blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Ζώδια και πλαστικές εγχειρήσεις!

Ζώδια και πλαστικές εγχειρήσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 2.3  Ψήφοι: 3
 
 
Ποια ζώδια θα έμπαιναν στην διαδικασία να προχωρήσουν σε μια πλαστική εγχείρηση; Ποιοι είναι κολλητοί με τον πλαστικό χειρουργό και ποιοι ακούν την λέξη “νυστέρι” και τρέχουν;  
 
Κριός
Ο Κριός δύσκολα θα επισκεπτόταν τον πλαστικό. Προτιμά κάθε αλλαγή να γίνεται με φυσικό τρόπο. Ακόμη και για τις ρυτίδες, θα επιλέξει μια “σπιτική” κρέμα που θα φτιάξει μόνος του κι όχι αυτή του εμπορίου. Θέλει να αρέσει, αλλά όταν υπάρχουν ατέλειες στην εμφάνισή του, τις αποδέχεται και συμβιβάζεται με αυτές. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ταύρος
Μόνο αν υπήρχε ένα αντικειμενικό πρόβλημα, που θα δυσκόλευε κατά πολύ τη ζωή του, θα έμπαινε σε μια τέτοια διαδικασία. Φοβάται τις επεμβάσεις και τα χειρουργεία και δε θα πάθει κρίση με την εμφάνιση της πρώτης ρυτίδας. Θα σκεφτεί σοβαρά όμως την αισθητική χειρουργική, αν έχει πολλά περιττά κιλά. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Δίδυμοι
Θέλει να αρέσει ο Δίδυμος και σίγουρα θα έκανε μια επέμβαση αισθητικής. Δεν φοβάται τα χειρουργεία, θα καταφύγει εκεί όμως, μόνο αν θελήσει να διορθώσει τις φθορές του χρόνου ή κάποια ατέλεια που προκλήθηκε από ατύχημα. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι από τα ζώδια που έχουν έντονη ανασφάλεια για την εμφάνισή τους, έτσι θα έκανε τα πάντα για να διορθώσει και την παραμικρή ατέλεια. Έχει καλή σχέση με τους πλαστικούς χειρουργούς, αφού καταφέρνουν με τη δουλειά τους να τονώσουν την αυτοπεποίθησή του. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Λέων
Παρά τον φόβο του για τους γιατρούς γενικά, θα τολμήσει να κάνει μια επέμβαση αισθητικού χαρακτήρα, χωρίς όμως να αλλάξει πολύ τα χαρακτηριστικά του. Κάνει μικρές, ανεπαίσθητες αλλαγές στην εμφάνιση του, για να νοιώθει ακόμα πιο σίγουρος για τον εαυτό του. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Παρθένος
Φοβάται πολύ, αλλά θα έκανε μια επέμβαση. Θα αψηφήσει τις φοβίες που έχει και θα μπει στο χειρουργείο για να βελτιώσει τις μικρές λεπτομέρειες που θεωρεί ότι χαλούν την εικόνα του.  Δεν τα πάει καλά με τα σημάδια του χρόνου και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο θα επισκεφτεί ένα πλαστικό χειρούργο. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ζυγός
Με κυβερνήτη τη θεά της ομορφιάς, την Αφροδίτη, ο Ζυγός είναι από τα άτομα που θα έκαναν τα πάντα για την ομορφιά τους. Μπορεί να κάνει από ένα απλό μπότοξ, ή ακόμη κάτι ιδιαίτερα περίπλοκο, αρκεί να νοιώσει καλύτερα ψυχολογικά. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι ζώδιο που αποδέχεται την εμφάνισή του και πιστεύει στην μοναδικότητα. Μέσα από μια φυσική ατέλεια που μπορεί να έχει, νοιώθει διαφορετικός και μοναδικός. Δεν έχει καλή σχέση με τους πλαστικούς και δεν θα μπει σε αυτή τη διαδικασία, ακόμη και αν ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του στο πρόσωπο ή το σώμα του. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Τοξότης
Μόνο σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης θα έκανε μια επέμβαση, είναι ζώδιο που αποδέχεται τον εαυτό του όπως είναι. Γίνεται φίλος με τις ατέλειές του και συχνά αυτοσαρκάζεται. Ο Τοξότης θα επισκεφτεί τον πλαστικό, μόνο αν αυτό απαιτείται, αν η δουλειά του δηλαδή έχει να κάνει με τη βιομηχανία του θεάματος. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αιγόκερως
Για λόγους κύρους και επαγγελματικής εικόνας, ο Αιγόκερως προσέχει για να έχει. Περιποιείται τον εαυτό του ιδιαίτερα και προτιμά να προλαβαίνει τα σημάδια του χρόνου, παρά να τα διορθώνει εκ των υστέρων! Λόγω της φοβίας που έχει για τους γιατρούς, δύσκολα θα μπει στη διαδικασία μιας πλαστικής εγχείρησης. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

Υδροχόος
Ο Υδροχόος δεν φοβάται το νυστέρι, αλλά δεν είναι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων. Προτιμά τις φυσικές μεθόδους για να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την εμφάνισή του. Από την άλλη, δεν θα έκανε κάτι κόντρα στη φύση του. Συμβιβάζεται και αποδέχεται κάθε ιδιομορφία που μπορεί να υπάρχει στο πρόσωπο ή στο σώμα του. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ιχθείς
Ο Ιχθύς θέλει να αρέσει, αγαπάει τις φιλοφρονήσεις και τα κομπλιμέντα και γι’ αυτό θα έκανε τα πάντα προκειμένου να εισπράττει το θαυμασμό από τους γύρω του. Θα τολμήσει λοιπόν μια επέμβαση, για να αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση και να τονώσει την αυτοπεποίθησή του.  Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-06-2011 09:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι