blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2024 / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Ο Καρκίνος το 2024 στα επαγγελματικά και αισθηματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2024 για τον Καρκίνο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Καρκίνοι και ωροσκόποι Καρκίνοι, το 2024 είναι σαφώς καλύτερο για εσάς και, σε αρκετές περιπτώσεις, θα σας φανεί και τυχερό καθώς, ακόμα και αν νιώσετε ότι πιέζεστε σε ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας, θα υπάρχει οπωσδήποτε και ένα άλλο θετικό αντίβαρο σε κάποιον άλλο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο το 2024

Η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστεί να δουλέψετε, και μάλιστα αρκετά, και όχι μόνο να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας, αλλά και γενικά τη ζωή σας ακόμα πιο σοβαρά. Στο κομμάτι αυτό θα βοηθήσει ο Κρόνος από τους Ιχθύες που σας ζητά να αλλάξετε ό,τι επιδέχεται αλλαγής, ακόμα και αν αυτό είναι ο τρόπος σκέψης και γενικά η κοσμοθεωρία σας. Ο Κρόνος από εκεί σας ζητά να συνδεθείτε με τα ανώτερα επίπεδα του νοητικού πεδίου, να κατανοήσετε περισσότερο τον εαυτό σας με την έννοια της αυτεπίγνωσης και να εργαστείτε με σκοπό την προσωπική, επαγγελματική και πνευματική σας βελτίωση και άνοδο. Ο Κρόνος από εκεί σας ζητά να καταλάβετε ότι οι δυσκολίες που θα σας βάζει θα είναι για να μπορέστε να πειθαρχήσετε σε ένα σκοπό, να είστε δίκαιοι, πρακτικοί, προσγειωμένοι στο εδώ και τώρα και να καταλάβετε ότι το να θέτετε τα όρια σας στους άλλους, δεν είναι απαραίτητα και κάτι κακό.

Οι εκλείψεις που θα γίνουν, τόσο οι Ηλιακές στις 8/4 και στις 2/10, όσο και η Σεληνιακή στις 25/3 στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα σας οδηγήσουν σε συνειδητοποιήσεις που ενδεχομένως να έρθουν μέσα από δυνατά και αφυπνιστικά γεγονότα, τόσο σε ό,τι αφορά το εργασιακό σας περιβάλλον, όσο και το οικογενειακό. Αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες που θα αφορούν ένα μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος της οικογένειάς σας, ενώ άλλοι θα χρειαστεί να αναμετρηθείτε, τρόπον τινά, με ανώτερα από εσάς πρόσωπα στην επαγγελματική ιεραρχία. Η Σεληνιακή έκλειψη, που θα γίνει στις 18/9, θα σας ωθήσει σε ξεκαθαρίσματα. Επίσης όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, όχι μόνο στο τι λέτε, αλλά και στο πώς το λέτε έτσι ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια για παρεξηγήσεις.

Ο Δίας, από το περιβάλλον του συμβατού με εσάς Ταύρου, λειτουργεί βοηθητικά και θα συνεχίσει έτσι μέχρι και τις 25/5 ευνοώντας ιδιαίτερα όσους από εσάς εργάζεστε ή έχετε με τον οποιονδήποτε τρόπο σχέση με ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, συλλόγους και, γενικά, με ό,τι έχει να κάνει με ομάδες ανθρώπων. Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι το να είστε συντονισμένοι με το γενικό καλό και όχι μόνο με το προσωπικό σας κέρδος. Όταν, μάλιστα, ο Δίας συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Ουρανό θα σας φέρει και ξαφνικές ευκαιρίες αλλά και γνωριμίες με καινούργια άτομα που σύντομα θα κοσμούν με την παρουσία τους τον κατάλογο των φίλων σας.

Ο Πλούτωνας, που σας ταλαιπώρησε ιδιαίτερα η αλήθεια είναι, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας κατά τη παραμονή του στο ζώδιο του Αιγόκερου, κάτι που θα κάνει ξανά και για τελευταία φορά το Φθινόπωρο, θα μετακομίσει στον Υδροχόο έχοντας διαφορετικά αιτήματα, πλέον, από εσάς. Τώρα καλείστε να επαναπροσδιορίστε τις αξίες σας και να επανατοποθετηθείτε πάνω σε αυτές καθώς το ζητούμενό σας, δεν είναι να ακολουθήσετε τον δρόμο που σας έχουν τοποθετήσει άλλοι ή οι συνθήκες, αλλά το δρόμο που πραγματικά επιθυμείτε εσείς. Η θέση αυτή του Πλούτωνα θα σας βάλει σε μια διαδικασία προσωπικής αναγέννησης όπου θα χρειαστεί να κάνετε ένα εσωτερικό διάλογο και να αντιμετωπίσετε ανασφάλειες και φοβίες που τυχόν έχετε και οι οποίες σας κρατούσαν πίσω. Εν κατακλείδι, έστω και μέσα από περιπέτειες, η σειρά σας να λάμψετε έχει έρθει.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Καρκίνου το 2024 

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες θα συνεχίζει να σας ζητά να δείτε με άλλο μάτι την προσωπική σας ζωή και να ξεκαθαρίσετε, πρώτα από όλα μέσα σας, τι πραγματικά θέλετε και δευτερευόντως αν αυτό που επιθυμείτε σας ταιριάζει και «κουμπώνει» με τη διάθεσή σας να εξελιχθείτε σαν άνθρωποι. Δεδομένου του γεγονότος ότι σαν άνθρωποι είστε ευαίσθητοι αλλά ταυτοχρόνως και αρκετά παρορμητικοί, ο Κρόνος έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι το να χαθείτε στα συναισθήματά σας και να πάρετε βιαστικές αποφάσεις δεν είναι το ζητούμενο. Τουναντίον, θα πρέπει να διατηρήσετε την ικανότητά σας να βλέπετε τη ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων και να λαμβάνετε πρακτικές αποφάσεις με βάση τη λογική. Αναζητήστε την παρέα ανθρώπων πιο θετικών και συντονισμένων με τη χαρά και την αισιοδοξία γιατί ένα από τα προβλήματα που, λόγω της έντονης ενσυναίσθησης που έχετε, είναι το ότι παρασύρεστε ενεργειακά από τους γύρω σας.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 25/3, 8/4 και 2/10, θα ωθήσουν αρκετούς από εσάς να κάνετε μια, τρόπον τινά, επανεκκίνηση με την έννοια της αναζήτησης ανθρώπου που να εφαρμόζει καλύτερα στα θέλω και στις ανάγκες σας. Από την άλλη, κάποιοι από εσάς θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που ήδη έχετε δίπλα σας είναι σαφώς ανώτερο από ο,τιδήποτε άλλο βρέθηκε στο διάβα σας. Μεγάλη αξία για την αισθηματική σας ζωή θα έχει η έκλειψη που θα γίνει στις 18/9 και η οποία, αν και θα νιώθετε ότι σας θολώνει λίγο τα συναισθηματικά σας νερά, στο τέλος θα καταλάβετε ότι λειτουργεί με σκοπό να σας ξυπνήσει και να σας κάνει πιο διεκδικητικούς. Με την έκλειψη αυτή θα θελήσετε με πιο έντονο τρόπο να επικοινωνήσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας ενώ θα υπάρχουν και περιπτώσεις που μια εξομολόγηση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο Δίας από τον Ταύρο θα συνεχίσει να σας φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες τις οποίες θα κάνετε είτε μέσα από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε μέσα από φιλικές παρέες ή διασκεδάσεις. Όταν μάλιστα τον Απρίλιο συναντηθεί με τον Ουρανό, θα φέρει στις ζωές αρκετών από εσάς ξαφνικούς έρωτες ενώ σε άλλους ξαφνικές περιπέτειες. Στις 26/5, που ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, θα ευνοήσει όσους από εσάς αποζητούν μια ερωτική επανασύνδεση. Επίσης, θα ανθίσουν οι παρασκηνιακοί έρωτες ή, γενικά, οι αγάπες που για τον οποιονδήποτε λόγο θα πρέπει να παραμείνουν, τουλάχιστον για το αρχικό τους διάστημα, κρυφές.

Ο Πλούτωνας θα είναι στον Υδροχόο, με εξαίρεση το Φθινόπωρο που θα επιστρέψει για λίγο στον Αιγόκερω και θα επαναφέρει στη ζωή σας πιεστικές καταστάσεις στις σχέσεις σας καθώς και την ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας. Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο πρόκειται να ξυπνήσει τα πάθη και την ανάγκη σας να ζήσετε έντονες και, κατά περιπτώσεις, πρωτόγνωρες ερωτικές ιστορίες. Οι δεσμευμένοι θα επαναφέρετε το πάθος στη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μια ερωτική ιστορία που θα σας στιγματίσει. Σε κάθε περίπτωση και δεδομένου ότι η αναζήτηση των ηδονών θα είναι το ζητούμενό σας, θα πρέπει να προσέξετε να μη γίνετε έρμαιο των παθών και των ορέξεών σας.

Καλές ημερομηνίες για εσάς είναι αυτές που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, δηλαδή μεταξύ 18/6 και 11/7 όταν θα βρίσκεται στον Σκορπιό, μεταξύ 5/12 και 29/12 και όταν θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δηλαδή μεταξύ 12/11 και 7/12.

