blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2018 / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Ετήσιες Προβλέψεις - Αιγόκερως 2018

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 3

Οι προβλέψεις σας.

Για τον Αιγόκερω το 2018 θα εξελιχθεί αρκετά καλά με έντονη κοινωνική δραστηριότητα και ευημερία. Η καριέρα και το επαγγελματικό σου προφίλ ξεκίνησε την ανοδική του πορεία στα τέλη του έτους με τον Κρόνο να εισέρχεται στο ζώδιο σου. Πολλές από αυτές τις τάσεις αναμένεται να έχουν και συνέχεια στο 2018. Τα φώτα θα πέφτουν στην κοινωνική σου ζωή για όλο το διάστημα που ο Δίας θα κινείται στον Σκορπιό δηλαδή μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Με αυτή την εύνοια, αν ανήκεις στους ανύπαντρους των δύο τελευταίων ετών, οι πιθανότητες για να μπεις στο κλαμπ των παντρεμένων είναι πολλές. Από εκεί και μετά με την είσοδο του εν λόγω πλανήτη στον Τοξότη, το ενδιαφέρον θα μετατοπιστεί σε βαθύτερα ζητήματα που αφορούν στη ζωή, ενώ θα έχεις τη διάθεση να αλλάξεις πολλά κομμάτια του εαυτού σου. Σε συνδυασμό με τον Κρόνο που θα παραμένει στο ζώδιο σου για όλη την χρονιά η αναγέννηση θα γίνει επιτακτική ανάγκη, ενώ η έννοια της ζωής θα υπάρχει πολύ έντονα μέσα στο μυαλό σου. Προκειμένου, λοιπόν, να καταφέρεις να επιφέρεις τις αλλαγές στον ίδιο σου τον εαυτό, καλείσαι να σκεφτείς πιο σοβαρά τί ακριβώς θέλεις από τη ζωή σου, ενώ ενδεχομένως, θα πρέπει να κάνεις μια ανακατάταξη στις προτεραιότητες που έχεις θέσει μέχρι τώρα. Είναι πολύ σημαντικό να ορίσεις εξ αρχής τα όριά σου, καθώς και το τί ακριβώς θεωρείς εσύ θεμελιώδες. Από τις 24 Απριλίου μέχρι τα μέσα Ιουνίου που η Αφροδίτη θα κινείται ακολούθως πρώτα στους Διδύμους και μετά στον Καρκίνο το ενδιαφέρον θα μετατοπιστεί στον τομέα των αισθηματικών και των φιλικών σχέσεων. Θεωρητικά, τα αισθηματικής φύσεως θέματα έχουν ήδη τακτοποιηθεί και αναζητάς περισσότερο νέα πρόσωπα που θα απαρτίσουν τον κύκλο των φιλικών σου επαφών. Τα οικονομικά σου υπήρξαν και συνεχίζουν να είναι πολύ σημαντικά για εσένα. Οπότε το 2018, ο τομέας αυτός θα σε απασχολήσει αρκετά. Από τις 30 Σεπτεμβρίου και μετά που ο Πλούτωνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο σου φαίνεται πως θα μπεις σε μια διαδικασία να βοηθήσεις και άλλα πρόσωπα να οδηγηθούν στην ευημερία, εκτός από τις προσπάθειες που θα κάνεις να βελτιώσεις το δικό σου επίπεδο ζωής. Ο τομέας της πνευματικότητας υπήρξε αρκετά ενισχυμένος τα τελευταία χρόνια και φαίνεται πως θα συνεχίσει να είναι και το 2018. Νιώθεις μια βαθιά επιθυμία να έρθεις πιο κοντά στο «άγνωστο», να γνωρίσεις ό,τι βρίσκεται πέρα από τον υλικό κόσμο καταφέρνοντας έτσι να κατανοήσεις την ύπαρξή σου ανάμεσα στις άλλες υπάρξεις. Το πιο σημαντικό ενδιαφέρον θα είναι, λοιπόν, τα οικονομικά, η επικοινωνία, τα αισθηματικά, η πνευματικότητα. Το τελευταίο δίμηνο του χρόνου που ο Δίας θα κινείται στον Τοξότη στρέφεσαι περισσότερο στην προσωπική σου μεταμόρφωση μέσα από πνευματικές αναζητήσεις. Ο τρόπος που θα προσεγγίσεις την πνευματικότητά σου έχει να κάνει με τον τρόπο σκέψης ή το χαρακτήρα σου. Νέες φιλικές επαφές είναι πιθανό να σου δείξουν νέους δρόμους που θα θελήσεις να τους ακολουθήσεις προκειμένου να φτάσεις πιο κοντά στην αυτογνωσία και σε μια κατάσταση που θα αγαπήσεις βαθιά και ουσιαστικά τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο αισθηματικός τομέας σε έχει απασχολήσει πολύ τα δύο τελευταία χρόνια και αναμένεται να συνεχίσεις με τον ίδιο τρόπο και το 2018. Όπως και πέρυσι θα παίξεις το ρόλο του κυνηγού. Δεν είσαι ο τύπος ανθρώπου που θα περιμένει το τηλέφωνο να χτυπήσει. Αντίθετα, παίρνεις πρωτοβουλία προκειμένου να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με μεθοδικότητα και τακτική, χτίζοντας τον κοινωνικό σου προφίλ λίγο-λίγο και με υπομονή. Η αλήθεια είναι ότι με τον δικό σου αργό και σχολαστικό ρυθμό καταφέρνεις να φτιάξεις μια υπέροχη σχέση. Ως Αιγόκερως, φημίζεσαι για πολλές δεξιότητες, μεταξύ αυτών, την ικανότητα οργάνωσης, την αξιοπρεπή προσέγγιση στις καταστάσεις, τις ηγετικές σου δυνατότητες και την δυνατότητα να βγάζεις χρήματα με έναν μοναδικό τρόπο, αλλά έχεις μια δυσκολία στο να εισπράττεις την εύνοια του κοινωνικού συνόλου. Οπότε, έχεις αφοσιωθεί στο να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι επάνω σε αυτό, προσπαθώντας να βάζεις τους άλλους ψηλά στις προτεραιότητές σου, γεγονός που δίνει ώθηση στην κοινωνικότητά σου. Δεδομένης αυτής της κατάστασης, λοιπόν, ο ρόλο σου ως σύντροφος ή σύζυγος θα είναι πολύ ενισχυμένος. Θα έχεις την τάση να ικανοποιείς το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου, κάνοντάς το να νιώθει μοναδικός. Η πρόκληση που έρχεται αυτή τη χρονιά σχετίζεται με το πόσο θα καταφέρεις να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή με την καριέρα. Και τα δύο θα είναι αρκετά σημαντικά για εσένα και σου καταναλώνουν πολλή ενέργεια και χρόνο. Επίσης, είναι δύο τομείς που προσπαθούν να σε τραβήξουν σε δυο αντίθετες πλευρές και θα έχεις την αίσθηση ότι παίζεις το παιχνίδι με το τεντωμένο σκοινί. Θα πρέπει να τραβάς πότε προς τη μία, πότε προς την άλλη κατεύθυνση, έτσι ώστε να κρατάς την ισορροπία και να μην πέσεις κάτω.

