blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ο Άρης στους οίκους και τα «κλειδιά» για την ερωτική απογείωση!

 
Ο Άρης στους οίκους και τα «κλειδιά» για την ερωτική απογείωση!
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Παραδοσιακά στην Αστρολογία, ο Άρης είναι ο πλανήτης της δύναμης, της κυριαρχίας, του πολέμου και της σεξουαλικότητας. Θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί: Πώς συνδυάζεται η σεξουαλικότητα με τον πόλεμο; Κι όμως η ίδια η σεξουαλική πράξη έχει «πολεμικά» στοιχεία! Όπως ο Κριός, το ζώδιο που παραδοσιακά «κυβερνά», έτσι και ο Άρης, αντιπροσωπεύουν στην Αστρολογία έννοιες όπως τα πάθη και τον έρωτα!

Ο ίδιος ο… πολιορκητικός Κριός μας θυμίζει το αρσενικό, που πολιορκεί στενά το θηλυκό, για να το κατακτήσει και να το κάνει δικό του. Εξάλλου το ιδεόγραμμα του Άρη, δεν είναι τίποτε άλλο από το πρότυπο του σεξ, καθώς συμβολίζει την ένωση του θηλυκού (κύκλος) με το αρσενικό (βέλος).

Ο Άρης είναι η πρωτόγονη ενστικτώδης δύναμη που προικίζει το άτομο με την επιθυμία να ερωτευθεί, να επιβληθεί και τελικά να ικανοποιήσει το πάθος του μέσα από τον έρωτα. Η επιρροή του Άρη σε κάθε άνθρωπο εξαρτάται από τη θέση που αυτός κατέχει στο γενέθλιο χάρτη του.

Συμβουλευτείτε τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ του myastro.gr, βρείτε τον οίκο στον οποίο ανήκει ο Άρης σας ή ο Άρης του προσώπου που σας ενδιαφέρει και «ξεκλειδώστε» τα μυστικά της σεξουαλικότητας!

Ανακαλύψτε τον τρόπο που «λειτουργεί» στο κρεβάτι και ακολουθείστε τον πιο σύντομο δρόμο που θα σας φέρει στην ερωτική  απογείωση!

Sponsored Links

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΟΙΚΟΥΣ

Άρης στον πρώτο οίκο

Αν ο σύντροφος έχει τον Άρη στον ωροσκόπο ή στον πρώτο οίκο, τότε σεξουαλικά εκδηλώνεται γρήγορα.

Δεν χάνει τον καιρό του, ιδιαίτερα αν είστε το κατάλληλο πρόσωπο γι' αυτόν. Θα προχωρήσει άμεσα για να βρεθείτε στο κρεβάτι. Για να διεγείρετε το σεξουαλικό του ένστικτο, στην αρχή προβάλλετε του δυσκολίες. Η προκλητικότητα είναι ζωτικής σημασίας γι' αυτόν. Δεν θα χάσει ευκαιρία, θα σας αρπάξει και θα προσπαθήσει να διεγείρει τα σεξουαλικά σας ένστικτα με διάφορους τρόπους και, σχεδόν πρωτόγονα, θα ζητήσει να κάνει έρωτα μαζί σας οποιαδήποτε στιγμή.

Η έξαψη, η συγκίνηση και κάθε τι ερεθιστικό και διεγερτικό τον συναρπάζουν, έτσι θα βρει έναν τρόπο ή επιχείρημα για να φτάσει στο σκοπό του. Είναι ενεργητικός, ανυπόμονος, φλογερός και το σεξουαλικό του ένστικτο είναι πολύ δυνατό.

Μην τυχόν παραξενευτείτε ή σοκαριστείτε, αν τυχόν τον δείτε να μπει στο κρεβάτι χωρίς προηγουμένως να σας προετοιμάσει με ρομαντικά λόγια ή χάδια. Είναι λάγνος και μερικές φορές τα ζωώδη ένστικτα του τον κάνουν να επιθυμεί μόνο την ικανοποίηση τους.

Sponsored Links

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Διεγείρεται από γυναίκες που είναι ενθουσιώδεις, λάγνες, που παθιάζονται και συναρπάζονται μόνο με την ιδέα να βρεθούν στο κρεβάτι.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Την διεγείρει ο άνδρας που είναι ανώτερος της, δυναμικός, έχει εμπιστοσύνη στον εαυτόν του, και εκείνος που αναλαμβάνει πρωτοβουλία στα πάντα.

 

Άρης στον δεύτερο οίκο

Αν ο σύντροφος έχει την Άρη στο δεύτερο οίκο, τότε η σεξουαλική του φύση εκδηλώνεται σχετικά αργά.

Δεν θα σας ζητήσει να κάνετε έρωτα παρά μόνον όταν καταλάβει ότι σας κατέκτησε.

Στο κρεβάτι θα προηγηθούν ερωτικά χάδια και ρομαντικά λόγια. Μια ρομαντική συζήτηση και ένα περιβάλλον διακοσμημένο καλλιτεχνικά και με ευαισθησία ξυπνά τα σεξουαλικά του ένστικτα.

Όταν τα οικονομικά του δεν είναι καλά ή έχει παρεμφερή προβλήματα, τότε η σεξουαλική του διάθεση μειώνεται κατά πολύ, επειδή δεν αισθάνεται ασφαλής.

Κατά βάθος επιθυμεί να έχει έναν ερωτικό σύντροφο τον οποίο να εξουσιάζει σεξουαλικά. Η κτητικότητά του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση μέσω πιέσεων και ζήλιας.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Ο άνδρας αυτός είναι αισθησιακός, φιλήδονος και αγαπά όλες τις γήινες απολαύσεις. Ο δρόμος που οδηγεί στην καρδιά του περνάει πάντα από το στομάχι του.

προβλέψεις

προβλέψεις1

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Για να μπορέσετε να την κατακτήσετε σεξουαλικά, υποσχεθείτε της οικονομική ασφάλεια ή αφήστε να εννοηθεί ότι έχετε σταθερή και καλοστεκούμενη επιχείρηση ή μια σταθερή εργασία.

 

Άρης στον τρίτο οίκο

Αν ο σύντροφος σας έχει τον Άρη στον τρίτο οίκο, κινείται γρήγορα προκειμένου να σας πείσει να φτάσετε στο κρεβάτι, αφού πρώτα αποφασίσει ότι σας θέλει σεξουαλικά.

Προτού φτάσετε όμως στο… κυρίως πιάτο, προετοιμάστε το έδαφος, κάνοντας μια ερεθιστική συζήτηση μαζί του.

Στο κρεβάτι πέστε του διάφορα ερωτικά και ερεθιστικά λόγια. Όση περισσότερη ποικιλία ερωτόλογων βρίσκετε να του πείτε κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, τόσο περισσότερο τον κατακτάτε.

Επίσης, μια μεγάλη ποικιλία από χάδια και ερωτικές στάσεις θα διεγείρουν το σεξουαλικό του κέφι για σας, διαφορετικά θα τον κάνετε να σας βαρεθεί χάνοντας το ενδιαφέρον του για σας και να ψάχνει για άλλο σεξουαλικό σύντροφο.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Ο άνδρας αυτός είναι ερωτύλος.

Τον ερεθίζει η γυναίκα που είναι έξυπνη, πολύπλευρη και εκείνη που είναι ενθουσιώδης κι' έχει αθλητικό παράστημα.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Η γυναίκα αυτή ενθουσιάζεται και γοητεύεται από ένα σύντροφο ο οποίος χρησιμοποιεί την εξυπνάδα του και ποικιλία λέξεων για να την εξιτάρει.

Sponsored Links

Άρης στον τέταρτο οίκο

Αν ο σύντροφος σας έχει τον Άρη στον τέταρτο οίκο, τότε σεξουαλικά εκδηλώνεται με συναισθηματικούς τρόπους.

Στη σχέση σας μαζί του, μπορεί να δημιουργούνται εντάσεις εξ' αιτίας ζήλειας.

Για να διεγείρετε τις σεξουαλικές του ορέξεις, δείξτε του τρυφερότητα, ζεστασιά, συναισθηματισμό, ευαισθησία και ρομαντισμό. Αυτά όλα θα σας τα ανταποδώσει με τον ίδιο τρόπο.

Αν καταλάβει ότι είστε παθητικότερο άτομο απ' αυτόν, τότε θα γίνει προστατευτικός ή θα συμπεριφέρεται με τρυφερότητα κατά την στιγμή της σεξουαλικής πράξης. Στην περίπτωση που θα είστε πιο ενεργητικό άτομο απ' αυτόν, τότε θα δεχτεί να ακολουθήσει τις επιθυμίες σας στο κρεβάτι.

Η παθητική του διάθεση και η προσαρμοστικότητα του, του επιτρέπουν να δέχεται σχεδόν κάθε είδους ερωτικό παιχνίδι και ρόλο.

Είναι ευαίσθητος και ευάλωτος και η σεξουαλική του διάθεση θα εξαρτηθεί από το τί θα του πείτε και πώς θα του συμπεριφερθείτε.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Είναι ψυχρός και απομακρυσμένος ,αλλά μόνον διότι φοβάται ότι θα αρνηθείτε. Έχει ανάγκη από μια γυναίκα που θα του δώσει κουράγιο και πολύ ζεστασιά.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Την διεγείρει ο άνδρας εκείνος που είναι προστατευτικός, ευγενικός, υποχωρητικός, καθώς και εκείνος που θα της παρέχει μια άνετη και ασφαλή ζωή στο σπίτι.

 

Άρης στον πέμπτο οίκο

Αν ο σύντροφος σας έχει την Άρη στον πέμπτο οίκο, τότε η σεξουαλική του φύση εκδηλώνεται γρήγορα: θα σας ζητήσει να κάνετε έρωτα με πολύ αυθορμητισμό. Αν δεν το πετύχει ή δεν σας κατακτήσει με την πρώτη του προσπάθεια, τότε πληγώνεται ο εγωισμός του και είναι πολύ πιθανό να μην τολμήσει να κάνει και δεύτερη προσπάθεια. Αν καταφέρει όμως με την πρώτη να το πετύχει, τότε θα αισθάνεται υπερήφανος για τον εαυτόν του.

Για να τον διεγείρετε σεξουαλικά κάντε του κομπλιμέντα και κολακέψτε τον ιδιαίτερα για τις σεξουαλικές ικανότητες και την ομορφιά του.

Είναι σημαντικό γι αυτόν να του τονίζετε συνεχώς αυτά τα ταλέντα του, διότι ικανοποιείται όταν τα… επιδεικνύει: θέλει να σας κατέχει και να σας εξουσιάζει σεξουαλικά.

Είναι φλογερός, εκδηλωτικός, επιδεικτικός και εγωιστής. Η διάθεση του μπορεί να γίνει δραματική όταν ενθουσιαστεί σεξουαλικά, διότι παρασύρεται σε παιδαριώδεις χειρισμούς.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Ο άνδρας αυτός έχει ζεστή καρδιά και είναι θερμόαιμος, έχει ανάγκη από θαυμασμό.

Δώστε του χάδι και ρομαντισμό, αυτές είναι οι ευαισθησίες του.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Είναι η γυναίκα που την διεγείρει ο άνδρας που είναι σίγουρος για τον εαυτόν του.

Επίσης της αρέσεις εκείνος που έχει ωραία εμφάνιση και είναι διασκεδαστικός.

 

Άρης στον έκτο οίκο

Αν ο σύντροφος σας έχει τον Άρη στον έκτο οίκο, τότε είναι αργός προκειμένου να εκδηλώσει τις σεξουαλικές του ορμές και επιθυμίες, διότι είναι σεμνότυφος και πουριτανός.

 Θέλει η όλη διαδικασία της πράξης, να γίνεται με τάξη, νοικοκυρεμένα και χωρίς χυδαιότητες. Η καθαριότητα τόσον της πράξης όσο και του περιβάλλοντος είναι ζωτικής σημασίας.

Αν κάποια στιγμή σας πει ότι δεν θέλει να τον ενοχλείτε με σεξουαλικά θέματα, πρέπει να τον πιστέψετε διότι για να το λέει πιθανότατα το εννοεί. Ωστόσο, πάντα πρέπει να έχετε κατά νου ότι κρύβει τα αισθήματα και τις επιθυμίες του.

