Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2022 / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Λέων 2022: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Λέοντα και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Λέοντα οι σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές κλυδωνίζονται μέσα στο 2022, μία χρονιά που θα σε ωριμάσει και θα σε αλλάξει ριζικά. Ο Ουρανός από τον Ταύρο προμηνύει αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσεις με γοργά βήματα σε μία καριέρα που σε ικανοποιεί απόλυτα. Γεγονός είναι ότι οφείλεις να πάρεις τις πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν σε μία νέα εκκίνηση, διαφορετικά τα γεγονότα θα είναι σαρωτικά και θα σε ξεπεράσουν (αφορά τον γεννημένο στο δεύτερο δεκαήμερο).

Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (30.04, 16.05, 25.10 και 08.11) αναδεικνύουν επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που οφείλεις να διαχειριστείς με απόλυτη ψυχραιμία, ωριμότητα, λογική. Η καρμικότητα των στιγμών απαιτεί σοβαρή αντιμετώπιση ώστε να μείνουν ανεπηρέαστες και αλώβητες σχέσεις και καταστάσεις. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο δοκιμάζει τις δυνάμεις σου έναντι των άλλων καθώς ξεκαθαρίζει σχέσεις και συνεργασίες. Οι δοκιμασίες στις οποίες οφείλεις να ανταποκριθείς θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς ποια πρόσωπα αξίζει να παραμείνουν στη ζωή σου και ποιοι είναι αυτοί που ήρθε η ώρα να αποχωριστείς. Σχέσεις με γερά θεμέλια θα επιβιώσουν παρ’ όλες τις δυσκολίες (αφορά τον γεννημένο στο τέλος του δευτέρου και μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου).

Ο Δίας στους Ιχθύες μέχρι 11.05 και από 28.10 μέχρι 20.12 σε φέρνει σε επαφή με βαθύτερες ανασφάλειες και απωθημένα. Είναι απαραίτητο να απαλύνεις τον πόνο και να απελευθερωθείς από φόβους που σε κρατούν καθηλωμένο. Οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες ευνοούνται. Ο Δίας στον Κριό από 11.05 μέχρι 28.10 σε προστατεύει σε όλα τα επίπεδα καθώς σε βοηθά να έχεις αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον. Η εμπλοκή σου σε ότι αφορά σεμινάρια επιμορφωτικά και αυτοβελτίωσης θα σε οδηγήσουν σε ένα νέο μονοπάτι που θα αναθεωρήσει τις αντιλήψεις σου.

Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους από 31.10 μέχρι το τέλος του χρόνου σκαλίζει σε εσώτερο επίπεδο το φιλικό περιβάλλον και σε καλεί να ανακαλύψεις βαθύτερες επιθυμίες για στόχους και φιλοδοξίες που φαίνεται να αντιμετωπίζουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, ο ανάδρομος Άρης σε θετική γωνία με το ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις σε συμπεράσματα που είναι πολύτιμα. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι 29.01 εντείνει τη νευρικότητα και την μεμψιμοιρία στην προσωπική σου ζωή. Μπορείς τώρα να διαπιστώσεις ποιοι παράγοντες επιβαρύνουν σε καθημερινό επίπεδο τις σχέσεις σου καθώς ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις που θα σε απελευθερώσουν από εμμονές και θα σε οδηγήσουν στην απόλαυση. 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Λέοντα το 2022

Η ανάγκη για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων σε επαγγελματικό επίπεδο αναδεικνύεται με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο. Η ένταση, οι συγκρούσεις, οι έντονες αντιδράσεις σε ότι θεωρείς ότι σε περιορίζει φέρνουν εξελίξεις που είναι ακαριαίες στον τομέα της καριέρας. Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού δεν αφήνουν ανεπηρέαστη την καριέρα σου. Σε καλούν να αντιμετωπίσεις ζητήματα που είναι καθοριστικά για την εξέλιξή της. Οι ανατροπές και η αυστηρή στάση των άλλων μπορεί αρχικά να σε απογοητεύσει. Όμως δεν πρέπει να παρασυρθείς από τη νευρικότητα και την απαισιοδοξία αφού είναι απαραίτητο να επικρατήσει η ωριμότητα και η σοβαρότητα σε κάθε κίνησή σου.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε καλεί να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στις συνεργασίες σου κατάματα. Είναι επιτακτική ανάγκη να δοθούν λύσεις αφού αντιλαμβάνεσαι με ποιους θες να προχωρήσεις και ποιους ήρθε η ώρα να αποχωριστείς. Η απομάκρυνση από συγκεκριμένα πρόσωπα είναι μονόδρομος αν η συνεργασία δεν βρίσκεται σε σταθερή βάση.

