blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Σχέση με παντρεμένη: Τι μπορείς να περιμένεις από αυτή την αγάπη;

 
Σχέση με παντρεμένη: Τι μπορείς να περιμένεις από αυτή την αγάπη;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Σχέση με παντρεμένη και ζώδια. Η αγαπημένη σου είναι υπέροχη, αλλά δυστυχώς παντρεμένη με κάποιον άλλο. Μπορεί αυτή η κατάσταση να σε βολεύει μια χαρά. Μπορεί όμως και να προτιμούσες να ήσασταν ελεύθεροι να ζήσετε την αγάπη σας. Τι μπορείς να περιμένεις αυτό τον έρωτα; Η αστρολογία σου λέει πώς βιώνουν μια εξωσυζυγική σχέση οι κυρίες των ζωδίων.

Sponsored Links

ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ

Σχέση με παντρεμένη ΚΡΙΟ: Η Κριός δεν ζει χωρίς την ένταση και το ερωτικό πάθος. Έτσι, εφόσον αναζητήσει αυτά τα στοιχεία έξω από τον γάμο της, θα τα θέλει στον υπερθετικό βαθμό και θα είναι πολύ απαιτητική από τον άντρα που θα υποσχεθεί να της τα προσφέρει. Ακόμα κι αν εκείνη δεν δίνει στον άλλο τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της, θα απαιτήσει να έχει την πρωτοκαθεδρία στη δική του. Και την ερωτική αποκλειστικότητα, εννοείται. Με τον παρορμητισμό της, θα μπορούσε εύκολα να αποφασίσει να ακολουθήσει την καρδιά της, φεύγοντας από τον γάμο της. Ουαί κι αλίμονο όμως, αν ο αγαπημένος της δεν ανταποκριθεί!

Σχέση με παντρεμένη ΤΑΥΡΟ: Η Ταυρίνα είναι πολύ υπομονετική. Έτσι, για να φτάσει να δημιουργήσει μια εξωσυζυγική σχέση, σημαίνει ότι στο σπίτι της έχει πάψει από καιρό να βρίσκει αυτά που μετράνε περισσότερο για εκείνη: αισθησιακή απόλαυση και ασφάλεια, υλική και ψυχολογική. Αν τα αναζητήσει κάπου αλλού, θα κοιτάξει να καλύπτονται οι βασικές προδιαγραφές της. Μπορεί να έχει έντονες ανάγκες, συναισθηματικές και σωματικές, αλλά η γήινη λογική της δεν την εγκαταλείπει. Και αν είναι να φύγει από τον γάμο της, θα το κάνει αφού βεβαιωθεί ότι με την καινούργια της κατάσταση θα βρεθεί σε ένα κοινωνικό status τουλάχιστον τόσο καλό, όσο αυτό που είχε πριν.

Σχέση με παντρεμένη ΔΙΔΥΜΟ: Η Δίδυμος θέλει κίνηση, ζωντάνια, πνευματικά ερεθίσματα. Αν κάποιος άλλος μπορεί να της τα προσφέρει, σε αντίθεση με έναν… μουρτζούφλη σύζυγο, θα δοκιμάσει μαζί του την τύχη της. Το γεγονός όμως είναι ότι βαριέται εύκολα, οπότε ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να της εμφανίζει ένα διαρκώς ανανεωμένο ρεπερτόριο, στο κρεβάτι και έξω από αυτό. Διαφορετικά, η σχέση δεν θα διαρκέσει. Το μπρίο και η εξυπνάδα της την κάνουν ιδιαίτερα «ερωτεύσιμη», αλλά η ίδια είναι εκλεκτική και θα σταθμίσει προσεκτικά κατά πόσον ένας έρωτας αξίζει τόσο ώστε να εγκαταλείψει τον γάμο της. Άλλωστε, κανείς δεν της διασφαλίζει ότι και πάλι δεν θα βαρεθεί.

Ολυμπία

Ολυμπία

Σχέση με παντρεμένη ΚΑΡΚΙΝΟ: Η Καρκίνος βάζει το σπιτικό της πάνω απ’ όλα. Για να δημιουργήσει εξωσυζυγική σχέση, κάποιος φούρνος θα έχει γκρεμιστεί. Για να μην πούμε και το σπίτι μαζί… Θα πρέπει να έχει στερηθεί σε μεγάλο βαθμό την τρυφερότητα, το ρομαντισμό και την επιβεβαίωση που της είναι τόσο αναγκαία, και να βρεθεί ο άντρας εκείνος, που θα της τα προσφέρει. Τότε, πιθανόν, θα ενδώσει στις χαρές μιας περιπέτειας, υπό προϋποθέσεις όμως: αν έχει παιδιά, η εξωσυζυγική της δραστηριότητα να μην την αποσπά από τις φροντίδες τους. Θα διέλυε τον γάμο της; Ίσως, αλλά μόνο αν συμφωνεί και… η μαμά της.

Σχέση με παντρεμένη ΛΕΟΝΤΑ: Η Λιονταρίνα είναι πολύ περήφανη στον έρωτα και δύσκολα θα παραδεχτεί τα προβλήματα, που την οδήγησαν σε έναν εξωσυζυγικό έρωτα. Ωστόσο, έχει ζωτική ανάγκη όχι απλώς να την αγαπούν, αλλά στην κυριολεξία να τη λατρεύουν, να τη θαυμάζουν και να την εκθειάζουν. Έτσι, θα υποκύψει σε μια περιπέτεια, αν ο «βασιλικός σύζυγος» που έχει στο πλευρό της δεν έχει σταθεί στο σωστό ύψος. Ο βασιλικός εραστής φυσικά, θα πρέπει να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Αλλά μην περιμένει… να τον αποκαταστήσει. Αν η Λιονταρίνα μπορεί να κρατήσει κρυφά τα προβλήματα του γάμου της, θα τον κρατήσει, έστω και αποτυχημένο.

Σχέση με παντρεμένη ΠΑΡΘΕΝΟ: Η Παρθένος είναι από τις «Πηνελόπες» του ζωδιακού, σε γενικές γραμμές. Σε… ειδικές γραμμές, όμως, κι εκείνη μπορεί να υποκύψει σε έναν εξωσυζυγικό έρωτα. Ιδίως, αν ο περί ου ο λόγος άντρας μπορεί να της καλύψει το πνευματικό κενό που της αφήνει ο γάμος της. Ωστόσο δεν είναι το είδος του ατόμου που του αρέσει όλη αυτή η συγκάλυψη, οι κρυφές συναντήσεις, οι ενοχές, το ρίσκο μήπως αποκαλυφθεί. Έτσι το πράγμα για εκείνη χάνει το γούστο του. Αν κρίνει ότι ο καινούργιος της σύντροφος αξίζει τον κόπο, μπορεί και να πάρει διαζύγιο για χάρη του.

Σχέση με παντρεμένη ΖΥΓΟ: Η Ζυγός θέλει μια ζωή γεμάτη έρωτα, αρμονία και ομορφιά. Αν δεν μπορεί να τα βρει αυτά στον γάμο της, γίνεται απίστευτα δυστυχισμένη, καθώς για εκείνη μια επιτυχημένη συντροφική σχέση είναι πιο απαραίτητη κι από τον αέρα που αναπνέει. Έτσι, δείχνει δικαιολογημένο το να αναζητήσει κάπου αλλού αυτά που δεν βρίσκει στην έγγαμη συμβίωση. Αν τα βρει σε μια εξωσυζυγική σχέση, πιθανόν να αντιμετωπίσει το δίλημμα του αν θα πρέπει να συνεχίσει τον γάμο της. Μπορεί να φιλτράρει τις παρορμήσεις μέσα από τη λογική της, για να καταλήξει σε μια απόφαση με όσο το δυνατόν μικρότερες συναισθηματικές απώλειες.

Σχέση με παντρεμένη ΣΚΟΡΠΙΟ: Ελάχιστοι μπορούν να αντισταθούν σε μια γοητευτική και σέξι Σκορπιό, αν αποφασίσει να δημιουργήσει μια εξωσυζυγική σχέση. Κάτι που μπορεί να κάνει για να αντισταθμίσει, ή πιο σωστά να εκδικηθεί για τις ελλείψεις και τις απογοητεύσεις του έγγαμου βίου της. Σίγουρα είναι η γυναίκα που η σχέση μαζί της κρατά τον άλλο συνεχώς «στην τσίτα», με την καλή, αλλά δυστυχώς και με την κακή έννοια. Στη σπάνια περίπτωση που θα αποφασίσει να διαλύσει τον γάμο της, για να μείνει με τον καινούργιο σύντροφό της, αυτός καλά θα κάνει να σταθεί στο ύψος της περίστασης. Αλλιώς θα το μετανιώσει…

