blank
 
blank

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Πέρα από τα όρια του εαυτού μας!

 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Πέρα από τα όρια του εαυτού μας!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 13
 

Στις 3 Ιουνίου 2016, η χαρούμενη Αφροδίτη από τους Διδύμους, θα περάσει από τα δίχτυα του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, σχηματίζοντας όψη τετραγώνου μαζί του. Η όψη παραμένει σε ενέργεια μέχρι 9 Ιουνίου.

Sponsored Links

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Οι τεταμένες όψεις (τετράγωνο, σύνοδος, αντίθεση) της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, στερούν την εγωιστική πλευρά του έρωτα, κάνοντας μας πρόθυμους να τα δώσουμε όλα, να συντρέξουμε, να υποχωρήσουμε στις απαιτήσεις του εραστή και να πάρουμε ρόλο μάλλον παθητικό, με… ειδικότητα στις θυσίες.

Τα δύο ζώδια, οι Δίδυμοι και οι Ιχθύες, έχουν διαφορετικές ποιότητες, ενώ ο Ποσειδώνας βρίσκεται στην κυριαρχία του, στο ζώδιο δηλαδή που εξουσιάζει, αποκτώντας έτσι παντοδυναμία απέναντι στην Αφροδίτη. Ως εκ τούτου, η επίδραση του στοιχείου του Ιχθύ θα είναι μεγάλη, προσδίδοντάς μας ιδιότητες δικές του. Θα υπάρξει υπερβολική ευαισθησία, έλλειψη αντίστασης στις αντιξοότητες της ζωής, μπερδεμένα συναισθήματα και τάση να το παίξουμε σωτήρες και να θυσιαστούμε για τους άλλους.

Ερωτικές παγίδες…

Ζώντας σε μία ατμόσφαιρα ομιχλώδη, φυσικό είναι να μην είμαστε σε θέση να σκεφτούμε καθαρά, να αποφασίσουμε αντικειμενικά και να αξιολογήσουμε τις προθέσεις που έχει ο άλλος απέναντί μας. Μία υπερευαισθησία που μας διακατέχει, θα γίνει η αιτία να έχουμε ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και αλλαγές διάθεσης.

Φυσικά και στο μυαλό μας δημιουργούμε εξιδανικευμένες καταστάσεις, τις ωραιοποιούμε, πράγμα που μας τροφοδοτεί συχνά με μία υπεραισιοδοξία, η οποία λειτουργεί σαν το φάρμακό μας. Θα υπάρξει μία εσωτερική ανάγκη για δημιουργία, την οποία βλέπουμε ως διέξοδο από τη πίεση της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων.

Η ερωτική μας διάθεση είναι στα ύψη, αφού με αυτόν τον τρόπο εκφραζόμαστε και δείχνουμε την προτίμησή μας σε κάποιον για τον οποίο χτυπά η καρδιά μας. Πάνω εκεί, ίσως υποκύψουμε σε προκλήσεις και δημιουργήσουμε κρυφές σχέσεις, χωρίς να μπορούμε να διαλέξουμε, διαιωνίζοντας ένα ερωτικό δίλλημα.

Το κυνήγι του ιδανικού συντρόφου παίρνει διαστάσεις μυθικές, επιλέγοντας άτομα με σκοτεινό παρελθόν και αμφίβολο παρόν. Άτομα, που τη δεδομένη στιγμή μας δίνουν αυτό που έχουμε ανάγκη: να νιώσουμε μοναδικοί. Πολύ συχνά, κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα και της Αφροδίτης, φτιάχνουμε ανύπαρκτες σχέσεις στο μυαλό μας, έρωτες πλατωνικούς και φευγάτους.

Ας προσέξουμε τις μέρες που η όψη είναι ενεργή, να μην φανούμε αφελείς, να φιλτράρουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε και να δείξουμε αυτοσυγκράτηση πριν κινηθούμε. Αναζητώντας λοιπόν το πάθος, την έλξη και την τελειότητα, όλα αυτά τα βλέπουμε στο πρόσωπο του άλλου και τον ερωτευόμαστε, όχι για αυτό που είναι, αλλά για αυτό που θέλουμε να είναι!

Η αλήθεια είναι πως η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει έναν έρωτα αγνό, σπάνιο και ιδιόμορφο. Λέγοντας ιδιόμορφο, εννοούμε κάποιον που ίσως δεν μπορεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε μία σχέση, είτε γιατί είναι από τη φύση του απών, είτε και για λόγους πρακτικούς. Ίσως το άτομο είναι ήδη δεσμευμένο ή δυσλειτουργικό. Μπορεί δηλαδή να έχει προβλήματα και ελλείψεις, που εν καιρώ θα μας ενοχλήσουν και θα μας απογοητεύσουν.

Τα καλά νέα εδώ είναι για τις σχέσεις που υπάρχουν και όχι για αυτές που τώρα συνάπτονται. Θα νιώσουμε την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά στον άνθρωπό μας, να του συμπαρασταθούμε, να του προσφέρουμε ζεστασιά και λόγους να συνεχίσει να υπάρχει στη ζωή μας. Με την υπάρχουσα σχέση μας θα ζητήσουμε να συντονιστούμε εντελώς στο ίδιο μήκος κύματος, θα πάρουμε όση τρυφερότητα μπορούμε, δίνοντας το μέγιστο πίσω.

Επίσης, η όψη μας προσφέρει αστείρευτη φαντασία και τις ικανότητες να εφαρμόσουμε στη ζωή μας κάτι σπουδαίο και μεγάλο. Να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο, ένα όραμα.

Το κυριότερο όμως το κρατάμε για το τέλος: Θα μάθουμε να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, να τον αγαπάμε και να τον φροντίζουμε. Να βασιζόμαστε στις δικές μας πλάτες και όχι σε ξένες. Και θα γνωρίσουμε τα όριά μας, τα σύνορα του εαυτού μας. Από εκεί και πέρα, καμία παρέμβαση από τρίτους δεν γίνεται δεκτή!

Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας.  Επίσης, παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί με τις ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκετε, από την Ολυμπία Χριστοδουλή!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα. 

Σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Ιούνιο 2016.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Μαΐου ως 5 Ιουνίου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Άρης ανάδρομος στον Σκορπιό: Υπόγεια κοχλάζει το ηφαίστειο! Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-06-2016 14:57:00