blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Ημερήσιες Προβλέψεις - Αιγόκερως

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 249

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Αγαπητέ Αιγόκερε, εύνοια σε περιμένει αυτήν την Τετάρτη στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο. Εκμεταλλεύσου την δυναμικότητά σου για να στρώσεις τον δρόμο για την ομαλότερη πραγμάτωση των στόχων σου, είτε αυτοί αφορούν τα επαγγελματικά είτε τα αισθηματικά σου.

 

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στη σχέση σου θα ξεπεραστούν, αν δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφό σου και σταματήσεις να είσαι εριστικός στις μεταξύ σας κουβέντες. Εσύ που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να εξωτερικευτείς λίγο. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, που από χτες κινείται στους Ιχθείς, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία. Μάθε πότε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς, γιατί διανύεις περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα φέρουν καλές εξελίξεις για εσένα. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Στα έξοδα που μπορεί να προκύψουν να προσέχεις αρκετά, ώστε να μην αυξηθούν και χάσεις τον λογαριασμό τους.

Το αστροβαρόμετρο της Τετάρτης από τη Ματίνα Φατούρου 

Τετάρτη σήμερα, 28 Ιανουαρίου, ημέρα Ερμή, κατάλληλη για την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας, παρ’ όλο που ο πλανήτης κινείται ανάδρομος, φαινομενικά βέβαια μόνο.
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία
 
Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και από το ζώδιο αυτό σχηματίζει ακόμη μια όψη μέσα στο σημερινό εικοσιτετράωρο, ένα τετράγωνο με τον Δία, στις 4.20’ π.μ., ολοκληρώνοντας τον μηνιαίο κύκλο της στο ζώδιο και ανοίγοντας το πρωινό μας με διαθέσεις υπερβολής, που όσο θα κυλάνε οι ώρες θα μειωθούν αισθητά. Όλο το εικοσιτετράωρο γενικά θα είναι ήσυχο και θα κινηθούμε για ν’ ολοκληρώσουμε πρακτικά θέματα και εργασίες ρουτίνας. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για καμία σημαντική κίνηση, για αποφάσεις, νέα ξεκινήματα και σοβαρές συζητήσεις που θέλετε να έχουν αποτελέσματα. Αν βέβαια, εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις, καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί, καθώς δεν ξέρετε πως θα δρομολογηθούν τα δρώμενα…
 
Η Σελήνη περνά στους Διδύμους
 
Στις 00.35’ π.μ. της 29ης Ιανουαρίου, η Σελήνη θα εισέλθει στο ζώδιο των επικοινωνιακών Διδύμων, προσφέροντάς μας από νωρίτερα ένα άνοιγμα στο επίπεδο της επικοινωνίας.
 
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες
 
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τ’ απόγευμα της 27ης Ιανουαρίου, πάντως σηματοδοτεί μια διαφορετική χρονική στιγμή, που στην αρχή της πορείας της δείχνει πως θα συναντήσουμε δυσκολίες και αστάθμητους παράγοντες...
 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό
 
Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής, συναντάει σε μια όψη εξαγώνου τον Ουρανό με ώρα ακριβείας της όψης 7.10’ π.μ. Η όψη θα μας φέρει άτομα από το παρελθόν και νέα που έχουν να κάνουν με το χθες, αφήνοντάς μας όμως να περιμένουμε για να φανούν οι εξελίξεις!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη και ευχάριστη ημέρα!
 
 

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο και οι αστρολογικές προβλέψεις σας από τον Γιώργο Ματσάγγο. 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015.

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Καυτές εξελίξεις και απρόβλεπτες ανατροπές!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2015. Αναθεωρήσεις και αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 
blank
 
blank
 
 
blank
2098 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 28/01/2015
Ανατολή:
07:35
Δύση:
17:40
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 28 Ιανουαρίου
 • Elijah
  Wood
  Elijah<br/>Wood
 • Jackson
  Pollock
  Jackson<br/>Pollock
 • Nick
  Carter
  Nick<br/>Carter
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos nantia