Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2022 / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Δίδυμος 2022: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Δίδυμο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Bαθιές ανάσες μπορείς να πάρεις δίδυμε το 2022, καθώς ο κύκλος των εκλείψεων στον άξονα σου με τον τοξότη ολοκληρώθηκε. Οι αλλαγές που υπήρξαν σε προσωπική ζωή και συνεργασίες μένουν στο παρελθόν και ατενίζεις πια το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες δημιουργεί ένα θολό πέπλο στον επαγγελματικό χώρο που δεν σου επιτρέπει να είσαι αντικειμενικός. Δεν θα είναι δύσκολο να γίνεις υπερφίαλος και να εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν το αξίζουν. Είναι ανάγκη να είσαι επιφυλακτικός με όσους σε προσεγγίζουν “τάζοντας λαγούς με πετραχήλια”. Τα κρυφά τους κίνητρα αργά ή γρήγορα θα έρθουν στο φως (αφορά κυρίως τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο).

Με τον Δία στους Ιχθύες μέχρι τις 11.05 και από 28.10 μέχρι 20.12 οι επαγγελματικές ευκαιρίες, οι επιλογές και οι προκλήσεις χαράζουν μία νέα πορεία που σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Αναδεικνύεσαι στο κοινωνικό περιβάλλον και ανανεώνεις την εικόνα σου. Μακριά από αλαζονεία και υπερφίαλες επιλογές που τελικά θα σου κοστίσουν. Η σύνοδος του Δία και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12.04 μεγεθύνει στο έπακρο τις αυταπάτες στον επαγγελματικό χώρο. Η περίοδος δεν ενδείκνυται για αλλαγές και επιλογές που τελικά θα σε απογοητεύσουν.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (30.04, 16.05, 25.10 και 08.11) επικεντρώνονται στον εργασιακό χώρο, ζητήματα υγείας και εκκρεμούσες καταστάσεις που πρέπει να προσέξεις. Οι αλλαγές στη δουλειά θα είναι καρμικές και θα οδηγήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο “ βλέπει” με θετική γωνία το ζώδιό σου και σε προκαλεί να προσπαθήσεις σε ζητήματα παιδείας, φιλοσοφικής προσέγγισης και πνευματικών αναζητήσεων. Ο Δίας στον κριό από 11.05 μέχρι 28.10 ανανεώνει και διευρύνει το φιλικό περιβάλλον. Νέα πρόσωπα σε στηρίζουν σε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους.

Το τέλος του χρόνου προβλέπεται έντονο καθώς ο Άρης στο ζώδιό σου αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 31.10. Καλείσαι να αφουγκραστείς τις επιθυμίες σου, να χαλιναγωγήσεις τα έντονα ένστικτα σου, να προστατεύσεις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις από παράλογες συμπεριφορές και επιθετικές εξάρσεις. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου από τις 10.05 μέχρι τις 23.05 σε ωθεί σε αναθεωρήσεις που αφορούν στοχεύσεις ζωής, προσωπικές επιλογές και επαγγελματικές κινήσεις. 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Διδύμου το 2022

Το 2022 σου δίνει την ευκαιρία να αφοσιωθείς στο ταίρι σου δίνοντας στιγμές που πραγματικά μπορεί να μείνουν μοναδικές. Οι έντονες καταστάσεις αποτελούν παρελθόν και αυτό σε βοηθά να επικεντρωθείς σε μελλοντικά σχέδια που αφορούν και τους δυο σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε επαγγελματικές απογοητεύσεις που επηρεάζουν την συμπεριφορά σου καθώς ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις με απόλυτη διαύγεια. Δεν πρέπει να επηρεαστεί η σχέση σου καθώς το ταίρι σου μπορεί να αποτελέσει βράχο σε πιθανές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις (αφορά κυρίως τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο).

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο σταθεροποιεί σχέσεις που διέπονται από διαφορετική κουλτούρα καθώς σε βοηθά να ωριμάσεις μέσα από πρόσωπα που σου προσφέρουν νέες γνώσεις και νέα δεδομένα. Ο Δίας από το Κριό από τις 11.05 μέχρι τις 28.10 σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα που έχουν διαφορετική αντιμετώπιση της ζωής. Κοινά βιώματα και αντιλήψεις θα σας φέρουν πιο κοντά δημιουργώντας μία όμορφη σχέση που θα σε καλύψει. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να εκδηλώσουν συναισθήματα οδηγώντας σε σέ μία πρωτόγνωρη κατάσταση με κοινές συνισταμένες και στοχεύσεις. Η ένταση αυξάνεται προς το τέλος του χρόνου καθώς ο Άρης αρχίζει την φαινομενική ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου. Η εσωστρέφεια και ο εκνευρισμός μπορεί να εκδηλωθούν δυσάρεστα σε προσωπικό επίπεδο προκαλώντας κόντρες και αντιδικίες. Οφείλεις να μετριάσεις τον εγωισμό, τον υποκειμενισμό, τον λανθάνων αυθορμητισμό που θα σε φέρει σε θέση απολογούμενου απέναντι στο ταίρι σου.