Σχέση με παντρεμένη ΤΟΞΟΤΗ: Η Τοξοτίνα έχει τη φήμη του θηλυκού Δον Ζουάν. Αυτό θα πρέπει να δημιουργεί εύλογες ανησυχίες στον άντρα που έχει πλάι της, κι ακόμα περισσότερο αν την έχει παντρευτεί. Ο τρίτος που θα γοητευθεί μαζί της και θα συμμετάσχει στο εξωσυζυγικό της παιχνίδι (γιατί εκείνη σαν παιχνίδι το βλέπει), θα αρχίσει να ανησυχεί λίγο αργότερα. Όταν θα διαπιστώσει ότι με την ελάχιστη απόπειρα να δημιουργηθεί μια σχέση με κάποια δομή και κάποια δεδομένα, η Τοξότης εμφανίζει έντονες τάσης φυγής και αποφυγής των δεσμεύσεων. Και με το δίκιο της. Δεν της φτάνει που έκανε το λάθος και παντρεύτηκε;

Ολυμπία

Ολυμπία

Σχέση με παντρεμένη ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Η Αιγόκερως θέλει από το σύντροφό της σεβασμό, συναισθηματική και υλική ασφάλεια, πίστη και ελευθερία. Και επιπλέον είναι πολύ πεισματάρα στις διεκδικήσεις της. Αν ο σύζυγος αποτύχει να της δώσει αυτά που επιθυμεί, είναι πολύ δυναμική για να κάτσει να μυξοκλαίει στον καναπέ της. Απλώς θα βγει στον έξω κόσμο και θα βρει εκείνον που μπορεί να της τα δώσει. Κι αν τον ανακαλύψει, θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα της για το πώς θα μοιραστεί τη ζωή της μαζί του. Για το καλό του, ας έχει κι εκείνος κάπως σοβαρές προοπτικές, γιατί με την Αιγόκερω δεν παίζουνε…

Σχέση με παντρεμένη ΥΔΡΟΧΟΟ: Η Υδροχόος ζει τη ζωή της ελεύθερα και απενοχοποιημένα. Βέβαια, έχει τόσες ασχολίες και ενδιαφέροντα, που είναι αμφίβολο το κατά πόσον χωράει εκεί μέσα και μια εξωσυζυγική περιπέτεια. Στην πραγματικότητα, δυσκολεύεται να χωρέσει στο πολυάσχολο ωράριό της ακόμα και τη συζυγική της σχέση… Οι άλλοι εύκολα γοητεύονται από το «φευγάτο» στιλ της, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα βρουν την ανταπόκριση που θα ήθελαν. Το ενδιαφέρον της είναι περισσότερο στο να βοηθήσει κάποιον… αναξιοπαθούντα. Τώρα, το αν από τον αλτρουισμό θα γυρίσει στο ερωτικό πάθος, δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αλλά αν εκλείψει η… ανθρωπιστική αιτία, πιθανόν θα εκλείψει και ο έρωτας.

Σχέση με παντρεμένη ΙΧΘΥ: Η Ιχθύς είναι ιδιαίτερα συμπονετική και μπορεί να συγκινηθεί από έναν άντρα, που δείχνει να έχει την ανάγκη της. Όπως και να παραβλέψει το γεγονός ότι είναι παντρεμένη, ιδίως αν βιώνει στο σπίτι της μια κατάσταση, που δεν την κάνει ευτυχισμένη. Η φυγή μέσα από τη φαντασία είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί για να ξεφεύγει από τα δυσάρεστα. Τι καλύτερη φυγή λοιπόν, από έναν καινούργιο έρωτα; Βέβαια, η Ιχθύς είναι απρόβλεπτη. Μπορεί να γαντζωθεί στην εξωσυζυγική της σχέση σχεδόν με απόγνωση. Μπορεί όμως και να συνειδητοποιήσει ξαφνικά ότι δεν την ενδιαφέρει πια και να ξαναγυρίσει στον γάμο της, σαν να μη συνέβη τίποτα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-03-2024 04:30:52