Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2022 / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Τοξότης 2022: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Τοξότη και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Τοξότη με τις δύσκολες στιγμές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο να μένουν στο παρελθόν μπορείς να αναμένεις θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς μέσα στο 2022. Οι Εκλείψεις στον άξονα σου με τους Διδύμους ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους και πια έχεις κατασταλάξει με πρόσωπα και καταστάσεις που θέλεις να έχεις στη ζωή σου. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ενισχύει τον συναισθηματισμό και θολώνει καταστάσεις που μπορεί να αφορούν την οικογενειακή σου ζωή. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από τις ευαισθησίες και την κυκλοθυμία που μπορεί να προκαλεί η οικογένεια ή παλιότερα ζητήματα που σε έχουν πληγώσει (αφορά κυρίως τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο).

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο φροντίζει να δείχνεις με ξεκάθαρο τρόπο στο κοντινό σου περιβάλλον τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί. Η ωριμότητα που είναι εμφανής στον τρόπο σκέψης και έκφρασης δημιουργεί τα θεμέλια για νέες και υγιείς σχέσεις κοντά σου. Δεν θα διστάσεις να δουλέψεις σκληρά επιδιώκοντας να εντρυφήσεις σε αντικείμενα γνώσεων που σου κεντρίζουν την προσοχή. Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού αλλάζουν τα δεδομένα καθώς φέρνουν στο προσκήνιο καταστάσεις που εκκρεμούν και επηρεάζουν καταλυτικά τον χώρο της δουλειάς. Νέες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν που χρειάζονται σκέψη και προσπάθεια για να αποδώσουν.

Ο Δίας από τους Ιχθύες μέχρι 11.05 και από 28.10 μέχρι 20.12 εντείνει μία αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας που εκπορεύεται από τις αρμονικές σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον. Η υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων θα σε βοηθήσει να σταθείς όρθιος σε δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι την περίοδο γύρω στις 12.04 καθώς η σύνοδος Δια – Ποσειδώνα διογκώνει το συναίσθημα και μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου. Ο Δίας από τον Κριό από 11.05 μέχρι 28.10 φωτίζει την προσωπική σου ζωή, την ψυχολογία σου, την δημιουργική πλευρά του εαυτού σου. Έχεις την δυνατότητα να εξομαλύνεις σχέσεις με το σύντροφο και τα παιδιά σου βιώνοντας μαγικές στιγμές που θα σου μείνουν αξέχαστες. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ο Άρης θα παραμείνει στους Διδύμους, το πολικό σου ζώδιο, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από τις 20.08 και μετά οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς οι αντιπαραθέσεις αυξάνονται σε συνεργασίες και σχέσεις. Σημαντικό είναι επίσης να προσέξεις μετά τις 31.10 καθώς αρχίζει να κινείται φαινομενικά ανάδρομος δυσκολεύοντας την επικοινωνία και την επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων. Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω μέχρι τις 29.01 κάνει ότι μπορεί ώστε να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την ύλη.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Τοξότη το 2022

Το 2022 στο μεγαλύτερο του μέρος προμηνύει ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές στην προσωπική σου ζωή ενώ τα πράγματα αλλάζουν προς το τέλος του χρόνου με τον Άρη να βρίσκεται στους Διδύμους. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες μεγεθύνεις απαιτήσεις και διαστρεβλώνει τις σκέψεις καθώς οι αυταπάτες καραδοκούν και μπορεί να δημιουργήσουν ευφάνταστα σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και σε αυτά που μπορούν επί της ουσίας πρόσωπα που γνωρίζεις να σου προσφέρουν. Βοηθητικά στην αισθηματική σου ζωή μπορεί να λειτουργήσει η διέλευση του Δία από τους Ιχθύες που σε ωθεί να αντιληφθείς πόσα μπορείς να καταφέρεις. Εκφράζοντας με αισιοδοξία τις σκέψεις σου είναι βέβαιο ότι θα παρασύρεις το ταίρι σου σε ένα έντονο ρυθμό, προσοχή σε υπερβολές και αλαζονεία που θα λειτουργήσουν αντίστροφα.

Ο Δίας από τον Κριό μπορεί να σου δώσει μοναδικές ευκαιρίες καθώς φροντίζει να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου. Νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου καθώς ο αισθησιασμός, ο πόθος, η έξαψη εκφράζονται κάθε στιγμή και λεπτό εντός της σχέσης. Μικρές απολαύσεις θα βοηθήσουν να ανανεωθεί η προσωπική σου ζωή και να χαρείς την αγάπη στον απόλυτο βαθμό. Ο αδέσμευτος θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στην ζωή σου που θα σε γεμίσουν χαρά και θετική σκέψη για το μέλλον. Με τον Άρη στο ζώδιό σου μέχρι τις 24.01 μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες που θα είναι ευεργετικές για την προσωπική σου ζωή αρκεί να μετριάσεις τον παρορμητισμό και πιθανή επιθετικότητα που θα ενοχλήσει το ταίρι σου.

Με τον Άρη στον Κριό από 24.05 μέχρι 05.07 το πάθος και η συναισθηματική γενναιοδωρία υπερχειλίζουν εντός της σχέσης και δίνουν το έναυσμα για μία περίοδο έντονων αισθήσεων και προσωπικών στιγμών. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις από 20.08 και μετά καθώς ο Άρης από τους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει κόντρες και αντιδικίες. Ιδιαίτερα από τις 31.10 και μετά όπου κινείται φαινομενικά ανάδρομος η κατάσταση δυσκολεύει καθώς ο λανθάνων παρορμητισμός αυξάνει τις πιθανότητες για μετωπικές συγκρούσεις και ρήξεις που θα σου κοστίσουν. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους από 23.06 έως 18.07 χαρίζει λάμψη και κοινωνικότητα. Δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να ισορροπήσεις σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος μπορείς να απολαύσεις την αποδοχή των γύρω σου και νέες κατακτήσεις που έρχονται στη ζωή σου. 

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2022, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Τοξότη το 2022

Επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς καθώς οι συνθήκες ανατρέπονται και σε καλούν σε μία νέα εργασιακή πορεία που πλέον σε εκφράζει. Αρχικά ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες προκαλεί ψευδαισθήσεις που κυρίως αγγίζουν το πεδίο των συνεργασιών σου. Οφείλεις να είσαι απόλυτα προσεκτικός απέναντι σε πρόσωπα που έρχονται στο προσκήνιο και θέλουν να εμπλέξουν σε ασαφής καταστάσεις που τελικά δεν σου ταιριάζουν.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού δονούν το εργασιακό περιβάλλον καθώς φέρουν στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις λόγω της έντονης αντίδρασης και της επαναστατικής διάθεσης που σε διακατέχει. Οφείλεις να είσαι σύγχρονος και πρωτοποριακός στην δουλειά σου για να σε καλύψει όμως σημαντικό είναι να αποφύγεις σπασμωδικές κινήσεις που δεν έχουν καμία ουσία. Πρόσωπα που σε υπονομεύουν αποκαλύπτονται, η λογική και υπεύθυνη στάση σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την αρχική απογοήτευση και να αντιδράσεις επί της ουσίας κερδίζοντας έδαφος.

Ο Δίας από τους Ιχθύες σε βοηθά να αξιοποιήσεις την ακίνητη περιουσία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικό είναι ότι σε προστατεύει από λάθος επιλογές και συμφωνίες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι όμως από τα μέσα Απριλίου μέχρι αρχές Μάιου η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές φιλοδοξίες, αυταπάτες, λάθος επιλογές που τελικά θα σε πληγώσουν. Απέφυγε κάθε συμφωνία το συγκεκριμένο διάστημα.

Μεγάλο κεφάλαιο για τις συνεργασίες σου αποτελεί η μετακίνηση του Άρη στους Διδύμους στις 20.08 καθώς θα παραμείνει εκεί μέχρι τέλος του χρόνου. Η επικοινωνία δυσκολεύει, η νευρικότητα αυξάνεται. Ο ανταγωνισμός κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που θα σου κοστίσουν. Φρόντισε να αποφύγεις σφοδρές συγκρούσεις που θα φέρουν την οριστική ρήξη με πρόσωπα που συνεργάζεσαι για καιρό. Ιδιαίτερα μετά τις 31.10 όπου ο Άρης αρχίζει την αναδρομή πορεία του καλά θα κάνεις να στραφείς μέσα σου και να εντοπίσεις ποια σημεία των συνεργατών σου δεν σε καλύπτουν ή σε αφήνουν εκτεθειμένο.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από τον Κυριάκο Κοκτζίδη.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2022 00:00:00