blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2018 / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Ετήσιες Προβλέψεις - Κριός 2018

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 4

Οι προβλέψεις σας.

Το 2018 για τον Κριό αναμένεται να είναι μια χρονιά καλύτερη από τις προηγούμενες. Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, βίωσες αρκετές προκλήσεις. Η υγεία και η ενεργητικότητά σου δεν βρίσκονταν σε τόσο υψηλά επίπεδα όπως είχες συνηθίσει παλιότερα. Επίσης, έπρεπε να κάνεις υπερπροσπάθεια προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου, ξεπερνώντας πολλά εμπόδια. Αν και το 2018 θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες ακόμη παρόμοιες καταστάσεις, φαίνεται πως τα δυσκολότερα πέρασαν. Τώρα το πλανητικό σκηνικό αλλάζει, διώχνοντας μακριά την πίεση και το άγχος που σου προκαλούσε μέχρι τώρα, δημιουργώντας πιο αρμονικές συνθήκες. Πρόσωπα και καταστάσεις που έρχονταν σε κόντρα μαζί σου, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο που ο Ερμής, ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα κινηθούν στο ζώδιο σου, θα έχουν εντελώς διαφορετική συμπεριφορά, πιο φιλική και βοηθητική, γεγονός που θα σε κάνει να πιστέψεις στα θαύματα! Ωστόσο μέχρι τις 15 Μαΐου που ο Ουρανός θα κινείται στο ζώδιο σου θα πρέπει να έχεις την πειθαρχία, το καθήκον και την τάξη σαν καλύτερούς σου φίλους με στόχο να ανταπεξέλθεις χωρίς προβλήματα στην καθημερινότητα.

Η χρονιά που πέρασε με τον Κρόνο να εισέρχεται στον Αιγόκερω τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου ήταν σημαντική για την αισθηματική σου ζωή, καθώς το πιθανότερο είναι ότι έκανες το επόμενο βήμα. Είτε μπήκες σε μια σοβαρή δέσμευση, είτε παντρεύτηκες. Αν πάλι δεν υπήρξε το κατάλληλο πρόσωπο για να σε κρατήσει κοντά του, το 2018 κρύβει θαυμάσιες προοπτικές για σένα. Ο Κρόνος που επιμένει να κινείται στον Αιγόκερω για όλη την χρονιά προσφέρει την ιδιαίτερη εύνοιά του στον τομέα της αγάπης, γεγονός που κάνει τις συνθήκες κατάλληλες για να αναπτυχθεί ένα νέο ειδύλλιο.

Οι τομείς που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τα συναισθήματα πέρασαν από δοκιμασίες την χρονιά που πέρασε και φαίνεται πως η τάση αυτή θα συνεχίσει και την επόμενη. Με τον τρόπο αυτό το σύμπαν σου στέλνει το δικό του μήνυμα, προκειμένου να σε βοηθήσει να αναδιοργανώσεις και να αναδομήσεις αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Τις περιόδους που θα σημειωθούν οι Εκλείψεις (31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) θα είναι κατάλληλες για να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση με σκοπό την ψυχολογική σου ισορροπία και εξέλιξη. Καλό είναι να θέσεις ως πρώτη προτεραιότητα την αναζήτηση αυτή, αφού αυτή θα είναι η βάση για να χτίσεις το οικοδόμημά σου.

Όλη την προηγούμενη χρονιά δούλεψες πολύ για να αναβαθμίσεις την καριέρα σου και να βελτιώσεις την οικογενειακή αρμονία, γεγονός που θα συνεχιστεί και το 2018.

Τα οικονομικά σου δεν θα ανήκουν στις προτεραιότητές σου. Φυσικά, θα έχεις την ευκαιρία να κερδίζεις χρήματα, αλλά δεν θα είναι το πρωτεύον σου μέλημα.

Οι τομείς που θα δώσεις έμφαση το χρόνο που έρχεται είναι το σπίτι, η οικογένεια και ο συναισθηματικός σου κόσμος, τουλάχιστον μέχρι τα μισά του χρόνου. Τα παιδιά, η δημιουργικότητα και η διασκέδαση θα κυριαρχήσουν κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο. Η αγάπη, ο ρομαντισμός και η κοινωνική ζωή θα βρίσκονται στο προσκήνιο μέχρι τις 8 Νοεμβρίου που ο Δίας θα σου στέλνει τις θετικές επιρροές του από το ζώδιο του Σκορπιού ενώ από εκεί και πέρα θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που αφορούν στην προσωπική σου αλλαγή, στην αναγέννηση και τη μελέτη βαθύτερων εννοιών.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ κοινωνική για το ζώδιο του Κριού και η ίδια τάση αναμένεται και το 2018. Ένας γάμος, μια σοβαρή δέσμευση, μια αύξηση των κοινωνικών σου κύκλων, νέοι φίλοι, όλα φαίνεται πως θα είναι μέρος του παιχνιδιού. Το καλό είναι ότι ασκείς έλξη σε «ποιοτικούς» ανθρώπους χωρίς να σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις πολλούς. Το πρόσωπο που θα σταθεί ως παρτενέρ δίπλα σου θα είναι υψηλού κύρους, με γνώσεις, παιδεία, εξευγενισμένος και πλούσιος, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Ίσως να προέρχεται από χώρα του εξωτερικού ή ακόμη και να τον γνωρίσεις σε ένα ταξίδι σου στο εξωτερικό. Όλα αυτά είναι πιθανά καθώς το πλανητικό σκηνικό επηρεάζει θετικά τον τομέα του σπιτιού σου. Θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι ένας υποψήφιος σύντροφος δεν βρίσκεται απαραίτητα δίπλα μας. Διεύρυνε τους ορίζοντές σου, αναζήτησε νέες παρέες και ενασχολήσεις και θα δεις ότι θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σου τραβήξουν το συναισθηματικό ενδιαφέρον. Με λίγα λόγια, η χρονιά αυτή συνδέει την κοινωνική σου ζωή με την αισθηματική σου. Όσο πιο δραστήριος είσαι τόσο πιο κοντά θα βρεθείς στο άλλο σου μισό. Από την άλλη, με το να μένεις κοινωνικοποιημένος και να έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους, προσφέρεις ζωτικότητα στην σχέση σου και σε κάνει να βλέπεις με έναν ξεχωριστό τρόπο τον αγαπημένο σου. Ενώ όλη η χρονιά προσφέρεται για να συναναστραφείς και να αναπτύξεις τις επαφές σου, οι μήνες Μάιος, Ιούνιος και Ιούλιος θα είναι οι ιδανικότεροι όλων.

Επαγγελματικά και χρήμα

Ο τομέας των οικονομικών δεν θα έλεγε κανείς ότι θα βρίσκεται στο προσκήνιο το 2018. Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου θα υπάρξουν ευκαιρίες για να γίνει κάτι σημαντικό, να κάνεις αλλαγές και να βρεις νέες πηγές εισοδήματος. Τα οικονομικά θα αποκτήσουν νέο ενδιαφέρον και θα αρχίσουν να έχουν πιο μεγάλη σημασία για εσένα. Θα δεις ανάπτυξη και επιτυχίες στον τομέα αυτό. Το κλειδί για να οδηγηθείς εκεί θα είναι η δική σου διάθεση που μπορείς να την εκφράσεις μέσα από τον δυναμισμό και την λήψη πρωτοβουλιών. Οπότε, μην περιμένεις τις προοπτικές να σε οδηγήσουν στους στόχους σου, κινητοποιήσου από μόνος σου και βρες τις καλύτερες λύσεις όπως εσύ ξέρεις. Αναμένεται, λοιπόν, το τέλος του χρόνου να σε βρει πιο ευκατάστατο από ό,τι ξεκίνησες. Τα οικονομικά θα είναι μια μεγάλη περιπέτεια, καθώς θα έχεις την ανάγκη να πάρεις τα ρίσκα σου που καλό θα είναι να το κάνεις εκτός των διαστημάτων που θα κινείται ανάδρομα (22 Μαρτίου μέχρι 15 Απριλίου, 26 Ιουλίου μέχρι 19 Αυγούστου και 17 Νοεμβρίου μέχρι 6 Δεκεμβρίου). Κινητήριος δύναμη θα είναι η θέλησή σου να προσέξεις και να αναδείξεις τον ίδιο σου τον εαυτό, προβάλλοντας τις ικανότητές σου και αποδεικνύοντας ότι μπορείς να πετύχεις. Έτσι, θα καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, να αναπτύξεις την επιχειρηματική σου δράση, να κάνεις νέα επαγγελματικά βήματα, ακόμη και να επενδύσεις σε νέες ιδέες. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο Δίας θα κινηθεί στον Τοξότη θα έχεις, επίσης, την ανάγκη να είσαι ανεξάρτητος στη δουλειά σου, οπότε είτε θα καταφέρεις να κάνεις μια νέα δική σου επιχείρηση, είτε ο ρόλος που θα καταφέρεις να αποκτήσεις θα σου προσφέρει ελευθερία κινήσεων, λόγου και αποφάσεων. Τέλος, η καριέρα και η οικογένεια θα είναι στενά συνδεδεμένα με αποτέλεσμα το ένα να επηρεάζει το άλλο. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να επιλέξεις να κάνεις οικογένεια αντί για επαγγελματική καριέρα, ή ακόμη και να στηρίξεις ένα πρόσωπο της οικογένειας να κάνει τη δική του καριέρα. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2018 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Ταύρος 2018

Δίδυμος 2018

Καρκίνος 2018

Λέων 2018

Παρθένος 2018

Ζυγός 2018

Σκορπιός 2018

Τοξότης 2018

Αιγόκερως 2018

Υδροχόος 2018

Ιχθύς 2018

Νέο σποτ myastro.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-12-2017 17:03:09
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι