blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Με ποιο ζώδιο θα ήθελες να ναυαγήσεις σε ένα ερημονήσι;

 
Με ποιο ζώδιο θα ήθελες να ναυαγήσεις σε ένα ερημονήσι;
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 4
 
Ζώδια σχέσεις και τετ α τετ οι δυο σας. Με ποιά ζωδια περνάς καλά, όταν είστε μόνοι οι δυο σας. Φαντάσου ότι μια άτυχη συγκυρία σε έφερε να αποκλειστείς σε ένα ερημονήσι μαζί με ένα και μοναδικό πρόσωπο. Ποιος θα ήταν ο καλύτερος και ποιος ο χειρότερος ζωδιακός σύντροφος σε μια τέτοια περίσταση;
 
Φυσικά κανείς δεν είναι τέλειος και οι “ατέλειες” των άλλων που σε κάποιους φαίνονται ανυπόφορες, για τους υπόλοιπους είναι απολύτως ανεκτές. Δες λοιπόν τουλάχιστον σε ό,τι αφορά εσένα, με ποιον θα μπορούσες να κάνεις “χωριό”, αν χρειαζόταν να ζήσεις στα αλήθεια το Lost ή το Survivor και ποιον θα ήθελες πραγματικά να… πνίξεις.
 
Sponsored Links

Η αστρολογία, μεταξύ σοβαρού και αστείου, έχει πολλά να σου πει γι’ αυτό.

 
ΚΡΙΟΣ
Με τον Κριό δεν θα χρειαστεί να το κουβεντιάσετε ή να το ρίξετε κορώνα- γράμματα για το ποιος θα κάνει κουμάντο, σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση. Εκείνος φυσικά. Εσύ θα είσαι το Νούμερο Δύο. Με πρώτο μέλημα να το παίζεις φύλακας-άγγελος του Κριού, στη διάρκεια των εξερευνήσεων και των εξορμήσεων για εξεύρεση τροφής. Πάντα υπάρχει φόβος μήπως πάει και τσακιστεί πουθενά και καταλήξεις να είσαι το Νούμερο Ένα… και μοναδικό! Ο άνθρωπος αυτός, ως γνωστόν δεν έχει καμιά συναίσθηση του κινδύνου. Επίσης, θα πρέπει να ανέχεσαι τον εκρηκτικό χαρακτήρα του. Το να είστε δυο τύποι ολομόναχοι που τσακώνονται μέσα στην ερημιά, θα δίνει μια πολύ ευχάριστη νότα στην περιπέτειά σας. Ο Χρίστος Ντούβλης και η Ολυμπία Χριστοδουλή θα σου απαντήσουν με 1 μόνο τηλεφώνημα προσωπικά στο ερώτημά σου! Είναι οι κορυφαίοι αστρολόγοι της χώρας και το myastro.gr σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις προσωπικά μαζί τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος θα πει τι πρέπει να κάνετε. Πώς να οργανώσετε τα πράγματα. Πώς να φτιάξετε μια πρόχειρη στέγη, να στήσετε τα ξύλα για τη φωτιά και να βρείτε φαγητό. Μετά θα αφήσει εσένα να κάνεις ό,τι περιλαμβάνει το οργανωτικό του πλάνο κι εκείνος θα ασχοληθεί με το τελευταίο, την εξεύρεση τροφής. Α, σ’ αυτό είναι καλός, μπορείς να βασίζεσαι. Με το αλάνθαστο ένστικτό του, θα ξετρυπώσει οτιδήποτε φαγώσιμο διαθέτει η άγρια φύση. Αν είναι να χορτάσει την πείνα του, θα καταφέρει ακόμα και να πιάσει ψάρια με ένα σκισμένο πουκάμισο. Αν αργήσει να επιστρέψει, μην ανησυχήσεις. Απλώς έφαγε στο δρόμο τα μισά απ’ όσα έφερνε. Ο Χρίστος Ντούβλης και η Ολυμπία Χριστοδουλή θα σου απαντήσουν με 1 μόνο τηλεφώνημα προσωπικά στο ερώτημά σου! Είναι οι κορυφαίοι αστρολόγοι της χώρας και το myastro.gr σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις προσωπικά μαζί τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Δίδυμο θα βιώσεις εναλλασσόμενα συναισθήματα ασφάλειας και ανασφάλειας. Τη μια θα έχεις αίσθηση ότι μαζί του δεν κινδυνεύεις από τίποτα και θα θαυμάζεις τις ευρηματικές ιδιοκατασκευές του και την άλλη θα αναρωτιέσαι αν πρέπει να πάρεις στα σοβαρά την πρότασή του να φτιάξετε σχεδία και να ανοιχτείτε στο πέλαγος, παρέα με τους καρχαρίες. Επίσης, έχει μια φοβερή ικανότητα να βρίσκεται παντού, με λάθος timing. Και ποτέ εκεί που τον χρειάζεσαι. Όταν π.χ. θα δεις ένα πλοίο να περνάει μακριά στον ορίζοντα και θα ψάχνεις σαν τρελός ένα τρόπο να ανάψεις φωτιά για να σε δούνε, εκείνος θα έχει πάει για εξερεύνηση στην άλλη πλευρά του νησιού. Ο Χρίστος Ντούβλης και η Ολυμπία Χριστοδουλή θα σου απαντήσουν με 1 μόνο τηλεφώνημα προσωπικά στο ερώτημά σου! Είναι οι κορυφαίοι αστρολόγοι της χώρας και το myastro.gr σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις προσωπικά μαζί τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Καρκίνο, θα μοιραστείς τις αναγκαίες για την επιβίωσή σας εργασίες με έναν ιδιόρρυθμο τρόπο. Εσύ θα μαζεύεις κλαδιά για να στήσετε ένα υπόστεγο. Εκείνος θα σε παρακολουθεί θλιμμένος. Εσύ θα ψάχνεις ξύλα για να ανάψετε φωτιά, πριν πέσει η νύχτα. Εκείνος θα είναι στην ίδια θέση που ήταν και πριν, αλλά θα έχει βουρκώσει. Εσύ θα αραδιάζεις πέτρες στην αμμουδιά, έτσι που να σχηματίζουν ένα τεράστιο SOS, ώστε να σας δει κάποιο αεροπλάνο. Εκείνος στην ίδια θέση, θα κλαίει βουβά. Εσύ θα παρατήσεις ό,τι έκανες και θα προσπαθήσεις να τον παρηγορήσεις, μπας και συνέλθει ώστε να κάνει κάτι χρήσιμο. Εκείνος θα δυναμώσει το κλάμα, αναφωνώντας “Πού είσαι μανούλα μου, να με δεις”… Ο Χρίστος Ντούβλης και η Ολυμπία Χριστοδουλή θα σου απαντήσουν με 1 μόνο τηλεφώνημα προσωπικά στο ερώτημά σου! Είναι οι κορυφαίοι αστρολόγοι της χώρας και το myastro.gr σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις προσωπικά μαζί τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΛΕΩΝ
Ο Λέων θα αισθανθεί αμέσως ότι το μέρος όπου ναυαγήσατε είναι μια καινούργια επικράτεια γι’ αυτόν και θα αυτό-στεφθεί ηγεμόνας του. Με έναν και μοναδικό υπήκοο, εσένα, αλλά από το ολότελα… Οπότε από τη μεριά σου μην περιμένεις να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να συμμετάσχει έμπρακτα στο μπανάλ ζήτημα της επιβίωσής σας. Δείξε αυτοσυγκράτηση, όταν ο Λέων θα έρχεται να σε επιβλέψει σε ό,τι προσπαθείς να φτιάξεις, ενώ ταυτόχρονα θα σου κάνει και παρατηρήσεις. Θα σου έρθει να τον πνίξεις στα σμαραγδένια νερά, αλλά μην το κάνεις. Άφησέ τον να κοιμηθεί νηστικός, πάνω στα σκληρά βράχια. Έτσι, ίσως να συμμορφωθεί… Ο Χρίστος Ντούβλης και η Ολυμπία Χριστοδουλή θα σου απαντήσουν με 1 μόνο τηλεφώνημα προσωπικά στο ερώτημά σου! Είναι οι κορυφαίοι αστρολόγοι της χώρας και το myastro.gr σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις προσωπικά μαζί τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Παρθένο μπορεί να κοιμηθείς στο ύπαιθρο την πρώτη, ίσως και τη δεύτερη νύχτα. Όχι γιατί θα κωλυσιεργήσει, αλλά επειδή για να φτιάξει ένα στοιχειώδες κατάλυμα, θα πρέπει να βρει τον σωστό προσανατολισμό, με βάση τον ήλιο και την κατεύθυνση του αέρα. Κι ας πρόκειται για ένα απλό πανί στερεωμένο σε κλαδιά… Επίσης, η ασταμάτητη μουρμούρα του θα αποτελέσει για σένα μια καλή πνευματική άσκηση στη βουδιστική υπομονή. Θα του τη σπάνε τα ζωύφια, η άμμος, η ψύχρα, η ζέστη. Μην σε εντυπωσιάσει το ότι δεν περιλαμβάνεται στις αιτίες της γκρίνιας του το γεγονός πως είστε αγνοούμενοι, στη μέση του πουθενά. Όπως το συνηθίζει, ο Παρθένος… αγνοείται, γιατί έχει χαθεί στις λεπτομέρειες. Ο Χρίστος Ντούβλης και η Ολυμπία Χριστοδουλή θα σου απαντήσουν με 1 μόνο τηλεφώνημα προσωπικά στο ερώτημά σου! Είναι οι κορυφαίοι αστρολόγοι της χώρας και το myastro.gr σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις προσωπικά μαζί τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΖΥΓΟΣ
Αν ναυαγήσεις παρέα με έναν Ζυγό σε ερημονήσι, σε περιμένουν ενδιαφέρουσες στιγμές. Για εκείνον, το να μην ξέρετε αν και πότε θα σας διασώσουν, είναι εξίσου τραυματικό με τις ανέσεις που του λείπουν. Είναι τόσες μέρες άπλυτος και αξύριστος… Το δέρμα (εκείνης) κάηκε στον ήλιο και τα μαλλιά της έγιναν τζίβα… Κι αυτά τα στρείδια, κάθε μέρα πια το ίδιο φαΐ, τι βαρετό! Για τον Ζυγό λοιπόν το σημαντικό δεν είναι το να επιζείς κακήν-κακώς, αλλά να ζεις ωραία. Έτσι, θα φέρει κοχύλια για να διακοσμήσει τη σπηλιά σας και θα φτιάξει γιρλάντες από άγριες ορχιδέες, για να κρεμάσετε κι οι δυο στον λαιμό σας. Στο μεταξύ εσύ θα μαζεύεις τα (πάαααλι!) στρείδια. Ο Χρίστος Ντούβλης και η Ολυμπία Χριστοδουλή θα σου απαντήσουν με 1 μόνο τηλεφώνημα προσωπικά στο ερώτημά σου! Είναι οι κορυφαίοι αστρολόγοι της χώρας και το myastro.gr σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις προσωπικά μαζί τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για τον Σκορπιό τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, και το ναυάγιό σας στο ερημονήσι, το αποδεικνύει περίτρανα. Όταν τελειώσει αυτή η περιπέτεια, θα καταφέρει να ξεσκεπάσει οπωσδήποτε τη συνωμοσία που σας έφερε εδώ. Γιατί, μην έχεις καμιά αμφιβολία πως όλα θα έχουν αίσιο τέλος, αυτός το διαισθάνεται. Στο μεταξύ, σαν λαγωνικό, θα ανιχνεύσει το μέρος όπου βρεθήκατε, θα ανακαλύψει όλα τα ίχνη από ζώα, θα ψάξει για σημάδια ανθρώπινης παρουσίας… Θα βρει πρακτικούς τρόπους για να διευκολύνει τη διαβίωση σε στιλ Ροβινσόνα Κρούσου και θα διηγείται τα βράδια, πλάι στη φωτιά, ανατριχιαστικές ιστορίες για κανίβαλους… Καλά θα είναι, αν εξαιρέσεις τις στιγμές που θα σε κατηγορεί άδικα ότι έφαγες τον τελευταίο ανανά, χωρίς να τον μοιραστείς μαζί του. Ο Χρίστος Ντούβλης και η Ολυμπία Χριστοδουλή θα σου απαντήσουν με 1 μόνο τηλεφώνημα προσωπικά στο ερώτημά σου! Είναι οι κορυφαίοι αστρολόγοι της χώρας και το myastro.gr σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις προσωπικά μαζί τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ναυάγησε ο Τοξότης σε ερημονήσι; Το όνειρο των παιδικών του χρόνων επιτέλους πραγματοποιήθηκε! Βρίσκεται τόσα χιλιόμετρα μακριά από τον πολιτισμό. Θα κοιμηθεί κάτω από τα αστέρια. Θα ζήσει την απόλυτη εμπειρία μέσα στη φύση. Θα εξερευνήσει κάθε σπιθαμή αυτού του παραδείσου. Θα αγναντεύει από το ψηλότερο σημείο τον ορίζοντα, περιμένοντας το πλοίο που θα σας σώσει – πράγμα που ελπίζει να μη γίνει πολύ σύντομα… Όταν του περάσει ο ενθουσιασμός, μπορεί και να αρχίσει να δίνει σημασία σε αυτά που προσπαθείς να του πεις, για τα πρακτικά ζητήματα. Ωραία, εκείνος θα πάει λίγο πιο πέρα να εξερευνήσει και στο μεταξύ εσύ μάζεψε τα ξύλα, βρες πόσιμο νερό… Ο Χρίστος Ντούβλης και η Ολυμπία Χριστοδουλή θα σου απαντήσουν με 1 μόνο τηλεφώνημα