Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2023 / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Ιχθύες 2023: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για τον Ιχθύ και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Η χρονιά ξεκινάει για εσάς με τον Άρη, και μάλιστα ανάδρομο μέχρι τις 12/1, στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, να δημιουργεί πιέσεις και εντάσεις, όχι μόνο στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και κατ’επέκταση στο επαγγελματικό. Οι απαιτήσεις θα είναι πολλές και θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε ότι σαν άλλοι Δον Κιχώτες πολεμάτε με ανεμόμυλους.

Σε όλο αυτό θα πρέπει να προσθέσετε και τον Κρόνο ο οποίος από τις 7/3/22 έως και τις 13/2/26 θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Ο Κρόνος από τη θέση αυτή για εσάς έχει διττή σημασία. Από τη μία, θα φέρει στο διάβα σας γεγονότα που θα προκαλέσουν επιπρόσθετες ευθύνες και θα σας κουράσουν. Θα σας δοκιμάσει, θα φέρει μπόλικη δουλειά και, παράλληλα, θα σας ζητήσει ωριμότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα και δεν θα σας είναι πλέον εύκολο, κατά την προσφιλή σας συνήθεια, να χάνεστε μέσα στον κόσμο της φαντασίας και των ονείρων σας. Από την άλλη όμως, θα σας βοηθήσει να διώξετε από δίπλα και από μέσα σας ό,τι σας κρατάει πίσω και δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε και θα δημιουργήσει χώρο για το καινούργιο. Επίσης, θα σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, φτάνει να είστε ταγμένοι στο σκοπό αυτό.

Το πέρασμα του Άρη στον φιλικό σας Καρκίνο στις 25/3 θα σας βοηθήσει στο να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματά σας. Ο Δίας από τον Κριό έως τις 15/5 θα σας προμοτάρει στο οικονομικό πεδίο και θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε παρελθούσες οικονομικές εκκρεμότητες που σας δημιουργούσαν επιπρόσθετα άγχη.

Η μετακίνηση, βέβαια, του Δία στον Ταύρο στις 16/5 θα είναι ακόμα καλύτερη για εσάς καθώς θα μπορέσετε να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας και να βάλετε τις βάσεις για το μέλλον σας. Θα θελήσετε να αυξήσετε τις γνώσεις αλλά και να τις μεταφέρετε στους άλλους. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει η αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Επιπλέον, μέσα από μετακινήσεις και συναναστροφές θα κάνετε και κάποιες εποικοδομητικές συναντήσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14//10 όπως και η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα στις 17/7 θα σας δημιουργήσουν κάποια επιπρόσθετα θέματα με τα οικονομικά σας τα οποία, όμως, θα είναι εύκολο να βρουν τη λύση τους. Ακόμα, θα πρέπει να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες σε σχέση με τα αδέρφια και τους συγγενείς σας. Το μοτίβο που θα κυριαρχεί αφενός με τις εκλείψεις και με τους δεσμούς της Σελήνης και αφετέρου με τον Κρόνο πάνω σας, είναι η ανάγκη να βάλετε όρια, τόσο στον εαυτό σας για να μην χάνεστε αλλά να βρίσκεστε ενεργοί στο εδώ και τώρα, όσο και στους άλλους για να ξέρουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας φέρουν ενώπιον αποκαλύψεων που θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα σωστά. Επίσης, θα είστε πιο ενεργοί κοινωνικά, πράγμα που θα σας επιτρέψει να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Αφροδίτη με την πολύμηνη παραμονή της στο ζώδιο του Λέοντα από τις 5/6 έως και τις 8/10, θα βελτιώσει την καθημερινότητά σας και θα σας χαλαρώσει από πιέσεις και ευθύνες.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Ιχθύ το 2023

Με τον Άρη να έχει περικυκλώσει το τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, το οποίο αφορά την κατοικία και την οικογένειά σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τον τρόπο που επικοινωνείτε με το ταίρι σας γιατί οι διαφωνίες εύκολα μπορεί να γίνουν διαμάχες και εκεί να βγουν όλα τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας.

Ο μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιό σας, αν και θα δοκιμάσει τα νεύρα σας και τις αντοχές σας, θα σας ωριμάσει και θα σας ωθήσει, σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, να αναζητήσετε κάτι πιο σοβαρό. Δεν θα είστε πια ικανοποιημένοι με τις ανάλαφρες και ανέμελες περιπέτειες αλλά θα θελήσετε να αποκτήσετε τη σιγουριά και ασφάλεια που, στην ουσία, πάντα ονειρευόσασταν. Αρκετοί από όσους από εσάς είστε σε σχέση, θα σκεφτείτε να κάνετε το επόμενο επίσημο βήμα. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι θα αποφασίσετε να οριοθετηθείτε και να κάνετε ό,τι θεωρείτε εσείς ότι είναι απαραίτητο για να διεκδικήσετε αυτά που δικαιούστε.

Ο Δίας, από τον Κριό μέχρι και τις 15/5, θα τονίσει την αυτοπεποίθηση και την γοητεία σας, κάτι που θα φέρει θετικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά τις αισθηματικές σας σχέσεις καθώς η αύρα σας θα ελκύει αυτό που σας αξίζει.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού αλλά επικουρικά και η αλλαγή των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα, θα σας κάνουν να έχετε τη διάθεση να ξεφύγετε από τοξικές σχέσεις και συμπεριφορές και, ταυτόχρονα, θα σας ωθήσουν να προχωρήσετε σε μια, τρόπον τινά, συναισθηματική κάθαρση. Οι περιρρέουσες ενέργειες θα σας οδηγήσουν στο να σκεφτείτε πολύ σοβαρά που, πως και γιατί ξοδεύεστε συναισθηματικά και, κυρίως, με τι αντάλλαγμα και, φυσικά, να πράξετε τα δέοντα. Από την άλλη, ορισμένοι από εσάς θα διώξετε από πάνω σας την όποια ένταση έχετε μέσα από τον έρωτα καθώς θα θελήσετε να εκφράσετε τις ανάγκες σας μέσα από τη σωματική επαφή.

Στις 16/5, που ο Δίας θα μπει στον Ταύρο, θα έχετε πιο πολλές ευκαιρίες για να κάνετε γνωριμίες καθώς θα κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι, ίσως και στο εξωτερικό, με το ταίρι σας, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά.

Οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα λειτουργήσουν πιο θετικά για εσάς καθώς θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα, που σε κάποιες περιπτώσεις, θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Αυτές οι γνωριμίες μπορεί να γίνουν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή σε περιβάλλοντα που έχουν σχέση με την πνευματικότητα, τη μάθηση, το εμπόριο, τη συγγραφή ή τα αδέρφια και τους συγγενείς σας.

Η Αφροδίτη από τις 5/6 έως και τις 8/10 από τον Λέοντα θα βελτιώσει τις σχέσεις των δεσμευμένων και θα επαναφέρει το ρομαντισμό και την αρμονία. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι μια μικρή τάση που θα έχετε να κολλάτε στη λεπτομέρεια. Όσοι από εσάς ψάχνετε ταίρι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να το βρείτε μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον ή ακόμα και σε χώρο σχετικό με την υγεία, τη γυμναστική και γενικά την ευεξία. Με τη διέλευση αυτή της Αφροδίτης θα σας έλκουν άνθρωποι έξυπνοι, εύστροφοι, μορφωμένοι και με ενσυναίσθηση που ψάχνουν κάτι παραπάνω από μια απλή σωματική επαφή.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Ιχθύ το 2023

Στο ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 12/1, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τον ανάδρομο Άρη που θα σας φέρει εντάσεις και φιλονικίες με τους συναδέλφους σας. Από τις 13/1 μπορεί να γυρίσει σε ορθή πορεία αλλά, μέχρι και τις 25/3 που θα συνεχίσει να είναι στους Διδύμους, θα σας προκαλεί υπερένταση, μεγαλύτερο ανταγωνισμό με τους συνεργάτες σας και κάποια ασυνεννοησία με τους ανωτέρους σας.

Ο Δίας από τον Κριό θα σας βοηθήσει με την έννοια του ότι θα φέρει έναν αέρα αισιοδοξίας μαζί του και τα γεγονότα που θα προκαλέσει θα σας βοηθήσουν, τόσο επαγγελματικά, όσο και καθαρά οικονομικά να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας. Κατά τη διέλευση αυτή του Δία θα επεκτείνετε τις πηγές εσόδων σας. Κάποιοι από εσάς θα ασχοληθούν και με μια δεύτερη εργασία. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην «πάρουν τα μυαλά σας αέρα», η αισιοδοξία να γίνει υπεραισιοδοξία και να ξανοιχτείτε ρισκάροντας πολύ οικονομικά. Αντ’αυτού, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις καλές οικονομικές συγκυρίες και να κάνετε σωστή διαχείριση.

Ο Κρόνος στις 7/3 θα περάσει στο ζώδιό σας και θα σας προετοιμάσει να αναλάβετε ευθύνες. Τα γεγονότα που θα προκαλέσει θα σας αναγκάσουν να σηκώσετε τα μανίκια και να δουλέψετε ακόμα πιο σκληρά. Ο Κρόνος θα σας αναγκάσει να δείτε την πραγματικότητα, όχι μόνο του ποιοι είστε, αλλά και του τι εικόνα παρουσιάζετε στους άλλους. Αν η δουλειά σας δεν σας ικανοποιεί θα πάρετε την απόφαση να ακολουθήσετε άλλο μονοπάτι. Αλλά, αν είστε ικανοποιημένοι θα έχετε, όχι μόνο σταθεροποίηση, αλλά και επαγγελματική άνοδο. Με τον Κρόνο στο ζώδιο σας θα πρέπει να εστιάσετε στον εαυτό σας και στην εξέλιξή σας και όσο πιο πολύ υπεύθυνοι είστε τόσο μεγαλύτερα δώρα θα σας δώσει.

Όταν ο Δίας θα μπει στον Ταύρο, δηλαδή από τις 16/5 και μετά, θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, θα έχετε αρκετές επαφές με κόσμο που μπορεί να σας βοηθήσει επαγγελματικά όπως, επίσης, και νέες επαγγελματικές προτάσεις. Ορισμένοι από εσάς θα υπογράψετε κάποια συμβόλαια ή θα κάνετε κάποια συμφωνία ενώ ιδιαίτερη εύνοια θα δεχθείτε όσοι από εσάς η εργασία έχει σχέση με τις πωλήσεις, τη μάθηση, τα ΜΜΕ, τα ΜΜΜ, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τα ταξίδια ή το διαδίκτυο. Να θυμάστε ότι οι οικονομικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν τώρα θα έχουν μακροπρόθεσμα κέρδη.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 θα σας κάνουν να νιώσετε κάπως αποσταθεροποιημένοι οικονομικά γιατί θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα ενώ, ταυτόχρονα, θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε κάποιες παρελθούσες οικονομικές εκκρεμότητές σας σε τράπεζες και οργανισμούς.

Η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα το καλοκαίρι, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τη βάση στην οποία θα χτιστεί η επόμενη φάση της καριέρας σας, να προχωρήσετε σε αναζήτηση πηγών εισοδήματος που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας όπως, επίσης, και να λάβετε κάποια έξτρα γνώση που χρειάζεται.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που θα γίνουν στις 5/5 και στις 28/10 θα σας βγάλουν εκτός γνωστών πεδίων. Για αρκετούς από εσάς θα ανοίξει ένας καινούργιος δρόμος ικανός να τροποποιήσει εντελώς το ως ώρας στημένο επαγγελματικό σας σκηνικό ο οποίος μπορεί να περιλαμβάνει ταξίδια αλλά και ένα πρόγραμμα σπουδών. Εύνοια θα έχετε όσον αφορά επαγγελματικές επαφές με το εξωτερικό.

Τέλος, η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σας βοηθήσει να φέρετε την αρμονία στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας ενώ, κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας της από τις 23/7 έως και τις 4/9, αρκετοί από εσάς θα έχετε μια επαγγελματική πρόταση που έχει τις ρίζες της στο παρελθόν.

Pick a card από την Αξιοθέα: Τι θα φέρει το 2023 στα συναισθηματικά μου;

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00