Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2022 / Παρθένος
 
blank
Παρθένος
Παρθένος 24/8-22/9

Παρθένος 2022: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Παρθένο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Παρθένε όμορφες στιγμές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο έρχονται το 2022, καθώς το περιβάλλον σου σε ευνοεί και βοηθά να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες οδηγεί σε εξιδανίκευση και αυταπάτες επηρεάζοντας τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Πιθανό είναι να σε προσεγγίσουν πρόσωπα υποκύπτοντας στις πραγματικές τους προθέσεις. Είναι απαραίτητο να είσαι εγκρατής καθώς η ανάγκη να εμπιστευτείς και να ωραιοποιήσεις καθετί στη ζωή σου μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές (αφορά τον γεννημένο του τρίτου δεκαημέρου).

Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (30.04, 16.05, 25.10 και 08.11) αναδεικνύουν διάφορες στο ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον. Ανατρέπεις τα δεδομένα και ξεκαθαρίζεις σχέσεις με πρόσωπα που θεωρείς πως ήρθε η στιγμή να υπάρξουν αποστάσεις. Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε επιβαρύνει με υποχρεώσεις στον εργασιακό χώρο καθώς καλείσαι να ανταποκριθείς σε πολλά αντικείμενα και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Είναι ανάγκη να ιεραρχήσεις σωστά τις προτεραιότητές σου γιατί ο κατάλληλος προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς σε ότι χρειάζεται να διευθετήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα οφέλη θα είναι μακροπρόθεσμα ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς η προσφορά σου αργά ή γρήγορα θα αναγνωριστεί.

Με τον Δία να κινείται στους Ιχθύες μέχρι 11.05 και από 28.10 μέχρι 20.12 οι συνθήκες είναι ευνοϊκές σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων καθώς έρχονται στο μονοπάτι σου πρόσωπα που σε βοηθούν να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα. Νέες συνεργασίες και νέες αισθηματικές γνωριμίες θα ανθίσουν τη ζωή σου και θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Η επισημοποίηση ή η μετακόμιση με το ταίρι σου θα σηματοδοτήσει ένα καθοριστικό σημείο στην σχέση σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις γύρω στις 12.04 καθώς ο Δίας σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες διογκώνοντας τις αυταπάτες, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα είσαι επιρρεπής σε πρόσωπα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου και μπορεί να σε εξαπατήσουν.

Ο Δίας από τον Κριό από 11.05 μέχρι 28.10 σε βοηθά να βρεις αρμονία εντός σου αντιμετωπίζοντας επιτυχημένα φόβους και αμφιβολίες. Οικονομικές συμφωνίες έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν άκρως θετικά για εσένα. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους από 31.10 μέχρι το τέλος του χρόνου δυσκολεύει τις συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο καθώς προκαλούνται εμπόδια και καθυστερήσεις. Η ένταση εκτονώνεται στις σχέσεις για τους ανωτέρους που δονούνται. Συγκράτησε τη νευρικότητα για να προστατεύσεις την επαγγελματική σου πορεία. Η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μέχρι 29.01 σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που επανέρχονται. Διεκδικούν και πάλι να βρεθούν στο πλευρό σου, όμως εσύ βρίσκεσαι σε μία περίοδο έντονων αναζητήσεων που δεν σου επιτρέπει να κατασταλάξεις σε αυτό που πραγματικά επιθυμείς. 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Παρθένου το 2022

Η προσωπική σου ζωή φωτίζεται από χαρά και αισιοδοξία καθώς οι συνθήκες σε βοηθούν να αφοσιωθείς στο πρόσωπο που αγαπάς και επιθυμείς να έχεις στο πλευρό σου. Η επιρροή του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες μπορεί να οδηγεί σε εξιδανικεύσεις και αυταπάτες. Είναι απαραίτητο να μην αφήσεις στο περιθώριο τον ρεαλισμό που σε χαρακτηρίζει καθώς αυτός θα ισορροπήσει την ανάγκη για ονειροπόληση που θα οδηγήσει στις ψευδαισθήσεις.

