blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2014 / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Ετήσιες Προβλέψεις - Καρκίνος 2014

Έτος   2014    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2014

Μια καλή χρονιά για να κάνεις τον απολογισμό σου θα είναι το 2014 για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε. Θα διαπιστώσεις ότι έχεις καταφέρει αρκετά πράγματα τελικά το προηγούμενο έτος. Από εδώ και πέρα, με τη δυναμική σου να ελέγχεις κάποιες σημαντικές παραμέτρους της ζωής σου και με τη βοήθεια του Δία, που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 16 Ιουλίου, θα μπορέσεις να κινηθείς μπροστά και να αξιοποιήσεις περισσότερο τη δημιουργικότητά σου. Φυσικά, όλο αυτό θα βελτιώσει σημαντικά την καθημερινή σου ζωή αυτό το διάστημα και οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, τόσο για να προωθήσεις τα συμφέροντά σου, κινούμενος περισσότερο αποφασιστικά, όσο και για να παγιώσεις τα αποκτήματά σου. Η καλή σου φήμη μπορεί να σε βοηθήσει επίσης για το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα.

Πιθανές έριδες ίσως υπάρξουν στις περιόδους των Εκλείψεων, ιδιαίτερα των Σεληνιακών (στις 15 Απριλίου στο ζώδιο του Ζυγού και στις 8 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Κριού) και να δεχτείς βέλη ή κάποιες επικρίσεις. Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να σε ανησυχεί, αν δεν ανταποκριθείς στις προκλήσεις και διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2014, που ο Δίας εισέρχεται στον Λέοντα και ο Ουρανός παραμένει στον Κριό, θα βρεθείς σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της επαγγελματικής σου ζωής, ενώ παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να επιδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Καταπολέμησε κάθε ίχνος μετριοπάθειας και αναστολών και αντιμετώπισε τις προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν, με περίσσιο θάρρος και αυτοπεποίθηση. Το διάστημα αυτό θα σε οδηγήσει σε αποφασιστικές ενέργειες, που θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα στην προώθηση των συμφερόντων σου. Τώρα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις κάποια κεκτημένα σου και θα μπορέσεις παράλληλα να αρχίσεις να επεξεργάζεσαι πληροφορίες που θα έχεις ήδη συλλέξει από τους προηγούμενους μήνες, για να σχεδιάσεις την επαγγελματική σου πορεία όπως θέλεις.

Στα αισθηματικά σου, ο Κρόνος σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου θα βρίσκεται στον Σκορπιό και αυτό θα δυσκολέψει αρκετά τις επαφές σου με το αντίθετο φύλο. Η όψη αυτή θα σου δώσει μία τάση εσωστρέφειας, εντούτοις θα μπορέσεις να διαχειριστείς πιο άνετα τα δεδομένα και να επωφεληθείς από κάποια γεγονότα, που θα φρεσκάρουν και θα τονώσουν τις σχέσεις σου και την ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα από τις 19 Ιουλίου μέχρι τις 12 Αυγούστου, που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου. Τόλμησε να γίνεις λίγο πιο “εκκεντρικός” στις συνήθειες σου ή στην συμπεριφορά σου και σίγουρα δεν θα βγεις χαμένος.

Η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου, στον Σκορπιό, θα τονώσει το ερωτικό σου προφίλ και θα φέρει πολλές ευκαιρίες γνωριμιών, τόσο στους δεσμευμένους όσο και στους αδέσμευτους του ζωδίου. Όμως, προσέξτε να μην ξεπεράσετε κάποια όρια από κεκτημένη ταχύτητα και μπλέξετε σε καταστάσεις που δεν θα είστε ικανοί να ελέγξετε.

Αισθηματικές προβλέψεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2014 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Καλά θα είναι τα νέα για εσένα που είσαι Καρκίνος, όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή. Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, γεγονός που θα σου φέρει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις. Τη διάρκεια του πρώτου και τελευταίου διμήνου του εξαμήνου, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι και από την κίνηση του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, μπορείς να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις ώστε να αναθερμάνεις ουσιαστικά τις μόνιμες σχέσεις σου, αλλά και να πάρεις αποφάσεις ισχυροποίησης του δεσμού σου.

Το άλλο σου μισό τώρα θα σε θέλει και θα σε ποθεί περισσότερο από ποτέ και εσύ θα βρεθείς στον 7ο ουρανό, ζώντας ανεπανάληπτες στιγμές μαζί του. Αν φροντίσεις να κρατήσεις σε επιθυμητά επίπεδα και τα οικονομικά σου, τότε οι έννοιες σου θα είναι σχεδόν μηδαμινές.

