blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Τα ζώδια στο τιμόνι…

 
Τα ζώδια στο τιμόνι…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Ζώδια και οδήγηση: Πώς θα καταλάβεις τι ζώδιο είναι ο οδηγός του διπλανού αυτοκινήτου; Τι εντύπωση κάνεις εσύ, όταν οδηγείς; Τον συνοδηγό σου τον ρώτησες πώς νοιώθει με σένα στο τιμόνι; Μάθε τι εντύπωση κάνεις και τι συναισθήματα προκαλεί η οδήγησή σου στους συνεπιβάτες σου.
Sponsored Links

Πως οδηγούν τα ζώδια

 Κριός
Με το αριστερό χέρι ακουμπισμένο στο παράθυρο και το πόδι κολλημένο στο γκάζι, σίγουρα την έχει δει Σουμάχερ. Πως θα καταλάβεις ότι στο φανάρι το διπλανό αμάξι ανήκει σε έναν Κριό; Είναι απλό! Θα μαρσάρει επίμονα και θα σου κλείνει το μάτι για κόντρα. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Ταύρος
Μπιπ μπιπ μπιππππ! Κάντε στην άκρη κατέφτασε ο Ταύρος! Έχει μανία με την κόρνα και η νευρικότητά του τον κάνει να αλλάζει ταχύτητα ακόμη κι αν δεν υπάρχει λόγος. Κι αν αυτό δεν αρκεί για να τον ξεχωρίσετε, τότε θα τον καταλάβετε από το αδιάκριτο βλέμμα με το οποίο θα σας παρατηρεί στο φανάρι! Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Δίδυμοι
Έχει την εντύπωση ότι οι ευθείς δρόμοι έχουν φτιαχτεί για να σανιδώνει το γκάζι μέχρι την επόμενη στροφή! Αν βρεθείτε μπροστά του, κάντε στην άκρη γιατί είναι ικανός να σας βγάλει από το δρόμο. Αν πάλι μπήκατε στο αμάξι του χωρίς να φροντίσετε να πάρετε πρώτα μια δραμαμίνη, καλά να πάθετε! Γιατί δεν ρωτήσατε από πριν τι ζώδιο είναι; Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Καρκίνος
Κανονίσατε να σας πάει στο ραντεβού σας ένας Καρκίνος; Θέλετε να είστε και στην ώρα σας; Πολύ ωραία, φροντίστε μόνο να ξεκινήσετε από την προηγούμενη μέρα για να είστε εκεί εγκαίρως! Αντανακλαστικά μηδέν, αποφασιστικότητα στο τιμόνι μηδέν, γρήγορη σκέψη για το που θα πάει μηδέν. Μη φοβάστε όμως, θα φτάσετε στον προορισμό σας με ασφάλεια. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Λέων
Έβγαλε δίπλωμα στην ίδια σχολή οδηγών με τους Καρκίνους. Προφανώς του έκανε πλύση εγκεφάλου ο δάσκαλος οδήγησης και κατάφερε να τον πείσει πως αν ξεπεράσει τα όρια ταχύτητας, θα σηκωθεί τσουνάμι στον Ειρηνικό! Ξέχασε όμως να τον ενημερώσει πως όλα τα αμάξια έχουν ραδιόφωνο και cd και δε χρειάζεται να βάζει το δικό του στη διαπασών για να ακούνε κι οι άλλοι! Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Παρθένος
Οι οδηγός που αποφεύγει την Αττική Οδό, που προτιμά την παλιά Εθνική και ακολουθεί καρόδρομους για να φτάσει στην Πάτρα, είναι τζαμπατζής Παρθένος που θέλει να γλιτώσει τα διόδια. Α, κι ο οδηγός που έχει κολλήσει από πίσω σας κι αυτός Παρθένος είναι. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
Ζυγός
Έχετε μπροστά σας οδηγό Ζυγό; Τώρα μάλιστα! Μια ώρα να θυμηθεί που ήθελε να πάει, μισή ωρίτσα να σκεφτεί αν πρέπει να κάνει δεξιά ή αριστερά και άλλη μια ώρα για να αποφασίσει αν τελικά πρέπει να πάει στον προορισμό για τον οποίο ξεκίνησε. Στατιστικά πάντως, δεν κινδυνεύετε από έναν οδηγό Ζυγό γιατί για τους παραπάνω λόγους συνήθως αποφεύγει να οδηγεί. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Σκορπιός
Πλάκωσαν τα σαΐνια τώρα. Είναι καλοί οδηγοί και το γνωρίζουν, σε κοιτούν με υποτιμητικό βλέμμα όταν σε προσπεράσουν και είναι σαν να σου λένε “Κουνήσου, χελώνα”! Εντάξει, μπορεί να έχουν καλά αντανακλαστικά, δε χρειάζεται όμως να το τονίζουν συνεχώς! Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Τοξότης
Ο τύπος στο διπλανό αμάξι που τα έχει βάλει με μια μύγα που τόλμησε να κάνει το λάθος να μπει από το παράθυρο, είναι Τοξότης. Δε θα εκνευριστεί από το μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων μπροστά του, η κακομοίρα η μύγα που έχασε το δρόμο της είναι μεγαλύτερο πρόβλημα! Δεν του αρέσει η ταχύτητα, εκτός κι αν αποφασίσει ξαφνικά να κάνει τον γύρο της Ευρώπης με αμάξι. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Αιγόκερως
Ξέρει τι υπάρχει πίσω από τη στροφή πριν ακόμη στρίψει, επιστήμων στην οδήγηση ο Αιγόκερως, αντιλαμβάνεται ακόμη και την πρόθεση κάποιου να αλλάξει λωρίδα, πριν καν εκείνος το σκεφτεί. Γιατί δεν μας λες Αιγόκερε όμως πόσες κλήσεις τρως που βαριέσαι να περιμένεις στα φανάρια ε;;; Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Υδροχόος
Αν δε σας κάνει κουδούνι από την πολυλογία του, είστε σε καλό δρόμο! Ο Υδροχόος νομίζει πως το δεξί πεντάλ χρησιμεύει για να αυξήσει την ένταση της φωνή του και εκεί αρχίζουν τα δύσκολα! Όταν μάλιστα ακούει κάποιο κομμάτι στο ραδιόφωνο που του αρέσει, εκεί να δεις! Περνάει πάνω από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που είναι μπροστά του. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Ιχθείς
Ο Ιχθύς πιστεύει το σύννεφο που βγαίνει από την εξάτμιση του διπλανού αυτοκινήτου που δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ είναι ένα υπέροχο ροζ συννεφάκι! Αν βρεθείτε μαζί του μέσα στο αμάξι, προσγειώστε τον! Κάποιος πρέπει να του πει ότι το μποτιλιάρισμα που βλέπει μπροστά του δεν είναι λιβάδι με παπαρούνες. Ονειροπολεί και χαζολογά στο δρόμο, προσέξτε τον πολύ. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-04-2011 00:00:00