Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2022 / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Καρκίνος 2022: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Καρκίνο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Καρκίνε, ζητούμενο το 2022 είναι να κινηθείς αρμονικά και ισορροπημένα σε πολλά επίπεδα της ζωής σου. Υπάρχουν πολλές πτυχές που έρχονται ταυτόχρονα στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να μεταμορφώνει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων είναι πιθανό να οδηγηθείς σε επιλογές που μπορεί να αφήσουν το στίγμα τους. Συνεργασίες και σχέσεις αλλάζουν ριζικά από τη βάση τους καθώς ανακαλύπτεις ένα νέο νόημα στις ανθρώπινες σχέσεις (αφορά κυρίως τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο).

Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (30.04, 16.05, 25.10, 08.11) φέρνουν εξελίξεις στον τομέα των φιλικών και προσωπικών σχέσεων. Ζητήματα από το παρελθόν δονούν την αισθηματική σου ζωή και απαιτούν να ξεκολλήσεις από προηγούμενες καταστάσεις που δεν σου επέτρεπαν την χαρά και την απόλαυση. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε προτρέπει να αναλάβεις ευθύνες έναντι των ηθικών αξιών σου. Στην πραγματικότητα απαιτεί να αντιμετωπίσεις φοβίες και απωθημένα που εκδηλώνονται απότομα στο περιβάλλον σου. Είναι πιθανό κάποιες στιγμές να ξεφύγεις, όμως ζητούμενο είναι να αντιληφθείς ότι ο έλεγχος προέρχεται από τραυματικές εμπειρίες που οφείλεις να δεις κατάματα.

Ο Δίας από τους Ιχθύες μέχρι 11.05 και από 28.10 μέχρι 20.12 εξωθεί σε ενασχόληση που αγγίζει την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Κάθε είδους επιμόρφωση και αυτοβελτίωση βρίσκει χώρο στη ζωή σου. Μέσα από μακρινά ταξίδια αποκτάς εμπειρίες που μπορούν να παίξουν αναμορφωτικό ρόλο στην προσωπικότητά σου. Η σύνοδος του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12.04 μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα όνειρά σου. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με την δημιουργική πλευρά του εαυτού σου καθώς η φαντασία και η έμπνευση σε ωθούν να διευρύνεις τους ορίζοντες με την γνώση και το πνεύμα.

Ο Δίας στον Κριό από 11.05 μέχρι 28.10 και από 20.12 και μετά υπόσχεται επαγγελματικές επιτυχίες και πολλές προτάσεις, αρκεί να μην χάσεις το μέτρο και επιδείξεις άκρατη αλαζονεία που θα απογοητεύσει πρόσωπα στο περιβάλλον της καριέρας. Με τον Άρη να κινείται ανάδρομος στους Διδύμους από 31/10 μέχρι το τέλος του χρόνου η κυκλοθυμία είναι έντονη καθώς εγκλωβίζεσαι σε καταστάσεις του παρελθόντος που σε επηρεάζουν ακόμα. Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω μέχρι τις 29.01 επαναπροσδιορίζει ζητήματα σχέσεων και φέρνει στην αγκαλιά σου πρόσωπα από το παρελθόν που επιδιώκουν την επανασύνδεση. 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Καρκίνου το 2022

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω συνεχίζει να αναδομεί με αργό και σταθερό ρυθμό τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την προσωπική σου ζωή. Δεν θα διστάσεις να απομακρυνθείς από πρόσωπα που επιβουλεύονται τα συναισθήματά σου και προσπαθούν να σε ελέγξουν στον απόλυτο βαθμό. Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού δημιουργούν προϋποθέσεις για επανασυνδέσεις με πρόσωπα από το παρελθόν που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις.

Παράλληλα, νέα πρόσωπα έρχονται αιφνιδιαστικά στην ζωή σου επιδιώκοντας να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα συναισθήματα, το πάθος, τον αισθησιασμό. Οι ισορροπίες που καλείσαι να κρατήσεις τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις σκοπέλους και να ανακαλύψεις ότι μπορείς να παραμένεις ελεύθερος μέσα σε μία σχέση. Ο Άρης στον Αιγόκερω από 24.01 μέχρι 06.03 ανεβάζει την ένταση και δημιουργεί συνθήκες πόλωσης που προκαλούν εκρήξεις. Οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος κάπως πιθανά να δεχθείς επιθέσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές από το ταίρι σου που θα σε προβληματίσουν.

Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω μέχρι 29.01 βοηθώντας σε να αναθεωρήσεις τις ανάγκες που έχεις από τους άλλους και κυρίως τον σύντροφό σου. Σημαντικό είναι να έχεις στο μυαλό σου ότι η φαινομενικά ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης έχει Πλουτώνια διάσταση γι’ αυτό μπορεί να αποδομήσει σχέσεις που δεν μπορούν να αντέξουν τους ρυθμούς. Η συνοδός Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις αρχές Μαρτίου αποτελεί σημείο αναφοράς για την αισθηματική σου ζωή καθώς πιθανότατα να καταλήξεις σε οριστικές αποφάσεις που θα παίξουν αναγεννησιακό ρόλο στη ζωή σου.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από 23/10 μέχρι 16/11 φωτίζει την προσωπικότητά σου και σε βοηθάν να κατακτήσεις πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Ο δεσμευμένος απολαμβάνεις στιγμές διασκέδασης και έντονο αισθησιασμού με την σχέση σου να βρίσκεται στα ουράνια. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι 06.03 και από 10.12 μέχρι το τέλος του χρόνου σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο, διάθεση και προσπάθεια για να ομορφύνεις και να ισορροπήσεις την σχέση σου. Άλλωστε η αρμονία είναι πρωταρχικό μέλημα σε προσωπικό επίπεδο με την συγκεκριμένη διέλευση. 

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2022, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Καρκίνου το 2022

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και στις συνεργασίες σου καθώς αποκαλύπτονται παρασκηνιακές διεργασίες πού μπορεί να είναι απογοητευτικές για εσένα. Παράλληλα όμως σου δίνει τη δύναμη να απομακρυνθείς από πρόσωπα που έχουν καταχραστεί την καλή σου διάθεση και να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα και μία νέα επαγγελματική πορεία. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο απαιτεί οικονομική αναμόρφωση και ανάληψη ευθυνών σε ότι αφορά συναλλαγές και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Οι ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια μπορεί να σε ωθήσουν στην καχυποψία απέναντι σε συνεργάτες ή πρόσωπα με τα οποία σχετίζεται σε επιχειρηματικά. Είμαι απαραίτητο να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να περιορίσεις λανθάνουσες σκέψεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Κληρονομικές υποθέσεις και δάνεια κλείνουν και δρομολογούν μία νέα βάση δεδομένων για τα οικονομικά σου.

Ο Δίας στον Κριό από 11.05 μέχρι 20.10 σε βοηθά να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που σου δίνονται απλόχερα στον τομέα της καριέρας. Γεγονός είναι ότι μπορείς να εξελιχθείς πρωταγωνιστώντας στον επαγγελματικό σου χώρο, απαραίτητο είναι όμως να είσαι μετριοπαθής και συνετός στις κινήσεις σου γιατί είναι εύκολο να ξεφύγεις λόγω υπερφίαλης ή αλαζονικής στάσης. Ο Άρης στον Αιγόκερω από 24.01 μέχρι 06.03 αυξάνει τις απαιτήσεις σε επίπεδο συνεργασιών. Παράλληλα αυξάνει και τη νευρικότητα καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να εμπλέξουν τρίτους και να σε χειραγωγήσουν. Παράλληλα δεν αποκλείεται και εσύ να κινηθείς αθόρυβα προσπαθώντας να μανιπιουλάρεις τις εξελίξεις, αυτό όμως θα προκαλέσει ανάλογες αντιδράσεις. Η από κοινού προσπάθεια θα βοηθήσει να επικρατήσει ηρεμία και ισορροπία στις συνεργασίες σου.

Ο Άρης στον κριό από 24.05 μέχρι τις 05.07 δεν αφήνει περιθώριο για ξεκούραση λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι ρυθμοί αυξάνονται και απαιτείται από εσένα η προσήλωση, η υπευθυνότητα, η μεθοδικότητα καθώς οι ευθύνες που αναλαμβάνεις είναι αρκετές και σου δημιουργούν άγχος και εκνευρισμό. Μπορείς να ασχοληθείς με επαγγελματικά σχέδια παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα εκτονώσουν την ένταση και θα καταλήξουν στην πραγμάτωση των στόχων σου.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από τον Κυριάκο Κοκτζίδη.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2022 00:00:00