blank
 
blank

Τα άστρα 19 ως 21 Δεκεμβρίου 2014, με Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Πλούτωνα: Μενού… πολλαπλών επιλογών!

Τα άστρα 19 ως 21 Δεκεμβρίου 2014, με Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Πλούτωνα: Μενού… πολλαπλών επιλογών!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 12
 

Τα άστρα το τριήμερο 19 ως 21 Δεκεμβρίου 2014

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις αυτό το τριήμερο ερωτικό… Θα μπορούσες επίσης να το χαρακτηρίσεις ανατρεπτικό, παθιασμένο, απρόβλεπτο, συναρπαστικό! Γιατί το τριήμερο που ακολουθεί, το σίγουρο είναι ότι έχει απ’ όλα!

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Πλούτωνα

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει η Αφροδίτη με δύο άκρως ενδιαφέρουσες όψεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, που κορυφώνεται το Σάββατο στις 7:08 μ.μ., δημιουργεί την ανάγκη να ξεφύγεις απ’ οτιδήποτε σε καταπιέζει στην καθημερινότητά σου. Θέλεις να ζήσεις τις συγκινήσεις που ποθεί η ψυχή σου, το μυαλό σου και το σώμα σου! Και φυσικά, δεν σε ενδιαφέρει ο προορισμός, μα το ταξίδι και όσα αυτό κρύβει!
 
Οι μέρες αυτές έχουν ανατροπές, μια και οι συμπεριφορές γίνονται απρόβλεπτες, μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να αλλάξουν κατεύθυνση, χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες… Οι ξαφνικές συναντήσεις ή τα ξαφνικά μηνύματα, δημιουργούν έντονη αναστάτωση στον εσωτερικό σου κόσμο και ξυπνούν μνήμες, που πολύ πιθανό να θελήσεις να ακολουθήσεις. Μην ξεχνάς πως τα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου, δεν αποκλείεται να προέρχονται και από το παρελθόν σου και να διεγείρουν εκείνες τις λεπτές χορδές του συναισθήματος, που όταν ενεργοποιηθούν, μπορούν να κάνουν τα πάντα…
 
Όμως οι εξελίξεις δεν σταματούν εδώ! Η επόμενη όψη της Αφροδίτης είναι η σύνοδος με τον Πλούτωνα το Σάββατο στις 11:09 μμ. Εδώ τα πράγματα αποκτούν άλλη διάσταση και μιλούν για έρωτες που ανθίζουν, φουντώνουν και ανοίγουν το κουτί με τα… πάθη, τις ζήλιες, τις διεκδικήσεις και όλα εκείνα τα δυνατά συναισθήματα, που τον συνοδεύουν…
 
Οι έρωτες που γεννώνται τις ημέρες αυτές είναι απόλυτοι, μοιραίοι, καταλυτικοί για τη ζωή σου! Θα αφήσουν το στίγμα τους ό,τι και να γίνει στην καρδιά σου, θα σε κάνουν να νιώσεις το βάθος και το μεγαλείο του έρωτα, που έρχεται για να σε… ομορφύνει και να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις άγνωστες πτυχές του εαυτού σου μέσα από αυτόν!

Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και Άρης σε εξάγωνο με Ουρανό

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, επίσης την ημέρα του Σαββάτου, θα ενισχύσει την ευαισθησία σου και θα κάνει την ψυχή σου πιο δεκτική στο όποιο συναίσθημα…
 
Η Κυριακή κρύβει άλλη μια έκπληξη: Άρης σε εξάγωνο με Ουρανό και η διάθεσή σου για ζωή, σε σπρώχνει σε οτιδήποτε σου δίνει χαρά, σε ευχαριστεί και σε κάνει να νιώθεις όμορφα! Έχει πολλές εκπλήξεις το τριήμερο που ακολουθεί και χρωματίζει με εκείνες τις μοναδικές πινελιές την καθημερινότητα, ζωντανεύοντας την…

Ουρανός σε ορθή πορεία

Την ημέρα της Κυριακής επίσης, ο Ουρανός αποφασίζει να επιστρέψει σε ορθή πορεία, επαναφέροντας την ανάγκη της αλλαγής και της αποδέσμευσης από οτιδήποτε λειτουργεί μέχρι τώρα καταπιεστικά κι εξουσιαστικά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο. Δεν έχεις παρά να αποφασίσεις να συμμετέχεις σε όλες αυτές τις εξελίξεις, που μπορεί να σε δυσκολέψουν, όμως σου υπόσχονται… μοναδικές συγκινήσεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του τριημέρου 19 ως 21 Δεκεμβρίου

Ταύροι και Παρθένοι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, εισπράττετε αρκετή εύνοια τις ημέρες αυτές, που μπορεί να ανανεώσει το σκηνικό στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν ανατροπές, που θα δυσκολέψουν λίγο τα πράγματα. Επίσης, δεν αποκλείεται ένα καινούργιο πρόσωπο να αλλάξει τη μέχρι τώρα ροή της καθημερινότητάς σας και να προκαλέσει πολύ δυνατά συναισθήματα…
 
Αιγόκεροι, επίσης του δεύτερου δεκαημέρου, για εσάς οι ημέρες αυτές έχουν αρκετή ένταση στα προσωπικά και τα οικογενειακά σας. Οι σχέσεις σας με πρόσωπα της οικογένειας φαίνεται να περνούν από αρκετές αναταράξεις. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται οι ημέρες αυτές να έχουν πολύ δυνατές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή, φέρνοντας εκείνα τα συναισθήματα, που δεν νιώθεις εύκολα, όμως είναι άκρως αναζωογονητικά!
 
Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Τοξότες του δεύτερου δεκαήμερου, η διάθεσή σας, σας σπρώχνει να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να βελτιώσετε την ψυχολογία σας. Όμως, υπάρχουν και εκπλήξεις που μπορεί να σας περιμένουν… Μια τυχαία συνάντηση, ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ένα μήνυμα, μια είδηση, κάτι που θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σας για παιχνίδι… για ζωή! Μάθε τι σε περιμένει με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου λεπτομέρειες γι' αυτά που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Δεκεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 15 ως 21 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα και η εμπλοκή της Αφροδίτης: Οικονομική και πολιτική κρίση: Μέχρι πότε;

Άστρα να πάνε και τον Δεκέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates. Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-12-2014 14:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι