Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2023 / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Καρκίνος 2023: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για τον Καρκίνο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Το έτος αυτό θα είναι για εσάς ένα έτος νέων ξεκινημάτων. Για πολλούς από εσάς θα κλείσουν παλιοί και φθαρμένοι κύκλοι και θα ανοίξουν καινούργιοι, πιο συμβατοί με τις ανάγκες και τα θέλω σας. Θα πρέπει, ωστόσο, να μην αφεθείτε στους φόβους και στις ανασφάλειές σας αλλά να παλέψετε για να βρείτε διεξόδους και να ανοίξετε νέες πόρτες που θα σας προκαλέσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας.

Ο Δίας, μέχρι και τα μέσα Μαΐου που θα βρίσκεται στον Κριό, θα λειτουργεί βοηθητικά σε θέματα καριέρας φέρνοντας στο διάβα σας τους κατάλληλους ανθρώπους και τις κατάλληλες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παραπέρα. Όταν θα περάσει στον Ταύρο και θα μπει στο ενδέκατο ηλιακό σας σπίτι όπου ήδη βρίσκεται ο Ουρανός, θα σας βοηθήσει να κάνετε μια αποτίμηση των επαγγελματικών ευκαιριών που σας έδωσε και να εκμεταλλευτείτε το άνοιγμα προοπτικών που θα σας δώσει καθώς θα φέρει στο εδώ και τώρα σας τους σωστούς για την εξέλιξή σας ανθρώπους.

Ο Δίας στον Ταύρο θα ευνοήσει, μάλιστα, ιδιαίτερα όσους από εσάς ασχολείστε με συλλόγους και οργανωμένες ομάδες. Δεν θα πρέπει όμως να επαναπαυτείτε αλλά να θέσετε στόχους και να κυνηγήσετε με πειθαρχία και ορθή συμπεριφορά και σκέψη τους στόχους αυτούς. Σε αυτό θα σας βοηθήσει ο Κρόνος που θα μπει στις 7/3 στους Ιχθύες και θα σας βάλει σε πορεία υλοποίησης των μελλοντικών σας σχεδίων και η σύμπραξή του με τον Ποσειδώνα θα σας τονίσει το γεγονός ότι το να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, εκτός από αισιοδοξία, θα σας γεμίσει και με θετική ενέργεια.

Από τα τέλη Μαρτίου έως και τις 20 Ιουνίου που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε διαφωνίες και εντάσεις στις σχέσεις σας, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές. Από τη μια, τα πράγματα δεν θα είναι όπως ακριβώς φαίνονται και, από την άλλη, θα χρειαστεί, για το δικό σας συμφέρον, να διαχωρίσετε τον εαυτό σας από ανθρώπους που, αν και υπήρξαν επί σειρά ετών συνεργάτες σας, πλέον εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Το κλίμα θα ομορφύνει η Αφροδίτη που από τις 8/5 έως και τις 5/6 θα βρίσκεται επίσης στο ζώδιό σας χαρίζοντας σας γοητεία και γλυκύτητα. Σημαντικές θα είναι και οι περίοδοι των εκλείψεων.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού που θα γίνουν στις 20/4 και στις 14/10 θα τονίσουν τα, έτσι και αλλιώς, προϋπάρχοντα προβλήματα στο εργασιακό σας περιβάλλον ενώ οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, που θα γίνουν στις 5/5 και στις 28/10, θα σας αναγκάσουν να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι, τόσο στα φιλικά, όσο και στα κοινωνικά περιβάλλοντα που κινείστε.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Καρκίνου το 2023

Ο Πλούτωνας μέχρι και τα τέλη Μαρτίου που θα παραμείνει στον Αιγόκερω, θα συνεχίζει να σας δημιουργεί πιέσεις σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους όποιους ανθρώπους της ζωής σας. Επιπλέον, είτε θα εντείνει την ανάγκη σας να πάρετε στα χέρια σας τον απόλυτο έλεγχο των προσωπικών σας θεμάτων και σχέσεων, είτε θα σας κάνει επιρρεπείς στις χειριστικές διαθέσεις των τρίτων. Όταν, μετά τις 23/3, θα περάσει στον Υδροχόο θα σας φέρει αντιμέτωπους με καταστάσεις, κατά περιπτώσεις πάντα, πρωτόγνωρες για εσάς καθώς τα πάθη θα πάρουν τον πρώτο λόγο.

Η Αφροδίτη στον Απρίλιο που θα κινείται στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα σας φέρει αντιμέτωπους με βαθιές ανάγκες σας τις οποίες και είχατε αφήσει πίσω. Το Μάιο, που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη και κατανόηση ενώ, όταν περάσει στο Λέοντα όπου και θα μείνει μέχρι τις 8/10, θα φέρει σε πολλούς από εσάς έρωτες που με τη έλευσή τους θα τροποποιήσουν τον τρόπο που ως τώρα βλέπατε τη ζωή γενικά.

Από τις 23/7 έως και τις 4/9 η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας αλλά και να υποδεχθείτε ξανά στην αγκαλιά σας ανθρώπους που είχαν με την παρουσία τους σημαδεύσει την ερωτική σας ζωή. Παρόμοιες καταστάσεις θα σας φέρει και η ανάδρομη κίνηση του Άρη μέχρι και τις 12/1.

Ο Άρης από τις 12/10 έως και τις 24/11 θα βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σας κάνοντάς σας έντονα επεκτατικούς και ερωτικούς και έτοιμους να κάνετε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα.

Ωστόσο, τόσο ο Κρόνος από τις 7/3 και μετά στους Ιχθύες, όσο και από δίπλα ο Ποσειδώνας, θα σας προκαλέσουν να κάνετε μια, τρόπον τινά, επανεκκίνηση να αφήσετε πίσω ότι εσείς θεωρούσατε ότι σας ταίριαζε και να ψάξετε για κάτι που θα κουμπώνει καλύτερα στις ανάγκες και τα θέλω σας. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού θα φέρουν κάποιους από εσάς αντιμέτωπους με άλυτα οικογενειακά προβλήματα ενώ, ορισμένοι άλλοι, θα αναλάβετε τις ευθύνες σας έναντι ενός συναισθηματικού διλήμματος. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας βοηθήσουν να τερματίσετε σχέσεις που σας έχουν ταλανίσει και να τις αντικαταστήσετε με άλλες που θα κουμπώνουν πιο πολύ στις ανάγκες και τα θέλω σας.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Καρκίνου το 2023

Η Δίας μέχρι και τις 15/5 που θα βρίσκεται στον Κριό θα σας βοηθάει να επεκταθείτε επαγγελματικά και να έχετε καλύτερες σχέσεις, τόσο με τους συναδέλφους σας, όσο και με τους ανωτέρους σας. Επιπλέον, θα βιώσετε γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάτι επαγγελματικά καινούργιο με το ενδεχόμενο ακόμα και μιας δικής σας δουλειάς. Το πέρασμά του στον Ταύρο, εάν και εφόσον το καινούριο είναι το ζητούμενό σας, θα σας φέρει και τους σωστούς συνεργάτες με τη βοήθεια των οποίων θα βελτιώσετε, εκτός από το εισόδημά σας, και το επίπεδο της ζωής σας.

Ο Πλούτωνας θα συνεχίζει τις αποκαλύψεις σε σχέση με τους συνεργάτες σας αλλά και με κάποια παρασκήνια που μπορεί να έχουν στηθεί και παίξει τον ρόλο τους. Όλα αυτά μέχρι και τις 22/3 γιατί, μετά και με το πέρασμά του στον Υδροχόο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα περιουσιακά σας ή με τις κληρονομικές σας υποθέσεις όπως, επίσης, και με χρήματα που διαχειρίζεστε μαζί με τρίτους. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να φροντίσετε να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια, διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε πολλά και διάφορα προβλήματα. Καλό είναι να είστε λίγο πιο καχύποπτοι σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες σας.

Ο Κρόνος στις 7/3 θα μπει στους Ιχθύες και θα συντονίσει τις ενέργειές του με αυτές του Ποσειδώνα ο οποίος, εκτός των άλλων, αφορά και τα όνειρά σας. Θα σας επισημάνει το γεγονός ότι αν θέλετε πραγματικά να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα θα πρέπει να λειτουργήσετε με πειθαρχία και σοβαρότητα μεν, αλλά και με διάθεση να κάνετε κάποιες έξυπνες μανούβρες δε. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται από τις 5 Ιουνίου και για τους επόμενους τέσσερις μήνες στον Λέοντα, θα σας τρατάρει εύνοια στα οικονομικά σας.

Η αύξηση στο εισόδημά σας με τη μορφή ενός μπόνους ή μιας δουλειάς με καλύτερες αποδοχές θα είναι κάποιες από τις περιπτώσεις αυτές. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι μαζί με τα έσοδα θα έχετε και κάποια έξοδα ιδιαίτερα, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, το διάστημα δηλαδή από 23/7 έως και 4/9. Σε αυτό το διάστημα, θα έχετε καλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες σε τράπεζες, δημόσιο και τρίτους. Οι εκλείψεις του Απριλίου, του Μαΐου και του Οκτωβρίου θα σας φέρουν αντιμέτωπους με την επαγγελματική εξουσία και θα σας προκαλέσουν να διαμορφώσετε ένα καλύτερο για εσάς σκηνικό εκμεταλλευόμενοι τα δημιουργικά σας ταλέντα.

Pick a card από την Αξιοθέα: Τι θα φέρει το 2023 στα συναισθηματικά μου;

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-10-2023 03:53:19