blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Παρθενος
 
blank
Παρθενος
Παρθενος 24/8-22/9

Ετήσιες Προβλέψεις - Παρθενος 2014

Έτος   2014    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Ετήσιες προβλέψεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2014

Το 2014 θα είναι μια σημαντική χρονιά για εσένα, αγαπητέ Παρθένε. Ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τα μέσα Ιουλίου και ο Άρης στον Ζυγό μέχρι τα τέλη του ίδιου μήνα, θα σε παρακινήσουν να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους και τόπους, ανάμεσα στους οποίους μπορείς να λάμψεις για τις ιδέες σου, την πνευματικότητά σου, την ωριμότητα της κρίσης σου και την έμπνευση την οποία θα έχεις.

Με τον Κρόνο να συνεχίζει την πορεία του στον Σκορπιό, τα επαγγελματικά σου σχέδια θα πάρουν φωτιά και θα διακριθείς εύκολα σε όποιους τομείς εσύ επιλέξεις να πορευτείς. Την κατάσταση θα βοηθήσει το ότι θα είσαι και εσύ ο ίδιος ομιλητικός, εκδηλωτικός και εξωστρεφής και θα ικανοποιήσεις εύκολα το εγώ σου και τον ψυχισμό σου, με τα καλά αποτελέσματα που θα φέρνεις, στον επαγγελματικό σου τομέα. Κάποια άτομα που θα φέρουν εμπόδια και ανατροπές στα σχέδια σου, καλό θα ήταν να τα αντιμετωπίσεις με την πρέπουσα σοβαρότητα και διπλωματία, ώστε να σταματήσεις οποιοδήποτε ενδεχόμενο για να κλέψουν την δόξα σου.

Τις περιόδους που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από 7 Φεβρουαρίου μέχρι 1η Μαρτίου, από 8 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου και από 5 μέχρι 26 Οκτωβρίου) ο φόρτος εργασίας σου θα είναι τέτοιος, που θα σου δημιουργεί πολλές φορές νευρικότητα και εξάρσεις, οπότε διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην διαλύσεις τις σχέσεις με άτομα που συνεργάζεσαι χρόνια και τα εμπιστεύεσαι. Έχε υπόψιν σου ότι οι επιλογές και οι αποφάσεις του 2014 θα είναι μακροχρόνιες και οριστικές, γι’ αυτό δεν πρέπει να παίρνονται κάτω από συνθήκες υψηλής πίεσης και στρες.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους, με τον Δία να μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα, θα κυλήσει πιο ήρεμα για εσένα, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων σου. Αυτό το διάστημα θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να βάλεις σε μία σειρά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να ξεκαθαρίσεις τις βαθύτερες ανάγκες και τα θέλω σου. Πλέον θα μείνουν δίπλα σου μόνο άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται, αλλά και που έχετε κοινά όνειρα και φιλοδοξίες. Η ανάγκη σου να ακολουθήσεις μία νέα φιλοσοφία ζωής θα είναι τέτοια, που θα σε κάνει να μηδενίσεις τα κοντέρ των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων, αλλά και να θυσιάσεις όλους τους συναισθηματισμούς σου στο βωμό της ολοκληρωτικής σου αναγέννησης.

Αισθηματικές προβλέψεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2014 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2014 θα είναι ένας πολύ καλός χρόνος για την αισθηματική σου ζωή, φίλε Παρθένε, καθώς η θέση του Κρόνου στον Σκορπιό και αυτή του Δία τόσο στον Καρκίνο όσο και στον Λέοντα, σε ευνοούν. Μέσα από τη σχέση σου θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις πλούσια και δυνατά συναισθήματα με έντονο ερωτισμό και ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα, θα νιώσεις έντονη ικανοποίηση για την επιλογή σου. Τα όποια προβλήματα προκύπτουν, θα διορθώνονται πολύ εύκολα και δεν θα σε επηρεάζουν σημαντικά, ούτε αρνητικά ούτε θετικά. Οι δεσμευμένοι θα έχετε πολλές πιθανότητες να σφραγίσετε τον έρωτα σας με τον ερχομό ενός παιδιού. Όσοι λοιπόν επιθυμείτε να αποκτήσετε απόγονο αυτός ο χρόνος είναι ιδανικός. Αρκετοί από εσάς μπορεί να δεχθείτε και μία πρόταση γάμου, που δεν είναι σκόπιμο να μην την δεχτείτε, εφόσον ο δεσμός σας ήδη έχει δοκιμαστεί.

Οι αδέσμευτοι δεν θα παραμείνετε ελεύθεροι για πολύ, αφού ο έρωτας πρόκειται να μπει για τα καλά στη ζωή σας. Δώστε βάση στις γνωριμίες που θα κάνετε, ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού, γιατί πολύ γρήγορα μπορεί να σας οδηγήσουν σε μία πολύ δυνατή σχέση. Θα πρέπει όμως να μην παρασυρθείτε από αμφίβολους έρωτες, αλλά να επιλέξετε ανάμεσα από τόσους υποψήφιους συντρόφους τον καλύτερο για εσάς, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Για μια προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788. Για να μάθεις όλα όσα αφορούν το ζώδιο σου, κάνε κλικ στο Ζώδια. Για να δεις τις ετήσιες προβλέψεις για κάποιο άλλο ζώδιο, δες τα Ζώδια 2014. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.

Επαγγελματικά και χρήμα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Αν είσαι Παρθένος, το 2014 θα σου δοθούν ευκαιρίες από την αρχή του χρόνου να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου στον εργασιακό σου χώρο, να υλοποιήσεις τις ιδέες σου και με το πέρασμα του χρόνου, να αυξήσεις το εισόδημα σου. Θεαματικές αλλαγές με περισσότερες ευκαιρίες θα σου δοθούν μέσα από κοινωνικές επαφές, συνεργασίες και ομάδες, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι συμπαθής και να θεωρείσαι από τον περίγυρό σου άτομο εμπιστοσύνης.

Η επιρροή του Δία στο ζώδιο του Λέοντα από το καλοκαίρι και μετά, καθώς και του Πλούτωνα, που εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω, σου υπόσχονται πως βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο. Νέα επαφές και γνωριμίες θα στηρίξουν τις προσπάθειες σου με μελλοντικές μακροχρόνιες εξελίξεις. Δείξε εμπιστοσύνη στην τύχη και τον εαυτό σου, για να προχωρήσεις τα σχέδια σου στη σωστή κατεύθυνση.

Στα οικονομικά σου, το πλανητικό σκηνικό εγγυάται τη βελτίωση τους ιδιαίτερα από το Φθινόπωρο και μετά. Κληρονομικά θέματα θα ξεκαθαρίσουν πιο εύκολα αυτό το διάστημα και ο Ποσειδώνας, που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 16 Νοεμβρίου, θα δώσει ώθηση στις πωλήσεις σου και ιδιαίτερα σε ό,τι έχει σχέση με περιουσιακά φαίνεται να εξελίσσεται ιδιαίτερα καλά.

Για να μάθετε προβλέψεις για τα άλλα ζώδια, επιλέξτε ΖΩΔΙΑ 2014 ή ένα από τα παρακάτω.

 

 
 
Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του
 
Myastro.gr!

Κάλεσε 14788
 
Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 
Πάρε τώρα την καθημερινή πρόβλεψη δωρεάν στο e-mail σου! Κάνε κλικ εδώ
 
blank
loading...
 
 
blank
5149 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 27/05/2016
Ανατολή:
06:09
Δύση:
20:35
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 27 Μαϊου
 • Joseph
  Fiennes
  Joseph<br/>Fiennes
 • Ζωζώ
  Σαπουντζάκη
  Ζωζώ<br/>Σαπουντζάκη
 • Ιζαμπέλλα
  Κογεβίνα
  Ιζαμπέλλα<br/>Κογεβίνα
blank
blank