Μπορεί να εμφανίζεται με ψυχρότητα, ντροπαλότητα και μη επιδεκτικότητα. Η σεξουαλική πράξη αναλύεται λεπτομερειακά από πλευράς του.

Δώστε του διανοητικά ερεθίσματα και προσπαθήστε να διεγείρετε την περιέργεια του γύρω από το σεξ.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Συμπεριφέρεται ψυχρά και είναι απόμακρος, αλλά φαίνεται ότι φοβάται μία άρνηση. Έχει ανάγκη από μια γυναίκα που θα του δώσει κουράγιο και ζεστασιά.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Γοητεύεται από τον άνδρα εκείνο που είναι έξυπνος, πρακτικός και απλός, με την προϋπόθεση ότι εκείνος θα πρέπει να είναι ικανός να την κάνει να νιώσει σημαντική και σπουδαία.

Sponsored Links

Άρης στον έβδομο οίκο

Αν ο σύντροφος σας έχει τον Άρη στον έβδομο οίκο, τότε σεξουαλικά εκδηλώνεται αργά, μέσω ξεκούρασης, συζήτησης και αφού περάσει αρκετή ώρα μαζί σας.

Αν είστε από τα άτομα που δεν ενδιαφέρεστε για την σεξουαλική πράξη ή δεν έχετε κέφι, τότε μπορεί να σας καταλάβει ή να έρθει στη θέση σας.

Δίνει περισσότερη σημασία στην συντροφική σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων παρά στην σεξουαλική πράξη. Έχει ωραίους τρόπους να κάνει έρωτα, αλλά είναι επιδεικτικός.

Κάθε τι χυδαίο, ή «χοντροκομμένο» -όπως η άξεστη συμπεριφορά- μπορεί να γίνει αιτία να μειωθεί η σεξουαλική του διάθεση ή ακόμα και να «κρυώσει» εντελώς. Δείξτε του ευγένεια, καλοσύνη και ρομαντισμό για τον διεγείρετε.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Του αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια πριν από την πράξη, αλλά δεν ανέχεται τις χυδαιότητες και την απρεπή συμπεριφορά από τη σύντροφο του.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Το ντύσιμο και η καλή εμφάνιση παίζουν γι’ αυτή σημαντικό ρόλο σε έναν άνδρα.

Ο σύντροφός της πρέπει να είναι ρομαντικός και ιδιαίτερα ευγενικός μαζί της.

 

Άρης στον όγδοο οίκο

Αν ο σύντροφος σας έχει την Άρη στον όγδοο οίκο, τότε η σεξουαλική του φύση εκδηλώνεται τόσο γρήγορα, ώστε μπορεί να λαχανιάσει στην προσπάθεια του να σας πείσει.

Με την αποφασιστικότητα του θα προσπαθήσει να σας επιβληθεί δυναμικά με τον τρόπο του και να ελέγχει τη ζωή σας.

Ακολουθεί κάποια ηθικά πρότυπα και δεν θα ήθελε να υποκύψετε στις απαιτήσεις του ή στις προσπάθειες του αμέσως. Μ' αυτόν τον τρόπο θέλει να διαπιστώσει αν θα υποκύψετε από την πρώτη μέρα στις σεξουαλικές του επιθυμίες. Αν υποκύψετε ή σας δει να συζητάτε ή να βγαίνετε έξω με άλλο άτομο, ακόμη και αν το άτομο αυτό είναι κοινός φίλος, τότε είναι πιθανό να μην σας εμπιστεύεται στο μέλλον.

Πάντα λοιπόν πρέπει να θυμάστε πώς ήταν η συμπεριφορά σας μαζί του την πρώτη μέρα που βγήκατε ή που σας έκανε την πρόταση.

Είναι μυστικοπαθής, εγωιστής, δικτατορικός, ζηλιάρης, κτητικός, παθιασμένος, επίμονος και πολύ σεξουαλικός.