Οι ελεύθεροι θα συναντάτε συνεχώς άτομα που θα είναι υποψήφιοι σύντροφοι και εκεί που θα κατασταλάζετε σε κάποιον, εκεί είναι που θα ξαναβρίσκεστε σε δίλλημα λόγω μιας νέας γνωριμίας. Από τα μέσα καλοκαιριού και μετά, με την μετακίνηση του Δία στο ζώδιο του Λέοντα, αλλά και του Ουρανού που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού, είναι δύσκολο να έχεις πάρει αποφάσεις και καλά θα κάνεις βέβαια, γιατί εκεί είναι που σε περιμένουν τα καλύτερα. Πρόσεχε μόνο να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα και σε βρει ο χειμώνας μόνο σου. Είναι καιρός να επιλέξεις τελικά τον άνθρωπο που θα συντροφεύσει τις κρύες νύχτες σου και θα δώσει ένα άλλο νόημα στην καθημερινότητα σου. Το 2014 στο κλείσιμό του, είναι βέβαιο ότι θα σε βρει δεσμευμένο και να αναπολείς τις στιγμές των ερωτικών σου μεγαλείων.

Επαγγελματικά και χρήμα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Αυτή η χρονιά είναι αρκετά δυναμική για εσένα, φίλε Καρκίνε, καθώς θα παρουσιαστούν μπροστά σου ευκαιρίες για να εργαστείς για τους στόχους σου. Στο ξεκίνημα του έτους και μέχρι αρχές Μαρτίου, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Δία στο ζώδιό σου, θα δημιουργηθούν κάποιες καθυστερήσεις, που μόνο σκοπό όμως έχουν να σε κάνουν σκεφτείς τα προγράμματά σου, ώστε να αναθεωρήσεις κάτι που δεν είναι τόσο ωφέλιμο για την πρόοδο σου και να το εφαρμόσεις αργότερα. Από εκεί και μετά όμως, θα αισθανθείς να κρατάς όλα τα εργαλεία στα χέρια σου για να χτίσεις το μέλλον σου. Χρήσιμες κοινωνικές επαφές και γνωριμίες θα είναι μέσα στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου. Επίσης θα ήταν πολύ χρήσιμο για εσένα, αν εκσυγχρόνιζες τον επαγγελματικό σου χώρο ή αν δούλευες με κάποιο μέσο, του οποίου η απήχηση του στο μέλλον θα ήταν ιδιαίτερα προοδευτική. Ίσως ακόμη χρειαστεί να κάνεις επαναστατικά βήματα για να ανοίξεις το δρόμο προς το μέλλον σου. Το σίγουρο όμως είναι ότι θα τα καταφέρεις!

Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου θα πρέπει να προστατέψεις το έργο και τις αποφάσεις σου με κάθε δυνατό τρόπο, μένοντας μακριά από δολοπλοκίες. Αρκετές θα είναι οι στιγμές που θα νιώσεις σύγχυση και αδυναμία, αλλά αν δεχτείς τη βοήθεια κάποιων άξιων συναδέλφων σου, τότε όλα θα κυλήσουν ικανοποιητικά. Από το Φθινόπωρο και μετά, ευνοούνται οι στόχοι, που είναι σχετικοί με την ομαδική προσπάθεια. Στα οικονομικά σου, η κίνηση του Δία στο ζώδιό σου συνοδεύεται από την επίτευξη των στόχων σου και τη σημαντική αύξηση των εσόδων σου. Οι κοινωνικές σου επαφές, που είναι ήδη ευνοημένες, καθώς και οι σχέσεις με τους ανωτέρους σου, προωθούν εξίσου την καριέρα και την τσέπη σου.

Από τα μέσα του έτους ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με το νόμο και ως εκ τούτου είναι αναγκαίο να εξετάσεις καλά οικογενειακές δαπάνες και εγγυήσεις σε δάνεια που σχετίζονται με φίλους, διότι θα προκύψουν οικονομικά εμπόδια που θα μπλοκάρουν τον προϋπολογισμό σου. Δεν υπάρχει λόγος να βρεθείς αντιμέτωπος με τέτοιες καταστάσεις, όταν θα μπορούσες να τις έχεις προλάβει.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2014 00:00:00
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι