blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία και Βόρειο Δεσμό της Σελήνης: Η ευτυχία κρύβεται στα απλά πράγματα!

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία και Βόρειο Δεσμό της Σελήνης: Η ευτυχία κρύβεται στα απλά πράγματα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία

Όσο περνούν οι ημέρες, το κλίμα σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, τόσο σε επίπεδο διάθεσης, ψυχολογίας κι επικοινωνίας, όσο και σε επίπεδο γεγονότων. Η σημερινή μέρα βρίσκεται κάτω από την ευεργετική επιρροή του τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία, που έρχεται να εμπλουτίσει το καθημερινό… μενού μας με γενναίες δόσεις αισιοδοξίας!
 
Έχεις τη διάθεση να το ρίξεις λίγο περισσότερο έξω, να χαλαρώσεις, να αποφορτιστείς, να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, αφού όπως και να το κάνουμε, οι δύο αυτοί ευεργέτες πλανήτες σου προσφέρουν απλόχερα τις ευκαιρίες να ανανεωθείς και να νοιώσεις σαφώς καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες! Ταυτόχρονα, η όψη προάγει και τα επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν, τις φιλοδοξίες και τα σχέδια που θέλεις να εξελίξεις, ενώ ευνοεί συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που τώρα μπορεί να σου δώσουν θετικά αποτελέσματα, ανάλογα πάντα με τη δουλειά που έχει προηγηθεί. Επίσης, υπάρχει έκτακτη τύχη και σε οικονομικό επίπεδο, την οποία καλείσαι να εκμεταλλευτείς τις ημέρες αυτές!
 
Αλλά και στην προσωπική σου ζωή, πολύ πιθανόν οι ημέρες αυτές να σου δώσουν τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις μια σχέση που ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, κυρίως μέσα από τις δύσκολες όψεις που σχημάτισε η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Τώρα, η καλή επικοινωνία αποκαθιστά τις ισορροπίες, αλλά και τα συναισθήματα!
 
Από την άλλη μεριά, η ενέργειά της όψης παραπέμπει και σε μία πιο χαλαρή διάθεση και συμπεριφορά, που ενδεχομένως σε κάνει να λειτουργείς απερίσκεπτα ή επιπόλαια, ενώ δεν αποκλείεται να παραδοθείς και σε έναν ξέφρενο καταναλωτισμό, γεγονός που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στα οικονομικά σου!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Βόρειο Δεσμό της Σελήνης

Σήμερα όμως, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με το Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, γεγονός που ενισχύει τις σχέσεις και την κοινωνική ζωή, δημιουργώντας ένα πολύ αρμονικό περιβάλλον, που μπορεί να προωθήσει ιδιαίτερα τις προσωπικών σχέσεις μας, ενώ μπορεί να υπάρξουν κέρδη ή οφέλη από συνεργασίες με γυναίκεια πρόσωπα!

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού

Η όψη αφορά κυρίως τους εκπροσώπους των ζωδίων της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι οποίοι ευνοούνται τις ημέρες αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να λάβουν ένα μεγάλο δώρο, που θα τους ευχαριστήσει ιδιαίτερα! Γενικότερα όμως, τα ζώδια αυτά θα δεχτούν σημαντικές διευκολύνσεις, τόσο στα οικονομικά τους, όσο και στην προσωπική τους ζωή!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Πώς θα σε επηρεάσoυν προσωπικά οι όψεις των ημερών; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 
 
 
 
 
 
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-02-2016 16:43:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι