blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Μια ακόμη δύσκολη πινελιά στο πλανητικό σκηνικό!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Μια ακόμη δύσκολη πινελιά στο πλανητικό σκηνικό!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Τι ζήτησα; Έναν έρωτα έτσι όπως τον έχω φανταστεί! είπε η Αφροδίτη… Μόνο που ο Ποσειδώνας είχε ήδη φύγει!
 
Αλήθεια, πόσο ρεαλιστής είσαι; Πόσο τρέφεσαι από τις αυταπάτες που εσύ ο ίδιος δημιουργείς; Και τελικά το να κατασκευάζεις… σενάρια, σου βγαίνει σε καλό; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που εγείρονται στο μυαλό σου, αλλά και στην καρδιά σου τις μέρες αυτές… Και βεβαίως, αρμόδια να σου δώσει τις απαντήσεις είναι η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται την ημέρα της Πέμπτης (στις 4:55μμ), όμως η επίδραση της είναι ήδη σε ενέργεια!
 
Για την Αφροδίτη, το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα πάντα κρύβει κινδύνους, πόσο μάλλον τώρα, που τον συναντά σε μια όψη τετράγωνου! Μια όψη που έρχεται να προσθέσει ακόμα μια δύσκολη πινελιά σε ένα πλανητικό σκηνικό, το οποίο την εβδομάδα αυτή έχει βαλθεί να μας φορτίσει ιδιαίτερα!
 
Απαιτείται λοιπόν προσοχή σε οτιδήποτε μπορεί να σε αποπροσανατολίζει, σε οτιδήποτε κάνει την καρδιά σου να φτερουγίζει και τις ελπίδες σου να εξυψώνονται στον ουρανό! Όχι στα σενάρια, θα σου πει το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, όχι στις ρομαντικές εξιδανικεύσεις, όχι σε οποιαδήποτε είδους προσμονή στα ερωτικά! Γιατί η καρδιά γίνεται πιο ευάλωτη τις μέρες αυτές και είναι αυτή που μπορεί να πονέσει περισσότερο…
 
Βεβαίως, υπάρχει εναλλακτικό σενάριο και το ξέρεις: Να αφεθείς στην ροή των εξελίξεων, χωρίς προσδοκίες, χωρίς αναμονές, χωρίς συναισθήματα που βαραίνουν την ατμόσφαιρα… Και πάνω απ’ όλα, χωρίς τις υπερβολές και τις τάσεις φυγής που συνοδεύουν την όψη και πολύ συχνά μπορεί να σε κάνουν να ξεφύγεις, αναζητώντας μια άλλη πραγματικότητα, πιο ανάλαφρη, πιο φευγάτη, πιο ονειρική… Πολύ συχνά, το αλκοόλ τροφοδοτεί αυτή σου την διάθεση, συνήθως όμως χωρίς επιτυχία, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις τις καταχρήσεις…
 
Επίσης, τις ημέρες αυτές καλό είναι να μην ενδίδεις σε τυχερά παιχνίδια ή σε όποιο οικονομικό ρίσκο μπορεί να σου φαίνεται ελκυστικό ή σου υπόσχεται… θαύματα, γιατί μάλλον κι εδώ οι προσδοκίες σου θα διαψευστούν!
 
Μείνε εστιασμένος στο κέντρο σου, στον εαυτό σου, στην ψυχή σου! Ασχολήσου με οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει το πνευματικό ή τον ψυχικό σου ορίζοντα. Η ενδοσκόπηση είναι πάντα ένα καλό εργαλείο, που σε βοηθάει να κατανοήσεις και να γαληνέψεις… Και σε καμία περίπτωση μην παρασυρθείς από τα πάθη ή τις διαθέσεις σου! Ο δρόμος που θα σου υποδείξουν, δεν είναι αυτός που θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που αναζητάς!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια τα δεκαήμερα αυτά, προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Μην τα αφήνετε να ξεχύνονται ορμητικά στην πραγματικότητά σας, γιατί μόνο μπέρδεμα και απογοητεύσεις θα δημιουργήσουν… Επιλέξτε ένα πιο πνευματικό μονοπάτι τις μέρες αυτές, που σας βοηθήσει να καταλαγιάσετε την εσωτερική σας ένταση, και θα σας κρατήσει εστιασμένους στον εαυτό σας! Πως θα επηρεαστεί η δική σου προσωπική ζωή από το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms και οι πιο διάσημοι αστρολόγοι θα σου δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 17 ως 23 Νοεμβρίου 2014.

Έρωτες που ανθίζουν το Νοέμβρη, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η ταξιδιάρα Νέα Σελήνη, η πλανεύτρα Αφροδίτη, ο Ουρανός και οι κεραυνοβόλοι έρωτες…

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 17 ως 23 Νοεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.

 
Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-11-2014 20:00:00