blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Σχέση με παντρεμένο: Μάθε πως πρέπει να κινηθείς και τι να κάνεις!

 
Σχέση με παντρεμένο: Μάθε πως πρέπει να κινηθείς και τι να κάνεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Έχεις σχέση με παντρεμένο. Αισθάνεσαι πως βρήκες τον ιδανικό άντρα, αν και παντρεμένο, εκείνον που έψαχνες μια ζωή. Μόνο που υπάρχει ένα εμπόδιο στην ευτυχία σου: η γυναίκα του! Πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει ένας παντρεμένος την εξωσυζυγική σχέση του; Μέχρι πού μπορεί να φτάσει γι’ αυτήν; Το ζώδιό του θα σου δώσει μερικές ενδείξεις, για το αν η δική σας ιστορία είναι μια από τις κατ’ εξακολούθηση παροδικές απιστίες του ή αν θα ήταν ικανός να ανατρέψει όλη του τη ζωή για χάρη της αγάπης σας.

Sponsored Links

ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ

Σχέση με παντρεμένο: Ποιο μέλλον υπάρχει σε μια σχέση με παντρεμένο. Τα ζώδια και η σχέση με έναν παντρεμένο άντρα.

Όσον αφορά τις σχέσεις με παντρεμένο, δες στο τέλος του άρθρου όλα τα άρθρα που αφορούν εξωσυζυγικές σχέσεις, απιστία, παράνομες σχέσεις.

Σχέση με παντρεμένο ΚΡΙΟ: Το να «ξελογιαστεί» ένας Κριός δεν είναι και το σπανιότερο πράγμα του κόσμου. Πιθανόν θα του συμβεί αρκετές φορές στη διάρκεια του έγγαμου βίου του. Ζει για την ποικιλία και για τις έντονες συγκινήσεις. Αν δεν τις έχει στον γάμο του, απλώς θα τις αναζητήσει αλλού. Θα ρισκάρει να συναντά το αντικείμενο του πάθους του, τόσο που να δίνει την αίσθηση ότι δεν βάζει τίποτα πάνω από αυτό τον έρωτα. Θα κατεβάζει τον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια να της τα χαρίσει. Και θα ήταν πραγματικά αποφασισμένος να χωρίσει από το επίσημο ταίρι του… αν (τι κρίμα!) το πάθος του δεν ξεθύμαινε τόσο, μα τόσο γρήγορα.

 

Σχέση με παντρεμένο ΤΑΥΡΟ: Ο Ταύρος δεν προδίνει εύκολα το «στεφάνι» του. Πρέπει ή να αντιμετωπίζει στο σπίτι του μια κατάσταση που έχει ξεπεράσει τα όρια, ή να γνωρίσει κάποια που πραγματικά να τον συναρπάσει. Πάντως, θα το σκεφτεί αρκετά πριν μπλέξει. Καθώς είναι από τους μεγαλύτερους «σεξουλιάρηδες» του ζωδιακού, ο ερωτικός παράγοντας παίζει πρωταρχικό ρόλο στην εξωσυζυγική του σχέση. Μαζί και με το σχετικό κανάκεμα, πριν και μετά: Φρεσκομαγειρεμένα φαγητά, ένα ωραίο μασάζ… Κοινώς, θέλει μια οδαλίσκη. Και με ερωτική αποκλειστικότητα (δική της), εννοείται. Θα έφευγε από τον γάμο του για χάρη του τρίτου πρόσωπου; Δύσκολα, και μετά από πολλή και μακροχρόνια σκέψη.

 

Σχέση με παντρεμένο ΔΙΔΥΜΟ: Ο Δίδυμος είναι από τα πιο άπιστα ζώδια, οπότε το να προσθέσει μια επιπλέον κατάκτηση στο ιστορικό του είναι κάτι το αμελητέο. Του αρέσει να φλερτάρει και πολλές από τις ερωτικές του ιστορίες σταματούν στια φαντασιώσεις του, αλλά αυτό δεν αποσοβεί και τις κανονικές εξωσυζυγικές ιστορίες. Όπου βέβαια δίνει ρεσιτάλ μυθοπλασίας στην ερωτευμένη ψυχή, που έχει την αφέλεια να τον πιστέψει («Μέσα στη βδομάδα θα μιλήσω στη γυναίκα μου για το διαζύγιο, ο-πωσ-δή-πο-τε» ). Αν φεύγει από τον γάμο του για χάρη της αγαπημένης του; Πιθανόν. Και εξίσου πιθανόν να την εγκαταλείψει κι εκείνη σύντομα για κάποια άλλη, με στεφάνι ή χωρίς.

.

.

Σχέση με παντρεμένο ΚΑΡΚΙΝΟ: Ο Καρκίνος, όταν δημιουργεί εξωσυζυγική σχέση, εκπροσωπεί απόλυτα το είδος του παντρεμένου, που σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έχει «κακοπέσει» συναισθηματικά και υποφέρει τα μύρια όσα. Τα έδωσε όλα σε μια αχάριστη, και είναι τώρα απέραντα δυστυχισμένος και εγκλωβισμένος. Είναι ένα κλισέ που συγκινεί πολλές ευαίσθητες ψυχές, πρόθυμες να τον σώσουν από αυτή την κόλαση και… τον θηλυκό Βελζεβούλη που παντρεύτηκε. Όμως παραβλέπουν κάτι. Ο Καρκίνος πιθανόν να μη θέλει να σωθεί. Έχει τον ιδανικό συνδυασμό: Το σπιτάκι του, τις αιτίες του να παραπονιέται και έναν ώμο να κλάψει, σε ένα δεύτερο σπιτάκι.

 

Σχέση με παντρεμένο ΛΕΟΝΤΑ: Ως προς τα ερωτικά, ο Λέων δεν είναι απλώς ο βασιλιάς του ζωδιακού, αλλά ο σουλτάνος του. Θεωρεί αναντίρρητο δικαίωμά του να περιβάλλεται από ένα χαρέμι με πρώην και επίδοξες ερωμένες, φιλενάδες διαφόρων διαβαθμίσεων, φλερτάκια και φυσικά, τη «νόμιμη». Μέσα σε αυτό τον κυκεώνα, πολλά γίνονται. Οποιαδήποτε θηλυκή ύπαρξη θα επιθυμούσε την αποκλειστικότητα, και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα, σύντομα καταλαβαίνει το μάταιο του πράγματος. Βάσει όλων αυτών, το να χωρίσει ο Λέοντας για χάρη μιας εξωσυζυγικής αγάπης είναι σχεδόν απίθανο. Ένας ναυαγισμένος γάμος θα του χαλούσε το πρεστίζ. Προτιμά να τον κρατήσει και να βρίσκει τη χαρά έξω από αυτόν.

 

Σχέση με παντρεμένο ΠΑΡΘΕΝΟ: Ο Παρθένος θεωρείται από τα πιο πιστά ζώδια. Αυτό δεν οφείλεται τόσο στην αφοσίωσή του σε κάποιο κώδικα ηθικών αξιών, όσο στην απέχθειά του προς το ρίσκο. Αν του προκύψει η περιπέτεια, δεν είναι ότι θα την απορρίψει. Απλώς θα σταθμίσει αν μια εξωσυζυγική σχέση θα προσθέσει κάτι στη ζωή του και δεν θα βάλει σε κίνδυνο τα κεκτημένα του. Αλλιώς… άσε καλύτερα. Όταν πάντως το αποφασίσει, μπαίνει στην ερωτική ιστορία φροντίζοντας να έχει τα νώτα του πλήρως καλυμμένα, ώστε να μην αποκαλυφθεί, σε βαθμό που συχνά να χάνεται κι ο αυθορμητισμός. Αν θα διέλυε τον γάμο του; Ε, όχι βέβαια!

 

Σχέση με παντρεμένο ΖΥΓΟ: Μαζί με τους Διδύμους και τους Ιχθείς, ο Ζυγός ως «διπλό» ζώδιο συγκαταλέγεται στους πιο… ζωηρούς συζύγους του ζωδιακού. Ερωτεύεται εύκολα και έχει καρδιά που χωράει πολλές αγάπες. Η δυσκολία του να καταλήξει σε μια απόφαση, τον κάνει ικανό να διαιωνίζει μια κατάσταση, αν έχει βρεθεί σε ερωτικό δίλημμα. Δεν θέλει να πληγώσει κανέναν, δεν του αρέσουν οι εντάσεις. Η θύελλα που θα προκαλούσε η αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης του, τον τρομάζει, έστω και σαν απλή πιθανότητα. Αυτό απαντά και στην ερώτηση, πόσο εύκολα θα διέλυε τον γάμο του για χάρη ενός καινούργιου έρωτα.

 

Σχέση με παντρεμένο ΣΚΟΡΠΙΟ: Ο ερωτιάρης Σκορπιός μπορεί ως παντρεμένος να είναι ακόμα πιο άπιστος απ΄ ό,τι θα ήταν ανύπαντρος! Οι μεγάλοι έρωτες είναι εκείνοι που ζει …έξω από το σπίτι. Με τη γοητεία του κατακτά οποιονδήποτε στόχο και κάνει τις αντιστάσεις να πέφτουν. Θα αναζητήσει στην εξωσυζυγική του σχέση το είδος και τη συχνότητα του σεξ που δεν βρίσκει στον γάμο του, κι επίσης θα είναι παθιάρης σε τυραννικό βαθμό και κτητικός μέχρις απελπισίας. Ζητά τα πάντα, αλλά σε επίπεδο συναισθηματικής εξασφάλισης δεν προσφέρει τίποτα. Και σπάνια διαλύει τον γάμο του, ακόμα κι αν έχει χρεοκοπήσει για τα καλά.

 

Σχέση με παντρεμένο ΤΟΞΟΤΗ: Ο Τοξότης, παντρεμένος ή όχι, ερωτεύεται κατ’ εξακολούθηση και βαφτίζει την τελευταία του αγάπη «μοναδική και ανεπανάληπτη». Αυτός ο τίτλος ισχύει μέχρι να ξελογιαστεί ξανά, και η επόμενη να πάρει τα πρωτεία. Πέρα από την απουσία οποιασδήποτε εγγύησης ως προς τη μακροβιότητα της σχέσης, αν η εξωσυζυγική αγάπη θέλει να κρατήσει το ενδιαφέρον του Τοξότη, δεν αρκεί να είναι απλώς «κουλ» και ενδιαφέρουσα. Θα πρέπει και να μην αναφέρεται καθόλου στα μπανάλ προβλήματα της καθημερινότητάς της, του τύπου «χάλασε η βρύση και πλημμύρισα». Κι επίσης να μην την πειράζει η διαπίστωση ότι θα βρεθεί εξίσου απατημένη με τη σύζυγο, από μια καινούργια αντίζηλο.

 

Σχέση με παντρεμένο ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Ο Αιγόκερως θεωρείται από τα πιο πιστά ζώδια. Ίσως επειδή, αν και εφόσον απατήσει τη γυναίκα του, θα το κάνει τόσο οργανωμένα που δεν θα τον πάρουν χαμπάρι. Έτσι οι στατιστικές των αιγοκερίσιων παραστρατημάτων χάνονται στο σκοτάδι. Η αλήθεια είναι πάντως ότι, αν η απογοήτευση της γαμήλιας ζωής τον κάνει απόμακρο και ψυχρό, ένας εξωσυζυγικός έρωτας θα του ξυπνήσει τον ρομαντισμό και το πάθος. Αυτό όμως δεν θα αρκέσει για να τινάξει τα πάντα στον αέρα για χάρη της αγάπης του. Αν η διάλυση του γάμου του απειλεί το κοινωνικό, και κυρίως το επαγγελματικό του γόητρο, απλώς δεν θα αφήσει να συμβεί.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Σχέση με παντρεμένο ΥΔΡΟΧΟΟ: Για έναν Υδροχόο οι διαχωρισμοί που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι ανάμεσα σε σωστό-μη σωστό, επιτρεπτό-ανεπίτρεπτο κλπ. συνήθως δεν ισχύουν. Για εκείνον, τα πράγματα στη ζωή χωρίζονται σε εκείνα που του τραβούν το ενδιαφέρον και σε εκείνα που τον αφήνουν αδιάφορο. Αν μια ερωτική κατάκτηση του φανεί ενδιαφέρουσα προοπτική και θελήσει να ενδώσει, απλώς θα το κάνει. Στο κάτω κάτω, βέρα δεν φοράει ούτε στο δάχτυλο ούτε… στο μυαλό του. Θα απολαύσει τους ερωτικούς πειραματισμούς του για όσο κρατήσει, θα πάρει μερικές τονωτικές ανάσες ελευθερίας και μετά θα ξαναγυρίσει σπίτι του. Κι ας μη χαλάμε τις καρδιές μας, εντάξει;

Σχέση με παντρεμένο ΙΧΘΥ: Ο Ιχθύς συμπληρώνει επάξια την τριάδα των πιο άπιστων ζωδίων και οι εξωσυζυγικές περιπέτειες δεν είναι κάτι σπάνιο γι’ αυτόν. Δεν αντιμετωπίζει καν διλήμματα, γιατί το να ζει διχασμένος και μέσα σε νεφελώδεις καταστάσεις είναι μέσα στη φύση του. Έχει ιδιαίτερη αντοχή στην καταπίεση, οπότε αν την περνά μέσα στον γάμο του, δύσκολα θα επαναστατήσει. Απλώς, σε αντιστάθμισμα, θα παίρνει την παρηγοριά μέσα από την εξωσυζυγική του σχέση. Όμως έχει μια δόση μοιρολατρίας και είναι πλάσμα της συνήθειας. Προτιμά την οικειότητα μιας έστω και άσχημης γαμήλιας ζωής, από τη βουτιά στο άγνωστο ενός διαζυγίου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-04-2024 15:46:50