Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2023 / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Υδροχόος 2023: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για τον Υδροχόο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Η χρονιά μπορεί να ξεκινάει με τον ανάδρομο Άρη να βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σας δημιουργώντας κάποιες εντάσεις, όμως, ταυτόχρονα, σας δίνει την ευκαιρία να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να είστε έτοιμοι μετά τις 12/1, που επιστρέφει σε ορθή πορεία, να προωθήσετε τα δημιουργικά σχέδιά σας.

Ο Πλούτωνας θα κάνει ένα μικρό πέρασμα από το ζώδιο σας διότι θα γυρίσει ανάδρομος και θα μπει ξανά στον Αιγόκερω. Θα σας δώσει, λοιπόν, μια μικρή γεύση από τη μεταμορφωτική για εσάς επόμενη χρονιά.

Ο Δίας από τον Κριό έως και τις 15/5 θα φέρει στο δρόμο σας επαφές, νέες γνωριμίες καθώς και εποικοδομητικές συζητήσεις άκρως βοηθητικές για εσάς, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σας δίνει και εύνοια σε θέματα σχετικά με σπουδές και μετακινήσεις ενώ κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να αλλάξετε μεταφορικό μέσο.

Όταν ο Δίας περάσει στις 16/5 στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας και τους οικείους σας αλλά και να δημιουργήσετε μια ακόμα καλύτερη ατμόσφαιρα. Μέσα στα ενδεχόμενα είναι και μια μετακόμιση ή ανακαίνιση, είτε οικίας, είτε επαγγελματικού χώρου ή μια αγοραπωλησία ή οικονομική εκμετάλλευση κάποιου οικογενειακού ακινήτου.

Ο Δίας στον Ταύρο θα συναντήσει τον μετρ των αλλαγών και των ανατροπών Ουρανό που προσπαθεί εδώ και χρόνια να σας κάνει να επαναπροσδιορίσετε την ατομικότητά σας μέσα στο πλαίσιο της οικογένειας και να αντιμετωπίσετε τις όποιες αρνητικές καταστάσεις που παιδιόθεν σας ταλαιπωρούν και θα σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε τις ενέργειες.

Ο Κρόνος, που η αλήθεια είναι ότι σας είχε κάπως ταλαιπωρήσει, ειδικά σε συνδυασμό με τις προηγούμενες εκλείψεις, αποχωρεί από το ζώδιό σας και εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 7/3 και στον οίκο των οικονομικών σας. Από εκεί, στο περιβάλλον του Ποσειδώνα, θα σας βάλει σε μια διαδικασία αναθεώρησης κυρίως των αναγκών σας και θα σας βοηθήσει να βάλετε τα όριά σας και να μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να επηρεάζουν τις οικονομικές σας αποφάσεις.

Το πέρασμα των δεσμών στον άξονα Κριού – Ζυγού το καλοκαίρι αλλά και οι εκλείψεις στον ίδιο άξονα στις 20/4 και στις 14/10 θα σας βοηθήσουν να ανοιχτείτε σε νέες προσωπικές θάλασσες, φτάνει όμως να είστε προσεκτικοί για τυχόν επικοινωνιακά λάθη.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 θα σας αναγκάσουν να εστιάσετε σε θέματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης και αφορούν, είτε τους οικείους και την κατοικία σας, είτε την καριέρα σας.

Από τις 5/6 έως και τις 8/10 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας κάτι που θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά για εσάς γιατί θα φέρει στην πραγματικότητά σας από νέους έρωτες έως και συνεργασίες πολλά υποσχόμενες ενώ η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα σας βοηθήσει να αλεγράρετε και να ζήσετε στιγμές ευφορίας.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Υδροχόου το 2023

Η αλήθεια είναι ότι η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας σας ταλαιπώρησε λίγο παραπάνω αλλά στην ουσία σας έκανε καλό καθώς, χάρη σε αυτή τη διέλευση, μπορέσατε να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν ήταν συμβατό με τις τρέχουσες ανάγκες και τα θέλω σας και να αναζητήσετε κάτι άλλο που θα κουμπώνει καλύτερα πάνω σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς δημιουργήσατε τις σωστές βάσεις σε μια αισθηματική σας σχέση.