Επιθυμεί να τον προκαλείτε στο κρεβάτι και να αισθάνεται ότι χαίρεστε μαζί του τη σεξουαλική πράξη. Απ' την στιγμή που θα πέσετε στην αγκαλιά του δεν σας αφήνει να φύγετε.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Ο άνδρας αυτός έχει ανάγκη από μια γυναίκα πολύ παθιασμένη στο σεξ, αλλά και λίγο δύσκολη στο να του δοθεί.

Να φαίνεται ότι ζει τον έρωτα έντονα.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Η γυναίκα αυτή θέλει έναν άνδρα που να της θυμίζει το σεξ όλες τις ώρες της ημέρας και να έχει πείρα στο κρεβάτι. Επίσης, να υπερτερεί σε αξίες από αυτήν.

 

Άρης στον ένατο οίκο

Αν ο σύντροφος σας έχει τον Άρη στον ένατο οίκο, τότε η σεξουαλική του φύση εκδηλώνεται γρήγορα και με ενθουσιασμό.

Με το φιλικό τρόπο του σας μιλά έτσι, ώστε νομίζει κανείς ότι σας ξέρει από καιρό.

Είναι παρορμητικός και αν σας βάλει στο στόχο του τότε θα αρχίσει το κυνήγι. Αν δεν καταφέρει να σας ρίξει στην αγκαλιά του άμεσα, τότε θα ψάξει να βρει άλλον στόχο.

Στο βάθος πιστεύει, ότι ο σεξουαλικός έρωτας είναι μια διασκέδαση, γεμάτη από ευχαρίστηση και γέλιο.

Στο σεξ είναι φλογερός, ενθουσιώδης και αισθάνεται χαρά και ικανοποίηση. Για να του διεγείρετε τα σεξουαλικά του ένστικτα, δείξτε του τον ενθουσιασμό σας, συμπεριφερθείτε ανέμελα και προπάντων μη δείχνετε ότι σας απασχολεί κάποιο πρόβλημα. Διαφορετικά θα τον κάνετε να μελαγχολήσει και να χάσει το κέφι του.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Αγαπά την ελευθερία του, αν και είναι και τρυφερός και στοργικός. Του αρέσει η γυναίκα που συνεχώς ανανέωνε ι τον εαυτόν της και το περιβάλλον της.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Την διεγείρει ο εκδηλωτικός και ο συναρπαστικός τύπος του άνδρα. Επίσης, να ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό, τα ζώα και για δραστηριότητες εκτός σπιτιού.

Sponsored Links

Άρης στο δέκατο οίκο

Αν ο σύντροφος σας έχει τον Άρη στο δέκατο οίκο, τότε η σεξουαλική του φύση εκδηλώνεται αργά.

Σε σεξουαλικά θέματα είναι επιφυλακτικός και άτολμος: θα χρειαστεί λίγο χρόνο προτού σας πλησιάσει.

Πρέπει να βεβαιωθεί για τα αισθήματα σας, διότι μια άρνηση σας μπορεί να τον αναστατώσει.

Τόσο στην πρώτη σας επαφή όσο και στην συνέχεια, όταν εξοικειωθείτε, θα πρέπει εσείς πάντα να κάνετε την πρώτη κίνηση. Ίσως να πιστεύει, ότι το ν' ασχολείσαι με το σεξ είναι χαμένος καιρός ή χάσιμο ενέργειας ή ακόμα να φοβάται ότι δεν θα τα καταφέρει στην σεξουαλική πράξη. Έτσι, οι σεξουαλικές του επιθυμίες μπορεί να κατασταλούν και να εμφανίζεται ψυχρός, αδιάφορος, χωρίς αισθήματα.

Απ' την στιγμή που θα ξυπνήσει το σεξουαλικό του ένστικτο ενθουσιάζεται, ωστόσο και πάλι μπορεί να σκεφτεί ότι η σεξουαλική πράξη πρέπει να γίνεται από καθήκον.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Τον διεγείρει πολύ μια τρυφερή και ευγενική γυναίκα. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητος.

Προσβάλλεται με το παραμικρό και πολύ εύκολα: προσέξτε το αυτό.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Την διεγείρει ο άνδρας που έχει υψηλούς στόχους στη ζωή του, καθώς θαυμάζει τους πετυχημένους, τους πρακτικούς και τους άνδρες εκείνους που έχουν αξιόλογη θέση.