Ο Δίας από τους Ιχθύες σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές προς όφελός σου. Οφείλεις όμως να είσαι προσεκτικός γύρω στις 12.04 καθώς ο Δίας συναντά τον Ποσειδώνα σε μία σύνοδο που θολώσει την σκέψη και καθιστά επιρρεπή σε κόλακες. Οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός σε αυτούς που υπόσχονται πολλά καθώς πιθανότατα να σε εξαπατήσουν προκαλώντας οικονομικές ζημιές. Ο Δίας από τον Κριό σου δίνει ευκαιρίες καθώς έρχεσαι σε επαφή με το εμπόριο, το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση που ανοίγουν άκρως ενδιαφέροντα μονοπάτια στην επαγγελματική σου ζωή. Ο Άρης στον υδροχόο 06.03 με 15.04 ενεργοποιεί βαθύτερες καταστάσεις και φέρνει στην επιφάνεια παράπονα που επηρεάζουν τις συνεργασίες σου.

Προσοχή σε ανταγωνιστικές διαθέσεις και ύπουλα χτυπήματα που θα τραυματίσουν τις επαγγελματικές σχέσεις. Ο Άρης από τον Ταύρο 05.07 με 20.08 σε επιφορτίζει με περαιτέρω ευθύνες και υποχρεώσεις. Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες καθώς αναλαμβάνεις σημαντικά project που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Μείνε μακριά από τη νευρικότητα και το άγχος που θα εξαντλήσουν τα ενεργειακά σου αποθέματα και αφοσιώσου με προγραμματισμό και υπευθυνότητα σε ότι έχεις χρεωθεί. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους από 31.10 μέχρι τέλος του χρόνου προκαλεί καθυστερήσεις, εμπόδια και εκνευρισμό σε επαγγελματικούς στόχους και φιλοδοξίες που βλέπεις πως δεν εξελίσσονται όπως θα επιθυμούσες.

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2022, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Λέοντα το 2022

Η επιρροή του Ουρανού από τον Ταύρο δεν μπορεί να αφήσει άθικτη την προσωπική σου ζωή καθώς αλλάζεις, δεν συμβιβάζεσαι και απαιτείς αυτά που σε ικανοποιούν με επιτακτικό τρόπο. Απέφυγε συγκρούσεις άνευ ουσίας καθώς η επανάσταση για την επανάσταση δεν θα οδηγήσει στην εξέλιξη των σχέσεων σου. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο φέρνει στην επιφάνεια αδυναμίες που ταλαιπωρούν τα αισθηματικά σου και απαιτεί άμεσες λύσεις. Για να επιβιώσει μία σημαντική σχέση από τις αναταράξεις πρέπει να έχει δομηθεί σε γερά θεμέλια που θα αντέξουν τους κλυδωνισμούς. Να θυμάσαι ότι οι σχέσεις που δεν θα καταφέρουν να μακροημερεύσουν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους.

Ο Δίας από τους Ιχθύες μέχρι το Μάιο και στο τέλος του χρόνου σε φέρνει σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες αποτινάσσοντας από πάνω σου ανασφάλειες που ταλαιπωρούν την σχέση σου. Ο Δίας από τον Κριό μέσα Μαΐου με τέλος Οκτωβρίου αυξάνει κατακόρυφα την γοητεία, την αυτοπεποίθηση, την ανάγκη να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Εξομαλύνει πιθανές δυσκολίες στη σχέση σου αφού επικρατεί θετική διάθεση. Ο αδέσμευτος εμπλέκεσαι με περιβάλλοντα και πρόσωπα που σε βοηθήσουν να ονειρευτείς ξανά ατενίζοντας με αισιοδοξία μία νέα σχέση.

Ο Άρης από τον Τοξότη μέχρι 24.01 απογειώνει την ενέργεια και φέρνει στην επιφάνεια με ορμή επιθυμίες που καλύπτονται μόνο μέσα από την αισθηματική σου ζωή. Διεκδικείς την προσοχή του συντρόφου ή του αντικείμενου του πόθου σου και την κερδίζεις. Μείνε μακριά από απότομες και αλαζονικές συμπεριφορές που θα δυσαρεστήσουν. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους από 31.10 και μετά εντείνει την επιθυμία για ανεξάρτητη πορεία, σημαντικό είναι να μην εκφραστεί στον άνθρωπό σου με τρόπο που θα σας απομακρύνει. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να ανακαλύψεις πως επί της ουσίας βάζεις όρια στον εαυτό σου χωρίς να κατηγορείς το ταίρι σου.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι 29.01 δεν βοηθά να ξεπεραστούν καθημερινές δυσκολίες στην σχέση. Μηρυκάζεις συμπεριφορές και καταστάσεις που απογοητεύουν το ταίρι σου, προσπάθησε να ανακαλύψεις ότι σε ενοχλεί εσωτερικά. Αφροδίτη και Άρης μετακινούνται στον Υδροχόο στις 06.03 αναδεικνύοντας την ανάγκη για συντροφικότητα που μπορεί να εγκλωβίζεται μέσα στον φόβο και τον ανταγωνισμό. Το φλερτ θα σε βοηθήσει να αμυνθείς απέναντι σε επιθετικές συμπεριφορές που αρχικά σε απογοητεύουν. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από 16.11 μέχρι 10.12 σε ωθεί να ασκήσεις την γοητεία σου κατακτώντας τις καρδιές και την προσοχή σημαντικών προσώπων για εσένα.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από τον Κυριάκο Κοκτζίδη.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2022 00:00:00