Αν επιθυμείτε μια επανασύνδεση, καλές ημερομηνίες θα είναι όταν ο Ερμής θα βρεθεί σε ανάδρομη πορεία, δηλαδή μεταξύ 1 με 25/4, 4 με 28/8 και 26/11 με 15/12 και όταν συμβεί το ίδιο και με τον Άρη από τις 7/12 και μετά. 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Καρκίνου το 2024

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες, ένα ζώδιο ταιριαστό με τη δική σας ποιότητα, συνεχίζει να σας καλεί να αναβαθμιστείτε και να συλλέξετε γνώση γύρω από το αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε ή με κάποιο άλλο που σας έχει κινήσει την περιέργεια. Ο σκοπός είναι να αποκτήσετε επάρκεια γνώσεων έτσι ώστε να μπορέσετε να την εκφράσετε και, γιατί όχι, να επιβραβευτείτε για αυτό, είτε υλικά, είτε ηθικά, και φυσικά να επεκταθείτε με την έννοια αναβάθμισης σας σε ανώτερη επαγγελματική βαθμίδα. Ο Κρόνος από τη θέση του αυτή σας ζητά να πάρετε στα σοβαρά τη μάθηση με σκοπό την πνευματική εξέλιξη. Ορισμένοι μπορεί να αποφασίσετε να μάθετε μια ξένη γλώσσα ή να τελειοποιήσετε τις σπουδές σας σε αυτήν για να τη χρησιμοποιήσετε στο βιογραφικό σας ενώ άλλοι να ασχοληθείτε με μια πιστοποίηση σπουδών. Με τη θέση αυτή του Κρόνου, ιδιαίτερη εύνοια έχουν όλοι όσοι από εσάς έχετε επαγγελματική επαφή με το εξωτερικό, με ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, με ταξίδια και με νομικά ζητήματα ενώ επιτυχίες θα έχουν και τα επαγγελματικά σας ταξίδια. Το σίγουρο με τον Κρόνο στους Ιχθύες είναι ότι σας προετοιμάζει για κάτι ακόμα μεγαλύτερο και σπουδαιότερο που θα έρθει όταν ο Κρόνος περάσει στο επόμενο ζώδιο, δηλαδή τον Κριό, κάτι που θα συμβεί το Φεβρουάριο του 2026. Τότε, θα βρεθεί στο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται, εκτός των άλλων, με την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας. Αυτό, εκτός του ότι δείχνει ότι ξεκινάει ένας ακόμα μεγάλος κύκλος σπουδών/μάθησης και εργασίας για εσάς, σας προειδοποιεί πως ό,τι σπείρετε επαγγελματικά τώρα, θα το θερίσετε σε επίπεδο στάτους και φυσικά οικονομικό τότε.

Δυνατές για την επαγγελματική σας ζωή θα είναι και οι εκλείψεις στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 25/3, 8/4 και 2/10, με αυτή της 8/4 να είναι και η πιο έντονη. Κατά τη διάρκειά τους θα νιώσετε ότι οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι υπερβολικές και σας ρουφούν σχεδόν όλη σας την ενέργεια και ότι η δουλειά σας δεν σας αφήνει περιθώρια για να έχετε προσωπική ζωή. Επίσης, θα έρθετε σε αντιπαράθεση με συναδέλφους ή με τους ανωτέρους σας και, γενικά, θα βιώσετε πιέσεις καθώς θα νιώθετε ότι, ενώ δουλεύετε πολύ και υπό καθεστώς πίεσης, η δουλειά σας δεν αναγνωρίζεται.

Ο Δίας από τον Ταύρο θα συνεχίσει να σας βοηθά επαγγελματικά ενώ, όταν βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Ουρανό τον Απρίλιο, θα σας φέρει ξαφνικές θετικές εξελίξεις αναφορικά με ένα επαγγελματικό πλάνο που έχετε κατά νου και στο οποίο με τον οποιονδήποτε τρόπο συμμετέχει φιλικό σας άτομο. Επίσης, κέρδη θα έχετε μέσα από ιδρύματα, ομάδες, συλλόγους αλλά και τη διαφήμισή σας στο διαδίκτυο. Αυτό που σας ζητά ο Δίας είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να μη χάσετε ευκαιρίες δυνατές να τροποποιήσουν θετικά τα οικονομικά σας. Η μετακίνηση του Διός στο ζώδιο των Διδύμων στις 26/5 θα λειτουργήσει προστατευτικά σε εσάς καθώς, μέσα από γεγονότα που θα συμβούν, θα καταλάβετε ποιος είναι σύμμαχός σας και ποιος όχι έτσι ώστε να πράξετε τα δέοντα. Επίσης, ευνοεί επαγγελματικές συμφωνίες που θα γίνουν κάτω από το τραπέζι καθώς και κάποια έξτρα έσοδα.

Ο Πλούτωνας, που δοκίμασε τις συνεργασίες σας κατά την παραμονή του στον Αιγόκερω, θα μπει πλέον στον Υδροχόο. Από αυτή του τη θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα όσους από εσάς σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, ειδικά αν σε αυτή συμμετέχουν και άτομα από το φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον. Ωστόσο, με τον Πλούτωνα στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας καθώς και με τις επενδύσεις σας, με την έννοια της επίγνωσης του που μπορείτε να φτάσετε προς το παρόν οικονομικά. Μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα ακίνητης περιουσίας, διατροφών, ασφαλειών και οικονομικών επενδύσεων με την μορφή μακροπρόθεσμων καταθέσεων, μετοχών και ομολόγων. Επίσης, επιπλέον εύνοια έχετε όσοι από εσάς είστε ψυχολόγοι, ψυχίατροι ή ασχολείστε με επενδύσεις και γενικά με το χρήμα.

Ετήσιες προβλέψεις 2024 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00