blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ο κώδικας των πλανητών: Πώς και γιατί μας επηρεάζουν!

 
Ο κώδικας των πλανητών: Πώς και γιατί μας επηρεάζουν!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Για να κατανοήσεις καλύτερα πώς λειτουργεί η αστρολογία, θα βοηθηθείς αν γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά που έχουν οι ενέργειες των πλανητών και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν το προσωπικό σου ωροσκόπιο. Η αστρολογική επιρροή των πλανητών δεν έχει να κάνει ούτε με το μέγεθός τους, ούτε με την απόστασή τους από τη Γη. Αυτό άλλωστε καταρρίπτει και τις αιτιάσεις όσων απορρίπτουν την αστρολογία, με το επιχείρημα ότι τα ουράνια σώματα δεν έχουν καμία φυσική επίδραση στον πλανήτη μας, με εξαίρεση τη Σελήνη, που προκαλεί το φαινόμενο της παλίρροιας και τον Ήλιο, με τον ηλιακό άνεμο. Γιατί οι επιδράσεις αυτές είναι ενεργειακές και λειτουργούν σε ένα επίπεδο που δεν μπορεί να μετρηθεί, προς το παρόν τουλάχιστον, με απτό τρόπο.
 
Ο κάθε πλανήτης (και στην αστρολογία ως πλανήτες νοούνται επίσης ο Ήλιος και η Σελήνη) έχει το δικό του ιδιαίτερο είδος ενέργειας και υπάρχει μια διαρκής αλληλεπίδραση, αφενός όλων πλανητών στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός μας μεταξύ τους και αφετέρου μεταξύ του κάθε πλανήτη του γενέθλιου ωροσκοπίου και των διελαυνόντων πλανητών, εκείνων δηλαδή που σχηματίζουν παροδικές όψεις μαζί του ανά πάσα στιγμή.
 
Ο Ποσειδώνας, παραδείγματος χάριν, είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με την αυταπάτη, την εξαπάτηση, τη φαντασία, τη φυγή. Μαζί του είναι σαν να κινείσαι μέσα σε ένα ομιχλώδες τοπίο, όπου χάνεις την αίσθηση του χώρου και της κατεύθυνσής σου. Έχει επίσης σχέση με τη δημιουργικότητα και τις τέχνες.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Όταν ο Ποσειδώνας σχηματίζει όψη με κάποιον άλλο πλανήτη, φέρνει αυτά τα χαρακτηριστικά στο πεδίο της αλληλεπίδρασής τους. Αν βρίσκεται απέναντι από τη γενέθλια Σελήνη σου, στον αστρολογικό σου χάρτη ή μέσω μιας διέλευσης, πιθανόν έχεις τάση να αντιδράς μάλλον συναισθηματικά παρά με τη λογική σου. Να βλέπεις μόνο αυτά που θα ήθελες πάνω σε κάποιον που αγαπάς. Όταν ο κόσμος σου φαίνεται σκληρός, ίσως νιώθεις την ανάγκη για ένα «δεκανίκι», για παράδειγμα το ποτό ή το κάπνισμα. Έχοντας επίγνωση αυτών των χαρακτηριστικών σου, θα είναι πιο εύκολο να τα αντιμετωπίσεις.
 
Παραμένοντας στο παράδειγμα του Ποσειδώνα, αν αυτός σχηματίζει τρίγωνο με τον γενέθλιο Ήλιο σου μπορεί να είσαι εξαιρετικά δημιουργικό άτομο. Να έχεις μια σπάνια ικανότητα να διοχετεύεις τα συναισθήματά σου μέσα από την καλλιτεχνική σου εργασία. Πιθανόν να είσαι εξαιρετικός στον χορό και η κίνηση να είναι για σένα ένας τέλειος τρόπος εκτόνωσης.
 
Ακόμα και χωρίς να είσαι …ειδήμων στις αστρολογικές όψεις, αν ξέρεις ότι έχεις τον Ποσειδώνα σου, τον πλανήτη ης αυταπάτης και της απογοήτευσης, σε διέλευση ή σε μια «προκλητική» όψη με κάποιον από τους πλανήτες σου, αυτό σου δίνει σημαντικές πληροφορίες. Αν ο Ποσειδώνας είναι σε τετράγωνο ή αντίθεση με την Αφροδίτη σου, γίνεσαι επιρρεπής στο να ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα και εξιδανικευμένα. Μπορεί να μη βλέπεις κανένα ψεγάδι στο πρόσωπο που πιστεύεις ότι αγαπάς και να τον βλέπεις όπως θα τον ήθελες ή θα είχες την ανάγκη να είναι. Κάποια στιγμή όμως θα έρθεις αντιμέτωπος με αυτή τη διαφορετική πραγματικότητα. Αρχικά κάτι τέτοιο μπορεί να σε ζορίσει. Το θετικό μιας απογοητευτικής ερωτικής εμπειρίας είναι ότι γίνεσαι δυνατότερος και πιο εύστοχος στις εκτιμήσεις σου για την ανθρώπινη φύση. Ίσως να αποφασίσεις να μη χάσεις ποτέ την επαφή σου με την πραγματικότητα, όσο κι αν σε γοητεύει κάποιος. Κι αν περνάς μια δύσκολη διέλευση του Ποσειδώνα, να θυμάσαι να μην κρίνεις και να μην εμπιστεύεσαι κανέναν και τίποτα με βάση μόνο την πρώτη, επιφανειακή του εικόνα.
 