Επαγγελματικά και χρήμα

Τα οικονομικά και η καριέρα είναι πάντα σημαντικά για εσένα και αυτήν την χρονιά θα λάβουν σχεδόν την πρώτη θέση στην λίστα με τις προτεραιότητες σου. Το 2018 θα είναι μια δυνατή χρονιά σε επίπεδο οικονομικών και επαγγελματικών. Θα υπάρξει άψογη αρμονία μεταξύ του οικονομικού και του επικοινωνιακού σου τομέα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αναμένεις μεγάλες επιτυχίες, όχι μόνο εξαιτίας των οικονομικών και οργανωτικών ικανοτήτων σου, αλλά και εξαιτίας του επικοινωνιακού σου ταλέντου που αναπτύσσεται ακόμη περισσότερο. Με αυτό το δεδομένο, λοιπόν, μπορείς να βγάλεις χρήματα μέσα από τη διδασκαλία, την διεξαγωγή σεμιναρίων, τις πωλήσεις, τις δημόσιες σχέσεις και τα μέσα ενημέρωσης. Ο τρόπος που θα σχετιστείς με αυτά μπορεί να είναι έμμεσος ή άμεσος. Όπως και να έχει το όφελος που θα λάβεις είναι μεγάλο. Η ευημερία θα κυριαρχήσει όλο το 2018, αλλά ειδικά μετά τις αρχές Νοεμβρίου θα είσαι σε θέση να ζήσεις πολύ σημαντικές εξελίξεις που θα σε ευχαριστήσουν. Η καριέρα σου, αναμένεται να είναι και αυτή πολύ επιτυχημένη, αλλά με πολλή πίεση και τρέξιμο. Μην σε φοβίζει , όμως, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι τόσο ικανοποιητικά που θα παρασύρουν μακριά κάθε μνήμη ταλαιπωρίας και κόπου. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2018 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2018

Ταύρος 2018

Δίδυμος 2018

Καρκίνος 2018

Λέων 2018

Παρθένος 2018

Ζυγός 2018

Σκορπιός 2018

Τοξότης 2018

Υδροχόος 2018

Ιχθύς 2018

Νέο σποτ myastro.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-12-2017 15:31:56
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι