blank
 
blank

Τα άστρα Τρίτη, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία και… όλα μπορούν να συμβούν!

 
Τα άστρα Τρίτη, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία και… όλα μπορούν να συμβούν!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 

Πολλές φορές, αρκεί μια κίνηση, μια εξέλιξη, ένα άνοιγμα, για να πιστέψεις πως η κάθε μέρα της ζωής σου μπορει να σε εκπλήξει ευχάριστα και να σε φέρει μπροστά σε μια πραγματικότητα, που δεν φαντάστηκες ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα!

Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 10 Μαΐου 2016, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είναι η όψη της ευτυχίας, των ευκαιριών, της ευημερίας και της ανάπτυξης, που μπορεί πραγματικά να σε απογειώσει και να σου ανοίξει νέους δρόμους! Άλλωστε, η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι πανίσχυρη και ενεργοποιεί με καθοριστικό τρόπο τις εξελίξεις!

Τις ημέρες αυτές αντλούμε χαρά, αισιοδοξία και ευχαρίστηση σε κάθε τομέα της ζωής μας, ενώ κυριαρχεί και μία τάση για χαλαρότητα… Η ανάγκη να αφήσουμε πίσω τη δύσκολη πλευρά των πραγμάτων, αυτή που μας βάζει σε προβληματισμούς και διλήμματα, είναι πιο έντονη από ποτέ! Είναι λοιπόν μια εξαιρετική περίοδος, ιδανική για κοινωνικές συναναστροφές και… όχι μόνο! Μπορεί να ασχοληθούμε περισσότερο με την Τέχνη, να απολαύσουμε μια ωραία παράσταση και να επιδοθούμε σε δραστηριότητες γενικότερα, που τροφοδοτούν την ψυχή μας.

Ακόμα, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις ημέρες αυτές, δρομολογώντας πάσης φύσεως οικονομικά ζητήματα, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, αφού μπορούμε να έχουμε σημαντικά οφέλη από τέτοιου είδους ανταλλαγές! Είναι η κατάλληλη στιγμή και για εκείνο το ταξίδι που επιθυμείς αλλά δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις μέχρι τώρα!

Και φυσικά, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, είναι μια υπόσχεση για… έρωτα! Είναι ένας κύκλος ανανέωσης, ένα καινούργιο ξεκίνημα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συναντήσεις που ξυπνούν το συναίσθημα και φέρνουν κοντά τα πρόσωπα εκείνα, που έχουν να μοιραστούν όμορφα συναισθήματα!

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, βγείτε, συζητήστε, διαπραγματευτείτε, ανοίξτε νέα κανάλια επικοινωνίας και αφήστε την ροή των εξελίξεων να σας οδηγήσει, γιατί μπορεί να σας πάει εκεί που δεν έχετε καν φανταστεί… Ένα νέο οικονομικό άνοιγμα, μια καινούργια επαγγελματική ευκαιρία, ένας ολοκαίνουργος και κατακόκκινος έρωτας… Όπως και να έχει είστε οι ευνοημένοι των ημερών, γι’ αυτό χαμογελάστε! Η τύχη είναι με το μέρος σας!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου από τον Χρίστο Ντούβλη για όλα τα ζώδια. Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Μαΐου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2016. Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Μάιο 2016.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Ο Μάιος 2016 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από τη Μαρία Σύλλα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-05-2016 20:00:00