 

Άρης στον ενδέκατο οίκο

Αν ο σύντροφος σας έχει την Άρη στον ενδέκατο οίκο, τότε η σεξουαλική του διάθεση εκδηλώνεται με αιφνίδιο τρόπο.

Μαζί του ποτέ δεν ξέρετε ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση του, σίγουρα όμως δεν θα βαρεθείτε.

Είναι απρόβλεπτος, μπορεί να σας ζητήσει να κάνετε έρωτα σε ανύποπτο χρόνο και του αρέσουν τα ασυνήθιστα παιχνίδια. Γοητεύστε τον με χάδια και λόγια που συναρπάζουν.

Στο κρεβάτι διατηρείστε το ενδιαφέρον του και κάντε του όλα τα κέφια μέχρι τέλους: θα παρατηρήσετε, ότι είναι πρωτότυπος ή μπορεί να προσπαθεί κάθε φορά να δοκιμάζει νέους και διαφορετικούς τρόπους έρωτα.

Για να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον του προς το άτομο σας, μην του βάζετε περιορισμούς στις σεξουαλικές του διαθέσεις, αφήστε τον ελεύθερο να κάνει αυτό που θέλει και, ακόμη καλύτερα, κάντε περισσότερα παιχνίδια απ' αυτόν ή επινοείστε δικούς σας τρόπους συνεύρεσης. Κάτι τέτοιο θα τον ικανοποιήσει αφάνταστα, καθώς θα έχει την αίσθηση, ότι ο σεξουαλικός έρωτας τον υπνωτίζει και τον μαγνητίζει.

Αγαπά τόσο την ελευθερία του, ώστε μπορεί να απορρίψει πολύ εύκολα μία σχέση αν δεν είναι όπως την θέλει ή δεν την εμπιστεύεται.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Ο άνδρας αυτός αρέσκεται στον ασυνήθιστο έρωτα.

 Τον προσελκύει η γυναίκα που είναι πρωτότυπη ή ενδιαφέρεται για νέες και ασυνήθιστες εμπειρίες.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Της αρέσει ο άνδρας ο οποίος δεν την περιορίζει, είναι λίγο ασυμβίβαστος, πρωτότυπος στις ιδέες, στη συμπεριφορά και στην εμφάνιση.

 

Άρης στο δωδέκατο οίκο

Αν ο σύντροφος σας έχει τον Άρη στο δωδέκατο οίκο, τότε η σεξουαλική του φύση εκδηλώνεται αργά και παθητικά.

Κινείται προς το μέρος σας δειλά, αβέβαια και θα πρέπει εσείς να κάνετε το πρώτο βήμα ή να αναλάβετε την πρωτοβουλία.

Είναι ρομαντικός, γι' αυτό προετοιμάστε το περιβάλλον, φροντίστε πριν και κατά την διάρκεια που κάνετε έρωτα να ακούγεται λίγη απαλή μουσική και να υπάρχει χαμηλός φωτισμός.

Απογειώστε με απαλά και ευγενικά λόγια τη φαντασία του.

Είναι τόσο ευαίσθητος στο άγγιγμα και στη φωνή σας, ώστε θα βρεθεί σε άλλους κόσμους και σε έκσταση.

Αισθάνεται την ανάγκη να γνωρίζει ότι έχει τη πιο σημαντική θέση στην καρδιά σας. Διαφορετικά μπορεί να παρουσιάσει αδιαφορία στο σεξ.

Η ευαισθησία σας, κατά την διάρκεια της πράξης, τον διεγείρει και τον ικανοποιεί.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Γοητεύεται από την πολύ ρομαντική, ευγενική και λεπτή ψυχή.

Τα απαλά και μυστηριώδη αρώματα στη γυναίκα τον ερεθίζουν σεξουαλικά.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Γοητεύεται από τον άνδρα που είναι ρομαντικός, ευγενικός αλλά παράλληλα έχει δυνατό χαρακτήρα.

Θέλει να την εξουσιάζει, με ευγενικό τρόπο.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-06-2019 00:00:00