blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με Αφροδίτη στον Αιγόκερω και Σελήνη στο Λέοντα: Αντλούμε τη χαρά, από όπου κι αν προέρχεται!

Τα άστρα την Τετάρτη, με Αφροδίτη στον Αιγόκερω και Σελήνη στο Λέοντα: Αντλούμε τη χαρά, από όπου κι αν προέρχεται!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Σελήνη στον Λέοντα και προβλέψεις από την Στεφανία Ζωγράφου

Φυσικά, το γεγονός της ημέρας είναι η μετακίνηση της Αφροδίτης, που εγκαταλείπει το ζώδιο του Τοξότη, για να εγκατασταθεί στον Αιγόκερω. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2015, ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο στις ζωές των γήινων ζωδίων, Ταύρων, Παρθένων και Αιγόκερων, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά τους δεδομένα, που φαίνεται πως περνούν από αρκετές και άκρως ενδιαφέρουσες διεργασίες. Αυτά τα νέα δεδομένα, ενδεχομένως κάποιες φορές να τους δυσκολέψουν, ωστόσο θα τους δώσουν και τις ευκαιρίες να καλύψουν αυτά που χρειάζονται!

Σελήνη στον Λέοντα

Από την άλλη μεριά, η σημερινή ημέρα κάνει την έναρξη της με τη Σελήνη να περνά στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα στις 5:14 το πρωί, ανοίγοντας την αυλαία ενός διήμερου, που το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η δημιουργική διάθεση και έκφραση, η ενασχόλησή μας με τα παιδιά και η διευθέτηση των θεμάτων τους. Ταυτόχρονα, υπάρχει διάχυτη και η τάση να περάσουμε καλά, να βγούμε έξω, να δούμε αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και να τροφοδοτήσουμε την ψυχή μας με γενναίες δόσεις χαράς και αισιοδοξίας, αφού το κλίμα των ημερών συντελεί στο να το ρίξουμε έξω και να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε!
 
Και βέβαια, σε πρωταγωνιστικό ρόλο η ερωτική ζωή, που κινείται σε ένα κλίμα άκρως ευνοϊκό για τις σχέσεις, που δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε. Δεν αποκλείονται ωστόσο και οι καινούργιες γνωριμίες, μια και η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για συναντήσεις, που κάτι περισσότερο έχουν να πουν στην καρδιά, αλλά και στο μυαλό…

Σελήνη σε αντίθεση με Άρη

Ωστόσο, λίγη περισσότερη προσοχή χρειάζεται στις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, μια και η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, που κορυφώνεται στις 1:38 μ.μ., είναι πολύ πιθανό να οξύνει τα πνεύματα και τις συμπεριφορές, ακόμα και χωρίς εμφανή λόγο. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις μη αναμενόμενες, που ωστόσο ξεπερνιόνται αρκετά γρήγορα, δίνοντας χώρο στα θετικά συναισθήματα και προάγοντας τις ευγενικές διαθέσεις της καρδιάς…

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Λέοντα

Την εύνοια της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα εισπράττουν τα πύρινα ζώδια, Λέοντες, Τοξότες και Κριοί, που το διήμερο αυτό φαίνεται να ανεβαίνει η ψυχολογία τους, διαμορφώνοντας ένα πολύ καλό κλίμα στην καθημερινότητά τους, στις σχέσεις τους, αλλά και στην ερωτική τους ζωή, που φαίνεται να τους δίνει τη δυνατότητα ιδιαίτερα ευχάριστων στιγμών με αγαπημένα πρόσωπα! Μάθε πως θα επηρεαστεί η προσωπική σου ζωή καλώντας τώρα στο 14788 ή στέλνοντας sms με την λέξη ΜΑΝΟΣ στο 54529. Η χρέωση είναι μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου λεπτομέρειες γι' αυτά που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Δεκεμβρίου 2014.

Άστρα να πάνε και τον Δεκέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates. Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Αστρολογικές προβλέψεις 8 ως 14 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και οι θεσπέσιες όψεις του Δία: Τύχη και εγκράτεια!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Σελήνη στον Λέοντα και προβλέψεις από την Αλισέ

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-12-2014 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι