blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

5 ερωτήσεις προς τον εαυτό σου, για να γίνεις καλύτερος, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

 
5 ερωτήσεις προς τον εαυτό σου, για να γίνεις καλύτερος, σύμφωνα με το ζώδιό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Πέντε ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις (συχνά) στον εαυτό σου, για να γίνεσαι καλύτερος ή τουλάχιστον, πιο ευτυχισμένος άνθρωπος. Πάντα ανάλογα με το ζώδιό σου, εννοείται.

Sponsored Links

ΚΡΙΟΣ

1. Πόσο προσεκτικά ακούς τον άλλο και δεν τον διακόπτεις μέχρι να τελειώσει; (Αν για πολύ κόσμο το να μπορεί να ακούει με πλήρη προσήλωση παρουσιάζει μια δυσκολία, για έναν… ανυπόμονο Κριό είναι μείζον θέμα. Όμως τι αληθινός φίλος, σύντροφος, γονιός ή οτιδήποτε άλλο θα είσαι, διαφορετικά;)

2. Πιστεύεις στην καλή πλευρά των άλλων ή περιμένεις να αναδυθεί με μαθηματική ακρίβεια η… σκάρτη; (Είναι κάτι αντίστοιχο με το να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Αλλά και στη μία και στην άλλη περίπτωση, συνήθως βιάζεσαι υπερβολικά να σχηματίσεις γνώμη για τους ανθρώπους).

3. Πόσο συχνά νταντεύεις τους άλλους; (Και δεν εννοούμε το «ευκολάκι», όπως να φροντίζεις το ταίρι σου ή το παιδί σου. Θα έφτιαχνες μια κοτόσουπα να την πας στην άρρωστη ηλικιωμένη γειτόνισσά σου, για παράδειγμα;).

4. Πόσο τα καταφέρνεις στο να δείχνεις υπομονή και ανεκτικότητα, ακόμα και αν σε αδικούν; (Ο άλλος οδηγός σου τρώει την προτεραιότητα και σου τη λέει κι από πάνω. Μπορείς να μείνεις ψύχραιμος και να τον δικαιολογήσεις, ότι ποιος ξέρει τι ζόρια τραβάει κι αυτός;).

5. Εκεί, στο οπουδήποτε «εκεί» που δίνεις τον χρόνο, την ενέργεια, το μυαλό σου, αξίζει πραγματικά τον κόπο; (Έχεις τάση να πέφτεις με τα μούτρα σε κάτι που σε ενθουσιάζει αλλά μια λογική αποτίμηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν). 

 

ΤΑΥΡΟΣ

1. Τι μπορείς να εγκαταλείψεις; (Με την ταυρίσια επιμονή σου, κολλάς συχνά σε καταστάσεις που έχουν προ πολλού αλλάξει, χρεοκοπήσει, ανατραπεί. Πόσο εύκολο σου είναι να αφήνεις πίσω σου όσα δεν αξίζουν πια, κι ας τα έχεις παλέψει ή επενδύσει σ’ αυτά;)

2. Μήπως ζαρώνεις για να χωρέσεις στο «ρούχο» που κάποιος άλλος διάλεξε για σένα; (Μεταφορικά μιλώντας, καμιά φορά προσπαθούμε να ταιριάξουμε στις απόψεις και στις προσδοκίες των άλλων για το άτομό μας, συρρικνώνοντας τις δικές μας ικανότητες, επιλογές, δυνατότητες).

3. Πόσο περίεργος και ανοιχτός είσαι απέναντι στο περιβάλλον σου; (Για παράδειγμα, τι ξέρεις για τους γείτονες από το Αφγανιστάν που μένουν στο ισόγειο; Τι; Δεν ξέρεις ποιος μένει στο ισόγειο;)

4. Κάνεις εκείνο που επιθυμείς πραγματικά ή εκείνο που πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κάνεις; (Είσαι εργατικό άτομο και προσηλώνεσαι στους στόχους σου. Μήπως όμως κάπου στην πορεία χάνεις την ευχαρίστηση του πράγματος; Τι να την κάνεις την Ιθάκη, αν δεν σου δώσει το «ωραίο ταξίδι»;)

