blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Το Myastro πάει σινεμά! Ποιές ταινίες θα δεις τον Απρίλιο & Μάιο 2012.

 
Το Myastro πάει σινεμά! Ποιές ταινίες θα δεις τον Απρίλιο & Μάιο 2012.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι νέες ταινίες 2012 που προβάλλονται αυτό τον καιρό ή θα προβληθούν σύντομα σε περιμένουν στο σινεμά κι εμείς κάνουμε τις δικές μας προτάσεις, ανάλογα με το ζώδιό σου.

Sponsored Links

Δες επίσης και τις προτάσεις για άλλες ταινίες του 2012, κάνοντας κλικ εδώ:

Ταινίες Μάρτιος 2012

ΠΑΜΕ CINEMA - ΤΑΙΝΙΕΣ 2012

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός και όσοι αγαπούν τα τυχερά παιχνίδια έχουν το πόκερ σε ιδιαίτερη εκτίμηση, καθώς συνδυάζει την τύχη με το μυαλό αλλά και με το ψυχολογικό «διάβασμα» του αντιπάλου. Άλλωστε και η έκφραση «poker face» σημαίνει ακριβώς την ικανότητα να κρατιέται κανείς απόλυτα τα ανέκφραστος, ώστε να μπορεί να μπλοφάρει στο παιχνίδι. Και αυτός είναι ο τίτλος της καινούργιας ελληνικής ταινίας που προτείνουμε.
 
Poker Face
 
Η υπόθεση: Στα παιδικά της χρόνια η Νίκη είχε ένα παιχνίδι παπαγάλο, που ήταν και το γούρι του τζογαδόρου πατέρα της. Όταν όμως της έκλεψαν τον παπαγάλο, η καλή τύχη χάθηκε και η οικογένειά της καταστράφηκε οικονομικά. Ενήλικη πια η Νίκη δουλεύει σε ένα περιοδικό, για το οποίο παίρνει συνέντευξη από έναν διάσημο πρωταθλητή του πόκερ. Εκεί ανακαλύπτει ότι εκείνος είναι παλιός γνώριμός της και έχει στην κατοχή του κάτι δικό της. Μέσα από ένα τουρνουά πόκερ γίνεται η αναμέτρηση των δυο τους με μπλόφες, τζόγο και έρωτα. Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Χρήστο Δήμα.
 
Πρωταγωνιστούν: Άλκης Κούρκουλος, Εύη Σαουλίδου, Αντώνης Καφετζόπουλος, Δημήτρης Πιατάς, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Γιώργος Πυρπασόπουλος. Εμφανίζονται επίσης οι Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ρένος Χαραλαμπίδης, Νίκος Βουρλιώτης, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Τζένη Θεωνά.
 
Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται από την 1η Μαΐου.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Για τους αισθησιακούς Ταύρους αλλά και για όσους δελεάζονται από τις ερωτικές ηδονές υψηλού επιπέδου, προτείνουμε μια ταινία που μιλά χωρίς χυδαιότητα για την καθημερινότητα και τις προσωπικές ισορροπίες των «κοριτσιών» ενός παριζιάνικου οίκου ανοχής, στις αρχές του 20ου αιώνα.
 
Οίκος Ανοχής (House Of Tolerance-L'Apollonide)
 
Η υπόθεση: Σκηνοθετημένη από τον Μπερντράν Μπονέλο, η ταινία αφηγείται τις ιστορίες δώδεκα δυναμικών γυναικών που εργάζονται στον γαλλικό οίκο ανοχής L'Apollonide, σε μια εποχή που όλα γύρω αλλάζουν ραγδαία. Ένας άγνωστος μικρόκοσμος ξετυλίγεται, με τις συνήθειές του, τις ισορροπίες των σχέσεών του, τα μικρά και μεγάλα δράματα των πρωταγωνιστριών του, ιδωμένος χωρίς ηδονοβλεπτική διάθεση, σαν μια κοινωνική αλληγορία.
 
Πρωταγωνιστούν: Χάφσια Ερζί, Σελίν Σαλέτ, Ζασμίν Τρίνκα, Αντέλ Χένελ,Ξαβιέ Μποβουά.
 
Η ταινία προβάλλεται ήδη από τις 19 Απριλίου.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Για τους Διδύμους που έχουν τη φοβερή ικανότητα να ενσωματώνονται σε οποιοδήποτε περιβάλλον ανεξαρτήτως ηλικίας, αλλά και για όσους θέλουν να διασκεδάσουν με μια ευχάριστη ταινία, προτείνουμε την αστυνομική περιπέτεια 21 Jump Street.
 
21 Jump Street
 
Η υπόθεση: Δυο πρώην συμμαθητές, ο «σπασίκλας» Σμιντ και ο «αθληταράς» Τζενκο, ξαναβρίσκονται έχοντας γίνει πλέον αστυνομικοί. Η υπηρεσία τους στέλνει στο αστυνομικό τμήμα της Jump Street, όπου αναλαμβάνουν μια μυστική επιχείρηση: Να μπουν σε ένα λύκειο σαν μαθητές, μια που τους βοηθά και η εξωτερική τους εμφάνιση, για να ξεσκεπάσουν ένα δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών. Μόνο που εκτός από τους κακοποιούς θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τα εφηβικά τους απωθημένα. Σκηνοθετημένη από τους Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ, η ταινία βασίζεται σε ένα δημοφιλές σίριαλ της δεκαετίας του ’80, όπου έπαιζε και ο νεαρός τότε Τζόνι Ντεπ. Τιμής ένεκεν ο Ντεπ κάνει κι εδώ μια σύντομη εμφάνιση.
 
Πρωταγωνιστούν: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζόνα Χιλ, Έλι Κέμπερ, Άις Κιουμπ, Τζόνι Ντεπ.
 
Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 3 Μαΐου.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για τους Καρκίνους που λατρεύουν τα παιδιά και γενικά για όσους σκέφτονται ή πρόκειται να αποκτήσουν δικά τους, προτείνουμε μια ταινία που περιγράφει εύστοχα και με χιούμορ πώς αλλάζει η καθημερινότητα ενός ζευγαριού όταν γίνονται γονείς. Πρόκειται για το «Τι Να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος», που βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ.
 
Τι Να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος (What To Expect When You’re Expecting)
 
Η υπόθεση: Μια τηλεοπτική προσωπικότητα του fitness και ο χορευτής σύζυγός της που βλέπουν τη ζωή τους να ανατρέπεται. Μια δικηγόρος τρελαμένη από τις ορμόνες της και ο άντρας της, του οποίου ο πατέρας περιμένει δίδυμα από τη νεαρή γυναίκα του. Μια φωτογράφος που αναζητεί στα πέρατα του κόσμου ένα παιδάκι να υιοθετήσει. Ένα ζευγάρι που ανακαλύπτει πόσο πρόωρα μπορεί να επιτευχθεί μια εγκυμοσύνη. Μια παρέα νεαρών μπαμπάδων, που δίνουν τις συμβουλές τους σε έναν φρικαρισμένο μελλοντικό πατέρα. Όλοι αυτοί αντιμετωπίζουν την κοινή εμπειρία της πιο γλυκιάς αλλά και απαιτητικής εμπειρίας στη ζωή ενός ζευγαριού σε μια ευχάριστη αλλά και …επιμορφωτική σπονδυλωτή ταινία, σκηνοθετημένη από τον Κερκ Τζόουνς.
 
Πρωταγωνιστούν: Ελίζαμπεθ Μπανκς, Κάμερον Ντίαζ, Μάθιου Μόρισον, Ντένις Κουέιντ, Τζένιφερ Λόπεζ.
 
Η ταινία θα προβληθεί από τις 17 Μαΐου.
 
 
ΛΕΩΝ
Ένας Λέων μπορεί να ταυτιστεί τέλεια με κάποιον που αναλαμβάνει μια δύσκολη αποστολή, δεδομένου ότι θεωρεί τον εαυτό του ικανό για μεγάλα κατορθώματα. Για τους Λέοντες λοιπόν, και όσους έχουν διάθεση για μια περιπέτεια που να ανεβάζει την αδρεναλίνη… στο διάστημα, προτείνουμε το Lockout, σε σκηνοθεσία των Τζέιμς Μάθερ και Στίβεν Σεντ Λέτζερ.
 
Lockout
 
Η υπόθεση: Ένας άδικα καταδικασμένος φυλακισμένος αναλαμβάνει να σώσει την κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ, που είναι όμηρος μιας ομάδας εξεγερμένων καταδίκων, σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας. Το αντίτιμο θα είναι η ελευθερία του. Αλλά υπάρχει μια επιπλέον δυσκολία: Η συγκεκριμένη φυλακή, που «φιλοξενεί» την αφρόκρεμα του εγκλήματος, τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς, είναι σε τροχιά γύρω από τη γη, στο διάστημα, και κανείς δεν μπορεί να αποδράσει από αυτήν.
 
Πρωταγωνιστούν: Γκάι Πιρς, Μάγκι Γκρέις, Πίτερ Στόρμερ, Τζόζεφ Γκίλγκαν, Λένι Τζέιμς.
 
Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις 3 Μαΐου.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος απεχθάνεται τα διπλά παιχνίδια και πάντα παίρνει το μέρος του προδομένου. Μια ταινία λοιπόν όπου μπορεί να απολαύσει την απόδοση της δικαιοσύνης, μέσα από μια μεγαλοφυή εκδίκηση, είναι «Η Τιμωρός». Σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σόντερμπεργκ, η ταινία υπόσχεται μια βραδιά με πολλή αδρεναλίνη και σε όσους επίσης αγαπούν τις σκηνές με πολεμικές τέχνες, τις οποίες η πρωταγωνίστρια Τζίνα Καράνο ερμηνεύει εντυπωσιακά χωρίς αντικαταστάτη.
 
Η Τιμωρός (Haywire)
 
Η υπόθεση: Μια άριστα εκπαιδευμένη κυβερνητική πράκτορας καλείται να απελευθερώσει έναν Κινέζο δημοσιογράφο που κρατείται όμηρος. Στη διάρκεια της αποστολής της όμως, ένας στενός συνεργάτης της αποπειράται να τη σκοτώσει. Εκείνη επιβιώνει, για να διαπιστώσει ότι έχει γίνει στόχος μιας επίλεκτης ομάδας δολοφόνων. Ο μόνος τρόπος να σωθεί, είναι να καταστρώσει ένα έξυπνο σχέδιο για να εξουδετερώσει τους διώκτες της, ενώ ο χρόνος της μετράει αντίστροφα.
 
Πρωταγωνιστούν: Τζίνα Καράνο, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μάικλ Φάσμπεντερ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Μάικλ Ντάγκλας, Αντόνιο Μπαντέρας, Μπιλ Πάξτον.
 
Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 10 Μαΐου.
 
 
ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός είναι οπαδός της συνεργασίας, οπότε τι καλύτερο από το να παρακολουθήσει μια ομάδα από κορυφαίους ήρωες (φανταστικούς, αλλά αυτό δεν έχει σημασία), συνασπισμένους για έναν κοινό σκοπό; Επίσης οι λάτρεις των κόμικς θα απολαύσουν τους «Εκδικητές», που σκηνοθετημένοι από τον Τζος Χουέντον και εμπλουτισμένοι με εντυπωσιακά ειδικά εφέ, προσπαθούν να σώσουν τη Γη.
 
Οι Εκδικητές (The Avengers)
 
Η υπόθεση: Όταν μια εξωγήινη απειλή βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη ολόκληρης της ανθρωπότητας, ένας σούπερ-ήρωας δεν είναι αρκετός. Έτσι τα μέλη της μυστικής υπηρεσίας SHIELD συνασπίζονται για τη σωτηρία. Και τα μέλη αυτά είναι οι πιο διάσημοι πρωταγωνιστές των κόμικς της Marvel, που έχουν πρωταγωνιστήσει μεμονωμένα σε διάφορες ταινίες: Ο Iron Man,ο Captain America, ο Hulk, ο Thor, ο Hawkeye και η Μαύρη Χήρα. Το θέμα όμως είναι ότι, παρόλες τις υπερφυσικές δυνάμεις τους, έχουν κι εκείνοι κάποιες ανθρώπινες αδυναμίες, που πρέπει να ξεπεράσουν για να μπορέσουν να συνεργαστούν.
 
