blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Χρόνια πολλά, Λέων! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.

 
Χρόνια πολλά, Λέων! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Φίλε Λέων, ο μήνας των γενεθλίων σου ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου, με την είσοδο του Ήλιου στο βασιλικό ζώδιό σου, το ζώδιο της απόλυτης κυριαρχίας του! Ο Ήλιος στο ζενίθ της λάμψης του, προερχόμενος από μία Πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουλίου και ενεργοποίησε ό,τι ήταν προβληματικό, περικόπτοντάς σου την καλοπέραση, τις μικρές ασυδοσίες της ζωής και τη χαλαρότητα των διακοπών σου.

Sponsored Links

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο

Αρχικά, ο κυβερνήτης σου Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από το Σκορπιό, χαρίζοντάς σου μια ρεαλιστική ματιά, όσον αφορά στις υποθέσεις σου, καθώς και μια μεγάλη δόση αυτοπεποίθησης, αλλά και ανησυχίας για τις σχέσεις σου. Συνειδητοποιημένος όπως είσαι λοιπόν, σκύβεις πάνω στα προβλήματά σου, βιώνοντας την συνήθη λιονταρίσια ανασφάλεια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
 
Λάβε υπόψιν σου πως η οικογένεια και γενικότερα ο χώρος του σπιτιού, θα σε κουράσει, θα σε φέρει σε αντιπαράθεση και θα τονίσει τη δυσαρμονία που υπάρχει, ενώ μέσα από τη ρήξη θα επέλθει και η απελευθέρωση.

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Στις 26 Ιουλίου, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα γίνεται αιτία να πάψεις προσωρινά να πιστεύεις σε παραμύθια και ιστορίες με Σταχτοπούτες και αίσιο τέλος… Η πιθανότητα να βρεθείς μπλεγμένος σε μια ερωτική πλεκτάνη, μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο ενός φιλμ Νουάρ, ωστόσο θα σε κουράσει αρκετά και θα φέρει την πίστη στη γοητεία σου, σε αμφισβητούμενη θέση στα δικά σου μάτια.
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, το παρασκήνιο δίνει και παίρνει, με Ερμή, Άρη και Δία, να δίνουν έμφαση σε μυστικές συμφωνίες, παρασκηνιακές δοσοληψίες και διλλήματα. Αν νιώθεις πως οι… συμπληγάδες είναι πράγματι ένας ανίκητος παράγοντας, προσπάθησε τουλάχιστον να αποφύγεις τις παγίδες που φωνάζουν από μακριά, μην ξανοίγεσαι στον πρώτο τυχόντα για τα σχέδιά σου και μην εκμυστηρεύεσαι πράγματα που δεν θες να μαθευτούν.

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα

Στις 28 Ιουλίου ο Άρης θα σταθεί ακριβώς αντίθετα στον Πλούτωνα και σε υποχρεώνει να βγάλεις την επιθετικότητά σου μέσα από δημιουργικές οδούς, κοιτώντας μπροστά, εκεί που υπάρχει μέλλον. Δεν αποκλείεται όμως να βρεθείς να κονταροχτυπιέσαι για την επικράτησή σου σε έναν έρωτα ή να διοχετεύσεις άγαρμπα την οργή, που έχεις μέσα σου μαζεμένη. Θυμήσου πως οι εξελίξεις συμβαίνουν, ακόμα και αν εσύ δεν τις καταλαβαίνεις και δεν τις ελέγχεις.
 
Ο τομέας που βάλλεται κυρίως, είναι η ερωτική σου ζωή, η οποία μπορεί να εμφανίσει σημάδια κρίσης. Παράλληλα, θα δεις τον εαυτό σου να αποκόβεται από δεσμούς επιζήμιους, ενώ θα νιώσεις πως βρίσκεσαι εκτεθειμένος σε καταστάσεις χωρίς δίχτυ ασφαλείας, αφού έρχεσαι αντιμέτωπος με τους φόβους και τις ανασφάλειές σου.
 
Οι ερωτικοί περιορισμοί που έρχονται στη ζωή σου, σε κάνουν να αντιδράς ακραία και βίαια, ενώ ζεις με μία άρνηση να δεις το τέλος μιας κατάστασης ή μίας σχέσης. Μετά το τέλος της αντίθεσης, μια νέα εποχή αφύπνισης ξεκινά για σένα, με νέες κατευθύνσεις, αρκεί να μπορείς να αφήσεις από τα χέρια σου αυτό που φωνάζει πως θέλει να φύγει.
 
Οι οικονομικές απώλειες είναι στο παιχνίδι, όχι για να σε δυσκολέψουν, αλλά για να σε μάθουν να χειρίζεσαι πιο επιδέξια τις υποθέσεις σου. Στο χέρι σου είναι να βιώσεις την επικίνδυνη πλευρά της όψης ή να την κάνεις εποικοδομητική, επουλώνοντας πληγές του παρελθόντος, αποδιώχνοντας έστω και με πόνο ό,τι σε ζημιώνει.

Η αντίθεση Δία-Πλούτωνα

Στις 9 Αυγούστου, ο Δίας και ο Πλούτωνας στέκονται σε αντίθεση ζητώντας να πιστέψεις πως αποκτάς ικανότητες υπερφυσικές, δυνατή πίστη σε ό,τι έχεις βάλει σκοπό και κάνοντας το ακατόρθωτο, πραγματικότητα.

Το τετράγωνο Ουρανού-Δία

Ο μήνας, πλησιάζοντας προς το τέλος του, σου επιφυλάσσει το τετράγωνο του Ουρανού με τον Δία, όπου θα δεις τον εαυτό σου να σπάει δεσμούς που έτσι και αλλιώς τους είχε φάει η μιζέρια και να ψάχνει ένα πιο ουσιαστικό νόημα στη ζωή του. Το νόημα αυτό θα μπορούσε θαυμάσια να σε οδηγήσει στη λεωφόρο του κόσμου, δηλαδή κάπου μακριά από τον περιοριστικό χώρο που κινείσαι, αναπτύσσοντας ταλέντα και γνώσεις, μέσω σπουδών, ταξιδιών, σεμιναρίων.
 
Πλησιάζοντας τα μελτέμια του Αυγούστου, εσύ θα είσαι πιο δυνατός και σίγουρος για τις αποφάσεις σου, αναζητώντας σοβαρά ουσία στη ζωή σου και όχι μόνο φινέτσα. Άλλωστε, οι καιροί και οι πλανήτες σε καθοδηγούν να επιδιώξεις να ζήσεις τη ζωή σου για σένα και όχι για τους άλλους, τολμώντας να είσαι και όχι να φαίνεσαι!
 
Και επειδή στην αστρολογία, κάθε άτομο είναι διαφορετικό με βάση το γενέθλιο χάρτη του, μη ξεχάσεις να συμβουλευτείς τις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Επίσης, για τις ημερήσιες προβλέψεις σου, να ενημερώνεσαι καθημερινά, στην επιλογή, Τα ζωδια σήμερα.
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-07-2013 00:00:00