blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank
27-03-2011 00:00:00 Άρθρα για τα ζώδια

Πονηρό ραντεβού; Ντυθείτε για αποπλάνηση!

Πονηρό ραντεβού; Ντυθείτε για αποπλάνηση!
blank
 

Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του στυλιστικές προτιμήσεις, σε χρώματα, υφάσματα ή και μόδες που παραπέμπουν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Μάθετε ποιο ντύσιμο ταιριάζει στα ζώδια και ετοιμαστείτε κατάλληλα για το ερωτικό ραντεβού σας. Καλή αποπλάνηση!

Πονηρό ραντεβού; Ντυθείτε για αποπλάνηση!

Κριός

Το μόνο ζώδιο που δεν θεωρεί υπερβολικό το στυλ της “γυναικάρας με τα κόκκινα”! Λατρεύει την πύρινη απόχρωση σε όλες τις αποχρώσεις της - τριανταφυλλί, ροζ, μπορντώ... Του αρέσει επίσης το σκληρό look και τα μεταλλικά υλικά, οπότε φορτωθείτε ελεύθερα με αλυσιδίτσες σας και τα βραχιόλια σας ή ακόμη για συμπλήρωμα πλησιάστε τον με αυτοπεποίθηση πάνω στα ψηλά ατσάλινα στιλέτα σας. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Ταύρος

Αυτό το γήινο ζώδιο, που μας εισάγει κάθε χρόνο στην άνοιξη, αγαπά τη μυρωδιά του χώματος μετά τη βροχή και τους γήινους, μπρούτζινους και πρασινωπούς τόνους. Εάν η εμφάνισή σας παραπέμπει σε ξωτικό του δάσους και του θυμίζει την θερμή και αρωματική αγκαλιά της μάνας γης, είναι βέβαιο ότι θα τον συγκινήσετε. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Δίδυμοι

Αυτός ο φανατικός θαυμαστής του απρόβλεπτου αντιλαμβάνεται τη ζωή σαν ένα μεγάλο πάρκο αναψυχής και διασκεδάζει να περνάει τον χρόνο του, πέφτοντας από έκπληξη σε έκπληξη. Εάν θέλετε να αιχμαλωτίσετε την προσοχή του – και κυρίως να τη διατηρήσετε στραμμένη επάνω σας – η γκαρνταρόμπα σας πρέπει να μιμείται το δικό του ετερόκλητο στυλ. Αν μη τι άλλο τα ψώνια σας δεν θα είναι ποτέ πια βαρετά... Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Καρκίνος

Είναι γνωστός ως μέγας εραστής της ποδιάς και της πιτζάμας, αλλά εάν τον παρασύρετε μακριά από το σπίτι του, θα τιμήσει αναλόγως την περίσταση. Όλες οι αποχρώσεις του μπλε αντανακλούν ευχάριστα στα υδάτινα μάτια του και οι απαλοί και ήπιοι τόνοι καθησυχάζουν την ανήσυχη, μεταπτωτική του διάθεση. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Λέων

Παιδί του Ήλιου και άρχων του πολύτιμου χρυσού, ο Λέων αγαπά όλες τις φωτεινούς και ζωηρούς τόνους. Εάν ο πραγματικός αποτιμημένος σε καράτια χρυσός σας πέφτει πολύ ακριβός, φροντίστε τουλάχιστον ώστε να μη λείπει η χρυσαφί απόχρωση από το ντύσιμο σας.  Ή έστω η κόκκινη – είναι ζώδιο της φωτιάς, μην το ξεχνάτε. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Παρθένος

Μην διανοηθείτε να παρουσιαστείτε μπροστά σε έναν Παρθένο με το λινό σας παντελόνι τσαλακωμένο – είναι μια εικόνα που απλά δεν την αντέχουν τα μάτια του. Λάτρης της κομψότητας και του μινιμαλισμού, θα εμφανιστεί και ο ίδιος τόσο περιποιημένος όσο περιμένει από σας. Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τον δείτε ατημέλητο – εκτός αν βιάζεται να προλάβει στην ώρα του το ραντεβού σας. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Ζυγός