προσωπικά στο ερώτημά σου! Είναι οι κορυφαίοι αστρολόγοι της χώρας και το myastro.gr σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις προσωπικά μαζί τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν για τον περισσότερο κόσμο το ναυάγιο σε κάποιο ερημονήσι δεν είναι και ιδιαίτερα ευχάριστη προοπτική, για έναν Αιγόκερω αποτελεί τον χειρότερο εφιάλτη. Σκέψου τον απόλυτο λάτρη της ρουτίνας, του ελέγχου και της προβλεψιμότητας, να βρεθεί πεταμένος στη μέση του πουθενά! Σκέτη τρέλα. Το μόνο που μπορεί να περισώσει την πνευματική του υγεία, είναι να ριχτεί με τα μούτρα στην προσπάθεια να δαμάσει τα στοιχεία της φύσης και να οργανώσει τη ζωή σας. Με εργατικότητα και αυτοπειθαρχία. Εσύ θα δουλεύεις από δίπλα και χωρίς πολλά λόγια. Με έναν Αιγόκερω για σύντροφο σε μια τέτοια περιπέτεια, δεν κινδυνεύεις να μην επιβιώσεις. Κινδυνεύεις να ξεχάσεις να μιλάς… Ο Χρίστος Ντούβλης και η Ολυμπία Χριστοδουλή θα σου απαντήσουν με 1 μόνο τηλεφώνημα προσωπικά στο ερώτημά σου! Είναι οι κορυφαίοι αστρολόγοι της χώρας και το myastro.gr σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις προσωπικά μαζί τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με έναν Υδροχόο στο ερημονήσι θα είναι σαν να βρίσκεσαι παρέα με τον πολυμήχανο Οδυσσέα, τον Κύρο Γρανάζη και τον τηλεοπτικό Μαγκάιβερ ταυτόχρονα. Θα επινοήσει τρόπους για να μαζεύει νερό από την υγρασία της νύχτας, να ανάβει φωτιά εν μέσω τροπικής καταιγίδας, να φτιάξει ραδιοπομπό από ένα διαλυμένο κινητό… Όλη αυτή η περιπέτεια δίνει φτερά στην επινοητικότητα αλλά και στη διάθεσή του. Δεδομένου ότι είναι “εύκολος” τύπος στις σχέσεις του με τους άλλους, δεν πρόκειται να κακοπεράσεις μαζί του. Φτάνει να μη θεωρήσεις ότι, επειδή βρεθήκατε τόσο κοντά, θα σου εξωτερικεύσει και τα… εσώψυχά του. Σεβάσου την ανάγκη του για συναισθηματικές αποστάσεις, διαφορετικά είναι ικανός να μετακομίσει στην άλλη μεριά του νησιού! Ο Χρίστος Ντούβλης και η Ολυμπία Χριστοδουλή θα σου απαντήσουν με 1 μόνο τηλεφώνημα προσωπικά στο ερώτημά σου! Είναι οι κορυφαίοι αστρολόγοι της χώρας και το myastro.gr σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις προσωπικά μαζί τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αν ναυαγήσεις μαζί με έναν Ιχθύ, το πρώτο που θα πρέπει να βρεις είναι αυτοσχέδιες… ωτασπίδες. Ή να ανακαλύψεις κάποιον άλλο τρόπο να μην τον ακούς. Γιατί αλλιώς θα σου ρίξει το ηθικό χωρίς να το καταλάβεις, εξασκώντας όλο το ταλέντο του στην καταστροφολογία. Κι αν έχει δηλητηριώδεις αράχνες και φίδια; Τίγρεις; Κυνηγούς κεφαλών Παπούα; Κι αν δεν σας βρουν ποτέ; Κι αν εσύ πεθάνεις και τον αφήσεις ολομόναχο; Θα αποκρούσει κάθε προσπάθειά σου να αντιταχθείς με λογικά επιχειρήματα, ενώ θα ξυπνάνε μέσα σου και όλοι οι δικοί σου φόβοι. Βρε, λες να…; Κι όταν θα σε έχει ισοπεδώσει, θα πει αθώα: “Έλα μωρέ, όλα θα πάνε καλά, μην κάνεις έτσι”. Ο Χρίστος Ντούβλης και η Ολυμπία Χριστοδουλή θα σου απαντήσουν με 1 μόνο τηλεφώνημα προσωπικά στο ερώτημά σου! Είναι οι κορυφαίοι αστρολόγοι της χώρας και το myastro.gr σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις προσωπικά μαζί τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-08-2011 09:00:00