5. Μήπως το παρελθόν σου σε παραπλανά ως προς το να δεις το μέλλον σου; (Όχι, επειδή κάτι εξελίχθηκε έτσι στο παρελθόν, αυτό δεν σημαίνει ότι θα επαναληφθεί σίγουρα στο μέλλον. Μη δεσμεύεις τις προσδοκίες σου, όλα είναι ανοιχτά στη ζωή). 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1. Ποιον μπορείς να βοηθήσεις σήμερα; (Σήμερα, κάθε μέρα, όχι γενικά… Με την κλασική χριστιανική έννοια. Και όχι, το να του πεις το τελευταίο ανέκδοτο για να του αλλάξεις το κέφι, δεν μετράει. Πρακτικά, μιλάμε. )

2. Ξέρεις τι… δεν ξέρεις; (Αν είσαι «σωστός» Δίδυμος, κατά πάσα πιθανότητα αποτελείς και μια κινούμενη… Wikipedia, συνδυασμένη με Αθηνόραμα και Χρυσό Οδηγό. Το θέμα είναι αν έχεις επίγνωση των ορίων της γνώσης σου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να τα ξεπεράσεις).

3. Τι κάνεις σήμερα, που να σε φέρει πιο κοντά σε αυτό που θέλεις να είσαι αύριο; (Καλό είναι να μη χάνεις επαφή με τα μακροπρόθεσμα πλάνα της ζωής σου. Ο καιρός περνάει γρήγορα, ακόμα και για τους… αιώνια νεανίες Διδύμους. Μην τον σπαταλάς).

4. Είσαι ο καλύτερος φίλος του εαυτού σου, με τον οποίο περνάς υπέροχα; (Τρελαίνεσαι για… πολιτισμικές και άλλου είδους ανταλλαγές και επικοινωνίες με τους άλλους, αντέχεις όμως να βρίσκεσαι μόνος με τον εαυτό σου και να το απολαμβάνεις; Πόσα… λεπτά;)

5. Τι τονίζεις περισσότερο στους άλλους, τα ελαττώματα ή τα χαρίσματά τους; (Έχεις κριτικό πνεύμα και οι άλλοι εκτιμούν τη γνώμη σου σε ό,τι τους αφορά. Το θέμα είναι όμως αν έχεις την τάση να εστιάζεις περισσότερο στα πλεονεκτήματα ή τα μειονεκτήματα των ανθρώπων).

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1. Πόσο σεβασμό δείχνεις σε αυτούς που είναι ιεραρχικά κάτω από σένα; (Στη δουλειά και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο, η αληθινή ευγένεια φαίνεται όταν τη δείχνουμε στους… από κάτω: στην καθαρίστρια του κτιρίου, στο παιδί για τα θελήματα, στον υπάλληλο της καντίνας…).

2. Πόσα συναισθηματικά μπαγκάζια κουβαλάς, έτοιμος να τα φορτώσεις στους άλλους; (Σαν Καρκίνος έχεις ένα σωρό καημούς και συναισθηματικά τραύματα, που τα φέρεις υπερήφανα και δεν τα αποχωρίζεσαι. Οι άλλοι όμως δεν έρχονται στη ζωή σου για να σου κάνουν τον… αχθοφόρο. Ξεφόρτωνε!)

3. Πόσο φροντίζεις και σέβεσαι το σώμα σου; (Το να αγαπάς και να περιποιείσαι τον εαυτό σου δεν είναι μόνο η φροντίδα της εξωτερικής εμφάνισής σου. Προσέχεις τι τρως; Γυμνάζεσαι; Αποφεύγεις τις ανθυγιεινές συνήθειες; Δεν είναι μόνο θέμα υγείας αλλά και θέμα σεβασμού).

4. Πότε ξεκίνησες εσύ μια πρωτοβουλία για μια θετική αλλαγή στο περιβάλλον σου; (Θα μπορούσες να πείσεις να κάνουν ανακύκλωση στο γραφείο, να μπει ένας κάδος για κόμποστ στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, να μαζεύετε φαΐ για τα αδέσποτα της γειτονιάς…).

5. Πόσες φορές μιλάς αρνητικά από μέσα σου στον εαυτό σου, λέγοντάς του πράγματα που θα σου ήταν αδιανόητο να πεις στον αγαπημένο, σε ένα φίλο ή στο παιδί σου; (Δεν χρειάζεται να είσαι πια τόσο αυστηρός… μαζί σου. Ό,τι δεν θα ’λεγες σε όσους αγαπάς, είναι εξίσου παράλογα σκληρό να το πεις και σ’ εσένα).

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΛΕΩΝ

1. Πόσο βελτιώνεις τον εαυτό σου από πλευράς ενημέρωσης, καλλιέργειας, γνώσης του κόσμου γύρω σου; (Θέλεις να συγκλονίζεις το σύμπαν με την παρουσία σου και προσπαθείς να την καλλωπίζεις διαρκώς. Πόσο όμως αναβαθμίζεσαι πνευματικά; Από εκεί προέρχεται η αληθινή γοητεία).

2. Πόσο θεωρείς τους άλλους ίσους σου; (Το παιδί που φέρνει τις πίτσες, ο μετανάστης που καθαρίζει τζάμια, η παραδουλεύτρα, είναι όλοι άτομα με μοναδικά χαρίσματα, άλλο αν η ζωή στάθηκε μαζί τους πιο σκληρή απ’ ό,τι με σένα. Ήταν θέμα τύχης…)

3. Τι ξέρεις για τα τρόφιμα που έχεις στα ντουλάπια και στο ψυγείο σου; (Υποτίθεται ότι φροντίζεις την πολύτιμη υγεία σου, έχεις διαβάσει όμως τις ετικέτες απ’ όσα τρως; Κι έχεις «γκουγκλάρει» αυτά τα συστατικά με τα περίεργα ονόματα; Θα ανατριχιάσεις…)

4. Τι είναι πιο πολύτιμο να μαζεύεις στη ζωή, ωραία αντικείμενα ή όμορφες στιγμές; (Και τα δύο, θα πεις, και θα συνεχίσεις να ενισχύεις τα υλικά σου αποκτήματα. Όμως, τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται, ενώ ο αληθινός μας πλούτος είναι οι εμπειρίες μας).

5. Πόσο ευγενικός και εξυπηρετικός είσαι με τα σχεδόν άγνωστά σου άτομα; (Θα παραχωρούσες τη σειρά σου στο σούπερ-μάρκετ στο γεροντάκι από πίσω σου, που έχει μόνο ένα γάλα κι ένα πακέτο μακαρόνια;)

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1. Πόσο βάζεις όρια και μπορείς να λες «όχι»; (Είπαμε, είσαι ένα ζώδιο ταγμένο στην προσφορά, αλλά μην το παίρνεις και τοις μετρητοίς. Μάθε να αρνιέσαι χάρες και εξυπηρετήσεις, καλό θα τους κάνει και όλοι θα μάθουν να βολεύονται. Χωρίς εσένα).

2. Σε ποιο βαθμό είσαι για σένα ο σύντροφος που θα ήθελες να είναι κάποιος άλλος; (Ή, με άλλα λόγια, καλλιέργησε στον εαυτό σου τα πιο σημαντικά ψυχικά χαρίσματα που θα είχε ο άντρας ή η γυναίκα των ονείρων σου. Να μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους, εντάξει;)

3. Πόσο αγαπάς τα άσχημα σημεία του σώματός σου; (Η αυτοκριτική σου σπάει κόκαλα –τα δικά σου— και αντί να υποτιμάς ό,τι δεν σου αρέσει επάνω σου, μάθε να το υποστηρίζεις. Κοιτάξου στον καθρέφτη και βρες λόγια να παινέψεις τα αδύνατα σημεία σου. Κάνε το καθημερινά).

4. Ποια ήταν η τελευταία φορά που δοκίμασες κάτι διαφορετικό; (Μια ερώτηση κρίσεως και μια ενθάρρυνση, για να κάνεις τουλάχιστον ένα πράγμα που δεν έχεις ξανακάνει κάθε μέρα).