Η μετακίνηση του Κρόνου στις 7/3 στους Ιχθύες θα σας περάσει στο επόμενο μεγάλο θέμα που έχει να κάνει με τα όριά σας και την αυταξία σας. Τώρα, λοιπόν, ο Κρόνος θα σας μάθει ότι το να ξοδεύετε αλόγιστα το συναίσθημά σας δεν είναι το ζητούμενο και εμποδίζει την προσωπική σας εξέλιξη. Θα σας βοηθήσει να οριοθετηθείτε και να απαιτήσετε από τους όποιους άλλους της ζωής σας να σεβαστούν τις ανάγκες σας διότι διαφορετικά η ζωή σας θα γίνει «ξέφραγο αμπέλι». Μόνο έτσι θα προστατευτείτε από τη θυματοποίηση και θα εξασφαλίσετε, με τον καλύτερο τρόπο, τη μη χειραγώγησή σας από τους άλλους και την αυτοεκτίμησή σας μέσα στις σχέσεις σας.

Ο Άρης στον οίκο των ερώτων σας μέχρι και τα τέλη Μαρτίου θα σας κάνει πιο παθιασμένους και επιθετικά διεκδικητούς στο παιχνίδι του έρωτα.

Η παρουσία του Δία έως και τις 15/5 στον Κριό θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους θετικούς, έξυπνους και δημιουργικούς τους οποίους έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε σε κάποια μετακίνηση ή ταξίδι ή ακόμα και σε χώρους μάθησης ή πνευματικής καλλιέργειας. Η μετακίνηση του στον Ταύρο θα λειτουργήσει άκρως εξισορροπιστικά για τους δεσμευμένους και ιδιαίτερα για όσους συγκατοικούν ή είναι σε γάμο καθώς θα φέρει ευχάριστες καταστάσεις στο σπίτι. Ορισμένοι θα θελήσετε να επεκτείνετε την οικογένειά σας με ένα παιδί ή να βρείτε ένα μεγαλύτερο ή πιο κατάλληλο σπίτι για να στεγάσετε τον έρωτά σας ενώ κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε να προχωρήσετε στο επόμενο μεγάλο βήμα και να παντρευτείτε.

Οι εκλείψεις στις 20/4 και στις 14/10 καθώς και η αλλαγή των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού θα σας φέρουν ενώπιον των ευθυνών σας καθώς θα πρέπει, όσοι από εσάς βρίσκεστε σε ένα συναισθηματικής φύσης δίλημμα, να πάρετε κάποιες σημαντικές για το αισθηματικό σας μέλλον αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάντε σημαντικές γνωριμίες που θα σας αλλάξουν στην κυριολεξία τη ζωή.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 θα φέρουν εξελίξεις σε θέματα σχετικά με την οικογένειά σας ενώ τα γεγονότα που θα φέρουν θα σας ωθήσουν να εστιάσετε στις μόνιμες σχέσεις καθώς η συναισθηματική ασφάλεια και η οικειότητα θα είναι ένα μεγάλο ζητούμενο για εσάς.

Η παραμονή της Αφροδίτης στο Λέοντα, άρα και στον οίκο των σχέσεών σας, θα βοηθήσει να ζήσετε ένα πολύ όμορφο και εξαιρετικά φιλήδονο καλοκαίρι γεμάτο με στιγμές διασκέδασης και το συνδυασμό συναισθηματικής αρμονίας και ερωτικού πάθους. Αν υπήρξαν στιγμές διαφορών και αντιθέσεων, θα εξομαλυνθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενώ θα νιώθετε ότι οι ουσιαστικότερες επιθυμίες σας καλύπτονται. Τη ζωή των αδέσμευτων θα φωτίσουν καινούργιες και νέες γνωριμίες με ελκυστικούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα αποπνέουν ευγένεια και γοητεία. Με λίγα λόγια, το κλίμα στα ερωτικά σας γίνεται σαφώς καλύτερο.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Υδροχόου το 2023

Αρκετοί από εσάς μπορέσατε, με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας, να αφήσετε πίσω σας επαγγελματικές σχέσεις που είχαν βαλτώσει και δεν εξυπηρετούσαν πλέον την καριέρα σας και να ψάξετε για κάτι καινούργιο και πιο συμβατό με τις προοδευμένες σας ανάγκες.

Φέτος, η μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε θέματα χρημάτων και επενδύσεων. Θα προκαλέσει γεγονότα που θα σας ωθήσουν να βρείτε τρόπους βελτίωσης της οικονομικής σας κατάστασης και να σκεφτείτε πως θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Η αλήθεια είναι ότι θα νιώσετε κάπως πιεσμένοι με τις ευθύνες, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, όμως οι γνώσεις και οι δεξιότητές σας θα σας βοηθήσουν. Κάποιες ευφάνταστες ιδέες σας, δώρο του Ποσειδώνα που βρίσκεται επίσης στους Ιχθύες, θα μπουν, χάρη στον Κρόνο, σε πορεία υλοποίησης. Το σημαντικό, επίσης, είναι ότι θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Ο Δίας από τον Κριό θα σας φέρει κάποια κέρδη αλλά το σημαντικότερο δώρο του είναι οι γνωριμίες που θα κάνετε με ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά. Μπορείτε, λοιπόν, να περιμένετε εποικοδομητικές συζητήσεις και επαγγελματικές επαφές που μπορούν να τροποποιήσουν θετικά το ως ώρας στρωμένο επαγγελματικό σκηνικό. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για οικονομικές συμφωνίες που θα βελτιώσουν την πορεία της καριέρας σας ή την αναβάθμισή σας στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας.

Όταν ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο στις 16/5 θα σας βοηθήσει να εδραιωθείτε επαγγελματικά και να σταθεροποιήσετε θετικά για εσάς το εισόδημά σας. Εύνοια ιδιαίτερη θα δεχθείτε όσοι από εσάς εργάζεστε από το σπίτι ενώ κάποιοι άλλοι θα συνεργαστείτε με φίλους τους οποίους και νιώθετε σαν οικογένεια.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο θα σας τονίσουν το γεγονός ότι θα πρέπει να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά στις επαγγελματικές προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων διότι τα πράγματα, σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν είναι όπως φαίνονται.

Στις 23/3 που θα μπει για λίγο ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας θα σας προβάλει σαν «τρέιλερ ταινίας» όλα τα πιθανά σενάρια επαγγελματικής σας εξέλιξης. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του και της επιστροφής του στον Αιγόκερω, να σκεφτείτε πάρα πολύ καλά τι πραγματικά θα θέλατε να σας συμβεί, τι είδους σταδιοδρομία κατά βάθος επιθυμείτε, με τι εισόδημα θα ήσασταν ικανοποιημένοι και να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Η προετοιμασία αυτή μπορεί να αφορά μια πιστοποίηση ή επιπλέον γνώσεις που θα πρέπει να έχετε. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να πράξετε τα δέοντα.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις και να οργανώσετε το χρόνο σας καλύτερα ενώ, σε κάποιες περιπτώσεις, θα φέρουν αλλαγές στο περιβάλλον που εργάζεστε ή που ζείτε, με τη έννοια του τι χρειάζεστε να έχετε για να νιώθετε ασφάλεια.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα όλο το καλοκαίρι αλλά και το Σεπτέμβριο θα σας βοηθήσει να πάρετε βαθιές ανάσες σε οικονομικό επίπεδο. Επίσης, θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους ιδιαίτερα βοηθητικούς για τα Οικονομικό -  επαγγελματικά σας σχέδια και, παράλληλα, συμβατούς με το προσωπικό σύστημα αξιών σας.

Pick a card από την Αξιοθέα: Τι θα φέρει το 2023 στα συναισθηματικά μου;

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-10-2023 21:01:39