Ο Ζυγός εκτιμά την ισορροπία σε όλες της τις εκφάνσεις. Έτσι, αν θέλετε να σας προσέξει, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τους σωστούς συνδυασμούς. Προσέξτε ώστε η ζώνη να μη είναι παράταιρη με την τσάντα και τα παπούτσια σας – και μην έχετε αμφιβολία, ότι αν το πράγμα πάει τόσο καλά ώστε να καταλήξετε να γδυθείτε, καλό θα ήταν το ίδιο να ισχύει και για τα εσώρουχά σας. Και αποφύγετε τα πολύ έντονα χρώματα – αγαπούν τους αχνούς τόνους. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Σκορπιός

Καμιά υποψία χρώματος ας μη φωτίσει την εμφάνισή σας όταν ετοιμάζεστε για έναν Σκορπιό. Προτιμήστε το αυστηρό και κομψό μαύρο, χωρίς να ανησυχείτε ότι δεν θα σας προσέξει. Όσο και να νομίζετε ότι ενδιαφέρεται για την πλουμιστή παρουσία που περνά μπροστά του, τα μάτια του αναζητούν πάντα αυτό που κρύβεται στη σκιά. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Τοξότης

Μην περιμένετε συμβατικές δραστηριότητες στις εξόδους σας μαζί του, οπότε βάλτε τζιν, t-shirt και τα αθλητικά σας και ετοιμαστείτε να τον ακολουθήσετε στις πιο απίθανες εξορμήσεις. Άλλωστε και το δικό του στυλ είναι χαρακτηριστικά ανεπιτήδευτο. Δεν θα εμφανιζόταν ποτέ πολύ κόσμια ντυμένος, εκτός κι αν το απαιτούσε οπωσδήποτε η περίσταση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποθηκεύσετε τα πιο επίσημα ρούχα σας στο πατάρι – κι αν προκύψει κανένας γάμος, μην ανησυχείτε, θα σας ειδοποιήσει. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Αιγόκερως

Σε αντίθεση με τον freestyler του διπλανού διαμερίσματος, ο Αιγόκερως εκτιμά την επισημότητα και το πρωτόκολλο. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα αγνοήσει τη λεπτομέρεια και αν πρόκειται να σας συνοδεύσει, περιμένει άψογη και κατάλληλη για την περίσταση εμφάνιση. Αν εσείς να θεωρείτε το αυστηρό ταγιέρ που φοράτε στη δουλειά βαρετό, εκείνος αντίθετα το θαυμάζει σαν σύμβολο της εργατικότητας και της επιτυχίας σας. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Υδροχόος

Ναι, μπορεί η υπόλοιπη ανθρωπότητα να έχει ξεπεράσει τον χιπισμό – αλλά αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που ο Υδροχόος επιλέγει τώρα να τον αναβιώσει. Είναι ο άνθρωπος που αγαπά να ξεχωρίζει και να διαφέρει και θα είναι ευτυχής αν και το δικό σας look συμβάλλει εξίσου σε αυτή την απόκλιση. Τώρα είναι η ώρα να τολμήσετε εκείνο το πολύ εκκεντρικό χτένισμα. Για τα δικά του μάτια θα είστε εξόχως ενδιαφέροντες και μοντέρνοι. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Ιχθείς

Αγαπούν μεν το απλό και φυσικό look, αλλά που και που θα έχετε την ευκαιρία να τους θαυμάσετε και σε εξαιρετικά κομψές, σχεδόν θεατρικές εμφανίσεις – αρκεί να θυμηθείτε πόσο σημαντική είναι για αυτούς η απόδραση από την πραγματικότητα. Αν θέλετε να τους εντυπωσιάσετε με το στυλ σας, κάθε συνάντησή σας πρέπει να είναι μια διαφορετική παράσταση και κάθε εμφάνισή σας ένας διαφορετικός ρόλος. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-03-2011 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι