blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ανακάλυψε το μυστικό της επιτυχίας, ανάλογα με το ζώδιό σου!

 
Ανακάλυψε το μυστικό της επιτυχίας, ανάλογα με το ζώδιό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 10
 

Επιτυχία στη ζωή δεν σημαίνει μόνο να έχεις μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή ή μια αξιοζήλευτη καριέρα. Σημαίνει να βρεις την ολοκλήρωσή σου σαν προσωπικότητα. Από εκεί ξεκινούν και όλα τα υπόλοιπα. Και το κάθε ζώδιο έχει μια διαφορετική κατάκτηση που πρέπει να καταφέρει, ώστε να αφήσει να αναδυθούν οι πιο χαρισματικές πλευρές του χαρακτήρα του. Δες λοιπόν ποιο είναι το δικό σου προσωπικό στοίχημα.

Sponsored Links

Το μυστικό της επιτυχίας των ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

Το μυστικό της επιτυχίας για τον Κριό έγκειται στο να πάψει να είναι τόσο εγωκεντρικός. Είσαι γεννημένος αρχηγός, πλην όμως σωστός αρχηγός είναι το άτομο που αφοσιώνεται πρώτα απ’ όλα στο καλό των άλλων. Ο εγωκεντρικός άνθρωπος γίνεται και αποτυχημένος ηγέτης και κακός οπαδός. Για να ολοκληρώσεις αυτή τη διαδικασία, χρειάζεται αυτοπειθαρχία από μέρους σου. Θα δεις τότε ότι οι άλλοι θα σε ακολουθήσουν πρόθυμα, καθώς θα αναγνωρίσουν εκείνον, που δείχνει τον δρόμο και διδάσκει. Πρέπει να μάθεις να αγαπάς τους άλλους και να σκέφτεσαι το καλό τους. Η αγάπη, όπως λένε, είναι ο σπουδαιότερος στόχος στη ζωή μας και αν αυτό ισχύει γενικά, για σένα αποκτά ιδιαίτερο νόημα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ως Ταύρος μπορεί να δουλεύεις διακριτικά για να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Ξέρε όμως, ότι και το θέμα των ευτυχισμένων ανθρώπινων σχέσεων είναι αξεχώριστο από αυτή τη διαδικασία της προσωπικής σου εξέλιξης. Γνωρίζοντας ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εξίσου σημαντικές με την επαγγελματική επιτυχία, όχι μόνο πετυχαίνεις τον στόχο σου, αλλά και βρίσκεις την ευτυχία να σε περιμένει. Το να αναπτύξεις τη φιλικότητα ταυτόχρονα με τα κρυφά σου ταλέντα θα σε οδηγήσει στο να κατακτήσεις τους στόχους σου. Δεν χρειάζεται να σου θυμίσουμε πως, με την Αφροδίτη κυβερνήτη, κατά βάθος γνωρίζεις αυτή την αλήθεια. Αν διατηρείς την καλόβολη φύση σου, ο πλανήτης-κυβερνήτης σου θα σε κρατήσει στο σωστό μονοπάτι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν επιτρέψεις στη μεταβλητή διδυμίσια φύση σου να σε αποσπάσει από τον δρόμο που διάλεξες, δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου. Μπορείς είτε να κάνεις κάτι γρήγορα και καλά, είτε να μην το κάνεις καθόλου. Από σένα εξαρτάται. Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρεις τι θέλεις και να επιμένεις μέχρι να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια. Αλλά στο μεταξύ, μη σπαταλάς χρόνο σε ανούσιες απολαύσεις. Έχε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, παίρνε τις αποφάσεις σου για την πορεία μιας δραστηριότητας και να μην επιτρέπεις στη χαρακτηριστική αδυναμία του ζωδίου σου να σε εμποδίζει να το ολοκληρώσεις. Το σημαντικό είναι να διατηρείς την αποφασιστικότητα να συνεχίζεις μέχρι τέλους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως Καρκίνος νιώθεις αβεβαιότητα στη ζωή, αν δεν έχεις μια στερεή βάση, ώστε να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Είσαι διατεθειμένος να περάσεις πολλά χρόνια αναμονής, μέχρι να ολοκληρώσεις την υλική πλευρά της ιδέας σου. Αυτή μπορεί να είναι η δημιουργία ενός τέλειου σπιτικού, ένα από τα υψηλότερα ιδανικά σου. Ή η επιθυμία να τελειοποιηθείς σε μια τέχνη, όπως η μουσική, κάτι που παίρνει πολύ καιρό. Είσαι διαισθητικός και η έμπνευση έρχεται μέσα από την εσωτερική σου καθοδήγηση ή σαν μια ιδέα, από το διάβασμα ενός βιβλίου ή με μια λέξη που άκουσες από ένα φίλο. Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως όταν ο σκοπός σου είναι ανιδιοτελής, οι προσωπικές σου ευχές πραγματοποιούνται.

