blank
 
blank

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό: Όταν ο έρωτας σπάει τα δεσμά!

 
Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό: Όταν ο έρωτας σπάει τα δεσμά!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό

Στις 22 Απριλίου 2016 η Αφροδίτη βρέθηκε σε όψη συνόδου με τον Ουρανό στον Κριό, μία θέση που προκαλεί ερωτικές εντάσεις, επαναστάσεις και αντισυμβατικές συμπεριφορές ως το τέλος του μήνα. Η σύνοδος μεταξύ των δύο πλανητών δημιουργεί μία τάση για επανάσταση ενάντια στα γνωστά και τα καθιερωμένα, καθώς και μία επιθυμία να βρούμε έναν έρωτα, που να μας βγάλει από τη πλήξη και τη προδιαγεγραμμένη φθορά που διανύει ίσως μία συμβίωση.

Η Αφροδίτη συμβολίζει την οπτική μέσα από την οποία βλέπουμε τον έρωτα, τι μας ελκύει, τι ποθούμε και πώς το αποκτάμε. Ο Ουρανός συμβολίζει την ανεξαρτησία, την εξέγερση, την ατομικότητα. Από τη μία έχουμε το ρομαντισμό, από την άλλη την επιθυμία για γνωριμίες, χωρίς πολλές… ρομαντζάδες. Σαν αναπόφευκτη συνέπεια, θα υπάρξει ένα μπέρδεμα στο συναίσθημα και στη συμπεριφορά, με εναλλαγές. Τη μία στιγμή νιώθουμε πολύ κοντά στον άλλον, τόσο που μετράμε τους παλμούς της καρδιάς του, ενώ την αμέσως επόμενη, η θηλιά της δέσμευσης σφίγγει το λαιμό και ζητάμε το οξυγόνο της ελευθερίας. Ζούμε σε μία αντίφαση. Θέλουμε να ζήσουμε τον έρωτα, αλλά θέλουμε και να διατηρήσουμε το υπέρτατο αγαθό, την ελευθερία μας.

Πολλά απρόβλεπτα θα συμβούν, τα οποία θα χαρακτηρίζονται από μεγάλη ένταση, αφού ο Κριός που φιλοξενεί τους δύο πλανήτες, τους προσδίδει τα στοιχεία του. Σχέσεις θα προκύψουν από το πουθενά, με εραστές που ίσως είναι παράταιροι μεταξύ τους, αποδεικνύοντας πως το πάθος, έστω και για λίγο, μπορεί να γεφυρώσει πολλά χάσματα.

Φυσικά, δεν θα λείψουν οι ξαφνικοί έρωτες, σαν ξύπνημα από τη λήθη, η οποία συνοδεύεται από αλλαγή συνηθειών και ενθουσιασμό, ανακαλύπτοντας πως μία καρδιά που χτυπά δυνατά από πάθος, συνειδητοποιεί πόσο ωραία μπορεί να γίνει η ζωή. Βεβαίως, αναμενόμενο είναι να προκύψουν και κάποιοι επεισοδιακοί χωρισμοί, ειδικά σε σχέσεις που το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζονταν από μία… on/off κατάσταση.

Το θέμα είναι να βρούμε τις ισορροπίες μέσα μας αλλά και με το σύντροφο, χωρίς να νιώθουμε πως περιοριζόμαστε και στερούμαστε ελευθερίας. Χωρίς να θιγόμαστε εμείς και τα ιδανικά μας, όταν ο σύντροφος προσπαθεί να μας προσεγγίσει περισσότερο, αφού δεν πρόκειται απαραίτητα για προσπάθεια… φυλάκισης, αλλά για ένδειξη ενδιαφέροντος.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον επαναστατικό Ουρανό προσπαθεί να ξεράνει το δέντρο της δέσμευσης, να μην καρποφορήσει, αντικαθιστώντας το με τον αέρα της ελευθερίας. Όσο αυτή δεν μετατρέπεται σε ασυδοσία, υπάρχει σωτηρία για τον κάθε ερωτευμένο.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την Μεγάλη Εβδομάδα, 25 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Πανσέληνος στον Σκορπιό και Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό, στις 22 Απριλίου 2016. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 2016.

Ανάδρομος Άρης στον Τοξότη και στον Σκορπιό, από τις 17 Απριλίου ως τις 30 Ιουνίου 2016. Ποια γεγονότα θα συμβούν και πως επηρεάζεται η Ελλάδα. Από την Μαρία Σύλλα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-04-2016 11:30:00