5. Τι σε νοιάζει η γνώμη τους; (Σάμπως με αυτή θα πληρώσεις τους λογαριασμούς σου; Μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις άσχετων ατόμων που δεν συμμετέχουν στην επίλυση και στη διεκπεραίωση κανενός από τα πρακτικά σου ζητήματα).

 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

1. Σε ποιο βαθμό η ευτυχία σου εξαρτάται από τους άλλους; (Ο άνθρωπος είναι ζώο κοινωνικό και ο Ζυγός ακόμα περισσότερο, αλλά προσπάθησε να βρίσκεις πρώτα απ’ όλα μέσα σου την πηγή της ευδαιμονίας).

2. Πόσες φορές μετάνιωσες που δεν μίλησες για να πάρεις το μέρος ενός αδικημένου, από φόβο, δειλία, συστολή; (Προσπαθείς, υποτίθεται, να κρατάς ισορροπίες, είσαι φιλειρηνιστής, διπλωμάτης κλπ. Αλλά μήπως δεν θα πείραζε να εκτεθείς και λίγο;).

3. Τι μαθήματα μπορείς να πάρεις από τα παιδιά; (Τα παιδιά έχουν σχέσεις απλές, ξεκάθαρες, βασισμένες στην ειλικρίνεια και στο κέφι της στιγμής. Τα λένε σταράτα, τσακώνονται, συμφιλιώνονται σαν να μην έγινε τίποτα. Και προπαντός δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις…)

4. Έγινες σήμερα η αιτία για να χαμογελάσει τουλάχιστον ένας άνθρωπος; (Και όχι κάποιος αγαπημένος σου, αλλά μια υπάλληλος στο γκισέ της τράπεζας, ο περιπτεράς, ο διπλανός σου στο μετρό).

5. Πόσες φορές πρέπει να σε «πουλήσει» κάποιος, για να τον κάνεις πέρα οριστικά; (Επιτέλους, μάθε πού πρέπει να είσαι επιεικής. Και δώσε προτεραιότητα σε αυτούς που σου είναι αληθινά αφοσιωμένοι, κι ας τους βρίσκεις λιγότερο γοητευτικούς και γκλαμουράτους από κάποιους άλλους).

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1. Πόσο συχνά περιμένεις να αποδειχθεί ο άλλος άξιος της εμπιστοσύνης σου για να τον δεχτείς κοντά σου και τον περνάς από ακατάπαυστα… τεστ; (Για σένα συνήθως όλοι είναι ένοχοι μέχρις αποδείξεως του εναντίου. Άσε όμως λίγο τη σκορπίσια καχυποψία σου!).

2. Ποιον πρέπει να συγχωρήσεις σήμερα; (Δεν θα σου το πούμε εμείς. Όλο και με κάποιον θα έχεις πρόσφατα ή παλιότερα «προηγούμενα». Η συγχώρεση είναι καθαρτική και δείχνει μεγαλοφροσύνη. Και για τους Σκορπιούς μετράει διπλή).

3. Πώς νιώθεις όταν πρέπει να εφαρμόσεις σε ένα δικό σου θέμα το «ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας»; (Ναι, ναι, κάθε κανόνας έχει και εξαιρέσεις κι εσύ είσαι πάντα η εξαίρεση, οπότε στη δική σου περίπτωση φταίει μόνο ο άλλος… )

4. Τι προσπαθεί να σου πει το σώμα σου; (Αφουγκράσου τις ανάγκες του. Πολλές σωματικές ενοχλήσεις που αισθάνεσαι συχνά μπορεί να έχουν ψυχολογικές αιτίες. Μην τις αγνοείς, δεν το σώμα σου δεν είναι μηχάνημα).

5. Γιατί να χάσεις τον εαυτό σου για χατίρι κάποιου, που δεν νοιάζεται αν θα χάσει εσένα; (Αν είναι να παραδοθείς άνευ όρων στο πάθος, πράγμα που το κάνεις συχνά, τουλάχιστον ας είναι για μια περίπτωση που να αξίζει τον κόπο).

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1. Τι θα σου έλεγε ο μελλοντικός εαυτός σου αν σε έβλεπε τώρα; (Ο μελλοντικός εαυτός σου είναι, εννοείται, αυτός που θα ήθελες να γίνεις. Ή και αυτός που φοβάσαι μήπως γίνεις. Πού βρίσκεσαι τώρα, ως προς αυτή τη διαδρομή;)

2. Πόσο συχνά παραδέχεσαι αυθόρμητα και χωρίς πίεση ότι έφταιγες εσύ για ένα τσακωμό; (Είσαι «καλό παιδί» και το ξέρουμε, αλλά αυτό δεν σε κάνει κιόλας αλάνθαστο και… αναμάρτητο. Παραδέξου το χωρίς να σε στριμώξουν, έτσι μετράει περισσότερο η συγνώμη).

3. Μήπως ελαχιστοποιείς προβλήματα, για να τα αποφύγεις; (Η παροιμιώδης αισιοδοξία του Τοξότη μπορεί καμιά φορά να κρύβει και μια δόση… στρουθοκαμηλισμού. Κάνε λοιπόν μια αντικειμενική αποτίμηση του προβλήματος, ίσως και να μην είναι τόσο ασήμαντο).

4. Πόσο οικολογικά ζεις; (Θεωρητικά θέλεις να σωθεί ο πλανήτης, όπως κάθε σώφρων άνθρωπος. Και το διατυμπανίζεις. Τι κάνεις όμως στην πράξη γι’ αυτό; Ακόμα και οι πιο ασήμαντες, ατομικές δράσεις μετράνε, ξέρεις. Κι αν μη τι άλλο, είναι θέμα αξιών).

5. Μήπως αυτό που προσδοκάς δεν συμβαίνει, γιατί ακόμα δεν είναι η σωστή ώρα, οι σωστές συνθήκες, ο σωστός λόγος ή/και το σωστό πρόσωπο; (Μη σε πιάνει η ανυπομονησία των «φλογερών» ζωδίων και χαλάρωσε. Όταν έρθει ο καιρός, όλα θα γίνουν).

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1. Σε ενδιαφέρει περισσότερο πώς δείχνει προς τα έξω η ζωή σου ή πώς νιώθεις εσύ γι’ αυτήν; (Σημαντικό θέμα για έναν Αιγόκερω που θέλει να διαπρέψει στα μάτια όχι μόνο τα δικά του, αλλά και των άλλων. Μήπως όμως πρέπει να ξεχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι;)

2. Ποια ήταν η τελευταία φορά που είπες «σ’ αγαπώ» στον εαυτό σου; (Και μάλιστα χωρίς να του δίνεις συγχαρητήρια για ένα του κατόρθωμα. Αγάπα τον εαυτό σου γι’ αυτό που είσαι, όχι γι’ αυτά που πετυχαίνεις).

3. Με πόσους γείτονές σου ανταλλάσσεις κάτι περισσότερο από μια καλημέρα; (Και αν… Δεν χρειάζεται να έχεις κοινά σημεία με τους ανθρώπους ή κάποιο λόγο για να δημιουργείς συναναστροφές μαζί τους. Ανοίξου, μην μένεις σε απομόνωση. Οι γείτονές σου είναι μια καλή αρχή).

4. Χρειάζεται να υπάρχει λόγος για να βοηθήσεις κάποιον; (Ακόμα και το «γιατί τον συμπαθώ» είναι ένας λόγος. Όμως η αληθινή αλληλεγγύη που μας κάνει καλύτερους ανθρώπους έχει μόνο μια απάντηση: «Γιατί είναι εκεί»).

5. Πόσο εύκολα βρίσκεις ένα λόγο να γελάσεις, ακόμα και στα δύσκολα; (Καλά, το ξέρουμε, εσείς οι Αιγόκεροι έχετε και χιούμορ, άμα λάχει. Αλλά η ερώτηση είναι αν μπορείς να βλέπεις την ανάλαφρη πλευρά των σοβαρών πραγμάτων, όχι να σαρκάζεις).

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1. Για ποια πράγματα στη ζωή σου νιώθεις ευγνωμοσύνη; (Μερικές φορές, παραδέξου το, γίνεσαι υπερβολικά εγκεφαλικός. Πες και κανένα «ευχαριστώ» προς… τα πάνω, δεν θα σου πέσει η υπόληψη. Η ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε, μας κάνει καλύτερους ανθρώπους).

2. Ποιοι άνθρωποι γύρω σου εκπέμπουν αρνητικότητα και δεν υπάρχει λόγος να τους υφίστασαι; (Μέτρα και κάνε ξεκαθάρισμα. Εντάξει, όλοι ψυχή έχουν, αλλά το να είμαστε εκλεκτικοί στις σχέσεις μας δεν είναι θέμα σνομπισμού αλλά… αυτοσυντήρησης).

3. Πόσο περήφανος είσαι για τα ταλέντα σου; (Και το να είσαι περήφανος δεν σημαίνει να καυχιέσαι γι’ αυτά, αλλά να τα καλλιεργείς για να εκφράζεσαι και να βελτιώνεις τη ζωή σου, ενδεχομένως και των άλλων. Ακόμα και παίζοντας κιθάρα στην παρέα).

4. Δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στο τι θέλεις ή στο τι δεν θέλεις στη ζωή; (Εστιάζοντας στα θετικά πράγματα, για κάποιο μυστηριώδη λόγο, τα προσελκύουμε πιο εύκολα στη ζωή μας. Δυστυχώς εξίσου ισχύει και το αντίστροφο. Διάλεξε πλευρά).

5. Σε πόσους συλλόγους, ομάδες, σωματεία που να μοιράζονται τις ίδιες απόψεις με εσένα συμμετέχεις; (Αντί να κάνεις ανθρωπιστικά κηρύγματα, θα πρέπει να ενώσεις ταπεινά τις δυνάμεις σου με άλλο κόσμο και να δουλέψεις για όσα υποστηρίζεις. Εκτός αν θες να τα κρατήσεις στη θεωρία… του καναπέ).

 

ΙΧΘΕΙΣ

1. Πόσο έχεις συγχωρήσει τον εαυτό σου για τα παλιά του λάθη; (Ό,τι έγινε δεν αλλάζει, και τα σφάλματα του παρελθόντος ας γίνουν μαθήματα. Και όχι δικαιολογίες για τις τωρινές μας αδυναμίες. Τ’ ακούς, φίλε Ιχθύ;)

2. Τι σε κάνει να είσαι βέβαιος πως θα είναι «για πάντα»; (Άσε στην άκρη τα μεγάλα λόγια και τα μεγαλεπήβολα πλάνα, είτε προτείνοντας είτε πιστεύοντάς τα. Όλα, ανεξαιρέτως, αλλάζουν στη ζωή. Ευτυχώς αυτό ισχύει και για τα δυσάρεστα.)

3. Ζεις στο παρόν αυτή τη στιγμή; (Μια καλή ερώτηση, που πρέπει να την κάνεις στον εαυτό σου όσο πιο συχνά γίνεται. Γιατί ως γνωστόν, έχεις μια τάση να… χάνεσαι γιατί ρεμβάζεις, σε νοσταλγίες του παρελθόντος και σε ονειροπολήσεις ή ανησυχίες του μέλλοντος. Προσγείωσε το αερόστατο, επιτέλους!)

4. Τι μπορείς να μάθεις από μια κατάσταση που σε στρεσάρει; (Αντί να μένεις στη… συμφορά, δες τι καλό μπορεί να βγει από εκεί μέσα και κάνε επίσης μια εκτίμηση, όσο πιο αντικειμενική γίνεται, των δικών σου αντιδράσεων και χειρισμών).

5. Σε πόσα μικρά καθημερινά πράγματα μπορείς να κάνεις τη διαφορά; (Να κλείνεις τη βρύση ενώ βουρτσίζεις τα δόντια σου, να κρατήσεις την πόρτα ανοιχτή για κάποιον που μπαίνει πίσω σου σε ένα κτίριο… Ακόμα και οι πιο ασήμαντες φαινομενικά πράξεις μετράνε. Για σένα, πάνω απ’ όλα).

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-03-2014 09:00:00