προβλέψεις

προβλέψεις1

ΛΕΩΝ

Ως Λέων πρέπει να καλλιεργήσεις την σταθερότητα σε ό,τι αναλαμβάνεις. Καθώς επικεντρώνεσαι στο συναίσθημα, ξεκινάς πρόθυμα κάτι, αλλά το παρατάς μόλις χάνεις το ενδιαφέρον σου ή κάτι καινούργιο σου τραβά την προσοχή. Η επίτευξη του κάθε στόχου απαιτεί σκληρή και σταθερή εργασία. Και για σένα ο βασικός σκοπός πρέπει να είναι η πληρέστερη δυνατή έκφραση της δημιουργικής πλευράς σου. Μην αφήνεις τις συναισθηματικές παρορμήσεις να σε βγάζουν από τον δρόμο σου. Αν θέλεις να πετύχεις, θα πρέπει να τροφοδοτήσεις τη δράση σου με θέληση και να κρατήσεις γερά. Μην μπεις στον πειρασμό να σπαταλήσεις σε ασήμαντες προσωπικές υποθέσεις πολύτιμο χρόνο, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ό,τι δημιουργείς, δίνεις περισσότερη σημασία στην τεχνική, παρά στην καλλιτεχνική πλευρά του. Απολαμβάνεις τη συνεργασία, ωστόσο σου αρέσει η μοναξιά και είσαι σε θέση να ολοκληρώσεις μόνος σου μια εργασία. Μπορείς να εστιάσεις όλες σου τις ικανότητες στη δουλειά που έχεις μπροστά σου και δεν διστάζεις να θυσιάσεις ένα ευχάριστο παρόν για τη μελλοντική επιτυχία. Ξέρε όμως, ότι θα κερδίσεις μεγαλύτερη αναγνώριση αν είσαι πρόθυμος να προσαρμόσεις τους προσωπικούς σου στόχους στο ευρύτερο καλό. Μια τέτοια στάση δεν είναι απλώς μια ευλογία για σένα τον ίδιο, αλλά και μεγάλη ωφέλεια για τον περίγυρό σου. Αυτό το είδος υπηρεσίας είναι το κλειδί της ολοκλήρωσης στη ζωή σου.

 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Για έναν Ζυγό, η αγάπη πάντα βρίσκει τρόπο να εξομαλύνει τις δυσκολίες. Με την ικανότητά σου να βλέπεις τα πράγματα και από την πλευρά του άλλου και την προθυμία σου να συνεργαστείς, ο δρόμος της επίτευξης γίνεται λιγότερο κουραστικός. Δεν είσαι ο τύπος που θα αποθαρρύνει ή θα ρίξει φταίξιμο στους άλλους, όταν εκφράζουν γνώμες με τις οποίες δεν συμφωνείς, καθώς αναζητείς πάντα το κοινό σημείο της συναίνεσης. Δεν θα βρεις ποτέ τον θησαυρό της απόλυτης ικανοποίησης στη ζωή, αν δεν φέρεις κι άλλους μαζί σου σε αυτό τον στόχο. Η δύναμη να βοηθήσεις ένα σύντροφο ή ένα μέλος της άμεσης οικογένειας, σου δίνει τη μεγαλύτερη ευτυχία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν χρησιμοποιήσεις την ενέργεια του Άρη, του αρχικού κυβερνήτη του Σκορπιού, είσαι στον σωστό δρόμο. Όσο νωρίτερα αρχίζεις να δουλεύεις στο πεδίο που επέλεξες, τόσο γρηγορότερη και μεγαλύτερη θα είναι η ανταμοιβή. Αλλά ανεξάρτητα από ηλικία, ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις κάτι. Τα μόνα που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις είναι το ουσιαστικό κίνητρο και η σχετική αυτοπεποίθηση. Μια νέα ομάδα αξιών θα μπαίνει στην καρδιά σου όσο προχωράς, καθώς θα βλέπεις ότι οι στόχοι που δεν περιέχουν το ανθρώπινο στοιχείο της αγάπης δεν αξίζουν τον κόπο. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι η επιτυχία είναι κενή, αν δεν συνοδεύεται από ανιδιοτελή συναισθήματα, πέρα από συμφέροντα και προσκολλήσεις.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για να ολοκληρωθεί σαν άνθρωπος, ο Τοξότης θα πρέπει πρώτα να αναπτύξει τις διανοητικές του ικανότητες μπαίνοντας σε ένα ευρύτερο και πιο φιλοσοφικό πεδίο. Μπορεί να είναι γραφτό σου να έχεις επιτυχία μέσα από την τέχνη ή την επιστήμη ή στις επιχειρήσεις ή στην κοινωνική ζωή, αλλά η καρδιά σου βρίσκεται στους πιο εξυψωμένους στόχους, αυτούς που οι αστρολόγοι αποκαλούν «του υψηλότερου νου». Αφοσιώσου λοιπόν σε αυτά τα σημαντικότερα επιτεύγματα και άφησε τα υπόλοιπα να έρθουν μόνα τους. Δεν θα είναι περίεργο να βλέπεις ότι διαρκώς, με κάποιο απροσδόκητο τρόπο, θα σου δίνονται τα οικονομικά μέσα, για να εκπληρώσεις ακριβώς αυτές τις επιθυμίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φιλοσοφία του Αιγόκερου για τη ζωή μπορεί να τον κάνει συναισθηματικά δυνατό, ανεξάρτητα από τις τυχόν αντίξοες απόψεις των άλλων. Σαν βράχος του Γιβραλτάρ, γίνεσαι υποστηρικτικός και για τους άλλους. Και όταν ανακαλύπτεις ποιος είσαι πραγματικά, ο κόσμος γύρω σου δεν αργεί να σε παραδεχτεί. Μπορεί να χειριστείς με σύνεση την εξουσία που ενδεχομένως θα σου παραχωρηθεί, γιατί ξέρεις να εξουσιάζεις σοφά πρώτα τον εαυτό σου. Καταφέρνεις όχι μόνο τον αυτοέλεγχο, αλλά και την εσωτερική σταθερότητα. Ο καθορισμός και η επίτευξη του στόχου σου δεν απαιτεί προσπάθεια, αλλά αν αγαπάς την υπηρεσία προς τους άλλους και την αφοσίωση, σου δίνει μεγάλη χαρά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος φέρνει ένα πνεύμα ζωής σε κάθε δραστηριότητά του, όποια και να είναι, δίνοντάς της μια διαφορετική ποιότητα. Και παρόλο που μπορεί να κάνεις μια δουλειά που έχεις ξανακάνει αμέτρητες φορές, όταν βάζεις την ιδιαίτερη πινελιά σου, της φέρνεις κάτι από τη μοναδικότητά σου, ώστε το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό και καλύτερο. Έχεις εξαιρετική ικανότητα συγκέντρωσης του νου και δεν αφήνεις τίποτα να μπει εμπόδιο στον στόχο σου. Έτσι, σαν δημιουργικός συγγραφέας, καλλιτέχνης, ερευνητής, γονιός ή δάσκαλος, με ό,τι και να ασχοληθείς, είσαι το καμάρι των δικών σου ανθρώπων. Η επίδρασή σου ανυψώνει οτιδήποτε αγγίζεις και κανένας δεν έχει πιο υψηλά ιδανικά από σένα.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Όταν θέλεις να πετύχεις ένα στόχο, πάντα φαντάζεσαι τον εαυτό σου πώς θα είσαι όταν θα το έχεις καταφέρει, ωστόσο δεν κάνεις την απαραίτητη γι’ αυτό δουλειά. Συχνά αφήνεις τον χρόνο να περνά, χωρίς να προχωράς στην υλοποίηση. Είσαι γεμάτος ενθουσιασμό, μιλάς για το ένα ή το άλλο σχέδιο που έχεις, για να φτάσεις τον στόχο σου, όμως δύσκολα στρώνεσαι πραγματικά να δουλέψεις. Παρόλο που είσαι το ζώδιο της ολοκλήρωσης, αφού κλείνεις τον ζωδιακό κύκλο, θεωρητικά θα έπρεπε να μη βρίσκεις ανάπαυση μέχρι να πραγματοποιήσεις εκείνο που οραματίζεσαι. Πιστεύεις ότι το ταξίδι είναι ωραιότερο από τον προορισμό, πλην όμως θα πρέπει και να φτάσεις κάποτε κάπου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-01-2012 09:49:00