Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με τον Άρη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Η φυγή που επιβάλλουν οι βαθιές σου ανάγκες!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με τον Άρη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Η φυγή που επιβάλλουν οι βαθιές σου ανάγκες!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα την εβδομάδα 22 ως 28 Σεπτεμβρίου 2014 με τον Άρη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Το σίγουρο είναι πως για ό,τι καταπίεσες, για ό,τι δεν έβγαλες προς τα έξω και το κράτησες μέσα σου να σε τρώει, για ό,τι σε έπνιγε και δεν μίλησες, πάντα υπάρχει ένα αντίτιμο, το οποίο πληρώνεις! Και τις περισσότερες φορές το αντίτιμο είναι ιδιαίτερα ακριβό!
 
Ο Άρης σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στην έναρξη της εβδομάδας, σου ανοίγει την πόρτα στη φυγή, που δεν έκανες όταν έπρεπε και που δεν έπαψες ποτέ να την σκέπτεσαι! Είναι η φυγή που επιβάλλουν οι βαθιές σου ανάγκες, που πολύ καιρό τώρα έχεις καταπιέσει, αλλά όμως δεν έπαψαν ποτέ να υπάρχουν μέσα σου και τώρα εμφανίζονται και συχνά γίνονται ανεξέλεγκτες…
 
Οι ανάγκες αυτές δεν θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις ποιο είναι το σωστό και ποιο είναι το λάθος, μια και η συναισθηματική σου ισορροπία είναι διαταραγμένη… Δεν σου επιτρέπει να έχεις τον έλεγχο ούτε στις κινήσεις σου, ούτε στις αντιδράσεις σου. Ίσως είναι και αυτός ο λόγος που θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να ακολουθήσεις μια άλλη διαδρομή, που ωστόσο κάτω από τις παρούσες συνθήκες δεν είναι σίγουρο ότι είναι η σωστή…
 
Οτιδήποτε σου προσφέρει διέξοδο τις ημέρες αυτές, θα είναι δεκτό! Ενδεχομένως, ακόμα και το αλκοόλ ή οι παραισθησιογόνες ουσίες γίνονται το όχημα μιας φυγής, που όμως δεν θα σου προσφέρει την ελευθερία που έχεις ανάγκη… Βλέπεις, το παιχνίδι με τις αυταπάτες είναι πάρα πολύ ισχυρό και τώρα διογκώνεται, παίρνει τεράστιες διαστάσεις, αποκλείοντας κάθε επαφή με την πραγματικότητα!
 
Όμως εσύ χρειάζεσαι κάτι άλλο, χρειάζεσαι την κρυστάλλινη ροή της εσωτερικής σου αρμονίας… Αυτής που θα σου επιτρέψει να βρίσκεσαι στο κέντρο σου και να υποστηρίζεις πάντα τη δική σου αλήθεια, που δεν θα σου στήσει ποτέ παγίδες σε μια πλαστή πραγματικότητα, μα θα σε κρατάει μόνιμα σε μια διαρκή ισορροπία! Μια ισορροπία, ωστόσο, που δεν χαρίζεται, αλλά κατακτιέται με πολύ κόπο και πολλή δουλειά…
Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να μείνετε εστιασμένοι στη δική σας ενέργεια και να αποφύγετε τις παρεμβάσεις εξωτερικών παραγόντων, που σας αποπροσανατολίζουν και δεν σας επιτρέπουν μια ξεκάθαρη οπτική στα γεγονότα. Επίσης, καλό είναι να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων, μια και δεν είναι σίγουρο ότι τα κριτήρια που χρησιμοποιείτε θα είναι ξεκάθαρα, άρα και σωστά!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Σεπτεμβρίου 2014.
Αστρολογικές προβλέψεις 22-30 Σεπτεμβρίου: Νέα Σελήνη και Ουρανός σε τρίγωνο με Δία: Μεγάλες αλλαγές!
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Σταθερότητα στις σχέσεις και θετικές εξελίξεις στα οικονομικά! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-09-2014 20:00:00