεία. Μην ξεχνάς όμως ότι, για να κατακτήσεις τον έξω κόσμο, πρέπει να πρώτα να γνωρίσεις και να κατακτήσεις το «μέσα» σου. Να συνειδητοποιήσεις τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις σου. Είναι κάτι που συχνά παραβλέπεις, όμως έτσι θα γίνεις ένας πραγματικά ολοκληρωμένος άνθρωπος.
Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις περισσότερο στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είναι ο Σολομός (Καρκίνοι που γεννήθηκαν 22 Ιουλίου και Λέοντες γεννημένοι μέχρι 21 Αυγούστου) και η Κουκουβάγια (όλοι οι Τοξότες). Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
20 Απριλίου- 20 Μαΐου: Κάστορας
Αν ανήκεις στο ζώδιο του Κάστορα, συμπεριφέρεσαι και στη ζωή σαν το ομώνυμο ζωάκι: Μαζεύεις ακούραστα τεράστιες ποσότητες από κλαδιά και κορμούς, για να χτίσεις το δικό σου φράγμα μέσα στο ποτάμι. Το να αισθάνεσαι προστατευμένος είναι για σένα το παν, και ο τρόπος για να αποκτήσεις το πολυπόθητο αίσθημα της ασφάλειας είναι να χτίσεις το προσωπικό σου καταφύγιο, που θα το γεμίσεις με όσο το δυνατόν περισσότερες «προμήθειες»: υλικά αγαθά, τραπεζικές καταθέσεις, σταθερή δουλειά. Κάποια στιγμή όμως θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν μπορεί να χορτάσει αυτή την ακόρεστη πείνα σου για εξασφάλιση. Θα πρέπει τότε να κοιτάξεις πώς θα δημιουργήσεις πρώτα απ’ όλα μέσα σου τη σιγουριά. Στο κάτω κάτω, όλα αντιμετωπίζονται.
Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις περισσότερο στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είναι ο Δρυοκολάπτης (Δίδυμοι γεννημένοι 21 Ιουνίου και Καρκίνοι που γεννήθηκαν μέχρι 21 Ιουλίου), η Αρκούδα (Λέοντες που γεννήθηκαν 22 και 23 Αυγούστου και όλοι οι Παρθένοι) και η Χήνα (όλοι οι Αιγόκεροι). Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
21 Μαΐου- 20 Ιουνίου: Ελάφι
Αν είσαι Ελάφι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο, έχεις πολλά στοιχεία από αυτό το χαριτωμένο πλάσμα. Όπως εκείνο, βρίσκεσαι διαρκώς σε επιφυλακή, με τεταμένη την προσοχή, ώστε να πιάσεις όλα τα ερεθίσματα από τον έξω κόσμο. Και σαν ελάφι, είσαι έτοιμος να τρέξεις μακριά, αν δεις κάποιον να πλησιάζει ύποπτα. Για σένα, το σημαντικότερο στοίχημα στη ζωή είναι να μπορέσεις να ξεδιαλύνεις μέσα στο μυαλό σου το μπερδεμένο κουβάρι του κόσμου, με όλες αυτές τις ιδέες, τις αντιλήψεις, τις εμπειρίες που σου προσφέρει. Και μέσα σε όλο αυτό τον κυκεώνα, χάνεις την επαφή με τα συναισθήματά σου. Έτσι, πρέπει να αφήσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους να γίνουν ο «μπούσουλας» για να βρεις τον εαυτό σου.
Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις περισσότερο στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είναι το Κοράκι (όλοι οι Ζυγοί) και η Ενυδρίδα (Υδροχόοι γεννημένοι μέχρι 18 Φεβρουαρίου). Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
21 Ιουνίου -21 Ιουλίου: Δρυοκολάπτης
Οι Ινδιάνοι έλεγαν ότι το χτύπημα από το ράμφος του δρυοκολάπτη στον κορμό του δέντρου είναι το καρδιοχτύπι της Μητέρας Γης και, αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, σίγουρα η καρδιά παίζει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σου. Αγαπάς με όλη σου την ψυχή και αφιερώνεσαι απόλυτα στα πρόσωπα που έχουν σημασία για σένα, ακόμα και εις βάρος του εαυτού σου. Τρέφεσαι και αυτοπροσδιορίζεσαι από το αν θα σου ανταποδώσουν όλη αυτή την αγάπη. Με εξαιρετική ευαισθησία πιάνεις όλες τις διακυμάνσεις στα συναισθήματα των άλλων και εξαρτάς από αυτά την ευτυχία σου. Θα πρέπει λοιπόν να βρεις μέσα σου το μέτρο για την προσωπική σου αξία και να την αποδεσμεύσεις από την αποδοχή των άλλων.
Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις περισσότερο στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είναι το Φίδι (όλοι οι Σκορπιοί), ο Λύκος (Υδροχόοι που γεννήθηκαν 19 Φεβρουαρίου και όλοι οι Ιχθείς) και ο Κάστορας (Κριοί γεννημένοι στις 20 Απριλίου και όλοι οι Ταύροι). Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

22 Ιουλίου- 21 Αυγούστου: Σολομός
Αν ανήκεις στο ζώδιο του Σολομού, δεν φοβάσαι να κολυμπήσεις κόντρα στο ρεύμα των ποταμών, όπως κάνει το ψάρι με το ίδιο όνομα, προκειμένου να αναπαραχθεί. Έτσι και για σένα, το να δημιουργείς καινούργια πράγματα είναι ο σκοπός της ζωής σου. Θέλεις να αφήσεις τη σφραγίδα σου στον κόσμο, με τα προσωπικά σου επιτεύγματα ή με την έμπνευση που μεταδίδεις στους άλλους. Αντιμετωπίζεις με επιμονή και δύναμη όλες τις αντιξοότητες, είτε πρόκειται για εξωτερικά εμπόδια είτε για τις αναταράξεις της ψυχής σου. Σε κινεί μια διαρκής ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης, που την κρύβεις επιμελώς από τους γύρω, αλλά για να βρεις την ισορροπία σου θα πρέπει πρώτα εσύ ο ίδιος να αποδεχτείς τον εαυτό σου.
Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις περισσότερο στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είναι το Γεράκι (οι Κριοί που γεννήθηκαν μέχρι 19 Απριλίου) και η Κουκουβάγια (όλοι οι Τοξότες). Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
22 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου: Αρκούδα
Αν ανήκεις στο ζώδιο της Αρκούδας, εξερευνάς τον κόσμο σηκώνοντας κάθε πέτρα, για να βρεις κάτι ωφέλιμο, ακριβώς όπως αυτό το μεγαλόσωμο και παμφάγο ζώο αναζητεί την τροφή του. Και όπως η αρκούδα συσσωρεύει στο σώμα της λίπος για να αντιμετωπίσει την περίοδο της χειμερίας νάρκης, έτσι κι εσύ θέλεις να είσαι προνοητικά προετοιμασμένος για οποιαδήποτε δυσκολία. Βασίζεις τη δράση σου στις πληροφορίες που παίρνεις μέσα από τις αισθήσεις και τη λογική σου. Παρόλα αυτά, αν έδινες κάπως μεγαλύτερη σημασία στη διαίσθησή σου, θα είχες μια ευρύτερη κατανόηση και για τον κόσμο και για τον ίδιο τον εαυτό σου. Και θα μπορούσες να καταλάβεις καλύτερα τις ασταμάτητες αλλαγές γύρω σου και να προσαρμοστείς σε αυτές.
Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις περισσότερο στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είναι η Χήνα (όλοι οι Αιγόκεροι) και ο Κάστορας (Κριοί γεννημένοι στις 20 Απριλίου και όλοι οι Ταύροι). Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου: Κοράκι
Αν ανήκεις στο ζώδιο του Κορακιού, έχεις ανάγκη από την ανθρώπινη παρουσία ακριβώς όπως και αυτό το πουλί χρειάζεται τη συνύπαρξη με τους ομοίους του. Κι όπως το κοράκι, αν βάλει κάτι… στο μάτι και θέλει να το αρπάξει, δεν λογαριάζει τίποτα άλλο, έτσι κι εσύ μπορεί τόσο να απορροφηθείς από το ενδιαφέρον σου για μια σχέση, που να παραμελήσεις όλες τις άλλες σου ευθύνες και υποχρεώσεις. Και μάλιστα σε βαθμό ώστε οι συνέπειες να είναι καταστροφικές. Πρέπει λοιπόν να καλλιεργήσεις μέσα σου όχι μόνο τον αυτοέλεγχο αλλά και τη συναισθηματική αυτάρκεια. Να μάθεις ότι δεν χρειάζεται να γίνεσαι διαρκώς «κομμάτια» για να είναι οι άλλοι ευχαριστημένοι και να δίνεις προτεραιότητα στη δική σου ισορροπία.
Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις περισσότερο στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είναι η Ενυδρίδα (Υδροχόοι γεννημένοι μέχρι 18 Φεβρουαρίου) και το Ελάφι (Δίδυμοι γεννημένοι μέχρι 20 Ιουνίου). Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
23 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου: Φίδι
Αν το ζώδιό σου είναι το Φίδι, έχεις μια σημαντική ομοιότητα με αυτό το ζώο: Τα φίδια, καθώς αναπτύσσονται, βγαίνουν από το παλιό τους δέρμα που δεν τα χωράει πια, και δημιουργούν καινούργιο. Έτσι κι εσύ περνάς από μια διαρκή σειρά εσωτερικών αναθεωρήσεων και μεταμορφώσεων, καθώς απορρίπτεις το παρελθόν και ωριμάζεις. Όμως η πορεία σου δεν είναι εύκολη. Συχνά το αισθησιακό ταμπεραμέντο σου περιορίζει αυτή την αναζήτηση στο σωματικό επίπεδο, παραμερίζοντας το πνευματικό. Αναζητάς λοιπόν το δέσιμο με ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα, όμως εδώ είναι που θα πρέπει να προσέξεις. Μην το περιορίσεις στον σωματικό έρωτα, αλλά αναζήτησε και την ψυχική σύνδεση με τον σύντροφό σου, δημιουργώντας την ολοκληρωμένη σχέση που έχεις ανάγκη.
Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις περισσότερο στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είναι ο Λύκος (Υδροχόοι που γεννήθηκαν 19 Φεβρουαρίου και όλοι οι Ιχθείς) και ο Δρυοκολάπτης (Δίδυμοι γεννημένοι 21 Ιουνίου και Καρκίνοι που γεννήθηκαν μέχρι 21 Ιουλίου). Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου: Κουκουβάγια
Αν ανήκεις στο ζώδιο της Κουκουβάγιας, μοιάζεις με αυτό το πουλί που παρατηρεί προσεκτικά με τα τεράστια μάτια του, ακίνητο μέσα στο σκοτάδι, και στην κατάλληλη ορμά αθόρυβα στο θήραμά του. Το δικό σου «θήραμα» είναι οι νέες καταστάσεις και γνωριμίες που αναζητάς με ορθάνοιχτα μάτια, όπως και οι πληροφορίες που θα σου δώσουν καλύτερη κατανόηση του κόσμου και των ανθρώπων. Έχεις μεταδοτικό ενθουσιασμό και αισιοδοξία, όμως η αδυναμία σου να σταθείς κάπου για πολύ χρόνο σε εμποδίζει να εμβαθύνεις στα πράγματα και να αποκτήσεις όχι μόνο ουσιαστική γνώση, αλλά και ουσιαστικές σχέσεις. Προσπάθησε να δεις ποιος δικός σου εσωτερικός φόβος σε κάνει να πετάς μακριά, κάθε φορά που μια κατάσταση απαιτεί μια υπεύθυνη δέσμευση.
Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις περισσότερο στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είναι το Γεράκι (οι Κριοί που γεννήθηκαν μέχρι 19 Απριλίου) και ο Σολομός (Καρκίνοι που γεννήθηκαν 22 Ιουλίου και Λέοντες γεννημένοι μέχρι 21 Αυγούστου). Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-12-2011 00:00:00