Ο καθένας λοιπόν από τους πλανήτες συνδέεται με ορισμένες ιδιότητες. Παρακάτω θα βρεις ένα κατάλογο με τις λέξεις κλειδιά και τις ιδιότητές τους, ώστε κατανοήσεις τα βασικά χαρακτηριστικά εκείνων που συνθέτουν το προσωπικό σου ωροσκόπιο.
Sponsored Links

Πώς μας επηρεάζουν οι πλανήτες

ΗΛΙΟΣ
Τύπος ενέργειας: Θερμή, ξηρή, αρσενική, καρποφόρα, ηλεκτρική.
Τομείς που καθορίζονται από αυτήν: το ανθρώπινο σώμα, ζωή, ψυχική ενεργητικότητα, αρρενωπότητα, προσωπικότητα, περιβάλλον της παιδικής ηλικίας, τιμή, δύναμη, ζωτικότητα, τύχη, δημιουργική και αναγεννητική δύναμη, θέληση, αποφασιστικότητα, αγωνιστικότητα, κυριαρχία.
Η παρόρμηση που συμβολίζει: Να υπάρχεις και να δημιουργείς.
Οι ανάγκες που εκπροσωπεί: Να αναγνωριστείς και να εκφράσεις τον εαυτό σου. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΣΕΛΗΝΗ
Τύπος ενέργειας: ψυχρή, υγρή, καρποφόρα, νυκτερινή, μαγνητική.
Τομείς που καθορίζονται από αυτήν: το πνεύμα, συναισθήματα, αλλαγή, γνώση, οικονομικά, έκφραση, θηλυκότητα, πάθος, επιθυμία, υγεία, ασυνείδητα συναισθήματα, συλλογισμοί, συνεργασία, προσαρμογή.
Η παρόρμηση που συμβολίζει: Να αναζητάς εσωτερική υποστήριξη και τη συναισθηματική ασφάλεια στο στενό σου περιβάλλον.
Οι ανάγκες που εκπροσωπεί: Να νιώθεις γαλήνη και την αίσθηση ότι ανήκεις. Να νιώθεις ότι ο εαυτός σου είναι αυτός που πρέπει. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΕΡΜΗΣ
Τύπος ενέργειας: ξηρή και υγρή, ανδρόγυνη, μαγνητική.
Τομείς που καθορίζονται από αυτήν: ο νους, λογική, κίνηση, επικοινωνία, αδέλφια, νευρικό σύστημα, προσαρμοστικότητα, ζωτικότητα, κρίση, ανταγωνισμός, διανόηση, μεσολάβηση, ανάλυση, κριτική ικανότητα.
Η παρόρμηση που συμβολίζει: Να εκφράζεις μέσα από τον λόγο τις αντιλήψεις και τη νοημοσύνη σου.
Οι ανάγκες που εκπροσωπεί: Να δημιουργείς συνδέσεις με τους άλλους και να μαθαίνεις. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τύπος ενέργειας: ευεργετική, νυκτερινή, θηλυκή.
Τομείς που καθορίζονται από αυτήν: τέχνη, έλξη ανάμεσα στα φύλα, αγάπη, σεξ, σπιτική ζωή, μεγάλη ηλικία, απόλαυση, παιδιά, τέχνη, τύχη, ιδεαλισμός, ενέργεια, συναισθήματα, αρμονία.
Η παρόρμηση που συμβολίζει: Να εκφράζεσαι συναισθηματικά και να βιώνεις την απόλαυση.
Οι ανάγκες που εκπροσωπεί: Να αισθάνεσαι κοντά με τους άλλους, να νιώθεις άνεση και αρμονία. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΑΡΗΣ
Τύπος ενέργειας: θερμή, υγρή, άγονη, αρσενική, ανώτερη.
Τομείς που καθορίζονται από αυτήν: σωματική ενεργητικότητα, δράση, παρόρμηση, λίμπιντο, επιθετικότητα, πόλεμος, ερωτική πολιορκία, παιδιά, τυχοδιωκτισμός, απόλαυση, φωτιά, θάρρος, ενθουσιασμός, τραύματα, περιπέτεια, επιτυχία, δονητικότητα, σκληρότητα.
Η παρόρμηση που συμβολίζει: Να διεκδικείς και να επιβάλλεσαι, να δρας αποφασιστικά.
Οι ανάγκες που εκπροσωπεί: Να πραγματοποιείς τις επιθυμίες σου, να κάνεις πράγματα που σε ανεβάζουν σωματικά και σεξουαλικά. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΔΙΑΣ
Τύπος ενέργειας: καρποφόρα, ευεργετική, ηλεκτρική, ανώτερη.
Τομείς που καθορίζονται από αυτήν: πλούτος, υγεία, ανάπτυξη και επέκταση, χιούμορ, υπηρεσία, θρησκεία, φιλοσοφία, νόμος, επιστήμη, δύναμη, τελετουργία, ταξίδι, αισιοδοξία, δυναμισμός, επίλυση προβλημάτων, κτήση, ηθική, φιλοδοξία, μεγέθυνση.
Η παρόρμηση που συμβολίζει: Να συνδεθείς με κάτι ευρύτερο, μεγαλύτερο από σένα.
Οι ανάγκες που εκπροσωπεί: Να βελτιώνεσαι, να δείχνεις εμπιστοσύνη στη ζωή και στις δυνάμεις σου. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΚΡΟΝΟΣ
Τύπος ενέργειας: ψυχρή, ξηρή, άγονη, μαγνητική, ανώτερη.
Τομείς που καθορίζονται από αυτήν: συγκέντρωση, περιορισμός, ωριμότητα, διαχωρισμός, καθυστέρηση, συνεταιρισμός, ειλικρίνεια, κληρονομιά, εγωισμός, συγκράτηση, διπλωματία, απογοήτευση, μόχθος, γη, σύμπτυξη, επιμονή, εκχώρηση, αρχές, αναστολές, βαρύτητα, λακωνικότητα, μελαγχολία.
Η παρόρμηση που συμβολίζει: Να προστατεύεις τη δομή και την ακεραιότητά σου. Να βρίσκεις ασφάλεια μέσα από τα χειροπιαστά επιτεύγματα.
Οι ανάγκες που εκπροσωπεί: Κοινωνική επιδοκιμασία, προσωπική αυτάρκεια. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΟΥΡΑΝΟΣ
Τύπος ενέργειας: άγονη, ανώτερη.
Τομείς που καθορίζονται από αυτήν: βία, επανάσταση, μεταβολή, αιφνίδιες αλλαγές, μεγαλοφυΐα, δημιουργικότητα, αίσθηση του σκοπού της ζωής, κοινωνικό στάτους, εξυπνάδα, εκκεντρικότητα, επινόηση, αυθορμητισμός, αψιθυμία, αναμόρφωση, καταστροφή, αναπάντεχη τύχη, ατομικότητα.
Η παρόρμηση που συμβολίζει: Να διαφοροποιηθείς, να φανείς αυθεντικός, να ανεξαρτητοποιηθείς από την παράδοση.
Οι ανάγκες που εκπροσωπεί: Επιθυμία για αλλαγή, δίψα για έντονες συγκινήσεις, δυνατότητα για αυτό-έκφραση χωρίς περιορισμούς. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Τύπος ενέργειας: καρποφόρα, θηλυκή, ανώτερη.
Τομείς που καθορίζονται από αυτήν: φαντασία, ρομαντισμός, αποκρυφισμός, ελπίδα, φίλοι, αυταπάτη, εξαπάτηση, δεκτικότητα και ευπάθεια, μεταφυσικές δυνάμεις, συναισθηματική μεγαλοφυΐα, τέχνη, ποίηση, μυστικισμός, όνειρα, διαίσθηση, εξαρτήσεις, μεθύσι, προσωπικός μαγνητισμός.
Η παρόρμηση που συμβολίζει: Να αποδράσεις από τους περιορισμούς του εαυτού σου και του υλικού κόσμου.
Οι ανάγκες που εκπροσωπεί: Να βιώσεις την ενότητα με τη ζωή, την απόλυτη συγχώνευση με το όλον. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
Τύπος ενέργειας: ανώτερη.
Τομείς που καθορίζονται από αυτήν: δύναμη, δεσποτισμός, κυριαρχία, απλοί άνθρωποι, όρια και περιορισμοί, χρήμα, σεξουαλικότητα, πρόνοια, αόρατη δύναμη, προπαγάνδα, δημαγωγία, θάνατος, αναγέννηση.
Η παρόρμηση που συμβολίζει: Να αναγεννηθείς σε όλα επίπεδα και να βιώνεις κάθε εμπειρία μέχρι το μεδούλι.
Οι ανάγκες που εκπροσωπεί: Να εκλεπτύνεις τον εαυτό σου, να εγκαταλείψεις το παλιό ακόμα και μέσα από πόνο. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-07-2012 19:13:00