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντάουνεϊ Τζούνιορ, Τζέρεμι Ρένερ, Κρις Χέμσγουορθ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Κρις Έβανς.
 
Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 26 Απριλίου.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένας Σκορπιός μπορεί να εκτιμήσει ιδιαίτερα ένα θρίλερ εποχής, που εξελίσσεται με άξονα τις «αιματοβαμμένες» ιστορίες του Έντγκαρ Άλαν Πόε. Όπως και όλοι οι λάτρεις του συγγραφέα, που καταλήγει να απειλείται και ο ίδιος στην ταινία «Το Κοράκι», σκηνοθετημένη από τον Τζέιμς ΜακΤιγκ. Ο οποίος, υπενθυμίζουμε, έχει σκηνοθετήσει και το ιδιαίτερα δημοφιλές «V for Vendetta».
 
Το Κοράκι (The Raven)
 
Η υπόθεση: Μια σειρά από ανατριχιαστικούς φόνους αναστατώνει τη Βαλτιμόρη του 19ου αιώνα, και όλοι τους είναι αντιγραμμένοι από τις ιστορίες που δημοσιεύει στην τοπική εφημερίδα ο συγγραφέας Έντγκαρ Άλαν Πόε. Όταν δολοφονείται ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του Πόε, γίνεται φανερό ότι ο απειλητικός κλοιός στενεύει γύρω του και επείγει να βρεθεί ο δολοφόνος προτού να είναι πολύ αργά.
 
Πρωταγωνιστούν: Τζον Κιούζακ, Άλις Ιβ, Λουκ Έβανς, Μπρένταν Κόιλ, Μπρένταν Γκλίσον.
 
Η ταινία θα προβληθεί στις 10 Μαΐου.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Για έναν Τοξότη, που είναι ικανός για τα πιο παράτολμα εγχειρήματα, δεν θα ήταν απίθανο να αποκτήσει έναν ζωολογικό κήπο. Όπως δηλαδή έκανε ο ήρωας της ταινίας «Ο Ζωολογικός Μας Κήπος» που, σκηνοθετημένη από τον Κάμερον Κρόου, βασίζεται στην αληθινή ιστορία και στο ομώνυμο βιβλίο του Βρετανού δημοσιογράφου Μπένζαμιν Μι.
 
Ο Ζωολογικός Μας Κήπος (We Bough A Zoo)
 
Η υπόθεση: Ένας χήρος με δυο μικρά παιδιά, συντετριμμένος από τον θάνατο της γυναίκας του και αποφασισμένος να κάνει μια νέα αρχή, εγκαταλείπει τη δουλειά του και αγοράζει έναν ζωολογικό κήπο που επρόκειτο να κλείσει. Μέσα από αμέτρητα εμπόδια καταφέρνει να πετύχει το έργο του, να μείνει αφοσιωμένος στα παιδιά του και να ξαναβρεί τη χαρά της ζωής.
 
Πρωταγωνιστούν: Ματ Ντέιμον, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τόμας Χέιντεν Τσερτς, Κόλιν Φορντ, Ελ Φάνινγκ.
 
Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις 26 Απριλίου.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για τον Αιγόκερω που εκτιμά όσους βάζουν στόχους και τους παλεύουν, και σε όσους ανεξάρτητα από ζώδιο αγαπούν τις ιστορίες δράσης, προτείνουμε τη συνέχεια του Ghost Rider, «Το Πνεύμα της Εκδίκησης», σε σκηνοθεσία των Μάρκ Νέβελντιν και Μπράιαν Τέιλορ.
 
Ghost Rider: Το Πνεύμα Της Εκδίκησης (Ghost Rider:Spirit of Vengeance)
 
Η υπόθεση: Ο Τζόνι Μπλέιζ, αναγκασμένος από μια κατάρα να μετατρέπεται τις νύχτες στον τρομακτικό κυνηγό επικηρυγμένων Ghost Rider, καλείται να σώσει ένα αγόρι από το να μετατραπεί στον Αντίχριστο. Αν το κάνει, θα απαλλαγεί και εκείνος από τη δική του κατάρα. Όμως, για να λυτρωθεί, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του και να συμφιλιωθεί με το φρικιαστικό alter ego του που προσπαθεί να αποφύγει. Όλα αυτά μέσα από θεαματικές σκηνές με εντυπωσιακές αναμετρήσεις και …φλεγόμενα εφέ.
 
Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Κέιτζ, Βιολάντε Πλασίντο, Σίαραν Χιντς, ΄Αϊντρις Έλμπα, Τζόνι Γουίτγουερθ.
 
Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 10 Μαΐου.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για τους Υδροχόους, και για όσους δεν αποκλείουν εντελώς την ύπαρξη εξωγήινων, ή τουλάχιστον απολαμβάνουν τις ανάλογες ταινίες, προτείνουμε τη «Ναυμαχία», σε σκηνοθεσία του Τόμας Μπεργκ. Εδώ η απειλή δεν έρχεται από το μακρινό διάστημα αλλά καραδοκεί στα βάθη της θάλασσας. Ανάμεσα στους γενναίους που θα την αντιμετωπίσουν είναι και η Ριάνα (ναι, η γνωστή…).
 
Battleship (Ναυμαχία)
 
Η υπόθεση: Στη διάρκεια μιας άσκησης, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ συναντά στα ανοιχτά του Ειρηνικού την τεχνολογικά προηγμένη εξωγήινη φυλή που κρυβόταν στα βάθη του ωκεανού, αλλά τώρα είναι έτοιμη να εισβάλλει και να κατακτήσει τη γη με τα τρομακτικά και ανίκητα όπλα της. Όλα θα κριθούν στη ναυμαχία της τελικής αναμέτρησης, όπου εκτός των άλλων ένας απείθαρχος αλλά γενναίος αξιωματικός αποδεικνύει στον προϊστάμενό του ναύαρχο, που τον αντιπαθεί, ότι είναι αντάξιος της αγάπης της κόρης του. Όλα αυτά μέσα από απίστευτα και πολυδάπανα ειδικά εφέ, με γεύση από Transformers.
 
Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Τέιλορ Κίτς, Μπρούκλιν Ντέκερ, Ριάνα.
 
Η ταινία προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους από τις 19 Απριλίου.
 

 
ΙΧΘΕΙΣ
Για τους Ιχθείς και για όσους λατρεύουν τα γοτθικά παραμύθια του Τιμ Μπάρτον, προτείνουμε την ταινία Dark Shadows, με τον Τζόνι Ντεπ μεταμορφωμένο σε ένα βρικόλακα που ξυπνά δυο αιώνες μετά από την εποχή του.
 
Dark Shadows
 
Η υπόθεση: Εξαιτίας της κατάρας μιας μάγισσας, ο πλούσιος, ισχυρός και γοητευτικός Μπαρνάμπας Κόλινς, που την απέρριψε ερωτικά, μετατρέπεται σε βρικόλακα και θάβεται ζωντανός το 1772. Ξεθάβεται κατά λάθος το 1972 και βρίσκεται σε έναν διαφορετικό κόσμο, όπου συναντά τους παρακμασμένους απογόνους του. Εκεί όμως τον περιμένει και η γοητευτική όσο και εκδικητική μάγισσα, που απειλεί να καταστρέψει τον ίδιο και την οικογένειά του, αν αρνηθεί ξανά τον έρωτά της.
 
Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Εύα Γκριν, Μισέλ Φάιφερ, Τζόνι Λι Μίλερ, Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Κρίστοφερ Λι.
 
Η ταινία θα προβληθεί στις 17 Μαΐου.
 

 

Πηγή Myastro.gr

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-04-2012 00:00:00