Ο Δίας από τους Ιχθύες μέχρι μέσα Μαΐου και στο τέλος του χρόνου αυξάνει κατακόρυφα την κοινωνικότητα, την εξωστρέφεια, την ανάγκη να συντροφευτείς. Η επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας σχέση σου ή μία άκρως αισιόδοξη νέα γνωριμία θα αλλάξουν τα αισθηματικά σου βελτιώνοντας την ψυχολογία σου. Θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε ότι σε ικανοποιεί και σε ολοκληρώνει σαν προσωπικότητα. Στις 12.04 η σύνοδος Δια – Ποσειδώνα στους Ιχθύες διογκώνει τις ευαισθησίες και προκαλεί συναισθηματική παλίρροια που μπορεί να παρασύρει τη σχέση σου. Συγκράτησε τον ποταμό συναισθημάτων που σε κατακλύζει καθώς δεν σου επιτρέπει να είσαι αντικειμενικός και ώριμος απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ο Δίας στον Κριό από μέσα Μαΐου μέχρι τέλος Οκτωβρίου σε βοηθά να ρίξεις τις άμυνές σου, να αντιμετωπίσεις κατάματα την καχυποψία. Βιώνεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον άνθρωπο που αγαπάς αναγνωρίζοντας ότι οι ανασφάλειές στέκονται εμπόδιο στην προσωπική σου ευτυχία. Ο Άρης στον Αιγόκερω από 24.01 μέχρι 06.03 σου δίνει το έναυσμα για σημαντικές πρωτοβουλίες που θα ενθουσιάσουν το αντικείμενο του πόθου σου και θα βάλουν φωτιά στη σχέση. Να θυμάσαι πως ο εγωκεντρισμός είναι κακός σύμβουλος αφού θα σε οδηγήσει σε υπερβολές που είναι αχρείαστες.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω έως 29.01 σε καλεί σε μία εσώτερη διεργασία που αφορά την αισθηματική σου ζωή. Πιθανό είναι να αναγνωρίσεις σημεία στη σχέση σου που χρειάζονται αλλαγές καθώς η αίσθηση του ανικανοποίητου είναι έντονη. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν θέλοντας και πάλι να σε κατακτήσουν. Καλό είναι πιθανές αποφάσεις να πάθουν από 29.01 μέχρι 06.03 όπου η Αφροδίτη πια σε ορθή πορεία σε βοηθά να κατασταλάξεις σε ότι σε καλύπτει και σε ότι χρειάζεται ανανέωση. 

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2022, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Παρθένου το 2022

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σε κουράσουν, όμως είναι βέβαιο ότι θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου για την προσωπική αναγνώριση και καταξίωση. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο δεν αφήνει περιθώρια για ελεύθερο χρόνο καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές και οφείλεις να διευθετήσεις καθεμία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η πίεση και το άγχος μπορεί να έχουν άμεση επιρροή στα ενεργειακά σου αποθέματα καθώς είναι αρκετές οι στιγμές μέσα στον χρόνο που θα νιώσεις ότι οι αντοχές σου εξαντλούνται. Ο Δίας από τους Ιχθύες σε βοηθά να διευρύνεις τις συνεργασίες και να προχωρήσεις σε επαγγελματικά βήματα που θα εξελίξουν την καριέρα σου. Οι προτάσεις θα είναι πολλές και ιδιαίτερα ελκυστικές.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι τον Απρίλιο καθώς η σύνοδος Δια – Ποσειδώνα προκαλεί ψευδαισθήσεις που θα σε αφήσουν εκτεθειμένο έναντι προσώπων που δεν είναι ειλικρινή απέναντί σου. Είναι προτιμότερο το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να αποφύγεις αποφάσεις και κινήσεις που αργότερα θα αποδειχθούν ότι υπήρξαν παγίδες στην επαγγελματική σου πορεία. Ο Δίας από τον Κριό σε βοηθά να επιτύχεις τις καλύτερες δυνατές οικονομικές συμφωνίες και να προχωρήσεις σε επιχειρηματικές κινήσεις που θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία. Κοινές δράσεις και διπλωματικότητα απαιτούνται με τον Άρη στους Ιχθύες από 15.04 έως 24.05 που ανασύρει τον ανταγωνισμό στις συνεργασίες. Πιθανές επιθέσεις από και προς εσένα οδηγούν σε σκληρές κόντρες με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στον επαγγελματικό χώρο.

Από 20.08 και μέχρι τέλος του χρόνου η προσοχή σου είναι στραμμένη στο πεδίο της καριέρας καθώς ο Άρης μετακινείται στους Διδύμους και αυξάνει κατακόρυφα τις απαιτήσεις, τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις. Παράλληλα αυξάνεται η ένταση καθώς επιδιώκεις να διευθετήσεις κάθε υποχρέωση με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο. Η νευρικότητα και η απολυτότητα από την πλευρά σου μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας και ανωτέρους που καλό είναι να αποφευχθούν. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από 31.10 δυσκολεύει την κατάσταση καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις εμπόδια και καθυστερήσεις που αυξάνουν τον εκνευρισμό σου. Αξιοποίησε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να αναθεωρήσεις την στρατηγική σου και να διορθώσεις πιθανά λάθη που μπορεί να εμποδίζουν την θετική έκβαση των επαγγελματικών σχεδίων.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από τον Κυριάκο Κοκτζίδη.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2022 00:00:00