Η Αφροδίτη σε βοηθά να απολαύσεις στιγμές χαράς, ξενοιασιάς και πάθους στην προσωπική σου ζωή με τις διελεύσεις της από τον Ζυγό και τον Τοξότη από 29.09 μέχρι 23.10 και από 16.11 μέχρι 10.12 αντίστοιχα. Τα συναισθήματα ξεχειλίζουν, η γενναιοδωρία και η ανάγκη για συντροφικότητα ανανεώνουν την σχέση, η διασκέδαση και η ξενοιασιά δίνουν στιγμές αισιοδοξίας που θα είναι πολύτιμες σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις και να μαγνητίσεις τα βλέμματα. Νέες κατακτήσεις έρχονται στη ζωή σου για να επιβεβαιώσουν την δυναμική και να οδηγήσουν σε σημαντικές σχέσεις που θα είναι καθοριστικές για εσένα.

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2022, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Διδύμου το 2022

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες επηρεάζει την κρίση σου σε καταλυτικό βαθμό στον τομέα της καριέρας. Δεν σου επιτρέπει να έχεις ευκρίνεια καθώς δημιουργεί αυταπάτες σε σχέση με στόχους και πρόσωπα με τα οποία έρχεσαι σε επαφή. Προσοχή σε επιλογές πού μπορεί να είναι απογοητευτικές όταν ανακαλύψεις τις πραγματικές προθέσεις των προσώπων που σε προσεγγίζουν (αφορά κυρίως των γεννημένων στο τρίτο δεκαήμερο). Με τον Δία να κινείται στους Ιχθύες σου δίνονται επιλογές για επαγγελματική εξέλιξη που οφείλεις να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικό είναι βέβαια να μην υπερβάλλεις των δυνατοτήτων σου και να μετριάσεις την αλαζονεία πού είναι πιθανόν να αναστρέψει το κλίμα εις βάρος σου. Κρατώντας χαμηλούς τόνους μπορείς να αναπτυχθείς και να διευρύνεις επαγγελματικούς ορίζοντες φτάνοντας βήμα βήμα στους στόχους σου.

Ο Δίας από τον Κριό σε βοηθά να αναμειχθείς σε μεγάλες επαγγελματικές ομάδες μέσα από τις οποίες μπορείς να προσφέρεις και να επιτυχείς τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα σε βοηθήσουν να καθιερωθείς και να αναδείξεις τις δυνατότητες που έχεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την περίοδο των Εκλείψεων στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού καθώς σε καλούν να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα στον χώρο της δουλειάς που έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο. Ξεκαθαρίσματα και κόντρες μπορεί να οδηγήσουν συναδελφικές σχέσεις σε οριακό σημείο δυσκολεύοντας την καθημερινή επικοινωνία και συνεννόηση. Οφείλεις να αφήσεις στο περιθώριο εμμονές και προκαταλήψεις δίνοντας την ευκαιρία σε ανθρώπους και επιλογές να έρθουν στη ζωή σου και να σε ωθήσουν σε μία νέα εργασιακή κατάσταση που σε ικανοποιεί απόλυτα.

Ο Άρης από τους Ιχθύες 15.04 με 24.05 σε επιφορτίζει με υποχρεώσεις και ευθύνες. Μπορείς να ανταποκριθείς σε κάθε πρόκληση αρκεί να ακολουθήσεις πιστά έναν προγραμματισμό, αποδεικνύοντας πως με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα καταφέρνεις τα πάντα. Με τον Άρη να κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου από τις 31.10 και μετά παρατηρούνται εμπόδια και καθυστερήσεις σε επαγγελματικούς στόχους, στην επίτευξη των συνεργασιών, στην ομαλότητα των σχέσεων. Είναι σημαντικό να περιορίσεις τη νευρικότητα που μπορεί να ταλαιπωρήσει εσένα και τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη χρονική συγκυρία για να αναθεωρήσεις επαγγελματικές φιλοδοξίες και να προχωρήσεις σε διορθώσεις που θα είναι πολύτιμες.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από τον Κυριάκο Κοκτζίδη.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2022 00:00:00