blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

H Σελήνη στο γενέθλιο ωροσκόπιο ενός άντρα, αποκαλύπτει τον συναισθηματικό του κόσμο.

 
H Σελήνη στο γενέθλιο ωροσκόπιο ενός άντρα, αποκαλύπτει τον συναισθηματικό του κόσμο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

H Σελήνη στα 12 ζώδια, στο ωροσκόπιο ενός άνδρα

Στο γενέθλιο ωροσκόπιο ενός άντρα η θέση της Σελήνης αποκαλύπτει τον βαθύτερο συναισθηματικό του κόσμο. Και μπορεί, αν τον έχεις ερωτευτεί, το πάθος να σε κάνει να τον βλέπεις τέλειο, ρίξε όμως μια ματιά και στην αθέατη πλευρά… του φεγγαριού. Ξέροντας πώς επιδρά η Σελήνη στην προσωπικότητά του, θα αντιμετωπίσεις καλύτερα την κοινή σας ζωή, ανάλογα και με το δικό σου ζώδιο.
 
Αν δεν ξέρεις σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Σελήνη του συντρόφου σου, θα την βρεις στον αστρολογικό χάρτη του myastro.gr.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Βλέπεις τον άντρα με Σελήνη στον Κριό και τον κόβεις για ήσυχο τύπο; Λάθος. Πίσω από το αθώο ύφος του κρύβεται ένα ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί και δεν θέλει πολύ να μεταμορφώνεται από Τζέκιλ σε Χάιντ. Το να είσαι μαζί του δεν είναι «ευκολάκι». Στην καθημερινότητα γίνεται πολύ απαιτητικός, αλλά σε αποζημιώνει με τη φλόγα του στο κρεβάτι.
 • Αν εσύ είσαι Κριός, Δίδυμος, Τοξότης ή Υδροχόος, φρόντισε να μην τον χάσεις. Είναι το τέλειο ταίρι για σένα. Μπορείς να βασίζεσαι πάνω του στα δύσκολα.
 • Αν είσαι Ταύρος, Λέων, Ζυγός ή Σκορπιός, όταν τον πιάνουν οι ανάποδές του, απλώς βγες και πήγαινε μια βόλτα. Μετά θα σε υποδεχτεί με χάδια.
 • Αν είσαι Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως ή Ιχθύς, βρες το συντομότερο μια δικαιολογία και βάλ’ το στα πόδια, όσο είναι καιρός! Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Με τον άντρα που έχει Σελήνη στον Ταύρο μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη. Είναι πιστός και τρυφερός. Και καλοπερασάκιας, με την καλή έννοια. Αργεί να φανερώσει τα αισθήματά του, δυστυχώς όμως και τα ελαττώματά του, τα οποία δύσκολα ξεριζώνονται. Ποια είναι αυτά; Η ξεροκεφαλιά, ο φόβος για το απρόοπτο και η κτητικότητά του.
 • Αν εσύ είσαι Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος ή Αιγόκερως, μην του κρύβεις τη ζήλια σου. Η μακροημέρευση της σχέσης έτσι είναι εγγυημένη!
 • Αν είσαι Κριός, Ζυγός, Σκορπιός ή Ιχθύς, κάνε ενδιαφέρουσα την καθημερινότητα με τα κλασικά: γεύματα στο φως των κεριών και ερωτικά σκηνικά μπροστά στο τζάκι.
 • Αν είσαι Δίδυμος, Λέων, Τοξότης ή Υδροχόος, πρότεινέ του ένα Σαββατοκύριακο με ράφτινγκ στον Άραχθο. Αν πει ναι, πέρασε τις εξετάσεις. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Ο άντρας με Σελήνη στους Διδύμους είναι συμπαθητικό τυπάκι, αλλά δεν ξέρουμε αν αυτό φτάνει για να αντισταθμίσει τη μυθομανία και την ευθυνοφοβία του. Αναστατώνεται αν η σχέση παραγίνει στενή, γι’ αυτό προσπάθησε να μην προχωράς τα πράγματα σε βάθος και μη δραματοποιείς ούτε τα πάθη ούτε τα προβλήματα. Μην του έχεις τυφλή εμπιστοσύνη και, αν δεν θες να τον χάσεις, μην τον καταπιέζεις.
 • Αν εσύ είσαι Κριός, Δίδυμος, Τοξότης ή Υδροχόος, κράτα ζωντανό το σασπένς, κρύψου, κάνε τον να σε κυνηγά και προέκτεινε όσο πάει το ερωτικό παιχνίδι.
 • Αν είσαι Καρκίνος, Λέων, Παρθένος ή Ζυγός, προετοιμάσου να συζητιούνται τα πάντα μέχρι τελικής πτώσεως.
 • Αν είσαι Ταύρος, Σκορπιός, Αιγόκερως ή Ιχθύς, αντιμετώπισε την κατάσταση σαν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και ξέρε ότι στα ζόρικα θα είσαι μόνη σου. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο άντρας με Σελήνη στον Καρκίνο κρύβει τα συναισθήματά του, οχυρώνεται πίσω από τη σιωπή και αλλάζει διαθέσεις από στιγμή σε στιγμή. Μπορεί στις τρυφερότητες να είναι ασυναγώνιστος, αλλά ζει κολλημένος στο παρελθόν και η αντιμετώπιση της τωρινής πραγματικότητας του φέρνει κατάθλιψη. Αν θες έναν άντρα για να χτίσεις ένα μέλλον, κοιτάς σε λάθος μέρος.
 • Αν εσύ είσαι Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθύς, μπορείς να παίξεις τον ρόλο της τέλειας συντρόφου για αυτόν τον τύπο. Να είσαι γλυκιά, αλλά μην τον παραχαϊδεύεις.
 • Αν είσαι Λέων, Παρθένος, Ζυγός ή Τοξότης, μπορεί να απολαμβάνεις άφθονη τρυφερότητα, αλλά θα πρέπει να κρατάς εσύ τα ηνία της σχέσης.
 • Αν είσαι Κριός, Δίδυμος, Αιγόκερως ή Υδροχόος, η προσκόλλησή του σε κάνει να βγάζεις… φλύκταινες. Κάνε σαφές ότι θες να έχεις και την ανεξαρτησία σου. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

  Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

  Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

   

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Ο άντρας με Σελήνη στον Λέοντα είναι ο κυριαρχικός χαρακτήρας, που θέλει να επιβάλλει τις απόψεις του και στη σχέση. Η γοητευτική γενναιοδωρία του, συναισθηματική και υλική, μπορεί να σε εμποδίσει να δεις καθαρά τα ελαττώματα που έχει, όπως η αλαζονεία, η αυταρχικότητα, και η επιδειξιμανία που φτάνει ακόμα και στους θεατρινισμούς.
 • Αν εσύ είσαι Καρκίνος, Ζυγός, Τοξότης ή Ιχθύς, άσε εκείνον να κάνει παιχνίδι. Έτσι θα έχεις την ησυχία σου.
 • Αν είσαι Κριός, Δίδυμος, Λέων ή Παρθένος, βρες ένα κοινό έδαφος κατανόησης και απόφυγε να τον αντιμετωπίζεις ανταγωνιστικά.
 • Αν είσαι Ταύρος, Σκορπιός, Αιγόκερως ή Υδροχόος, κανένας από τους δυο σας δεν θα υποχωρεί. Ή θα πίνεις χαμομήλια ή θα μαζέψεις τα μπαγκάζια σου. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Ο άντρας με Σελήνη στην Παρθένο είναι ιδιαίτερα τακτικός, δεν μετατρέπει το μπάνιο σε λιμνοθάλασσα, δεν σπέρνει τα πράγματά του παντού μέσα στο σπίτι, αλλά δεν το ’χει και σε πολύ να κοιμάται παρέα με το αγαπημένο του λυκόσκυλο. Όσο κι αν σ’ αγαπά, στις ιδιαίτερες στιγμές σας θα πρέπει να τον ενθαρρύνεις, για να ξεπερνά τις αναστολές του.
 • Αν εσύ είσαι Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός ή Αιγόκερως, επιστράτευσε το χιούμορ σου για να αντιμετωπίσεις τις εμμονές του.
 • Αν είσαι Καρκίνος, Λέων, Ζυγός ή Υδροχόος, συμπεριφέρσου διακριτικά, αλλά όχι τόσο ώστε να μην γίνεται αισθητή η παρουσία σου.
 • Αν είσαι Κριός, Δίδυμος, Τοξότης ή Ιχθύς, ακόνισε τη γλώσσα σου απέναντι στις… μπηχτές του, διαφορετικά πάρε δρόμο. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Ο άντρας με Σελήνη στον Ζυγό είναι ευγενικός, ισορροπημένος, αλλά επίσης νάρκισσος και αναποφάσιστος. Ψάχνει διαρκώς για επιβεβαίωση, προσπαθεί να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, ενώ συχνά σε κάνει να αμφιβάλλεις κατά πόσον σου είναι πιστός. Όταν νιώθει ότι τον έχεις παραμελήσει, αποσύρεται από το παιχνίδι εντελώς απροειδοποίητα και… τρέχα-γύρευέ τον.
 • Αν εσύ είσαι Ταύρος, Λέων, Ζυγός ή Τοξότης, έχεις πετύχει διάνα, γιατί μαζί του θα γνωρίσεις τον αληθινό έρωτα.
 • Αν είσαι Δίδυμος, Καρκίνος, Υδροχόος ή Ιχθύς, κράτα τις αποστάσεις του και άσε του κι εκείνου ζωτικό χώρο.
 • Αν είσαι Κριός, Παρθένος, Σκορπιός ή Αιγόκερως, θα υπάρξουν πολλές κόντρες ανάμεσά σας. Όσο πιο γρήγορα αντιμετωπιστούν οι διαφορές, τόσο το καλύτερο. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Ο άντρας με Σελήνη στον Σκορπιό σε διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο, καταλαβαίνει τα μυστικά σου αλλά και ταυτόχρονα δεν σου αποκαλύπτει ποτέ τα δικά του. Βάζει κάθε σου σφάλμα κάτω από τον μεγεθυντικό φακό και η κριτική του τσακίζει κόκαλα. Η ζήλια του τροφοδοτείται από μια ασύλληπτη φαντασία που δημιουργεί ατέλειωτα δράματα.
 • Αν είσαι Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός ή Αιγόκερως, ποντάρισε στην επικοινωνία και θα τον δεις να ανοίγεται.
 • Αν είσαι Κριός, Ταύρος, Ζυγός ή Ιχθύς, μπορείς μαζί του να έχεις μια καλή ερωτική ζωή, κλείνοντας τα μάτια στα ελαττώματά του.
 • Αν είσαι Δίδυμος, Λέων, Τοξότης ή Υδροχόος, θα υπάρχει ανάμεσά σας πολύ πάθος αλλά και εμμονές. Αν δεν το αντέχεις, απομακρύνσου. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Η γενναιοδωρία, η ευθυμία και η ειλικρίνειά του άντρα με Σελήνη στον Τοξότη περισσεύουν. Είναι αυθόρμητος και αυθεντικός, όμως εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να γίνει επιθετικός και επικριτικός. Βάζει συχνά το κέφι του πάνω από τις υποχρεώσεις που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να μοιράζεστε και δεν είναι ιδιαίτερα σταθερός στον έρωτα.
 • Αν εσύ είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης ή Υδροχόος, αυτό που χρειάζεται για να σε λατρέψει είναι να ζεις τα πάθη σου έξω από την πεπατημένη.
 • Αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Σκορπιός ή Ιχθύς, μπορείτε να περνάτε υπέροχα μαζί, με κόσμο ή ταξιδεύοντας. Φτάνει να μη μένετε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι.
 • Αν είσαι Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος ή Αιγόκερως, για να τον έχεις όπως θέλεις θα πρέπει να τον αλυσοδέσεις. Είναι όμως αυτό το ιδανικό σου για τη σχέση; Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ο άντρας με Σελήνη στον Αιγόκερω είναι αδιάλλακτος και άκαμπτος σε ό,τι αφορά εσένα αλλά και τον εαυτό του, δεν δέχεται αποκλίσεις από τους κανόνες (του) και δεν του αρέσουν οι υπερβολικές συναισθηματικές εξάρσεις. Θέλει να ελέγχει τα πάντα, παριστάνει τον σκληρό, αλλά από μέσα του κρύβει ένα σωρό φόβους και αβεβαιότητες.
 • Αν εσύ είσαι Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός ή Αιγόκερως, η προϋπόθεση για να υπάρχει κατανόηση μεταξύ σας είναι η ηρεμία και η σταθερότητα.
 • Αν είσαι Λέων, Ζυγός, Υδροχόος ή Ιχθύς, θα πρέπει να κάνεις προσπάθεια για να ανακαλύψεις τα κουμπιά του. (Υπάρχουν!).
 • Αν είσαι Κριός, Δίδυμος, Καρκίνος ή Τοξότης, η κινητικότητά σου έρχεται σε κόντρα με τη στατικότητά του. Για να μην πλήξεις, θα πρέπει να έχεις διάφορα χόμπι. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

  Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

  Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Ο άντρας με Σελήνη στον Υδροχόο είναι ένας τύπος αποφασιστικός, που βαδίζει στον δρόμο του χωρίς παρεκκλίσεις. Αν κάτι δεν τον πείθει, απλώς το αφήνει κατά μέρος. Μαζί του αποκλείεται να πλήξεις, γιατί είναι πραγματικά απρόβλεπτος. Μπορεί να σε πηγαίνει στον παράδεισο ή στην κόλαση, πάντως να πατάς στη γη αποκλείεται.
 • Αν εσύ είσαι Κριός, Δίδυμος, Τοξότης ή Υδροχόος, η αγάπη σας είναι ειδυλλιακή, με την προϋπόθεση πως δεν θα χρειαστεί να κάνεις… αναγκαστική προσγείωση.
 • Αν είσαι Παρθένος, Ζυγός, Αιγόκερως ή Ιχθύς, η σπιρτόζα ζωντάνια σου και η καλή καρδιά σου σε κάνουν αξιολάτρευτη στα μάτια του.
 • Αν είσαι Ταύρος, Καρκίνος, Λέων ή Σκορπιός, θα πρέπει να ζεις μέρα με τη μέρα, θεωρώντας πιθανό μια ωραία πρωία να σου φύγει ξαφνικά για… την Παταγονία. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Ο άντρας με Σελήνη στους Ιχθείς είναι ευαίσθητος, ρομαντικός και αλτρουιστής, αλλά και υπερβολικά συναισθηματικός, ενώ χάνει συχνά την επαφή με την πραγματικότητα. Του αρέσει να παριστάνει τον ήρωα, όμως δεν του κακοπέφτει και ο ρόλος του θύματος. Αν του… τη λες, έχει την ικανότητα να βγαίνει από πάνω, δημιουργώντας σου ενοχές.
 • Αν εσύ είσαι Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθύς, μπορείς να καταδυθείς στην ρομαντική θάλασσα του συναισθηματισμού του, αλλά προσοχή στους υφάλους!
 • Αν είσαι Ζυγός, Τοξότης, Αιγόκερως ή Υδροχόος, ψάξε βαθιά μέσα του και βοήθησέ τον να βγάλει στην επιφάνεια τα κρυμμένα χαρίσματά του.
 • Αν είσαι Κριός, Δίδυμος, Λέων ή Παρθένος, καλά θα κάνεις να παίρνεις βαθιές ανάσες, γιατί μαζί του βουτάς σε πολύ βαθιά νερά και μπορεί να… σκάσεις. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-02-2014 00:00:00